Mieletön pikaarvonta, ohoi Tampereen suunta! Show&Dinner liput Musiikkiteatteri Palatsiin kahdelle.

Omien esteiden ja lastenhoitoprobleemien takia päätin arpoa kaksi aivan omaan tarkoitukseen tarkoitettua lippua Tampereen Musiikkiteatteri Palatsiin kolmen ruokalajin illalliselle eli show&dinner lahjakortit kahdelle. Eli liput sisältävät musikaalishown ja ruuat. 


Kyseessä varsinainen pika-arvonta, koska liput ovat voimassa 18.9.2014 asti. Eli arvonta päättyy jo perjantaina puolen päivän aikaan ja pyrin liput saamaan postin matkaan myös samana päivänä. Musikaalia voi jo varailla heti perjantaina jahka voittaja ilmoitettu, liput vaihdetaan kassalla.
Nämä liput voivat olla juuri sinunSäännöt menevät näin, eli tällä hetkellä omasta pussista arvontaan lähtevät ja yhteensä noin 160-180 euron arvoiset liput lähtevät arvontaan lukijoille tai lukijoiksi liittyville. Facebook tykkäyksestä tulee yksi lisäarpa. 🙂 Eli kahdella arvalla on mahdollisuus osallistua arvontaan.


Ja arvonta on täällä blogin puolella ainoastaan. Jätäthän kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut perjantaina rivakasti kiinni, kerrot mitä kautta seuraat blogia ja osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.Kovasti arpaonnea kaikille. <3Oheisesta linkistä voitte jo käydä kurkkimassa mahdollista musikaalia ja minkä menun valitsisitte. Vaihtoehtoja on useampia. Klik http://www.palatsiteatteri.fi/Ohjelmisto/tabid/1534/Default.aspx


Arvonta on päättynyt ja koska osallistujia oli kenties arvontahistorian vähiten ja ainoa bloggerin puolella kirjautunut lukija viestitti sähköpostitse, että hän vetäytyy kilpailusta on aika arpoa kahden FB tykkääjän välillä liput ja voittaja on tittidii


 Kahdella arvalla mukaan, tykkään FB:ssä =).
ninuska76@luukku.com

Laitan Ninuska sinulle heti sähköpostia. 🙂 


13 thoughts on “Mieletön pikaarvonta, ohoi Tampereen suunta! Show&Dinner liput Musiikkiteatteri Palatsiin kahdelle.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud