Hippulaan tuuraamaan ja eilen oli kiva päivä.

Voi jippii oli niin kiva päivä eilen , että sain valtavasti virtaa. Mahtavat ihmiset antaa voimaa. Tapasin Lahdessa kaksi pikkuserkkuani, joita olen tavannut aiemmin vain kerran.  Tulimme juttuun loistavasti ja tuntui, että juttua olisi voinut jatkaa loputtomiin. Uudet tärskyt ovat joulun alla, pidämme omat pikkujoulut. Kyllä se veri vetää, niin se vaan ja on todella mielenkiintoista kuulla sukujuttuja, joita ei ole aiemmin kuullut. 


Kävimme nauttimassa huikean hyvää ruokaa, mm.sushia, enkä yhtään kuvaa tohtinut ottaa, olisi rikkonut hetken. 🙂 Pikkuserkkuni kertoi, että Thaihieronta oikein sellainen kunnon runttaava, eikä mitään sulalla sivelyä, maksaa 1,5 tuntia 52 euroa! Helsingissä missä aiemmin olen käynyt saa laittaa ykkösen eteen. 


Haaveilen seuraavista treffeistä, hartiat auki hieronnalla, jälleen samaa ihanaa sushia ja kenties ihan yökylä, jos pikkuserkku suo katon pään päälle ja viinipullon aukaisu kolmisin. Uudet sukulaiset ovat, kuin siskoja, joita minulla ei ole koskaan ollut. 
Pikkuserkun tytär oli leipaissut muffinseja ja sain matkaevästä. Valitsin tuon alimman ja keskeltä. Ei sujuisi tälläiset leipomukset meikäläiseltä. 

Tänään menenkin sitten Helsingin pikkuserkun Hippulaan tuuraamaan, siellä olen myös keskiviikkona. Hippulaa mainostan ikimainoksella tuossa sivussa, sieltä voi klikata ja katsastella mistä on kyse. 🙂 Ja koska tiistaina on Ekberg treffit ja muuta ohjelmaa iltaan asti, minähän jään ystäväni luokse Käpylään kahdeksi yöksi. Jee pieni minilomakin tulossa vaikka Hippulassa olenkin. 


On mulla ihana rakas, jolle kaikki aina sopii ja hoitaa meidän lapsia tasa-arvolla kuin isä olisi äiti ja äiti olisi isä. <3 Onnekasta menoa voisin sanoa.
En kutsu miestäni ukoksi, on vain bloginimi, kutsun rakkaaksi. Kännykässäkin lukee vain rakas. Ja tämä sukulaati on rakkaalle, koska on se vaan niin hyvä ukko. <3
Aurinkoista maanantaita!

Cinderella classic mug 2010 Disny
Disney klassikkomuki Tuhkimo 2010


4 thoughts on “Hippulaan tuuraamaan ja eilen oli kiva päivä.”

 • Onpas kiva päivä takana.
  Hyvässä seurassa viihtyy varmasti ja tuollaisten herkkujen äärellä etenkin.
  Toivottavasti tapaatte pian uudestaan.
  siskoa kaipailin itsekin. Siskoa, joka olisi elämässäni.
  Sellainen kuuluisi olla joka tytöllä, sisko, jonka kanssa voi höpötellä, kikatella ja hassutella. Lakisääteinen sisko. 😀

  • Viltsu ihan just niin lakisääteinen sisko. Hienosti sanottu. Jotenkin osaan ihan kuvitella miltä sellainen sisko tuntuisi. 💙 Sellaista minäkin aina kaivannut 😀😅

 • Ihanaa saada uusia sukulaisia ja ystäviä aikuisiällä! Ja teillä tuntuu olleen tosi hauskaa yhdessä. Hauskaa Helsingin reissua – ja Ekbergistä olen kateellinen;)

  • Niin on kyllä ja nyt aikuisena herkemmin haluaa tietoa sukujuuristaan. Ja on hienoa saada tälläisiä blogiystäviä kuten sinä. 💙

   Mukavaa päivää toivottelee Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud