Keski-ikäiset säätää älyluureilla!

Olen ollut lopulta vallan tyytyväinen uuteen älyluuriini, vaikka vanhasta kapineesta oli tunnesyistä vaikea luopua. Vieläkin joskus uutukainen älypuhelimeni herättää negaatioita, koska valitettavasti tekee omia jäyniä minun ja myös ystävieni kustannuksella.

Hermokahvit älyluurisotkussa vaikka rakeita paukkuisi, kyllä nää villasukat ja lapaset hieman jeesii, jotta tarkenee.

Tänään bongasin Martinexin merelliset Muumituotteet Muumikeräilijöiden Facebooksivuilta ja meinasin seota. Meriaiheiset jutut ovat niin ihania ja Muumihöperöksi myös tunnustaudun, joten Martinex on upeasti yhdistänyt kaksi ihanaa asiaa.

Sumppia huuleen, jotta älyluurihuolet voi heittää myötätuuleen!

Otatin oitis Samsungillani kuvia Facebooksivuilta ja lähetin jonkinlaisen ryhmäkoosteen kaikille Muumirakkautta tunnustaville kamuilleni ja tämän jälkeen viesti alkoi elämään omaa elämäänsä ystävieni keskuudessa, joista osa ei edes tunne toisiaan.

Onpahan hitsikseen kerääntynyt sumppipurkkeja älypuhelinsotkujen keskellä ehdin miettiä. Missähän maanisessa keräilyvimmassa nämä on tullut hankittua ja siis jono jatkuu…

Pian ystäväni soitti hieman hätääntyneenä, että hänen kommentoidessaan ”Muumien olleen ihania”, kohta hän alkoi saamaan vieraista numeroista kyselyjä ”mikä on ihana” ja ”kuka siellä” jne. Joku kysyi ystävältäni myös, ”oletko Tiia eli minä keski-ikäinen”, koska kaikki kyllä tietävät että tälläinen ryhmäviestittelykoostesekoilu on minulle perin ominaista.

Lopulta ystäväni kanssa puhelun edetessä syyttelimme kumpikin joviaalisti itseämme lankakerämäisen tai perhostajien kutsuman ”pesän” aikaansaamisesta. Aikamoinen puskaradio viattomasta viestistäni kasaantui, kun toiselleen tuntemattomat viestittelivät ymmällään toisilleen. Rikkinäinen puhelinilmiö on todistettavasti totta.

Kaiken sotkun keskellä sain ajatukseni pois nauttimalla tyttäreni ja hänen ystävänsä viihdyttävästä tanssiesityksestä. Koira mukana, kuinkas muuten. 

Älyluureista vielä sen verran, että jos joku täällä on aiemmin lukenut blogiani multimedia-asetusten vaikeuksista kohdallani ja kuinka lopulta soitin Saunalahden vikapalveluun, kun en ymmärtänyt heidän nettisivujen salakielikoodeista hölkäsen pölähdystä, niin älypuhelimeni saattaminen multimediatilaan maksoi meikäläiselle 50euroa. Kutsuttakoon noita kipurahoiksi.

Jos joku tarvitsee jonain päivänä neuvoja miten asettaa manuaalisesti Saunalahden operoimaan luuriin multimedia-asetukset, kysykää keski-ikäiseltä, tämä lyyli on käynyt pienimuotoisen ”multimediakorkeakoulun” minimiajassa. En koskaan, koskaan enää soittele yhteenkään palvelunumeroon/apupalveluun ja vastaisuudessa googletan kaiken tarvittavan informaation ja nukun vaikka yön yli, jos koodistot eivät mene tajuntaan.

Saapi nähdä jatkuuko älyluuriseikkailuni vielä jatkossakin. Ainakin päänvaivaa juuri nyt aiheuttaa se, että olen sykronisoinut Twitterin ja Facebookin ja joka ikinen pinnallinenkin Muumihömpötyskommentti Facessa pärähtää twiittautuu Twitteriin. Käyn twiittejäni vaivalloisesti tällä hetkellä joka kerta manuaalisesti poistelemassa, koska en osaa epäsynkata tuota liittoa. Jos jollakin on vinkata neuvoja, saa kommentoida. Tosin jos tätä lukee kaltaiseni henkilöt, taidan olla jatkossakin eksynyt ei ymmärrettävään älyviidakkoon.

Ohessa linkki Martinexin ihanuuksien pariin, jotka kirjaimellisesti sotkivat päivän 🙂 Ja Martinexin tuotteita on mukeja, lautasia, juomapulloja jne.

https://www.finnish-shop.fi/muumi-kahvipurkki-sea-p-1155.htmlVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud