Kauneusviikko pv 3, Yotuel Mouthwash

Kauneusviikon tuotteet eivät ole minkäänlaisessä tärkeysjärjestyksessä vaan aivan randomina esiintyät täällä. Silti voisin todeta, että jos kauneudenhoitorutiineista tulisi valita yksi, se on minulla ehdottomasti hampaiden hyvinvointi ja sitä kautta hampaiden hoito.


Aiemmin olenkin jo postaillut täällä omasta mielestäni markkinoiden parhaasta hammastahnasta Yotuelista.  Ohessa linkki vanhaan postaukseen, ken ei ole sitä vielä nähnyt voi halutessaan lukea klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Linkistä löytyy kattavasti tietoa omakohtaisista kokemuksista Yotuelin tahnoista ja oikealla sivulla on Yotuelin mainos, jota klikkaamalla pääset vielä syvemmin Yotuelin omille nettisivuille tutkimaan asiaa.  🙂 KLIK 


Yotuelin hammastahnoja olen tosissaan käyttänyt noin 15-vuotta, puhdistavat, sopivat herkille ja aftaherkille suille ja Yotuelin valikoimasta löytyy jokaiselle oikeanlainen tahna. Kun aloitin Yotuelin käytön ei enää ollut paluuta muihin hammastahnoihin. Mutta tämä suuvesi tai suun puhdistusaine oli minullekin täysin uusi tuttavuus ja tätähän täytyikin testata ihan ajan kanssa. Nyt voin yhtyä suuveden kanssa samaan lauseeseen kuin tahnojenkin kanssa, ei ole enää elämää/hampaiden puhdistusrutiinia ilman suuvettä. 

Sanotaan, että hampaiden puhdistuksessa 60-70%:lla on merkitystä hampaiden välien puhdistamisella eli flossaamisella ellei jopa enemmän ja loppu 30% hampaiden harjaamisella. Plakkihan kerääntyy hampaiden väliin tehden siellä hammaspeikkohommiaan eli tihutöitään. Hampaiden harjaus ei yletä hampaiden väleihin ja siksi hampaiden flossaus on kaiken A ja O. 

Nyt kuitenkin haluan muuttaa ainakin omalta kohdaltani tuota  ”hammasympyrää” eli 60% siivu edelleen hampaiden välien puhdistukselle, 30% hampaiden harjaamiselle ja 10% hampaiden puhdistusaineen käytölle. Voi olla että pronsenttiluvuista voidaan olla montaa mieltä, mutta omakohtaisesti ympyräni on vihdoin täydellisen täysi. Moutwash viimeistelee hampaiden pesun ja täydellistää sen. Raikastaa pitkäkestoisesti hengityksen, puhdistaa hampaanvälejä, auttaa hampaiden valkaisussa ja edistää limakalvojen kudosten uusiutumista. 

Käyttö: huuhtele minuutin ajan hampaiden pesun jälkeen. Makukin on perinteinen Yotuel classicin maku eli erinomaisen raikas. Mouthwashia saa apteekeista ja hyvin varustetuista tavarataloista. Suosittelen lämpimästi, jos haluat oman ”hammasympyräsi” viilata 100% iskuun hammaspeikkoja vastaan. 🙂


17 thoughts on “Kauneusviikko pv 3, Yotuel Mouthwash”

  • Suosittelen kyllä tätä. Antaa pitkäaikaisen raikkauden tunteen, mikä ymmärrettävää koska puhdistaa jokaisen kolon. Ja on muutenkin raikkaan makuista, todella hyvää, kuin raikas purukumi. <3 Tämä vei nyt kyllä meikäläisen hampaanhoidon seuravalle tasolle. <3

  • Minullakin on hammasväliharjat ja vähän paremmat hammastikut, mutta olen käyttänyt Elmesin suuvettä, sillä pitäähän sitä jotain muistoja säilyttää;) Tuo Yotuelin suuveden pullo saisi olla hieman tyylikkäämpi, sillä meillä on yläkerran isossa veskissä kaikki melkein esillä.

   <3

  • Nyt komppaan Leena sua kyllä. Jouduin laittamaan kaappiin, kun haluan että vain kauniit jutut esillä. Matkatar laittoi linkin Barcelonassa myytävästä ja siellä läpinäkyvä pullo, jossa ihana turkoosi neste. Neste on kaunis tässäkin. En tiedä olisiko tämä uudempi versio vai miten… Voisi steriloituun vanhan ajan pulloon, kirkkaaseen sellaiseen, kaataa nesteen ja siitä sitten ottaa huikat purskutukseen illoin aamuin, koska turkoosi neste on todella kaunis.

   Leena vaihdoit tahnat Yotueliin, se on minulle jo ISO juttu se <3 Ja upeeta että on kaikki tarpeelliset hampaiden välien puhdistukseen, sieltä kaikki lähtee. 🙂

   Kivaa viikonloppua! <3

 • Mäkin sain tätä suuvettä testattavaksi vähän aika sitten, en ollut ennen kokeillut, vaikka Yotuelin muita tuotteita olin käyttänyt jo vuosia. Olen tykännyt tästä tosi paljon. Mukavan raikas.

  • Näin on ja maistuu just lempparille eli Classicille. Kyllä tuli sellainen pakkomielle, että hampaidenpesuoperaatio jää vajaaksi, jos en jatkossa purskuttele tällä. 🙂

 • Kiitos vinkistä, täytyykin kipaista tätä kaupasta/apteekista! Onko muuten maku kuitenkin sellainen mukava, eikä liian ärtsy? Itse olen kokenut Vademecumin sekä Listerinen aika ärtsyiksi..niitä ei tekisi mieli vahingossa purskauttaa nenään! ^_^

  • Mielestäni ei ärtsy vaan mukavan kirpeä, mutta mies oli taas ihan eri mieltä ja sanoi onpa kirpeää ja saako huuhdella pois. Eli nyt en uskalla sanoa, kun tästä on niin eriäviä mielipiteitä. Minua ei yhtään kirvellyt tai kirpaissut tai ollut ärtsy. 🙂

   Hih oon joskus vahingossa tuoksutellessani chiliä nuuhkaissut nenään ja se oli kaameata se. Tänä päivänä en oikein ymmärrä miten se tapahtui edes. 🙂 Että ei ole kyllä lainkaan niin ärtsyä. Hih.

 • Sulta tulee nyt näitä postauksia sellaista tahtia, ettei millään pysy perässä, joten pahoittelut, kun en ole joka väliin ehtinyt jättämään viestiä 😀
  Mutta aina kun mainitaan sana Yotuel, olen kärppänä paikalla :D. Sen verran hyvin sait vakuutettua heti sillä ensimmäisellä tarinalla, että meillä lensi nyt markettitahnat roskiin ja tilalle tuli Yotuelin all in 1. Aika erilaista tosiaan kuin ne, mihin on tottunut ja alkuun tuntui, että mahtaako tällaista oppia käyttämään ollenkaan, mutta kyllä se vaan niin hyvä on. Tuntuu, että pysyy suukin paljon raikkaampana koko päivän.
  Apteekin purkkavarastonkin ostin tyhjiin (oli kokonaista 2 pakettia hyllyssä :)) ja nyt tarvii sitten vissiin mennä bongailemaan tota suuvettäkin.

  Olen kuule oikeasti ihan tositosi kiitollinen sulle tästä perusteellisesta Yotuel-tietoudesta. On alkanu ukkelinkin hymy näyttää jo paljon valkoisemmalta kuin ennen 🙂

  Ihanaa p e r j a n t a i t a <3. Toivottavasti on päivä- ja unirytmit alkaneeet kääntyä taas kohilleen.

  • Voi mahoton, pukkaakohan näitä ihan liikaakin. No mutta ei kaikkea tarvitse tietenkään lukea ja kun olen tälläinen sekopäinen sillisalaatti, että pidän niin monesti asiasta ja kirjoitan niin laveasti, niin ei voi millään kaikki jutut kolahtaa.

   Juu oma ukkoni ei ymmärrä tuota, kun ei vaahtoa sitä ihmettelee. Mutta kun ei se vaahto ole se mikä pesee, sehän on mielikuva. Yotuel oikeasti puhdistaa hampaat. Tyttärelle vihloi pitkään ikenet, sai avun Yotuelista On se vaan niin monipuolinen tahna.

   Purkat minullakin käsilaukussa, jos joskus päivällä kahvittaa tai vaikkapa mutustelen punajuurta voi perään jyskyttää Yotuelpurkan ja puhdistaa hampaat, hirmu kätevää. Minähän olen tälläinen hammasneurootikko, niin olen jopa hieman pahoillani, kun en aiemmin ole ymmärtänyt käyttää myös mouthwashia ja purkkia. Mutta nyt on paletti kasassa ja hampaat pysyy hyvinä.

   Aivan mahtava tämä sinun palaute, että olen otettu.

   Kokeile myös sitä Classicia, se on oma lemppari, on hirmu hyvän makuinen. <3 Ja jee jos ukkelinkin legot sen kun puhdistuu, hyvää kiertämään, se on motto ja sinä sitä nyt kauniilla kommentillasi laitoit tänne päin ja niin on hymy korvissa täällä, ai että.

   Ihanaista viikonloppua sinulle ihanainen. Ja kyllä unirytmit on 1-3:lta nukkumaan, että saapi nähdä milloin tästä vanhukset toipuu.

   Halit!

  • Ei kestä <3 Ilman muuta, nautin blogistasi kovat. Tulaa rauhallinen ja seesteinen olo kauniiden kuviesi äärellä. <3 Kaunista viikonloppua. 🙂

  • Näyttää neste ihan samalta, on varmasti eri pullo. Kivempi tuo mistä näkyy kaunis neste läpi. <3 Juu pari bloggaria jo ilmoittanut vaihtaneensa Yotueliin ja kiittelivät, että ovat todella tyytyväisiä. Toivottavasti sinäkin. 🙂

   Kivaa viikonloppua Matkatar <3

 • Kiitos kommentista, Tiia-ystäväin. Vaavilla antibioottia ja silmätippoja. On saanut jo aikaisemminkin useita kuureja erilaisia antibiootteja. Ongelmanahan on se, että vaavi on ollut ilman emoa synnyttyään pari vuorokautta, eli kylmä, nälkä, äidinmaidottomuus, tartuntataudit… Lisäksi hän on elänyt kissalaumassa ulkotiloissa. sieltä otettu talteen kissalaan. Eli kuka kantaa mitäkin tautia?!
  Veli lopetettiin vakavan sairauden uuvuttamana 10-11 viikkoisena! emme siis tiedä tarkkaan, mikä vialla. Poissuljettu ainakin pahin. Josko tämä kuuri auttaisi. Kyllä kuule itkin ja pelkäsin, kun lääkäri ilmoitti että vaavelin elämä on lyhyt jos tulokset sitä mitä miettii! Onneksi ei ollut! Voiko ihminen rakastaa näin paljon tuollaista pientä viatonta lasta…? VOI!

  • Voi että teillä on kivinen alku ja toivottavasti kaikki kääntyy hyväksi. Kyllä voi rakastaa, voi kissanpennut ovat jotain niin suloista ettei paremmasta väliä. Meidän kisut toinen katukatti Latviasta ja toinen juuri emotta ja nälkäkuoleman partaalla Kirkkonummelta löydetty kokivat kivisen alun ja Osku sairastui vielä kissaflunssaan. Mutta selvisivät ja onpa supikoirakin purrut isot aukot kummallekin peppuun. Eli nyt vaan katse ylöspäin ja toiveita, että teidän pikku vaavi on sisupussi ja sitkeä. Koska se rakkaudenmäärä alkaa heti, kun saa moisen suloisuuden syliin.

   Meikäläiselle ei ole elämää ilman kissoja. Niissä vaan on sitä jotain. <3

   Ja ihana tuo Tiia-ystäväin, siitä tulee niin lämmin olo, sinä Viltsu-ystäväin, kiitos. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud