Lääkearsenaalilla selätetään tulehdukset ja ou nou kuusi Jurlique kauneuden lähettilästä valittu ja iik, minä yksi niistä?!

Sarvikuono, uskollisesti olet vuosia palvellut, eikä ole tarvinut antibiootteja syödä. Mutta tällä kertaa se ei riittänyt, snif. 

Väsytystaistelu sai tänään käännekohdan. Väsyin valitteluun ja flunssailuun, alkoi tuntumaan ettei ole muuta kuin flunssa ja valitus. Oikein siis ketutti ja kyllästytti oma minä. Lökäpöksyt, punainen nenä, sänky ympäröity paperitolloilla, ei kestä, surkeeta meininkiä. 


Aamulla herätys, aika lääkäriin, passittivat labraan ja sieltähän sitten löytyi tulehdusarvot koholla ja korva-ja poskiontelontulehdus ja kurkussakin jotain häikkää. Jo tuossa hetkessä tapahtui minimaalinen henkinen parantuminen, kun tiesin saavani lääkkeet, ettei tätä tautia tarvitse enää yksin kotikonstein selättää. Rajansa kaikella niiskuttamisella ja marinalla. Nyt lähdetään uuteen nousuun. 


Tsiisös, oikeastiko nämä kaikki saa naisen raiteilleen?Uuteen nousuun eritoten potkaisi Instagramin puolella tullut tieto, että meikäläisen nassu, siis meikäläisen, keski-ikäisen oli valittu kuuden Jurlique kauneuden lähettilään joukkoon. Niinpä, monttu auki olin minäkin. Valittiinko minut, jotta täytin ikäkiintiön, no ei ole niin väliä, ainakin sitä voi kuvitella itsensä ”kauneuden lähettilääksi”, hih ja olla ylpeä.  Jurliquen tuotteet ovatkin todella ihanaisia herkkuja, joten kyllä kelpaa tähän ryppynassuun niitä testailla. Ja eritoten nyt niitä rasvoja tarvitaan, kun naamavärkki on tyynyjen viivoittama ja nenä punainen kuin nenäpäivänä.


Jurliquen tuotteista voi halutessaan lukea täältä ja tämä ei ole blogiyhteistyö. http://jurlique.fi/ 


Aamulla herättyäni suu kuivana omaan kuorsaukseen, oon mä järkky, ajattelin ettei tästä elosta tule yhtikäs mitään. Muuten silloin kun nenä on aivan tukossa ja yöllä hengittää suun kautta, tulisi kurkkuun asettaa joku nappi, joka nesteyttäisi suuta. Onkohan japanilaiset tai jenkit keksineet moisen. Eihän siinä meinaan ongelmana ole vain muutenkin ikävä olo, vaan se että yöllä kuivaan kurkkuun ja omaan rohinaan herää tuhat kertaa ja koko ajan on pakko nesteyttää suu ja mitä siitä sitten seuraa, no armoton vessassa ravaaminen. Kipeänähän on suorastaan mahdotonta parantua, kun ei saa nukuttua omalta krohinalta ja suun kuivumiselta. Pöh, minä olen rohinoiltani puhunut. 18 thoughts on “Lääkearsenaalilla selätetään tulehdukset ja ou nou kuusi Jurlique kauneuden lähettilästä valittu ja iik, minä yksi niistä?!”

  • Kiitos Niina <3 Syysflunssaa tuntuu olevan kaikilla, sellaista pitkäpiimäistä sellaista.

   Jurliquen tuotteet ovat kyllä aivan ihania, mutta ensi viikolla laitan tänne myös raporttia eräästä toisesta vastaavasta ihanuudesta, jota olen jo viikon verran testaillut, nimittäin Korres. <3 Kumpikin mahtavia merkkejä.

   Kivaa iltaa toivottelee Tiia

 • Jurliquen testailua odottaen,ihanaa kun "tuttu" ihminen antaa mielipiteen tuotteista. 🙂
  Flunssan uskon noilla nyt viimeinkin talttuvan.Ebayn ihmeellisessä maailmassa en ole törmännyt suun kosteuttajaan..vielä. 😀 vinkkaan jos satun sellaisen löytämään. 😉

  • No höh, eikö E-Bayssäkään, jo on kumma oikeasti, ettei moista helpotusnappia ole keksitty. Erittäin tukala ongelma ja myös puolisolle.

   Vinkkaa ihmeessä. 😉 Konjac spongea olen ahkerasti käyttänyt, nyt oli parin päivän tauko, en muistanut kuumeelta hieroi, mutta huomenna taasen. 🙂 Iho tuntuu selvästi pehmeämmältä. Hirmu hyvä sponge. Johan kuvittelen dekoltee alueenkin ryppyjen hieman madaltuneen ja mitä sillä on väliä, jos itse uskoo, niinhän se on. 🙂

   Kivaa iltaa Tanja. <3

 • Vau! Onnee Tiia! Kauneuden lähettiläs <3 Kyllä aikamoisen pillerikasan ovat sulle kirjoittaneet … mutta eihän niitä kaikkia ole pakko ottaa! Mun työkaverilla on keuhkokuume … mistä lie sellaisen oukkinut matkaansa! 🙁

  • Ostin pillerikasaan maitohapot, ettei massu ja keho mene aivan sekaisin. Otan nyt uskollisesti kaikkia, tuovat kovin paljon paremman olon. Mutta kun nuo loppuu, iskeeköhän vierarit, iiks… 😉

   Katsoin että kauneuden lähettiläiksi, todella upea ja mieltä ylentävä nimi muuten, oli valittu hyvin erilaisia naisia. Minä tietty heistä vanhin. 😉

   Ai hurja keuhkokuume. Se ongelma on, kun tunnolliset ihmiset eivät ehdi sairastaa ja levätä. Seuraa pahoja jälkitauteja… 🙁

   Toivottavasti sinä Hippo pysyt Happynä etkä saa moisia.

   Haleja täältä. <3

 • Ihana hyvän mielen ja kauneuden lähettiläs samassa paketissa <3

  Pikaista paranemista toivottelen täältä! Ja sarvikuono on kyllä melko ällö, mutta toimiva peli.

  • On tuo kyllä rumahko vempain, mietin onko sopivaa moista edes kuvata… Mutta on se hyvä laite ja nokkaahan tulisi huuhdella joka pv. Ehkei sitten tulisi niin usein nuhaakaan.

   Hih joukon vanhin kauneuden lähettiläs, siitä tulee olla otettu. <3

   Ihanaa päivää Annukka. <3

 • Kertaalleen oon tänä syksynä turvautunut sarvikuonoon ja toistaiseksi sillä selvitty!
  Ole ihmeessä ylpeä kauneuden lähettiläs… nainen parhaimmassa iässä ♥ :))

  • Yes että kerta auttoi, on se aika epeli tuo sarvikuono. <3

   Tuo täytyy muistaa nainen parhaassa iässä, niinhän se on, jaksaa kaikenlaista, mutta turha hötkyily on poissa. Hyvää aika elellään. <3

   Kiitos Marru. <3

 • Hienoa, onnea lähettiläälle 🙂 Et sää varmaankaan ole kuorsannut, tuo Duacti kuivattaa poskionteloiden lisäksi kaiken muunkin 🙂 Pikaista paranemista!

  • Hehee kyllä vaan kuorsasin ja heräsin siihen montaa kertaa ihan ite. Hih. Ei onneksi jokapäiväistä, mutta nuhanenäistä.

   No enpä tajunnut että Duact kuivattaa kaiken, hyvä tietää.

   Tänään on paljon parempi pv jo ja kohta on muutakin jauhamista, kuin nuha, nuha, nuha. 🙂

   Kivaa iltaa Kiki. <3

 • Amerikkalaisten lääkkeestä, olikohan sen nimi Cold eeze, on olemassa ns.yöversio joka sulaa pikana suussa, sis. ainaki sinkkiä ja hunajaa ja just kosteuttaa nielun samalla 😀

  • No ni arvasin, että jenkit keksineet helpotusta. Kiitti mahtavasta vinkistä. Tota tarttisin just nyt, viime yökin meni kurkku kuivana. Voi mahoton. Täytyykin jenkkireissulla täydentää varastoa.

   Ihanaa viikonloppua! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud