Aamusumppikuva ja kuinka aamusumppikuvan ottamisesta tuli ”neuroosi”. :)

Huomenta ja aurinkoista lauantaita. Sukujuhlat kutsuvat, mutta tämän pakkomielteisen eukon täytyi kuitenkin aamusumppikuva tänne paukauttaa. Tänään en lähtenyt kuvan kanssa säätämään, välillä napsautan 30:tä kuvaa ja kuva ei silti ole mieluinen  Tänään sähäköin menemään yhdellä ”otolla”. Hih otto, alkaa kuulostamaan fiiniltä touhulta, ikään kuin olisin joku valokuvaajakin oikein. 😉 Mukikuvasta löydän montakin vikaa, mutta antaa mennä vaan.


Senkin aamusumppihetki, on tullut hieman sellainen pakko joka aamu kuvaus suorittaa…

On se jännä  minkälaisia ”pakkoja” itselleen asettaa ja tämä on vielä ”Mikki Hiiri” tasoa, mukinkuvaamispakko…. Entäs sitten suuremmat linjat. 

Pakot kahlehtii ja onneksi Disney mukit loppuvat aikanaan ja Jälkiä jättämättä sarjassakin olen jo viimeisellä tuotantokaudella… Mutta eiköhän joku uusi ”sarjapakko” tai mukin kuvaamispakko astu tilalle.  

Tälläisiä övereitä on aikoinaan riivannut liikunnankin suhteen, pakko tehdä tietty määrä vatsalihasliikkeitä, pakko tehdä joka päivä vaikka olisi muuta, jos en tee ja pysy rutiineissa pelottaa, että koko homma loppuu. Ja niinhän se liikuntakin monesti lopahti flunssaan tai muuhun. 

Samulla on pienet ilot, eikä niin minkäänlaisia pakkoja.

Nykyään oikein käsken itseäni, että lopeta tuo itsesi pakottaminen, jos jostain alkaa tulla addiktoivaa. Blogistakin voi tulla helposti pakko, pakko päivittää joka päivä, pakko ottaa aina vaan parempia kuvia, pakko yrittää keksiä aina vaan mielenkiintoisempia juttuja. Olen lukenut, että joidenkin bloggaajien on pakko kuvata ruokansa joka kerta, ennen kuin aloittavat syömistä. Pelkään että tuollainen ruokapakko voi vaikka minuun tarttua, siksi todella harvoin kuvaan ruokia.

Yksi pakko riittää tällä erää tai no kaksi joka aamuinen aamusumppikuva ja Jälkiä jättämättä sarja, jonka katseleminen tuntuu jo urakalta, koska sarjan surumielisyys tarttuu….

Olisi todella kivaa kuulla teidä neurooseista, onko silittämispakkoa, kynsilakkauspakkoa, maton hapsujen ojennuspakkoa, ripsien kampauspakkoa jne. Antakaa palaa, ei ole kivaa olla yksin ”pakkojen” kanssa,  hih.8 thoughts on “Aamusumppikuva ja kuinka aamusumppikuvan ottamisesta tuli ”neuroosi”. :)”

 • Joo EI pakkopullaa! Mikä pakko meidän on tehdä mitään sellaista mitä emme halua?! Elämä on ohi hetkessä, joten nautitaan nyt! Tehdään sellaista mikä on meille hyväksi, iloksi ympärille ja muutenkin positiivista.
  Leppoisaa sunnuntaipäivää sinulle, kamusein

  • Hei kamusein <3

   Juuri näin, välillä on oikein pakko käskeä ja pakottaa riuhtaista itsensä pakotteista irit. Aikoinaan se liikuntakin oli niin hampaat irvessä suorittamista, nautintohan sen tulisi olla. Nyt on koiralenkit ja niissä sielu lepää. Ei sen kummempia liikunnallisia pakkotoimintoja. Mutta huomaan kyllä itsessäni, että tosi helposti joistain asioista tulee helposti pakkoja. Jos aamusumppikuva jäisi jonain aamuna ottamatta sehän olisi kataströöf. 😉

   Leppoisaa sunnuntaita sinulle myös. 🙂

   Tiia

 • Nyt tulee ihan ensimmäiseksi mieleen lämpötilan säätämisen pakko. En pysty ajamaan tai olemaan kyydissä jos auton sisätilan lämmitysnappula näyttää puolikasta lukemaa 😀 Se on säädettävä 26, 27,28 mallisesti eikä auto liiku mihinkään jos siinä on vaikka 26,5 😀 Näin lukijan näkökulmasta olen kovasti nauttinut sun aamusumppikuvista ja ihastellut miten monta upeaa kuppia ja ihanaa taustaa, mutta rennosti vaan, laitat jos tuntuu aamusumppikuvalta ja jos ei tunnu niin annat itsellesi vapaapäivän tai vapaita päiviä 🙂

  • Kiki, kiitos kun jaoit oman "pakkosi", tuo kuulostaakin sellaiselta uudelta "pakolta" jonkalaisesta en ole aiemmin kuullut. Tosin kai kaikkien pakkojen taustoilla on suurinpiirtein samanlaiset vaikuttimet tai voi olla toki erinlaisetkin, en mene takuuseen. 🙂

   Kyllä aamusumppikuvia on ihan kiva laitella, mutta hölmöä on, että jäisi kovasti hiertämään jos en joka päivä ottaisi. Tänään olikin sen verran inspiroitunut aamu, että otin varmuuden vuoksi jo huomisenkin kuvan, jos ei vaikka huomenna aamulla nappaa,, onhan maanantai…. 😉

   Että olet ihana, kun jaksat kommentoida, kiitos kovasti. <3

   Kivaa viimeistä elokuun iltaa. 🙂

   Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud