Villervalla ihanuuksia ja ARVONTA ”Happy clothes for happy kids!”

Pääsimmepä 8-vuotiaan tyttäreni Sofian kanssa todella kivaan juttuun mukaan, nimittäin kuvaamaan ja testaamaan kotioloissa Villervallan mukavia ja ihanan värikkäitä syksyisiä uutuuksia klik www.skidi.fi kautta. Sofiakin oli kuvauksien suhteen yllättävän myötämielinen, koska hän piti kaikista Villervallan vaatteista kovasti.


Villervalla on Ruotsalaista designia jo vuodelta 2005, aika somaa, koska Sofia on saanut alkunsa vuonna 2005.


Kaikki Sofian testaamat vaatteet ovat kokoa 128cm ja vaatteet ovat reiluja. Sofia on muuten kokoa 134-140cm ja tämä tieto ilahdutti kovasti, koska näin ollen tuohon kokoon katsomatta Villervallan kauniit värikkäät vaatteet kokojen puolesta menevät Sofialle vielä pitkään. Sofia on ikäisekseen pitkä tyttö ja on mukavaa löytää tälläisiä aidosti lasten menoihin räätälöityjä vaatteita, eikä Sofian tarvitse siirtyä kokonsa puolesta vanhempien tyttöjen vaateosastolle, jotka ovat tyyliltään selvästi isoimmille tytöille suunnattuja.


Sofian ehdoton lempparivaate oli HOOD OVERALL raita-asu väreinä Fuchsia/Dark Blackberry. Kokopuvut ovat lasten mieleen, koska Hood Overall päällä on mukavaa telmiä, juosta, pomppia trampalla tai mennä vaikka yökylään.

 
Sofian lempiasu

Sofian mielestä kaikki vaatteet olivat todella mukavia yllä ja Sofian sanojen mukaan ”vaatteet päällä voi tehdä vaikka mitä”. Sofia ihastui kovasti pilvipaitaan, mikä olikin yksi äidinkin suosikeista. Ihana hihaton paita, joka toimittaa montaa virkaa, aluspaitana, paitana kesähelteillä ja yöpuvun yläosana tai ihanan velourpuvun alla. TANK TOP sävyt DRK/BLACKBERRY

TANK TOP
TANK TOP JA RELAXED VELOURHOUSUT

Velourasu RELAXED viehätti tätä äitiä niin, että en voi muuta kuin voihkaista mistä saisin itsellenikin tälläisen. Aivan parasta velourasussa on se, että on 85% puuvilla, eikä hikoiluta vaan lämmittää mukavasti. Velourtakissa oli Sofian mielestä parasta kiva väri ja se, että takissa on vetoketju. Sofia on sitä mieltä, että takki tulee saada äkkiä pois päältä tai päälle, eikä muutenkaan suostu  käyttämään huppareita, joissa ahdas kaula-aukko.

Kuva
Kuva
VELOURJAKKU

Villervallalla on todella kivoja mekkotunikoita ja tämä iloisen raidallinen TIVOLI tunikamekko sai hyvälle mielelle. Kätevät niskassa olevat nepit, jotta lapsen ei tarvitse tämänkään tunikamekon suhteen tuntea harmitusta, että kaula-aukko olisi ahdas. Tunikamekkoon sopii ihanan mukavat Legginsit DRK/BLACKBERRY.

TIVOLI TUNIKAMEKKO

LEGGINS

Äidin näkövinkkelistä kivaa on se, että värimaailmat sopivat keskenään ja näitä asuja on hauskaa sommitella toistensa kanssa ristiinkin. Kaikki sopii toistensa kanssa niin hyvin yhteen. Exrapisteet joustavista materiaaleista ja siitä, että ovat miltei 100%puuvillaa Velourasua myöten. Velourasu on muutenkin laadukasta paksua kangasta, eikä sellaista ohutta lirppanaa velouria. Kaikkia Villervallan vaatteita yhdistää korkea laatu, käyttömukavuus, ihanat printit ja kivat värimaailmat.


Me rakastuimme Villervallan vaatteisiin, entäpä te?


Sofia sai ”mallipalkkioksi” valita yhden setin ja se on Kokopuku HOOD OVERALL ja TANK TOP eli pilvipaita.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!Nyt vielä sellaiseen mukavaan asiaan. Saan arpoa kaikkien teidän lukijoiden kesken vapaavalintaisen Villervallan pipon klik http://www.skidi.fi/villervalla-m-13.html.
Käykää myös tykkäilemässä Skidin Facebook sivuista, siellä pysyt ajan hermolla, uutuuksista, hyvistä tarjouksista ja kivoista arvonnoista. 


klik https://www.facebook.com/pages/Skidi/350541176815?fref=tsSäännöt menevät seuraavasti:Anonyymit yksi arpaLukija tai lukijaksi liittyvä kaksi arpaaKäyt tykkäämässä Minäkö keski-ikäisen Facebook sivuista klikhttps://www.facebook.com/pages/Min%C3%A4k%C3%B6-Keski-ik%C3%A4inen/1406066339659025?ref=hl tai jaat arvonnan omassa blogissasi kolme arpaaEli yhteensä on mahdollisuus osallistua kolmella arvalla. Arvonta on vain täällä blogin puolella. Arvonta loppuu 24.08 keskiyöllä. Ilmoitan voittajan heti 25.08.


Ilmoitathan kommenttikentässä minkä pipon sinä valitsisit klik  www.skidi.fi sivuilta.
Monella arvalla olet mukana ja mitä kautta luet blogiani
Ja kommenttikenttään selkeä nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta saan tavoitettua juuri sinut, jos voitat ihanan Villervallan pipon omaksesi.

Blogiyhteistyö SKIDI.fi nettikaupan kanssa.

Rakastan tätä kokoasua!Kiitos Villervalla ja Skidi.fi meillä oli kivaa!28 thoughts on “Villervalla ihanuuksia ja ARVONTA ”Happy clothes for happy kids!””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud