Mieleni hyvitin Senioribiossa

Taas tulee suitsutusta Porvoon Bio Rexistä ei mahda mitään. Huomasin toissapäivänä, että Porvoon Bio Rexissä on keskiviikkona Senioribio eli liput elokuvaan maksaa 6,50 ja sumpit kuulkaas kuuluu hintaan, voi mahoton sinnehän oli riennettävä.  Tarjolla oli kolme odotettua uutta leffaa Woody Allenin uutuus ja pari suomalaista elokuvaa, joista toinen oli Tuomas Kyrön kirjaan perustuva Mielensäpahoittaja.


Te varmaan ihmettelette, että miten minä seniori-immeisten joukkoon tohdin sekaantua. Mutta Bio Rexissä ei olla ikärasisteja, Senioribio tekstin alla lukee, että ”kaikki elokuvan ystävät ovat tervetulleita”, joten sinne minä sitten itseni ängin.


Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Senioribiossa kävin nauttimassa ja kerran on tullut vauvabiossakin käytyä, ilman vauvaa tosin. Vauvabio ei ehkä enää ole ihan minun juttu, kun siellä oli aikamoinen häslinki, taaperot painoivat menemään, vaipanvaihtoa ja elokuvan ääni  todella hiljaisella, jos joku mini-ihminen sattui nukahtamaan.  Niin ihan aikuisten leffaan on mukavan rentouttavaa kyllä keski-ikäisen mennä.


Antti Litja ainoa oikea mielensäpahoittaja<3
Senioribio on iltapäivän erikoisnäytös varttuneenpaan makuun. Lipun hintaan sisältyy kahvi. Näytökseen ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvan ystävät. Elokuvassa on mukana väri ja ääni. 🙂Senioribiossa on arvokas meininki, siellä ei popcornit ja sipsit rapisseet ja  naurukin oli sellaista hiljaista hieman sisäänpäinkääntynyttä, kuten mielensäpahoittajalla itsellään. Jouduin oman tyrskinnän hauskoissa kohtauksissa vetämään sisään, niin että kyynelet valui poskille naurusta. En halunnut olla huutomerkkinä sivistyneessä seurassa, olinhan jo muutenkin joukkion nuorin…
Oikein sain aitiopaikan, aivan omassa lukaalissa, isoine jalkatiloineen ja makuuasentoon saatavilla tuoleilla. Täydellinen mielensähyvityselämys!  Ja tottahan toki oli villasukat ja neuleshaali vakiovarusteena mukana. Ja vähä-äänistä suklaata. Sillä lailla sivistyneesti koitin olla ikäihmisten joukossa. 


Mielensäpahoittaja hoitaa omat mantunsa ja peltonsa.Kyllä minä niin mieleni hyvitin taas kerran Porvoon Bio Rexin eläkeläisille suunnatusta erikoisnäytöksestä, jonne ikään katsomatta kuitenkin kaikki ovat tervetetulleita. Ja Mielensäpahoittaja oli vielä muhevan hauska, liikuttavan herkkä ja syvällisiä ajatuksia herättävä.


Kuulun Facebookissa Mielensähyvittäjät ryhmään, kyllä se on mukavempaa joka päivä niin mielensä hyvittää, kuin pahoittaa. Ohessa linkki jos joku haluaa liittyä mieltänsä hyvittämään. Sinne saa laitella aurinkoisia ajatuksia, eikä mitään sellaista rumaa törkyä. 


Hyvittäjät, liittykää alla olevasta linkistä mielensähyvittäjien ryhmään.


Tämän aamun kahvihetki.
Disney klassikkomuki Aladdin
Disney classic mug Aladdin
Tämä vielä siitä hauska, että lapsuudenkamu esittää Disney suomiversiossa Aladdinia. Jei Sami.
Torstai on toivoa täynnä, joten oikein paljon hyvän mielen ajatuksia kaikille. 
Aamusumppikuva eiliseltä. Kyllä minä niin mieleni hyvitin, kun en ole vielä jäänyt jumiin puunkoloon.
Disney klassikkomuki Nalle Puh
Disney classic mug Winnie the PoohVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud