LG G3 vie näytön #seuraavalletasolle ja oi mitä kuvia LG ottaa.

Pakko myöntää etten koskaan ole ollut niin kovin minkään esineen pauloissa, kuin LG G3 puhelimen.
LG puhelin on vienyt niin monet aiemmin takkuavat asiat #seuraavalle tasolle, että voisi jo puhua jonkinlaisesta rakastumisen asteesta puhelimeen.
On huikeaa, että LG G3;ssa on lukemattomia uskomattomia toimintoja, jotka aukenevat myös tälläiselle retrolle immeiselle selkeän näytön kautta. 


Jopa pienet vesikuplat näkyy.Mielettömän hyvä keksintö tälläiselle alati roiniaan hävittävälle ja lompakkoja auton katoille jättävälle ihmiselle on puhelimen näyttöön asennettava Knock code eli koputuskoodi. Koputuskoodi tarkoittaa näpäytyksiä näytölle itse valitsemassa järjestyksessä. Harvapa pitkäkyntinen keksisi meikäläisen rimmauskoodia, millä puhelimeni aukaisen. Koputtelu vie vain hetken kauemmin, kuin pyyhkäisy, mutta tiedättekö mitä ei enää tasku/peppupuheluita. Tokkopa tasku tai peppu osaa koputella virittämääni koodisarjaa.


Näytölläni on asennettuna punainen puhelimen kuva ja sitä pitkähkösti painaessa saan soitettua hätäpuhelun. Ja ei en ole soitellut vahinkohätäpuheluita, kyseistä hätäpuhelimen kuvaa täytyy painaa sen verran pitkään. Uskomattoman hieno ominaisuus, jos kaatuisi vaikka metsässä mustikassa tai joutuisi merihätään. Sitä kun kriisitilanteessa on muutenkin hysteerinen ja olen nähnyt painajaisiakin siitä, että yritän soittaa hädän keskellä, mutta en saa näpyteltyä tai kaivettua tarvittavaa numeroa. 


Jopa minimaaliset laineet näkyy.Lisäksi näytöllä pyörii livenä puhelinnumeroni johon voi soittaa, jos löytää kännykkäni vaikka pitkään makailemasta jorpakosta tai vaikkapa auton katolta. Tässä hetken mietin tahvo kun olen, että  sitten kun tuo oma puhelimeni pirisee niin puhelin aukeaa ja tässä on puhelimen hyvä ja myös hieman ontuva kohta. Jos ehdin soittaa ja lukita sim-korttini, ei hätää ja puhelimeni löytävä voi soittaa minulle löydettyään puhelimeni. Olen luonnollisesti hakenut uuden sim-kortin ja asentanut sen varapuhelimeen.


Kuvat otettu LG G3:lla, ei järjestelmäkameralla, eikö uskomatonta!

Mutta jos en ole huomannut puhelimeni katoamista ja kaksi pitkäkyntistä löytää puhelimeni ja toinen soittaa numeroon joka näytöllä onnellisesti pyörii, puhelin aukenee…. Ja tällöin pitkäkyntinen voi soittaa puhelimellani kaiken maailman palvelunumeroihin. Eli asenna turvanumeroksi vaikkapa ystävän tai miehen numero, vink, vink. Etteivät ovelat pitkäkyntiset pääse yhtäkään puhelua rämpäyttämään.


James Bluntia lainatakseni ”You’re beautifull to me”  <3
Kuva LG.Suomi


Toki me kaikki olemme niin neuroottisia puhelimistamme, jos luuria ei sekuntiin näy, alkaa armoton etsintä. Joten pitkäkestoinen puhelimen katoaminen ja yllä olevan skenaarion toteutuminen on aika mahdoton kuvio.


Näytön tarkkuus ihan itkeä liikuttaa.

Muuten näyttö on aivan huikean helppo mikä sopii minulle. Yllä jana, jossa kaikki mahdolliset toiminnot, sää, herätys, kello, mistä instansseista saapunut viestejä ja parilla sivulla kaikki tarpeelliset sovellukset. 


Näytön tarkkuus on suorastaan Jumalainen, yhtä tarkka kuin katselisit suoraan luontoa tai elämää, turhaan ei kuvasta sanota, että tarkempi kuin mediaprintti. Olen täysin siirtynyt Netflixin katselussa älyluurilla katseluun, kevyt ja helppo kädessä ja kuva on kuin en katsoisi elokuvaa vaan live elämää. Ja jostain syystä lapsetkin tykkäävät pelata äidin kännykällä, koska näytön ja kuvan tarkkuus on vailla vertaansa. 


Tälläistä näyton tarkuutta en ole nähnyt kenellekään vertaillessa mieheni ja ystävieni puhelimiin. 


LG on mielestäni suunnitellut puhelimen näytön erittäin älykkääksi, tälläiselle suht tavalliselle taaplaajalle kaikki tarpeellinen löytyy helposti ja hifistelijöille taasen piilotettuna ja hehän kaikki uskomattomat lisätoiminnot myös osaavat kaivaa esiin. Tavallisen käyttäjän ei tarvitse uumoilla toimintoja vaan voi nauttia käyttämisen yksinkertaisuudesta. LG on todellakin vienyt näytön #seuraavalle tasolle miettien kaikenlaisia käyttäjiä.


Vaikka näyttö onkin iso, ei puhelin tunnu kolholta niin ohut ja virtaviivainen se on, suorastaan tyylikkyyden huipentuma niin miehille, kuin naisille. 
Aah rakastan muokata kuvia LG G3:lla
Kivaa viikonloppua kaikille Disney klasikkomuki vuodelta 2003
Disney classic mug from year 2003
8 thoughts on “LG G3 vie näytön #seuraavalletasolle ja oi mitä kuvia LG ottaa.”

  • Lady of the Mess, LG G3 tekee sen, että järjestelmäkamera ei ole välttämätön ja otoksia saa napsittua kaikissa tilanteissa, eikä niin että isohkoa kamera kantaa mukanaan. Samsung Galaxy oli minullakin, mutta kuvat ovat ny aivan eri luokkaa ja akun kesto. Akun kestosta pukkaa vielä raporttia. Akku kestää huomattavasti kauemmin, kuin muilla älypuhelimilla. On tämä LG vertaansa vailla. 🙂

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Tiia

 • Siis tosi hyviä kuvia, mä haluun kanssa tuollaisen, ehkä tuo blogin pitäminenkin onnistuisi, kun tulisi joskus noita kuvia napsittua…

  • Kuvat kyllä todellakin vastaa minun toivomaa laatua. Toki ammattilaisvalokuvaajat ja ammattilaisbloggaajat voivat olla toista mieltä, mutta minulle kuvien laatu on super, en voisi parempaa kameralta/kännykältä/itseltäni toivoa. 🙂

   Kivaa viikonloppua Anu. <3

   Lämpimin terkuin Tiia

 • Mulla on puhelin vuodelta nakki ja muusi enkä osaa mennä sillä edes nettiin, mutta nuo sun kuvat saa kyllä kännykkäkuumeen nousemaan 39 asteeseen 😀 Ne on kyllä tosi tarkkoja 🙂 Ja täytyy myös kehua niiden kauneutta 🙂

  • Ooo ihana Kiki. Kuule kesäkuussa mullakin oli nakit ja muussi luuri, sitten ostettiin Samsung Galaxy ja sen myötä jo aukeni uusi elämä ja vanhaan nakkikastikkeeseen ei ollut paluuta. Mutta kun pääsin testaamaan tätä LG G3 luuria, tosiaan koko kuvaushommeli nousi #seuraavalle tasolle. Tällä luurilla on muitakin ihan uskomattomia ominaisuuksia, voi ottaa selfien niin, että puristaa käden nyrkkiin. Ei enää sumeita selfieitä. Lisäksi akku kestää noin viisi tuntia kauemmin elossa, kuin tuolla Samsungilla. Että huh huh, minä olen aikuisten oikeasti rakastunut tekniseen aparaattiin. Tätä päivää en olisi uskonut kuuna päivänä näkeväni.

   Ja kiitos, että tykkäilet kuvista myös, en todellakaan ole mikään ammattilaiskuvaaja vaan vallaton amatööri, mutta joskus on kiva onnistua ja ainakin tämä LG tekee homman huomattavasti helpommaksi. 🙂

   Kivaa sunnuntaita Kiki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud