Tena Ladyt tapetilla, varoitus sisältää arkaluontoista materiaalia…

Ne jotka eivät ole vanhempia pölinöitäni lukaisseet, niin kirjoittelin tuossa taannoin, että tekstini pääsee Tenakirjaan ja voitin siitä hyvästä Stadiumin 30 euron lahjakortin. Lahjakortin kanssa kävi pieni probleemi, tekeville sattuu, sen itsekin allekirjoitan. Lahjakorttia ei ollut muistettu ladata.

Ilmoittelin asiasta ”Tenalle” (jos joku nuori lukee tätä, eikä yhtään ymmärrä mistä puhutaan, niin kyseessä pisunkarkaamisuoja:) ja maanantaina ystävällinen nuori naisihminen, ei taatusti vielä Tenoja käyttävä naishenkilö soitteli minulle, että nyt on kortti uudelleen ladattu ja kaikesta murheesta lähettävät minulle kotiin vielä ”kivusta ja särystä” Tenoja!

Menin hetken hieman lukkoon, koska kirjaan tuleva Tena ”pisutarinani” käsitteli kauhiaa siitepölyaikaa, jolloin olisi suotavaa olla Tenat pöksyissä, kun voimakas aivastusreaktio tärisyttää koko kroppaa ja aivastuksia tulee sarjatulituksena. Päässä pyöri tuhatta ja sataa miten kiitän Tenoista, joita ilman muuta tarvitsisin allergia-aikana, mutta joilla en muutoin vielä pöksyjäni täytä.

Tuumailin sitten erästä Tallinan reissua ison naislauman kanssa, kun en kannella malttanut millään mennä pisulle, kun oli vaan maar niin mahottoman hyvät jutut ja hysteerinen meininki. Silloin saattoi hieman lirahtaa, en tunnusta, mutta todistajia oli kyllä läsnä ja valkoinen mekko. Mutta se lirahdus saattoi liittyä nesteytykseen eikä hmmm…. alapään ongelmiin… Tästä kyllä sivulauseessa täytyy tempaista, että miksi kukaan ei varoittanut lainkaan eikä kertaakaan minkälaista naisen elämä on heti synnytyksen jälkeen! Se tuli minulle hieman järkytyksenä…

Laatikko näitä pitäisi olla kotona odottamassa, kun nainen palaa synnytyslaitokselta. Varpajaisiin tai mihin lie vauvakutsuihin tehdään vaippakakkuja, no miksei Tenakakkuja. Tasa-arvoa kiitos.  Kyllä synnytyksen jälkeen äiti tarvitsee vaipat siinä missä vauvakin. Höh lisää pitää edistyä ja laittaa häpeät romukoppaan. Ei miehet häpeäisi, eivät varmaan edes synnyttäisi vaan olisivat keksineet jonkin muun keinon. 😉

No mutta, kaikki nämä Viropisut kävin mielessäni ja vastasin sitten nuorelle naiselle, että aivan mahtavaa, että lähettävät minulle Tenoja, sillä terassillahan voi niitä tarvita? What the…. Siis mitä, enhän minä käy ikinä terassilla, mistä tuon hermostuneen selityksen tempaisin, jostain aasinsillasta liittyen Viroon ja laivan kanteen ja valkoiseen mekkoon, en voi muuta päätellä.

No tänään menin taasen Stadiumiin ja eihän se lahjakortti ollut vieläkään ladattu, sillä hetkellä olisin voinut tarvita turhautumatenoja. Soitin taasen sitten tuolle nuorehkolle naiselle, nauraen kyllä ja hän lupasi palata asiaan.

Kyllähän tämän ympärille liittyy jo kaikkien puolelta niin paljon noloutta, omat terassitena soperteluni ja lahjakortti joka ei vaan toimi…

Nyt hieman odottelen, että lähettävät sitten ison pahvilootallisen niitä Tenoja, Vironristeily odottaa ja laiva on lastattu keski-ikäisillä naisilla, mulle Tenat ja kavereille kanssa. Näen jo sieluni silmin itseni aamulla jakamassa survivol kit Tenapakkauksia keski-ikäisille kamuilleni ja sukulaisilleni. Tallinanristeily jyrähtää 20.9, mutta kellään ei ainakaan jyrähdä housuun ja voimme laulaa luikauttaa kuorossa she’s a lady, wou, wou wou she is a Tena Lady. 😉

Näillä teksteillä en halua ketään loukata, on synnytetty, on ne pisutkin joskus lirahtanut ja on mummous niin ovella, että minusta tulee vielä näiden vaippojen aktiivikäyttäjä. Aivan upeaa, että tälläisiä on keksitty ja tehty, miten ne mummelit ennen vanhaan pärjäsivät, synnyttivät kasakaupalla niitä lapsiakin…

Lähettävätköhän tälläisiä TENOJA? Näillähän olisi ollut hyvä mennä aikoinaan Madonnan konserttiin?!

Ehkä kuitenkin vain tälläisiä seitinohuita, hätäsidetarpeita, koska olisihan se hieman osoittavaa lähettää ”vaippoja”10 thoughts on “Tena Ladyt tapetilla, varoitus sisältää arkaluontoista materiaalia…”

 • Tiia, sä olet ihan super;) Vaikka minua naurattaa, niin kyllä totta kirjoitat. Aivastelu ja hirmuinen nauraminen, siinä ne heikot lenkit hauskan pidossa. Kolmas liittyy todellakin terassielämään, sllä jos haluaa kokeilla jotain uutta viiniä, se voikin aiheuttaa hirveän sarjan aiavastuksia ja…

  Kantsii muuten myös hankkia gesiha-kuulat ja rutistella niitä, että paikat pysyy jotenkin kuosissa, sillä ihan vielä en alistu vaippoihin. Sen sijaan sellaiset hyvin muotoutuvat pikkuhousunsuojat, joita löysin viime vuonna Salzburgista ovat hot. Ne eivät näy pienimpienkään ja tiukimpienkaan vaatteiden läpi, mutta olo on varma uutta italiaista viiniä maistellessa ja mikä parasta: Ne eivät tunnu! Ihan samoja ei Suomesta löydy, joten Salzburgiin on palattava monenkin syyn takia.

  Tämä oli sulta taas niin hyvä, että en sanotuksi saa!

  • Oi mahtava Leena, niin pelastit mut nyt kyllä. Kun painoin julkaise nappulaa ajattelin, että meninkö tällä kertaa liian pitkälle, olisiko pitänyt jättää juttu julkaisematta. Toisaalta olin itse nimenomaan tyytyväinen tähän juttuun. Juuri tällä tyylillä ja tälläisistä asioista haluankin kirjoittaa.

   Usein kirjoitan liikaa käsijarrulla miettien, mitä lukijat ajattelevat ja sehän näkyy tekstissä. Täytyy rohkeasti antaa palaa hyvän maun rajoissa kuitenkin. Ja eilen näin tein. 🙂 Kommentteja ei ole sadellut eikä haukkujaan, sinun kommenttisi niin pelasti päivät, etten ehkä kuitenkaan mennyt aivan metsään jutullani.

   Lisäksi sain sinulta arvokasta vertaistukea, jaoit myös omia kokemuksiasi. Olet kyllä aivan uskomaton tyyppi, ai että tykkään susta. <3

   Voi itku, että Salzburgista saa kehittyneempiä pikkuhousunsuojia kuin täältä Suomen maasta, johan on möhkäle. Täytyypä reissussa tarkemmin alkaa paneutua intiimituotehyllyjen pariin, sieltä voi tehdä elämää pelastavia löytöjä.

   Geishakuulat vallan loistava vinkki myös. 🙂 Joskus sain lahjaksi, kun en ollut vielä synnytellyt, en ymmärtänyt niiden päälle lainkaan ja viskasin roskiin.

   Kiitos vielä kehuista, päivä sen kun paranee.

   Aurinkoa päivääsi Leena

   Lämpimin terkuin Tiia

 • Voihan Tena lady. 🙂 Vielä en ole päässyt osalliseksi karkailevista liruista, mutta eiköhän se aika jossain vaiheessa tule.
  Tuo karkailu ei sinänsä ole vain mummeleiden etuoikeus, eikä pappojenkaan, jos ihan pilkkua viilataan, vaan itse vaikeaa selkäsairautta sairastavana tiedostan senkin faktan, että JOS tai KUN problematiikkani pahenee, on olemassa riski menettää pidätyskyky. Silloinhan aletaan puhua halvausoireista. Joka kontrollikäynnilläkin muistutetaan, että "jos virtsa tai uloste tulee housuun, soita ambulanssi ja välittömästi sairaalaan ja leikkaukseen": Toistaiseksi olen kunnossa niiltä osin. Oli tosin hetki, jolloin olin hyvin liki paralyysiä ja leikkaus oli silloin ainoa keinoni selvitä niin vaurioista kuin tenoistakin. Tuleeko sama tilanne uudestaan??? Milloin?

  Niin, että aasinsiltaa aasina tallustellen, eipä ne nuorukaiset tiedosta, että omallekin kohdalle voi tenat tulla ihan koska tahansa eteen. Syitä on monia.

  (Aina minä jorisen pitkät tovit täällä… Otatko sinä maksua terapiaistunnoista?)

  • Voi Viltsu, en ole rohjennut kysyä sairaudestasi. Ei ole niin montaa kuukauttakaan, kun olemme toisemme löytäneet täällä blogimaailmassa ja olen yrittänyt metsästellä postauksiesi joukosta mistä sairaudesta kyse.

   Erittäin hieno kuitenkin näkökulma siihen, että kepeähkö artikkelini Tenoista on kuitenkin toisille ja nuorillekin ihmisille tosiasia ja elävää elämää. Tämä laittoi minut aivan toiselta kantilta tekstiäni miettimään. Toisaalta ajatuksena oli se, että fakta on, että Tenat tulevat olemaan pöksyissäni vielä joku päivä ja voi se päivä olla hyvinkin lähellä.

   Olen pahoillani vakavasta sairaudestasi jaksat huumorilla ja avoimuudella tätä elämää eteenpäin ja muutenkin elää tässä päivässä. Se kaikki tekee sinusta juuri sinut, aivan mahtavan syvällisen ja hauskan ihmisen.

   Oma postaukseni käsitteli tälläisen perus keski-ikäisen elämää, mutta tosi asiassa meidän elo ei ole koskaan ollut mitenkään perus. Mutta niistä kipeimmistä asioista en tänne rohkene kirjoitella, haavat avoimina vielä ja pelko siitä, että joku saisi napattua sielusta. Siksi tälläistä huumoripohjaista höpinää, sehän on hyvää terapiaakin. 🙂

   Tiedostan kuitenkin sen, että mekin perheenä saaneet kohtuuttoman paljon surua tässä elämässä osaksemme kantaa vaikkakaan minulla se ei ole tässä pisunlirahtelumuodossa. Tosin synnytyksen jälkeen olin hieman vihainen, ettei kukaan älynnyt vinkata hankkia itselleni pientä vaippavarastoa kotiin ensimmäisiksi viikoiksi. )

   Ja kyllä tämä palvelu on aivan ilmaista, hihii. 🙂

   Lämpimiä sydämen muotoisia ajatuksia satelee täältä. <3 <3 <3

   Tiia

  • Voi Tiia, missään nimessä en arvostellen kertonut kokemuksiani ja ajatuksiani. Päinvastoin, tuli vain mieleeni. Olen niin kanssasi samaa mieltä, ettei elämästä pidä tehdä liian vakavaa, vaikka se sitä onkin. On oltava myös huumoria, iloa ja hassuttelua. Keski-ikäisenäkin. Minäpä katselen, josko sellaisen postauksen löytäisin sinulle, missä selvitän tarkemmin omaa asiaani. Mutta sitä ennen, tenat korkealle liehumaan!

  • Viltsu, et todellakaan vaan minä arvostelin itse itseäni kun en miettinyt joka näkökulmasta asiaa. 🙂 Olisin voinut tuoda juttuun vielä lisää asiaa tai pointteja. 🙂 Ihan itsekseni vaan mietin, että voi kurjuus kun en ajatellut kaikkea loppuun asti. Sinähän niin nätisti ja hauskasti kirjoitit.

   Jäin oikein jumittamaan tätä lausettasi kun oli mielestäni niin mahtavasti lohkaistu, aivan nerokas lause!

   "aasinsiltaa aasina tallustellen"

   Haleja täältä, ei aleta "naisiksi" eli ei ymmärretä toisiamme väärin vaan just jetsulleen oikein. 🙂

   Tiia

 • Ylpeänä kerron saaneeni Tenalta oman paketilliseni lahjuksia, kun ihanainen lukija otti sinne yhteyttä ja sain kiitoksen jatkuvasta Tenan mainostamisesta 😀 Niitä tuli todella iso lootallinen ja kaikkia malleja pikkuhousunsuojasta" herranjumala sentään onko tämä retkipatja?" – malliin 😀

  • Voi Kiki, tästä haluaisin kuulla lisää. Onko vaikka jotain linkkä blogissasi josta voisin lukea lisää. Ihan mahtavaa ja upeeta, että lähettivät koko repertuaarin. Koskas eikös aika monikin nuori mennyt vaipat pöksyissä Madonnan konserttiin, jotteivät missaa mitään ja ei tarvitse käydä vessassa.

   Hyvähän se olisi sitten että vaippoja tulisi tai peräti retkipatjoja (sorry ai että oot hauska hehee retkipatja, meikäläinen naureskelee täällä. 🙂 Mäkin haluan sellaisen lootan. Laitan sitten tänne raporttia minkälainen retkipatjavalikoima tuli. 🙂

   p.s. varmaan voin vastata muuten tuossa kohdassa vastaa käyttäjänä, niin valita siinä aina toisella nimellä. Menin meinaan tutkimaan tuota google +, enkä tajunnut hölkäsen pöläystä… Miksi olen vain Tiia K ja missään ei näy tämä blogi. Ai että sain tästä päänvaivaa ja kun pakkomielle iskee, siinä saattaa hurahtaa koko yö. 😉

   Kiitos kun kommentoit täällä. <3 Tuli niin lämmin ja mukava fiilis. <3

   Tiia

  • Kiki luin juttusi jo tuolloin 10pv, se on mieletön ja maailman parasta matskua. Jutun pitäisi päästä lehteen, että nauroin. 🙂

   Kommentoinkin blogiisi tästä niin mielettömän hauskasta postauksestasi, ettei ole tosikaan.

   Lämpimin terkuin Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud