”Hullun hatuntekijän” Mickey Mouse collection ja aamukahvihetki

Disney aamukahvihetki eiliseltä ja tältä aamulta. Luulen jo nyt, että aamukahvihommeli alkaa karkaamaan käsistä riehakkaalla tavalla. Aluksi oli vain kuppi ja oli kahvi ja ehkä maisema, nyt tarve kerätä kahvikupin ympärille roinaa ja romua ja yrittää apukeinoin saada aikaiseksi itse satu. How grazy is that?!

Eli tällä kertaa osuu ja uppoaa blogini nimi ”Minäkö keski-ikäinen?”. Olen välillä katunut tuota blogini nimeä, koska siinä ääkkösiä, jotka hieman hiertävät blogia, esimerkiksi blogin sähköpostiosoite näyttää kummalta ja vaikealta. Toisekseen, keski-ikäinen sanana rajaa paljon lapsenmielisiä pois täältä kurkkimasta, jotka saattaisivat ymmärtää tätä kihertävää Disney huumaa.
Mutta toisaalta nimeni takia, olen löytänyt täältä mahtavaa oman ikäistä seuraa ja nimi kumminkin taitaa kuvata tätä keski-ikäistä hyvin. 🙂

Disney klassikkomuki 90-luvulta. 
Lauantain aamukahvihetki Viidakkokirjan tunnelmissa.
Näin rakentuu vanhan arkun päälle tämän aamun Lumikki aamukahvihetki

Tämän aamun kahvihetki Lumikki ja metsän eläimet
Aarteita. Lontoo metrokarttamuki pullollaan aarteita, mieheni lapsuuden muoviset Mikki ja Aku Ankka figuurit.
Täytyyhän Mikillä kaveri olla. Tämän vedettävän lastenlelun Pluton löysin kirpputorilta 2e. 
Lempi joulukoriste, ystävä toi tuliaisiksi Nykistä. 
Muitakin aarteita, mutta takana ystävän Nykistä tuoma Mikki, Hessu mintturasia. Miehen tuomia rasioita, jenkeistä ja Canadasta ja isän Italiasta ostama lankarasia iso oikealla. Muut kirpputorilöytöjä.
Keksipurkit
Täytyyhän sitä Mikki hajuvesikin olla. Ei vaineskaan, isäni osti jommalle kummalle tytölle ja pelastin sen lasten lelulaatikosta. Kuten myös nuo isäni ja hänen vaimonsa ostamat Vitriinirasiat lapsille, nekin toimivat lasten lelujen ruoka-astioina. Saavat hieman kasvaa, ennen kuin saavat ne haltuunsa. 
Nämä tuli ostettua Nykistä, paitsi edessä oleva huulivoide. Yksi kahvipurkki puuttui pakkauksesta. Tullissa olivat murtaneet matkalaukun auki ja avanneet yhden kahvipurkeista, todella epäilyttävää kamaa meikäläisellä matkalaukussa
Nykistä tuotu kahvipurkki ja kaakaopurkki. Kahvipurkkiin mahtuu helposti yksi Suomipaketti kahvia, ei tarvitse tunkea äärirajoille, kuten monissa Suomirasioissa ongelmana. 

Jatketaan hullutuksia samaan syssyyn. Mieheltäni saatu 40-vuotislahja, toivoin Burberryn käsilaukkua tai Mikki Fantasy hahmoa, sain tämän. Mahtava liike Fredalla myy näitä, voi himputti kun en muista nimeä. Burberry ja tämä Mikki hintaluokaltaan sama, joten ukko ei ns.sortunut halpaan pyöreitä täyttäessäni. Sellainen fiilishän voi tästä tulla
Hih. 


7 thoughts on “”Hullun hatuntekijän” Mickey Mouse collection ja aamukahvihetki”

 • Nyt heräsi "kauhea" himo päästä kirpparille 😉 En vaan ikinä jaksa penkoa ne kaikki pöydät ja ne "aarteet" ovat aina siellä piilossa… :/
  Ja nyt se oma blogi sai "kasvojen" kohotus 😉 Klikkaa nimeäni 😉

 • Se on mun pää välillä niin laho etten muista kirjautua ja teksti häviää taivaan tuuliin,jälleen kerran. 😛
  Keräilykokoelmasi on huikea ja kiitos että väläyttälet täällä blogin puolella aarteitasi.<3
  Rahallistakin arvoa varmaan jo suurimmalla osalla kokoelmastasi on?

  Itse keräilen Aku Ankan taskareita,vanhempia taskareita etsin kirppareilta ja kierrätyskeskuksista
  uudemmat taas ostan ilmestymistahtia suoraan kaupasta.
  Mies ei ihan aina ymmärrä tätä mun keräilyä mutta se on vissiin normaalia. 😀

  Minä odottelen millaisia aarteita tulevissa postauksissa näkyy. 🙂

  • Voi ei hävisikö teksti?! Mullekin käynyt niin ja se harmittaa vietävästi, eikä jaksa kirjoittaa niin pitkästi samoja asioita uudelleen. Joskus jopa varulta copy paste toiminnolla kopsaan varulta tekstin, niin jää talteen, jos kirjoitan oikein pitkästi.

   Koominen tuo kokoelma on jotenkin… Mutta erityisesti miehen lapsuuden muovifiguurit varmaankin jonkun arvoisia ja vanhoja. Ja tietty tuo 40-vuotislahja oli arvokas, muuten en tiedä, kun näitä iloksi vaan keräilen. 🙂 Hihii kaikkea sitä kanssa.

   Mahtavaa kuulla, että siellä toinenkin keräilijä ja vieläpä Disneyllä mennään. Ymmärrän täysin taskarikeräilyn, nehän on mahtavia. Jei ihanaa että keräilet niitä. Musta on todella mielenkiintoista katsella ihmisten keräilykokoelmia, olivat ne vaikka sikarilaatikoita, pez karkkikoteloita, kannuja, muumeja, no mitä tahansa. On hauskaa että ihmiset keräilee. Meilläkin täällä aikamoinen Muumikokoelma ja Disney. 🙂 Kirjoja hamstraan myös. 🙂

   Kai täytyy sitten laitella välillä kuvia kodista, vaikka ensin ajattelin jyrkästi etten niin tee ja nyt on jo ihan eri ajatukset. 🙂

   Kivaa tiistaita Tanja ja kiitos taas ilahduttavasta viestistä, senkin ihana Aku Ankka taskarikerääjä. 🙂

   Tiia

 • No täällähän oli jo vastaus siihen, että lukittuuko vieraat vessaan ihailemaan aarteita, teillä on niitä joka puolella niin ei tarvi koetella pukamia ja olla siellä vessassa 😀 Sulla on kohta oven takana ne Amerikan kovimmat keräilijät mitkä tulee Jimiltä.

  • Kiki, ai että oot mainio. Hihii, täytyy laittaa tänne pian lattiapostaus eli todistusaineistoa meidän lattioista, että niillä mahtuu kuleksimaan, ei tarvi raivata kävelyyn roinalta polkuja.;)

   Roinaa tosin on… Mutta onneks me vielä mahdutan meidän huusholliin koko perhe. 😉

   Kivaa loppuviikkoa. <3

   Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud