Aurinkoinen mökkipäivä ja sinisiä ihanuuksia

Sinisiä ihanuuksia ja rantahömppää. Iholla hyvän tuntuiset  Nivean after sunit  ja superhyvä Nafhan öljy, Maybellinen lemppari Babylips, Clean Summer Sailing tuoksu ja Kinsellan uusin aivoista sisään ja aivoista ulos ihanuus. 
Tämä lätsä on keikkunut päässäni aurinkoisilla säillä jo 14-vuotta ja sain lätsän ensimmäisenä kesänä mieheltäni kun tutustuttiin. On maksanut itsensä takaisin käyttöasteen suhteen. Garnierin mielettömän hyvä suihkutettava ja vikkelään kuivuva DRY MIST ja La Roche Posayn älyttömän hyvä 50 voide, jolla sain taltutettua aurinkoihottuman ja jolla vuoraan lapset. 
Oikea vanhan ajan uikkari Accessorizestä. 

Mummin mökille tästä Porvoosta on mukava 20-minuutin ajomatka ja toivon koko sydämestäni, että mummin ja vaarin kesäpaikka säilyy tulevaisuudessakin suvun omistuksessa. Kauhukuvana on, että vieraat varpaat tallustelevat mökkikalliolla, eivätkä tiedä mökin, rannan ja kivien historiaa. Lapsena minut pakotettiin mökille koko kesäksi, nyt menen ilolla vapaaehtoisesti, imen mökkirauhaa sieluni sisään ja katson maisemaa kaiholla, kunpa saisin katsoa tätä näkyä kunnes minä olen mummi.

Mummin ja vaarin mökki suojassa ja piilossa katseilta ja auringolta. 

Tänään toinen tyttäristä lähti mökkireissulle kaverinsa kanssa ja Samu hauveli. Samu on siitä hauska veikko, ettei koskaan hauku. No nyt huijaan, Samu on haukkunut aiemmin ennen tätä päivää kahdesti, joulupukkia ja nuohoojaa. Samu ei tykkää uimisesta, tunnetta kun tassut eivät ole enää hiekassa kiinni ja pitää antaa mennä ja luottaa, että vesi kantaa. Pyysin tytärtäni vetämään Samua uimaan, jotta saisi viilennystä, mutta Samupa ei tykännyt vaan haukahti ja toisen kerran vielä yritettiin, mutta taas haukkui. Poika teki asian selväksi, minä en tykkää ja sillä siisti. Ei enää yrityksiä, antaa Samun nauttia omalla tavallaan merestä.

Samu ihmetteli hipihiljaa uljasta joutsenta.. 
Naapuri saapui mökille, tähän ei voi todeta kuin, niin ne toiset. 🙂
Vastapäisessä saaressa leikin pienenä Barbeilla ja luin Viisikoita ja samalla piti syödä kasakaupalla eväitä, koska Viisikon jengikin aina söi.

Huomasin Curious Nooran blogista, että Sophie Kinsellalta on tullut uusi juuri rantaelämään sopiva kevyt, pirteä romaani Hääyöaie. Suomalaisessa kirja maksoi 29,90 ja Prismassa 25,90, ajattelin että nyt kerrankin vingutankin kirjastokorttiani ja varaan kirjan sieltä. Kirjat ovat mielestäni ihania sisustuselementtejä, mutta onko pakko omistaa kaikki hömppäromaanitkin, ei ole tuumin. Kurkin illalla vielä Huuto Netistä ja löysinkin kirjan sieltä postikuluineen hintaan 16,90. Nyt lähennyttiin jo pokkarin hintaa ja laitoin kirjan huutaen keskiviikkoiltana ja kirja odotti tänään postilaatikossa.

Oi kaunis kesä!
Kivissä jotain rauhoittavaa, niitä voisi tuijotella vaikka koko päivän. Pienenä aina pesin näitä. Kivillä oli/on sielu. 
Tyttöjen mahtavat leikit, samassa kohdassa kuin minulla pienenä Barbieleikit.

Oli kiva ja rauhallinen päivä, sellainen aito kesäinen lomapäivä. 🙂 Vaikka Suomen suvi on ihana, aina levoton mieli halaja myös muille maille ja sellainen äkkilähtö olisi kyllä vaan ihana.2 thoughts on “Aurinkoinen mökkipäivä ja sinisiä ihanuuksia”

  • Kerrohan oliko Kinsellan hömppä-kirjat hyviä kun saat luettua,tiedän sitten varailla kirjastosta.Aurinkoisen rentouttavaa viikonloppua!

    • Hei Tanja, Kerron ilman muuta miltä kirja tuntui, vielä en ole päässyt paria lukua pidemmälle. Kinsellan kirjat ovat oikein kunnon hömppää ja jossain kohden Kinsellan himoshoppaajan seikkailut meni mulla yli. Ei kukaan, voi olla niin hömelö, kävi hermoon jo. Ovat muutoin viihdyttäviä ja hauskoja ja lukijoiden naurattaminen on taiteenlaji sekin. 🙂

      Ihanaa aurinkoista viikkoa!

      Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud