Maailman ihanin postineiti!

Omistettu meidän postineidille. <3

Noin vuosi sitten sain ihanan kosmetiikkapaketin  ja valitettavasti kasvovesi oli paketissa päässyt falskaamaan. Tuolloin sain ensikosketuksen ihanaan postineitiimme. Hän soitti minulle ja kertoi kovin märästä paketista, jota hän on tuomassa. Tuumailtiin yhdessä miten tulisi toimia ja hän auttavaisesti ojensi litimärän paketin kanssa reklamaatiolapun, jonka olisin voinut tarvittaessa täytellä. Muutama sana vaihdettiin nauravaisen ja iloisen postineidin kanssa ja ajattelin mielessäni, että siinäpä sydämellinen ihminen ja aivan uskomaton työssään.


Kyseisen litimärkäpakettiepisodin jälkeen postineiti kolkutteli aina ovellemme, jos pakettia oli tulossa. Meidän postilaatikko on pidemmällä kadun varrella yhteisessä rivissä muiden naapureiden kanssa. Oli niin kivaa saada päivän postiläjä suoraan kotiovelle ja vaihtaa muutama sana aurinkoisen postineidin kanssa.
Eräänä päivänä postineiti ojensi ystävyyden eleen ja pyysi minua FB-kamuksi. Hyväksyin kutsun ilomielin, tuttavuutta olimme tehneet iloisissa merkeissä jo kuukausien ajan ja  nyt oli FB:n kautta mukavaa tutustua lisää.


Välillä hänen reititkin vaihtui, eikä satunnaisia oveen koputus kohtaamisia ollut kuukausiin, mutta kivaa oli, että oli FB.  Aloittaessani blogini, hän on ollut yksi suurimpia kannustajia, joka on jaksanut tykätä blogipostauksistani Facen puolella ja jaksanut nostattaa ja iloiselle mielellä suitsutella vaikka postaukseni olisivat olleet kuinka kömpelöitä tai hassuja.


Pikkuhiljaa on ilmennyt, että meillä on samanlainen musiikkimaku ”Eläköön David Guetta”. Olemme kertoneet toisillemme kirjoitellen lapsuudenjuttuja, syvällisiä sellaisia. 


Muutama päivä sitten sain kutsun hänen kotiinsa kynttiläkutsuille, kerroin että olemme menossa sukujuhliin ja kerroin myös suoraan, että koen Party Liten kynttilät hintaviksi. Hänelle voi suoraan kertoa mitä ajattelee, sellainen rehtiys on hienoa.


Eilen koin kuitenkin postineidin taholta sydämellisen yllätyksen joka on vailla vertaansa. Postilaatikossa oli häneltä henkilökohtainen paketti, joka oli pullollaan toinen toistaan ihanamman tuoksuisia kynttilöitä. Pyyteetön suurella sydämellä tehty teko mykisti minut ja sai olon tuntumaan onnelliseksi ja rikkaaksi. Maailmassa on huikeita ihmisiä, kuten meidän suurella sydämellä varustettu postineiti. 


Sumppia huuleen ja menoksi. Uusi yritys Cafe Ekbergillä. 8 thoughts on “Maailman ihanin postineiti!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud