Typyjen keppihevosvideo ja #seuraavalletasolle #lgg3

Rakas ukkoni tekee meille aina aamupuurot. Ukko on nyt kalassa ja tein itse ja tuli aivan kamalaa junttapuuroa. Hampaat irvessä könttipuuroa täällä syön. Disneyn aamusumppikuvaakaan ei millään pystynyt rapeilla aivoilla junttapuurot suussa lähteä kuvailemaan, vaan ensin oli otettava käynnistykseen jättikupillinen kahvia. Ja kahvi  on niitä kasakaupalla ostamiani Pirkan euron kahvipaketteja, kahvi on hyvää kyllä, nams.

Karmea junttapuuro, Sofian tekemä kopukka ja taustalla näkyy meidän Kultaisennoutajan lelut, kuka bongaa. 
Tämmöistä ostin eilen, ei ollut kummoista. Saman makuelämyksen saa lätkiessä isoja Tuc keksejä Maraboun maitosuklaalevyn päälle ja rouskis. Tytöt tykkäsi kuitenkin tosi paljon.

Hauska keksintö silti, lilliputti Tuc-keksejä.

.

Taustalla junttapuurokuvassa näkyy 8-vuotiaan Sofian eilen itse tekemä keppihevonen. Meidän tytöt ovat suorastaan aivan järjettömän luovia ja haluavat kaiken kotona olevan ja kotiin tulevan roinan valjastaa askartelukäyttöön. Jo pienenä tekivät mitä villimpiä keksintöjä ja olimme mieheni kanssa aivan pyörällä päästä. Mukavaa, että luovat itse, koska lasten suusta lainatakseni ”äiti ei ole kovin askartelevainen”. Tytöt käyvät askartelukerhossa ja pääsevät siellä kanavoimaan luovuuttaan kaiken maailman piperrystöihin.

Kepukoita.
Kristan tekemä satuheppa.

Viimeisiä päiviä viedään LG G3 testauksen kanssa ja olenkin halunnut tuota akun testausta käyttökokemuksien kautta venyttää ihan kalkkiviivoille saakka. Käytössä sen parhaiten tietää miten akku jaksaa.

Aiemmalla älyluurilla  joka oli tuliterä, akku jaksoi painaa menemään minun käyttötyylillä aamusta iltapäivään. LG G3 jaksaa painaa menemään n.5 tuntia enemmän, mikä on merkittävä ero! Eli vaikka kuinka ahkerasti käyttäisi ja surffailisi päivät pitkät netissä LG G3 akku jaksaa sisukkaasti iltaan mikä on käyttömukavuudelta erinomainen ominaisuus. Jos vain puhut puhelimessa, etkä surffaa netissä, akku suorastaan matoo etanan lailla, eikä kulu juuri lainkaan. Ei tarvitse normipäivän kiireissä pohtia, kuinka paljon voi toimintoja käyttää.

Jos illalla lataa LG:n ja ottaa latauksesta pois, akkua ei ole kulunut juuri lainkaan yön aikana.
Pidän myös kovasti säästötoiminnosta, kun akun teho laskee 30% koko puhelin menee automaattisesti säästötoiminnolle. Todella älykästä, minun ei tarvitse miettiä ja sulkea toimintoja vaan puhelimeni viisaudessaan ymmärtää tehdä sen itse.

Sain puhelimen mukana langattoman laturin ja lataustelineen avulla voin jatkaa puhelimen käyttöä (vaikkapa Netflixin katselua) joko pysty tai vaaka-asennossa. Hienoa on asettaa puhelin yöksi pystyasentoon langattomaan laturiin ja ja puhelin toimii kellona. 🙂 Suojakuorenkin kanssa lataa kiitettävästi.  Langaton laturi menee pieneen kasaan ja kulkee kätevästi vaikkapa käsilaukussa mukana.

Langaton laturi

LG G3 puhelimesta sen verran vielä, että puhelinta voin rinta rottingilla suositella, mediaprinttiäkin tarkemmat kuvat, pitkäkestoinen akku, tyylikäs ja ohut eli perin virtaviivainen ulkomuoto, helppo käyttää, mutta riittävästi perin hienoja toimintoja myös hifistelijöille, mm.selfien ottaminen laittamalla käden nyrkkiin, tai puheohjaus, näitä vielä opettelen. Taidan olla aika rakastunut puhelimeeni. 🙂

Ohessa linkki LG sivuille, josta voit käydä ihastelemassa puhelinta itse. 🙂 

Kohta alkaa tytöillä keppihevoskilpailut, todella hauskaa. Jos joku haluaa katsoa tyttöjemme ja poikamme kaksi vuotta sitten videoiman keppihevostalliesittelyn Youtubesta, niin linkki on tuolla ylimpänä. On aika pitkä video… Paljon ovat tyttöjen hommat kehittyneet keppihevosten suhteen kahden vuoden aikana. Mutta uusia videoita onkin hienoa kuvata LG G3:lla saadaan nuo tyttöjen videotkin #seuraavalletasolle.

Tytöt ovat saaneet jonkin verran ilkeitä kommentteja keppihevostallivideon takia ja ne olen poistanut. Vielä siellä on tekstiä, ”ihan outo talli, kun teillä ei ole karsinoita”, no perheen isä on tehnyt karsinat, nyt nekin on. 😉

Aurinkoista ja suloisen lämpöistä viikonloppua kaikille. 
Kuva: Happy happy morning.
Uh jaksoinhan aamusumppikuvan ottaa lopulta.

 Syksy on ja Puh asuu puunkolossa.

Disney klassikkomuki Nalle Puh 2002

Disney classic mug Winnie the Pooh 200214 thoughts on “Typyjen keppihevosvideo ja #seuraavalletasolle #lgg3”

 • Kyllä tuo sun puhelimes on uskomaton vempain! Melkein harmittaa, että ostin just uuden kännykän eikä se tietenkään ole LGG3! Katotko siis siitä Netflixiäkin? Hitsi, pitäisköhän munkin investoida siihen Netflixiin… Onko hintansa väärti? Ois hyvä juoksumatolla, vois katsella jotain sarjaa samalla kun melkein huomaamatta juoksee 🙂 Aurinkoista viikonloppua sinne!

  • Katson Netflixiä illalla esim.sängyssä. On niin kevyt ja kuva on tarkempi kuin missään muussa meidän laitteissa. n odella hintansa väärti se Netflix. 🙂 Eli se maksaa 7,95 kk, mutta eka testikuukausi on ilmainen, joten siitä kokeilemaan.

   Ja LG G3 on vienyt mut niin monella tavalla #seuraavalletasolle
   Kivaa aurinkoista viikonloppua sulle Ninski.

   Tiia

 • Tiia, minä olen maailman epäteknisin henkilö, joten ymmärsin heppatyttönä vain nuo hevoset;)

  Yllätin Lumimiehen täysin toivomalla iPadia, mutta en ole sillä paljon muuta tehnyt kuin kuvannut ja katsonut erästä tv-sarjaa yhtenä iltana viikossa.

  • Leena siitä se lähtee, kohta huitelet sillä padilläsi vaikka mitä. Toisaalta en minäkään saa LG G3:sta kaikkea tarvittavaa esille ja käyttöön, koska en ole kovin tekninen henkilö. Mutta saan kaiken mitä itse tarvitsen omaan käyttöön ja senhän tulisi riittää. 🙂 En minä enää leluja kaipaa. 😉

   Heppatyttö, meidän tytöt armottomia heppatyttöjä, minä en. 😉

   Aurinkoista lauantaita. <3

   Tiia

 • Niin parasta, kun on semmoinen koti, että kaikesta saa askarrellapaskarrella ihan mitä huvittaa. Mää niin tykkään semmosesta <3

  Toisen ääripään esimerkki, joka mulle tuli mieleen, oli meidän naapurissa asuva perhe, jossa äiti ja tytär leipoi "yhdessä" joulupipareita silloin kun tyttö oli vielä ihan pieni.
  Jos kaikista ei tullut ihan muotin mukaisia, vaan tähden sakara vaikkapa pikkusen sattui muottia irrottaessa tytöllä repeämään, niin äiti myttäsi tähden kylmän viileästi takaisin taikinaksi, josta sitten kaulittiin uusi, täydellisen sileä levy, josta tehtiin VAIN täydellisen muotoisia pipareita. Grrrr….
  Voisin veikata, että tämä tyttö ei koskaan ole aikuiseksi tultuaan halunnu leipoa ainuttakaan piparkakku.

  Ihanaa viikonloppua keppihevoslandiaan <3

  • Jaa niin. Nyt kun ehti jo kommentti lähteä matkaan, tuli mieleen, että joskus luovuudelle vois pikku rajoja laittaa. Esim. sillon, kun mun mies ja vanhempi poika (joka oli silloin alle 3 v) oli keksineet, että kun ei kotoa muualta löytyny materiaalia jääkiekkomaalivahdin polvareihin, niin leikattiin pikkuveljen (alle 1 v) superlonpatjasta 😀
   Siellä sitten pikkuveli parka núkkui pinnasängyssä pää alaspäin, kun patjassa oli kauhee kolo.

  • Meillä ei ole väliä minkälaisia tulee, koska tämä äiti tekee aina ne rumimmat!
   Mutta se on kyllä pahin virhe, että vaatii lapselta aina täydellistä suoritusta, siinä olisi hyvä äidin pysähtyä mihin omiin traumoihinsa niitä pipareita ojoon ja suoraksi leipoo Varmaan tuo lleipomisessa suorittaminen on ulottunut muihinkin kotitoimiin.

   Omassa lapsuudessa mummini oli niin siisti, tarkka ja pedantti, etten mitään saanut tehdä, siksi musta tuli hieman rönttäliisa. Mutta toisaalta olen oppinut mummilta hyviä taitoja, miten ommellaan siististi tai viikataan lakanoita. Ja niinpä niin esineiden pitää olla ojossa tai menee hermo.

   Tyttöjen huoneissa saa vallita kaaos, niiden huoneethan ne on…

   Näen mielessäni tuon patjahomman, täällä tapahtunut jonkin verran vastaavaa, yleensä kyllä pyytävät luvan, mutta haluavat kaiken, joka ikisen paperikääreen, pahvilootan, mitä ikinä voit ajatella. Toisaalta tekivät askartelukerhossa talot, joissa oli tehty kaiken maailman romuista, jotka itse olisin heittänyt roskiin aivan upeita pieniä pikkutalon esineitä.

   Meidän lapsilla on kykyä nähdä roskan potentiaali, mulla ei. Jännä nähdä mitä noista isona tulee. 🙂

   Voi teitä patjojen kanssa, oli kyllä mahdottoman hauska juttu ja nimenomaan vielä siksi, että mieskin oli menossa mukana. 😉

   Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

  • Jonna, no en minäkään! Videossa näkyy pari mun tekemää onnetonta kyhäelmää. Ja niitä ne anonyymit sitten haukkuneet aika kovalla kädellä… En kyllä ihmettele, mutta meidän tytöt kun olivat niin ylpeitä niistä sysirumistakin hepoista, koska tämä äiti oli ne tehnyt. 😉

   Kivaa lauantaita!

   Tiia

 • Upea video ja todella kekseliäitä tallityttöjä kaikkine aitauksineen, tallineen ja muine "herkkuineen". Ihana nähdä leikkiviä lapsia kaiken tämän teknologian aikana.
  Junttapuuro… 🙂 Puuro sinänsä on hyvää ja tulee syötyäkin usein. Junttapuuro ei kuulu meilläkään suosikkeihin.

  • Video on kyllä hauska ja siitä on tosiaan pari vuotta jo. Kurja kääntöpuoli videolle on ollut, ne anonyymien haukut. Siellä on teinitytötkin käyneet naureskelemassa naurettavaksi, tosin olen ne sensuroinut ja laittanut tyypit estoon. Toiset kun on niin sydän avoimina videossa vailla minkäänlaisia estoja. 🙂

   Tytöt kyllä leikkii ja paljon, meillä vallitsee aina kaaos, jos ei muualla, niin tyttöjen huoneessa. 🙂

   Kuule söin sen junttapuuron ja olin suolankin unohtanut, oli siis aivan karmea kasa, mutta laiskuuttani söin ja hyvin piti nälkää. Taisi könttinä loikoilla mahalaukussa….

   Kivaa iltaa Viltsu ja sydän sulaa, kun jaksoit katsoa videon. <3

   Lämpimin terkuin Tiia

 • Ihanan hyväntuulinen heppavideo ja miten taitava tekijä teillä on kun noin hienon kepparin osannut tehdä 🙂 Käytin heti uutta sanaa minkä opein siitä videosta 🙂 Nyt lähden metsästämään uutuus suklaata 😀

  • Kiki, voi että oot ihanainen, kun jaksoit koko videon katsoa ja opettelit vielä oikein kepparikieltä. 🙂 Uutuus suklaata saa K-kaupasta ja Valintatalosta ainakin. Varmaan lanseerattu joka kauppaan. Toivottavasti tykkään. 🙂

   Kivaa sunnuntai-iltaa. 🙂

   Lämpimin terkuin Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud