Korres unelmien luonnonkosmetiikkaa.


Otin kolmisen viikkoa sitten yhteyttä Korresille, haaveina unelmien yhteistyö. Korresilla otettiin avosylin vastaan, mikä suuresti ilahdutti ja jännittikin hieman tälläistä tuoretta bloggaria. <3

Erityisen mukavan jutusta teki se, että pyydettiin käymään Korresilla ja sain samalla infopaketin sellaisista Korresin tuotteista joita en ole aiemmin käyttänyt. Sillä minähän olen käyttänyt Korresin tuotteita jo useita vuosia ja Korresin tuotteiden ihanuuden, laadun, tuoksujen ja vielä kirsikkana puteleiden kauneuden takia päätin reippaasti ottaa yhteyttä yhteistyön merkeissä. 

Korres on vuonna 1996 peustettu kreikkalainen ihonhoitobrändi, jonka juuret ovat Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa. Korresin tavoitteena on kehittää kliinisesti tehokkaita, luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvuia ihonhoitotuotteita; edistää luonnollisten raaka-aineiden ja ihon yhteensopivuuden tutkimusta ja hyödyntää ainutlaatuisen kreikkalaisen kasviston ominaisuuksia. 

Kaikki tuotteet on kehitelty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta ja kasviasiantuntijat huolehtivat samalla uhanalaisten kasvien suojelusta. Korres on tiiviissä yhteistyössä Ateenan yliopiston farmasian laitoksen kanssa luoneet ympäristöystävällisen laboratorion, jossa keskitytään yrttien uuttamiseen.Kuva Korres*


Korres apteekki, kuva Korres*


Kuva Korres*

Korres kehittää ihonhoitotuotteita kahden tukijalan varassa: perus- ja soveltavan tutkimustuloksien perusteella ja toisaalta arvojensa mukaan, johon kiinteästi liittyy sitoumus kreikkalaisiin yrtteihin. Lisäksi Korres haluaa kehittää iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden raaka-aineiden luonnollisuusprosentti vaihtelee 80-99,80% välillä; välttää kemiallisten ainesosien, kuten muun muassa mineraaliöljyjen, silikonien, parabeenien, propyleeniglykolin, käyttöä.

Nämä ihanuudet löytyivät tällä kertaa kotoa jo ennen yhteistyöhommelia. Kauniita, iholle niin ihania ja miten taivaallisen tuoksuisia.

Oheista linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan tuotepalkintoihin, joita Korres on saanut, varsin vaikuttava luettelo.
Korresilla käydessä vaikutuin Korresin meikkikosmetiikasta, jotka entuudestaan olivat minulle vieraita. Aika mukava ajatus lakkailla kynsiä luonnollisilla kynsilakoilla, joista puuttuu lakalle ominainen pistävä haju.Lip Butterit, ihanan tuoksuisia, antavat kevyttä väriä huulille ja huulivoidepuikot sisältävät aurinkosuojan.

Kauniita katsella, ihania tuoksuja ja sävyjä.
Korresilla on erilaisia lahjapakkauksia, tämä Party Survival Kit on aivan mielettömän hauska lahjaidea.
Siellä into piukeana taustalla. 😉


Erilaisille hiuksillekin löytyy ihanuuksia.


Vartalotuotteet, jotka mielestäni sopivat kaikkien kylppäreihin ja näistä löytyy jokaiselle jotain, mikä miellyttää vartaloa, silmää ja hajuaistia. Oma lempparini Basil Lemon sarja. <3

Näen nämä merihenkiset pakkaukset mökillä.


Kävipä niin, että tarkka nokkani ihastui kaikkiin Korresin tuoksuihin. Sopivasti kevyitä, raikkaita ja myös voimakkaita.


Kasvojenhoitosarjoista löytyy jokaiselle jotain.


Sain testaukseen ihanan Black Pine sarjan ihonhoitotuotteet, jotka on suunnattu 40+ iholle. Olen kuullut ihmisten kysyvän ääneen, voiko luonnonkosmetiikka olla anti aging? Kysymys on viisas, mutta samalla hassu. Tietenkin voi, luonnonkosmetiikka sijaitsee arvokkaita ja ravitsevia tehoaineita ja laadukkaita uutteita. Hyvin paljon selektiivinenkin kosmetiikka mainostaa käyttävänsä luonnonaineita. Korresilla tuote koostuu luonnonaineista, eikä sitä ole vain pieni prosentti vaan Korresin tuotteet ovat noin 93-97% luonnontuotteita. Uskon 100% luonnonaineiden ja yrttien hyvää tekevään voimaan.
Korresilla on usein kampanjoita, joissa toinen tuote tulee kaupan päälle. Erittäin nerokas ja kuluttajaystävällinen tapa tutustuttaa meidät Korresin tuotteisiin. Lahjapakkaus on 1+1 on niin tyylikäs.Avaat paketin ja tyylikkyys jatkuu…
Ja jatkuu, viimeisen päälle viimeistelty kokonaisuus.Ylelliset painavat lasipurkit, riittoisa koostumus, ei vedellä jatkettu, sellainen vispattu, vaan tiiviit ja kermaiset voiteet ja seerumi. Huumaavan hyvä tuoksu. Kyllä vaan I am in Love, tämä on luxusta. Sarjan tuotteet ovat sopineet erittäin hyvin iholleni. Kuivuvat nopeasti, mikä meikatessa loistava ominaisuus. Ja tässä on käynyt sellainen merkittävä juttu, punaiset ikinäppyläni ovat kadonneet leuastani! Sillä on siis suuresti merkitystä mitä ihollesi laitat. <3 Kannattaa etsiä omalle iholle suunnatut tuotteet asia jossa olen ollut varsin huono ja lätkinyt naamaan oikeastaan mitä tahansa.

Tyyliä löytyy ja kuulkaas sopisi laatutietoiselle miehellekin.En tiedä olenko aiemmin saanut hyppysiini näin riittoisia tuotteita. Korresin tuotteista saat rahallesi vastinetta ja hinta ja laatu kohtaavat esimerkillisellä tavalla.
Ylelliset lasipurkit ja vain helmen kokoinen pisara riittää kosteuttamaan kasvot ja kaulan.

Kauniit paperikassit viimeistelevät kokonaisuuden.

Käykää ihmeessä tutustumassa Korresin tuotteisiin jälleenmyyjien luona tai Helsingissä asuvat itse Korresin liikkeessä Lönnrotinkatu 43 aivan Hietalahden torin kupeessa. Käykää nuuhkimassa, ihailemassa purkkeja ja testailemassa tuotteita. Olen vakuuttunut, että ihastutte yhtä paljon Korresiin, kuin minä ja jo usean vuoden ajan.

Ohessa Korres jälleenmyyjät
p.s. sain ukolleni testattavaksi mukaan tyylikkään miesten lahjapakkauksen. Ukkoni ei käytä kosmetiikkaa, mutta After Shave Balmia käyttää, mutta on erittäin kranttu. Olen ostanut hänelle erilaisia Balmeja ja ne on kuulkaas lentänyt roskiin liian voimakkaan tuoksun, paksun koostumuksen, lirpakan koostumuksen jne.takia. Hieman jännitin mitä ukko tuumii Korresin After shave Balmista, no kuulkaas ukko tykästyi tykkänään. Tuoksuu kuulemma raikkaalle, ei peitä partaveden tuoksua, kuivuu hetkessä, mutta kosteuttaa, ei jätä limaisia käsiä. Kaikki kommentit on lainattu ukolta ja erittäin riittoisa pullo. Siinäpä oivallinen isänpäivälahjavinkki.


Ihanuudet saatu blogiyhteistyön kautta* Kiitos Korres <3Ja alekoodilla Tiia saat Korresin Verkkokaupasta -20% normaalihintaisista tuotteista 15.11 saakka. 16 thoughts on “Korres unelmien luonnonkosmetiikkaa.”

 • Minäkin niin tykkään Korresin tuotteista! Tähän mennessä ehkä ruusu-kasvonaamio ja mango-suihkusaippua ovat nousseet suosikeiksi. Kreikan matkallakin juoksin Korresin tuotteiden perässä, harmi vaan, eivät olleet juuri sen edullisempia siellä. 😀 Upeaan blogiyhteistyöhön olet päässyt mukaan. 🙂

  https://pikku-bambin.blogspot.fi/

  • Hei Niina, kiitos kovasti. <3 Olen samaa mieltä, että tämä oli kyllä kohdalleni osunut onnenpotku. Jutun kruunasi lämmin vastaanotto, jäi aivan mielettömän hyvä ja sydämellinen olo kokonaisuudesta. <3

   Minäkin olen näitä Korresin tuotteita vuosia rakastanut ja vielä vuosi sitten iski kroppaan ihoallergia, eikä kovin moni tuote ole enää kropalle sopinut. Korresin suihkugeelistä sain apua tuohon kutinaan. Nämä tuoksuvat jättihyvältä ja kaikki on kohdallaan. Seuraavana ostoslistalla on joku Korresin ihanista tuoksuista. Ovat taivaallisia. <3

   Korres on kenties sellainen keskihintainen, ei edullinen eikä myöskään kallis. Mutta esim.tuossa Black Pine sarjassa kaikki voiteet ovat niin riittoisia ja täyteläisiä eli voisi jopa kutsua voiteita loppupeleissä edullisiksi niiden riittoisuuden takia.

   Ihanaa päivää Niina. <3

 • En ole Korresista ennen kuullutkaan! Yllätyin positiivisesti että kertovat noin ilm. rehellisesti ettei ihani kaikki voi todellakaan olla 100% luonnollisia ainesosia.

  • Matkatar no upeaa, että nyt sait kuulla ja kun törmäät näihin, kenties menet testaamaan. 🙂 Minäkin tykkään tuosta Korresin rehellisyydestä, monissa tuotteissa on jopa piilotettu nuo ei luonnolliset ainesosat. Sitten on toki 100% luonnonkosmetiikka, mutta niissä on sellainen hienoinen juttu, monet suihkugeelit ja kroppavoiteet tuoksuvat hyvin samalle. Muuten olen kyllä törmännyt todella moneen kyllä laadukkaaseen 100% luonnonkosmetiikkaan. Mutta tykkään vaihdella tuoksuja ja nämä Korresit ovat sopineet iholleni, kun olen joutunut täysin lopettamaan marketti suihkugeelien ja kroppavoiteiden käytön, siis perusmerkkien.

   Eli riittävän luonnollista, miltei kokonaan luonnollista. <3

   Kaunista päivää Matkatar. <3

  • Satu voi ei, mutta nyt asia on korjattu. Stockmannilla ja Sokoksella mm.myydään, käy ihmeessä joku pv kurkkaamassa, testailemassa ja nuuhkimassa. Nämä olivat Hullarin päivä luettelossakin. Suosittelen todella lämpimästi, vuosia ollut ihastunut Korresiin. <3 Ihanaa on helppo kehua.

   Ihanaa tiistaita Satu. <3

  • Mainitsitkin allergian- onko sulla tietoa miten Korres sopii hirmu herkkikselle ja kuivalle atooppiselle iholle? Ihana yhteistyökuvio, Tiia! Onnittelut hyvästä työstä! 🎉😊💝

  • Juu olen kärsinyt kohta vuoden verran jonkinlaisesta herkistymisestä eli en voi käyttää kaupan Rexonaa ym. En nyt oikein ole itse osannut selvittää mille aineille olen herkistynyt. Mutta suorastaan monet kaupan ihan perus suihkugeelit ja voiteet suorastaan kirvelee.. Olen siitepölyallergikko, pöly jne. ja nyt on mennyt allergia jotenkin pahempaan suuntaan.

   Korresin tuotteet ovat sopineet ihanasti iholle eli koen, että minulle ainakin sopivat erinomaisesti. Hiukset ja kasvot ei mitään ongelmaa noin muuten, muttta kroppa ja nimenomaan sääret kutiaa. Hitsi kun on ärsyttävää.

   Tämä on todella ihana yhteistyö ja voin tähän jo vinkata, että tähän tuleekin sitten vielä arvonta mukaan. Tänään viestiteltiin Korresin kanssa siitä. <3

   Huomenna yritän ehtiä laittaa arvontahommelin käyntiin. Tehdään täällä huoneiden vaihtoja ja siinä on kyllä aivan mahdoton homma.

   Ihanaa iltaa ja kauniita unia. <3

 • Minun ihoni ei tykännyt Korresista. 🙁 Harmillista. Tuntui niin ylellisiltä tuotteilta ja sitten tulikin kaameaa ihottumaa. No, aina ei kaikille käy samat.

  • Voi ei Viltsu… Voi olla sitten joku yksittäinen ainesosa joka on moisen ihottuman aiheuttanut Joillekinhan esim. käy vain 100% luonnonkosmetiikka. Voi ei… Koska minulla niin pahana kropassa tuo allergia nyt vuoden verran ja olen saanut Korresista hurjasti helpotusta. Ja yhtään ei kirvelekään vaikka olen raapinut ja esim. Family Freshin kermainen uutuus vadelmasuihkugeeli kirveli ihan vimmatusti.

   Ylellinen on sarja kyllä, mutta voi suru…. 🙁

  • Ylellinen tosiaankin. Muistan ensireaktioni olleen tuo sama. Ihanalta tuntui… Onneksi olen itsekin löytänyt minulle sopivan sarjan. Aina ei vaan kaikille sovi samat.

  • Näin on nimenomaan, ei vaan sovi kaikille samat. Onneksi on hurjasti mistä valita ja olis muuten oikein kivaa kuulla mistä sarjasta olet löytänyt itsellesi helpotusta. 🙂 Minuakin harmittaa, kun tykkään hurjana Body Shopin body buttereista, niin ei kaamea kutina. Jokin ainesosa siellä aiheuttaa allergiaa, voisin todeta Body Shopille " vika ei ole sussa, se on mussa". Hih.

   Ihanaa iltaa Viltsu. <3

  • Kivaa Kirsi että löysit arvontaan mukaan, kopion tämä tekstin vielä tuonne arvontasivuille. 🙂 Ettei kenellekään tule epäselvyyksiä. Kovasti onnea arvontaan ja kivaa keskiviikkoa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud