Tarvitsen kauladeodoranttia!

Tarvitsen kauladeodoranttia!

Leukoja havainnollistava foto, niitä todellakin todistettavasti on.

Olen huomannut inhan ilmiön esiintyvän ja vielä tilanteissa joissa mielen kuuluisi olla levollinen ja rento.
Hieman vitsimielessä olen siellä sun täällä viljellyt lapseni sanomaa ”yks, kaks kolme” jne. Ja ”äiti sulla on kuusi leukaa!”  Kyseinen höpinä on ollut minulle vain hattaranpehmeää lapsen villiä puhetta, jolle en ole uskonut olevan ”leukapohjaa”…
Selvästi nähtävä kaulan keskellä oleva ”viiva” jonne deodoranttia juuri tulisi tupsutella.
Lausahdus on kuitenkin jäänyt jäytämään aivojen sopukoihin, koska tilanteissa joissa olen mukavan rentoutuneessa puolimakuuasennossa lukemassa kirjaa tai vaikkapa katsoessa Netflixiltä jotain pelottavaa scifisarjaa Hemlock Grovea tai Grimmiä, olen tiedostanut kaulojen keskiöissä asteittaista nihkeyden tunnetta, juurikin kaula nro kolmosen ja nelosen välillä! Mielitekoina tuolloin päällimmäisenä iskee mieleen kosteuspyyhe, eikä sukulaatirivi.

Aamuisessa lapsen nappaamassa otannassa ongelma-alue parhaiten havainnollistuu, deodoranttia tarvitaan juuri tässä asennossa.
Apua se on siis totta, leukoja on tuhottoman monta ja leukojen välit vielä kaipailevat kauladeodoranttia! Mistä sellaista saa, pitäisiköhän keksiä sellainen itse ja patentoida koko kyseinen vempain? En soisi sen tuoksuvan kummoiselta, jottei tuoksu nokkaan, kaula kuitenkin sijaitsee armottoman lähellä hajuröörejä.  Jotain kevyttä ja raikasta voisi olla, ei sellaista mirhamin ja suitsukkeiden tuoksuista. Sellaista tuulenkeveää ja kukkaista. 

Ajatushautomo käynnissä, ”keep calm” käsite on jo kovin kulunut, mutta nyt tarvitaan juuri sitä.
Ööö voisiko kauladeodorantteja olla useammilla tuoksuilla, vaikkapa kasteenraikas, patsuli, mangolassi ja miehille tietenkin oma sarjansa, sysimusta, havupuu ja vaikkapa koskenlasku.
Hmmm.. toivottavasti kukaan ei ennätä pölläistä tätä ideaa ennen kuin kerkeän kuuden kaulani kanssa patenttitoimistoon. En voi uskoa että olen yksin tämän ongelman kanssa, enkä koe soveliaaksi laittaa tuputtaa kaulanväliin samaa deodoranttia, kuin kainaloihin.
 Kyllä tässä kuitenkin puhutaan eri maailmoista, kainalohiki on jotain inhaa ja tunkkaista ja kaulahiki jotain hieman hienotunteisempaa ja täten myös hienostuneempaa. Deodoranttiahan tarvitsevat kaikki joilla hormonit jyllää, kauladeodoranttia taitavat tarvita juuri ne, joilla hormonit eivät enää niin kovasti myllää..
Löytyykö sieltä ketään joka tarvitsee kauladeodoranttia jonka yksi, kaksi tai kolme kaulaa hikoaa myöskin vai olenko jonkinlainen luonnonsuojeltava kaulayksilö orpona ja yksin kaulojeni kanssa tällä maapallolla?

Asennossa olisi hyvä ottaa mallia rennon meiningin esikuvaltani Oskulta,  ei soijaa niin kovin pukkaisi. 
Nyt jään muhittamaan tätä vinkeää keksintöä jolle löytyy ainakin yksi käyttäjä ja polkaisen tästä Lakritsifestivaaleille Wanhaan Satamaan, hankkimaan kaiketi lisää leukoja, mihinkäs keski-ikäinen ”raidoistaan” äh piti kirjoittaa leuoistaan pääsee.
http://lakritsifestivaalit.wordpress.com/2014/05/07/lehdistotiedote-6-5-2014/


2 thoughts on “Tarvitsen kauladeodoranttia!”

  • Sori tuottaaa pettymys, mutta en mä näe noissa kuvissa kuin yhden leuan, sen joka itsestään selvästi kauniisiin kasvoihin kuuluukin. Ei pidä sekoittaa leukaa ja kaulan poimuja, joten tervemenoa lakumessuille, voit huoletta nauttia maistiaisista 🙂

    Ja kauladödö, hmm……. On kai sitä hullumpiakin keksitty 🙂

    • Etanaelli sinä totuudentorvi, kiitos lakua huuleen siis tai kuvat olivat huonoja eivätkä tarkentaneet ongelman ydintä. Mm.hikipisaraa kaulojen keskiössä. 😉

      Suukkoja ja kiitos ihanainen kun jaksat lukea ja kommentoida. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud