Suolasuihkeet omasta takaa, ”suolaa, suolaa”

Sama meininkileisson, kamat kassiin ja mökille. Viime yö meni pyöriessä, iho oli saanut liikaa aurinkoa ja taisi olla kuumin yö pitkään aikaan sitten viime kesäisen Barcelonan loman. Ensi yönä odotettavissa samaa…

Lyhyesti virsi kaunis, ei tässä mitään kaupan suolasuihkeita tahi letityssuihkeita tarvita. Ui päivä merivedessä, pidä uintipyrähdysten väleissä lätistävää kotsaa päässä ja porhalla tämän jälkeen kotiin auton ikkunat auki ja anna tuulen tuivertaa muodikas suolaspraylook. Ohessa otanta.

Hyvin suolattu!

Kaikesta tästä kuumottelusta oli jo heti auringonoton alkuhetkellä hieman etova olo. Päivällä mikrottelin mökillä eilistä pizzaa ja olo parani. Jos ei muuta, kannattaa ottaa sormisuolaa rannalle mukaan ja hyppynen suuhun, suola parantaa suolavajeisen kropan heti.

Pizzalleni tosin kävi hieman hassusti, ennen kuin päätyi suuhun. Lensi kaaressa juustopuoli ylöspäin grillin kylkeen, söin silti, ei auttanut itku markkinoilla.

On se komea!
Wuhuu Samukin nousi merestä tarkkailemaan keski-ikäisiä lötköpötköilijöitä. 

Tytöillä oli tänään kauhia kasa öttiäisiä rannalla mukana ja lötköpötköt. Lötköpötköistä hurmaantui 50+ setäni ja 60+ tätini ja he viettivät meressä tunnin lötköpötköillen ja ihastelivat kuinka rattoisaa niillä on kellua. Jätin pötkylät mökille, voivat huomennakin villinä kirmailla meressä, kun me menemme kylään syöpöttelemään.

Samu tallasi ja suolasi nämä

Keski-ikäiset ja risat riistivät tytöiltä lötkikset.

Lötköpötkö kisa keski-ikäiset ja risat
Pakkausta varman päälle, kolme huulirasvaa rannalla mukana, mutta pelastivat suolaiset huulet.

Tähän totean ei sellaista ole kuin keski-ikäinen, kun katsoi sedän ja tädinkin railakasta menoa ja heistä voisi jo sanoa, keski-ikä ja risat. Eläköön elämän virta ja nuorekas mieli.

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Facebook sivuilla enää kaksi tykkääjää uupuu ja arvon Titinalle liput, vink, vink, jos ei itselle ole käyttöä, voi antaa vaikkapa lahjaksi. 🙂

(Tuo Facebook tykkääjämäärä keikkui todella pitkään 94:ssa ja iski pakkomielteinen ja hieman arveluttava tyyli saada satku täyteen, nimittäin lahjonta. 😉4 thoughts on “Suolasuihkeet omasta takaa, ”suolaa, suolaa””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud