Hopottajien kautta testiin saadut Del Monte Smoothiet ovat niin hyviä!

Olen kuulunut jonkin aikaa jo Hopottajiin ja on ollut todella kivaa päästä testailemaan ihania tuotteita, hieman niin kuin oikeat bloggarit. 😉

Kun Hopottajilta tuli ilmoitus Del Monte Smoothie kampanjasta, laitoin hälytykset kännykkään, jotta tämä ikuinen herkkupeppu takaisi pääsyn kampanjaan mukaan sen auettua. Ja jipii pääsinhän minä.

Oi näettekö miten huurteisen ihana ja juuri alkaa sulaa! Lurps.

Kotiin lähetettiin kätevästi 10euron arvoinen seteli käyväksi rahaksi City Markettiin. Minä hömelö jo ehdin pohtia millä ilveellä ne kotiin taikka postiin lähettävät herkulliset mutta helposti sulavat tuotteet. Voi minua noviisia, näinhän tämä homma on mietitty viimeisen päälle hienosti. Kauppaan vaan hakemaan sopivana ajankohtana Del Monte Smoothiet ja ei kun herkuttelemaan.

Minäkin haluan, tuumi Kultainennoutajamme Samu!

Kaiken maailman kiireiden, mm.vatsatautien takia meillä hieman viivästyi Del Monte Smoothien nouto, mutta hyvää kannattaa odottaa. Nämä nimittäin ovat sairaan hyviä. Pienelle vatsatautipotilaalle Del Monte Smoothiet olivat ensimmäinen asia vatsoja polttelevien koettelemusten jälkeen mikä maistui ja ah maistui kuulemma taivaalliselta ja aidolta vadelmalta.

Jos vähän saisin tuolta kulmasta lipaistua tuumi kieli pitkällä oleva koiramme Samu.

Makuja saimme kahta erilaista Vadelmaa ja Mangoa. Nyt on syöty koko Vadelman makuinen paketti, säästämme toiselle hellepäivälle Mangot. Ah on jotain ihanaa mitä odottaa.

Del Monte Smoothiessa on vain 81 kaloria per puikko, näitä voi päiväkaloreita laskeva laihduttajakin nauttia. Vaikka itse söin näitä ihan possuna.

Söin ihan possuna!

Ei sisällä lisäaineita, ei makeutusaineita, ei väriaineita ja rasvaton! Eikö kuulostakin oikealta ihmepakkaukselta, paremmalta kuin kukaan uskaltaa toivoa.

Del Monte Smoothieita suosittelen koko sydämestäni, niin herkkua kuumana kesäpäivänä.

Mikä voisi olla parempaa, paras kaveri, kuuma kesäpäivä ja Del Monte Smoothie? Samu tosin tuumii, että, parempaa voisi olla jos saisin edes yhden lipaisun!

Liity sinäkin joukkoon iloiseen ja pääset testailemaan kivoja tuotteita. Hopottajien kautta pääsee kivasti mukaan, vaikka ei olisikaan blogia, kaikki mukaan!

https://www.hopottajat.fi/

Ja lisää Del Monte Smootheista voit lukea tästä linkistä:

 https://www.hopottajat.fi/delmontesmoothiet/7 thoughts on “Hopottajien kautta testiin saadut Del Monte Smoothiet ovat niin hyviä!”

  • Riitta Sinikka, tätä voi vilpittömästi kehua. Oli kuin kotitekoista, kuin olisi surrauttanut tuoreita vadelmia ja jogurttia ja pakkaseen. Nam.

 • Kuulostaa täydelliseltä helle päivän herkulta!
  Mahtava tämä sinun blogi, hyvälle tuulelle tulee tätä lukiessa. 🙂

  • Johanna arvaas mitä, silmät kuule vettyi kun luin sun tekstin. Ai että miten sait hyvälle mielelle. Uskomatonta että tykkäät, siis näin tuntuu minusta. <3 Taas saa mennä iloisena nukkumaan. 🙂 Kiitos Johanna.

 • Nam, varmasti oli herkkua! ❤ Ja vielä mangot odottavat ottajaansa, sitä jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa… Eikös makinoksessakin sanottu näin? Taisi olla joku lomamatka-mainos mutta slogan passaa joka tilanteeseen… 🙂

  • Mervi, ehdottomasti, aina pitää olla jotain mitä odottaa. Tylsää jos kaiken saisi. Odottaminen motivoi. 🙂 Varsinkin lomamatkoja on kiva odotella, puoli matkaa liittyy etukäteishaaveiluun. 🙂

   Nuo puikot ovat oikeasti superhyviä, niitä kelpaa mainostaa hyvällä omalla tunnolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud