Timantitko ikuisia ja uudet valat Las Vegasissa Elvis vermeissä?

Nyt täytyy jo hieman mielipuolisesti röyhistellä ja vastakkain maailmassa hieman itseäni kehua, koska tähän vain aniharva pystyy, nimittäin saamaan vihkisormuksen timanttiin halkeaman!

Kyllä timanttini on aito ja kyllä siinä on halkeama tai oikeastaan pieni pala on irronnut. Miten tämä sitten on mahdollista? En minä vaan ymmärrä enkä tiedä.

Tuijotin pari vuotta sitten vihkisormustani, mikä lie roska, tahra tummentuma varjostaa ainokaista timanttiani. Suurennuslasi esiin ja katse kohti timanttia, tuota ikuisen rakkauden sinettiä. Apuva siinähän on kolo!

Siellä se painajaismainen kolo on!

Vimmastuneena sisimmissäni puhkui myllerrys, minulle on myyty zirkoni, feikki lasinpala ja vielä asianmukaisessa ja asiallisessa liikkeessä. Tomerin askelin paukautin lähimpään kultasepänliikkeeseen, jotta kurkkaisivat timanttiani ja varmistaisivat pelkoni todeksi, että sormus joka on toiminut avioliittomme vertauskuvana onkin feikki!

Kultaseppä pudisteli päätään ja totesi, rouva olet pystynyt siihen mihin moni ei pysty, saamaan timanttisi rikki. Olet ilmeisesti saanut siihen kovan iskun? Ensin iski huojennus, timanttini ei olekaan arvoton lasinpalanen, huh minua ei ole huijattu. En ole sinetöinyt liittoa kevyin huijausrinkuloin!

Pian silmieni eteen iski filmi, jos saan timantinkin rikki, se on varmasti enne, merkki jostain, että avioliittokin  menee rikki! Apua hälytystila aivoissa.

Nyt on kuitenkin pari vuotta vierähtänyt ja rikkinäinen timantti vihkisormuksessani edelleen epätäydellisenä todistaa liittoamme. Ja olen keksinyt erittäin tylsän ja maallisen syynkin timantin särkymiseen, mikä ei liity millään muotoa kuvainnolliseen sydämen särkymiseen tai muuhun vastaavaan draamaan.

Joka päivä pyykkiä laittaessani koneeseen, vihkisormukseni kolahtaa pyykkirummun metallirenkaaseen. Näin arkinen raadanta on päässyt syövyttämään timanttini ja on toisaalta merkki siitä, että olen tehnyt jotain tavallista mutta tärkeää.

Oheisessa otoksessa kolo näkyy hieman vasemmalla ylhäällä

Lokakuussa matkaamme mieheni kanssa Las Vegasiin ja näen jo sieluni silmin meidät vihkikappelissa
Elvis vermeet päälle uusimassa vihkivalamme. Kenties uuden alun voisi aloittaa uudella sormuksella, hankkimalla vanhaan uuden timantin tai pitäytyä vanhassa sormuksessa rikkonaisella timantilla, joka muistuttaa avioliiton ylä-ja alamäistä, arkisesta aherruksesta ja siitä että älä vaihda vanhaa uuteen. 😉

Koska jos timanttini vaihdan, pyhän avioliittomme merkin, se mahdollisuus voi iskeä painajaisiini, että karma kostaa moisen kulutuskerskailun ja laittaa tämän keski-ikäisenkin vaihtoon nuoren ja kiiltävämmän tieltä. 😉

Ei parane kohtaloa uhata ja kiusata, tätä kirjoitteassani varmistui ajatukseni, vanhassa on hyvä pitäytyä. Mutta ne Elvis vermeet niin haluan vetää päälle tai vaikkapa Star Trek asun, voisin olla Spock tai Tähtien sodan Leia ja mieheni komea ja uljas Hank Solo?

Miten käytännössä valojen uusiminen Las Vegasissa onnistuu. Saako kappeliin paukata tälläinen ulkomaan elävä, kustantaako paljon dollareita? Lisää tästä myöhemmin…

p.s. nämä ovat kaikki omia ajatuksiani, ei minkäänlaista tietoa suostuuko mieheni tähän. Hih.6 thoughts on “Timantitko ikuisia ja uudet valat Las Vegasissa Elvis vermeissä?”

 • Justiinsa noin – vanhassa vara parempi;)
  Ja voithan sinä siellä ameriikoissa sitten elvistellen hankkia – siis hankituttaa sillä miehelläsi – ihan uuden rinkulan vahvistamaan niitä uusia valoja;)

  • Juu sellaiset filmitähtirinkulat jättimäiselle zirkonilla, että hyvä että jaksaa kättään nostaa tai sitten laitan rahat käsilaukkuihin. 😉 Outletissa voi villiintyä. 🙂

 • Oot tosi taitava ku onnistut siinäkin missä ei pitäisi kenenkään onnistua. 🙂 Elvis-asuisena sitten uudet valat kehiin… Jännä kokemus sekin varmaan olisi.

  • Ihan ensimmäisenä aikuisten oikeasti vallitsi pettymys, eikö timantit olekaan ikuisia, kuin joulupukkia ei olisikaan olemassa…

   Olisi oikeasti ihan hullua mennä Elvis asuissa uusimaan valoja tai mitä ikinä siellä Las Vegasissa onkaan niitä vihkikappaleita. Varmaan löytyy asuja joka lähtöön. Mutta olisi mahtavaa muistella mummona, että sellaista on tullut tempaistua. Olisi mummolla yöpöydällä "hääkuva" Elvis pukuisesta miehestäni ja kait minullakin sitten se Elvis asu olisi. Mutta ei sellainen, jossa on rintakehä avonainen. 😉

  • <3 Ritta Sinikka samoin sinulle ja aurinkoinen se näyttää olevankin 🙂 Tänään kuulemma tosin pitää pitää kiinni hatuistaan jossain kohti päivää.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud