Miksi latvialaisessa ajokortissa ollaan ”nakuna” ja vinkkinä Madara kesäkampanja -40% kaikesta.

Pakko lyhyesti vinkata että Madara latvialainen luonnonkosmetiikkayritys järjestää 8.7 keskiyöstä vuorokauden eteenpäin kamppiksen jossa kaikki -40%. 

Silmä lepää näissä <3
Ne jotka aiemmin ovat lukeneet juttujani tietävät, että olemme perheen kanssa asuneet 4-vuotta Latviassa ja rakkaus maahan jäi ikuisiksi ajoiksi. Kaikki latvialainen kiinnostaa ja Madara kosmetiikka on yksi latvialaisista suosikkijutuistani.
Viime syksynä kropassani alkoi raastava kutina, jonka huomasin johtuvan pyykinpesuaineista, kutinaa helpottaakseni vaihdoin ekopesuaineeseen ja vaihdoin vartalotuotteet luonnonkosmetiikkaan. Nassuni tuntuu kestävän mitä vaan ja olen pitäytynyt vanhoissa tuotemerkeissä. Kroppaan taasen on tuntunut hyvältä lätkiä luonnonkosmetiikkaa vaikka pesuaineallergia on hiljakseen rauhoittunut. 
Kampanja on niin hyvä ja Madaran tuotteet kertakaikkiaan ihania, jollet ole aiemmin tutustunut, niin nyt kannattaa. 🙂
Eikös nämä sovi kylppäriin, kuin kylppäriin?
Kannattaa tykätä Madaran Facebooksivuista, jotta saat jatkossakin tiedon uutuuksista ja näistä ihanista kampanjoista.  
https://www.facebook.com/madarasuomi?fref=ts
 
 https://www.madaracosmetics.fi/fi/july-8th/
Ja taisi siellä olla vielä ihana lisätarjouskin, kun tilaat 60:lla eurolla saa erikoislahjan, mikä ei olekaan ihan mikä tahansa lahja. 🙂
Ja tämä kosmetiikkavinkki on ihan omasta ilostani ja rakkaudestani Madaran tuotteisiin ja Latviaan. Kukaan ei ole vieläkään ottanut minuun yhteistyön merkeissä yhteyttä, vaikka kummastelen ettei esim. Tena Lady ole kiinnostunut meikäläisestä. 😉 Hih ei vaiskaan. Jos joku löytää tämän kautta Madaran ja nyt kivalla hinnalla, olen iloinen, ihan sinun lukijan puolesta ja rakkaudestani Latviaan. 
Loppuun kevennyksenä latvialainen ajokorttini, jolle jätin kesäkuussa hyvästit vaihtaessani korttini suomalaiseen. Eräs ystäväni kysyikin kuvan nähtyään, että joutuuko Latviassa olemaan ajokorttikuvassa alasti. 😉 Ilman muuta, Latviassahan ollaan kaiken aikaa alasti, mitä muuta tuohon voi vastata. Hih.
Kuva
Nakuna ajokorttikuvassa!?
www.madaracosmetics.fi


4 thoughts on “Miksi latvialaisessa ajokortissa ollaan ”nakuna” ja vinkkinä Madara kesäkampanja -40% kaikesta.”

  • Heti kolahti postaus, joka kuin minulle tehty! Rakastan luomu- ja luonnonkosmetiikkaa, pitänee siis heti luikkia kurkkimaan löytyiskö tuolta jotain ostoskorin täytettä! 🙂

    • Hei Maikki, mahtavaa että sattuman kautta tupsahti juuri sinulle täsmäisketty postaus. Ja aivan otettu, että suorilta käsin liityit lukijaksi. Kyllä luonnonkosmetiikka vallan kroppaa hivelee ja Madaran tuotteissa on onnistuttu myös purnukoiden ulkonäössä. Olin todella ennakkoluuloinen Madaran shampoota kohtaan. Voisiko luonnonkosmetiikalla todella onnistua pesemään hiukset puhtaaksi. Ja kyllä vaan voi, shampoo on aivan täydellinen tuote. Suosittelen.

      Lämpimin terkuin Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud