Kylpyhetki Dr.Hauschkan kanssa ja arvonta jossa 2 voittaa! Kauneusviikko pv 5
Dr.Hauschkan luonnonkosmetiikka on monella muotoa tuttu entuudestaan. Olen käyttänyt Hauschkan tuotteista kasvo-ja vartalotuotteita jo pidemmän tovin ja onpahan minulla Dr.Hauschkan huulipuna ja aurinkopuuterikin. 

Vuosi sitten ihoni herkistyi ja aloin etsimään apua luonnonkosmetiikasta. Herkistyminen jostain syystä esiintyi eritoten säärissä ja aiemmin rutikuivina pitämiäni sääriä vaivasi ikävä kutina. Kyse olikin siitä, että aivan kaikki tuotteet eivät enää sovi iholleni. Vasta löydettyäni säärilleni oikeat voiteet, ymmärsin ettei iho olekaan rutikuiva vaan herkistynyt. Onneksi herkistyminen ei ole ulottunut kasvoihin ja päänahkaan, mutta vartalon suhteen olen joutunut työstämään ajattelumallin muutosta. Joudun jatkossa asiaa miettimään vielä pidemmälle, tulisiko testata kokonaisvaltaisesti luonnonkosmetiikkaa myös hiustuotteiden muodossa.Jos ammetta ei ole, suosittelen väsyneille jaloille virkistävää jalkakylpyä, loraus sitruuna-sitruunaruohoöljyä ja jalat nauttimaan saaviin, jonka jälkeen sivelet jalat jalkavirkisteellä. Loistavaa urheilusuorituksen jälkeen tai jos olet joutunut seisomaan pitkään ja jalat kiittää.

p.s.eikö olekin kauniita pulloja, kelpaa pitää ilolla kylpyhuoneessa esillä. <3


Testattavat Kylpyöljy, jalkavirkiste ja Virkistävä Lemon-Lemongrass vartaloöljy, joka siloittaa ihon, pitää pitkään pehmeänä ja tuoksuu lempituoksulleni sitruunalle.

Dr.Hauschkalta kylpyöljyjen kohdalla eri tuoksuja sitruuna-sitruunaruoho, ruusu, manteli, suo-laventeli, salvia, jalokuusi. Ja vartaloöljyjä, sitruuna-sitruunaruoho, oratuomi, suo-laventeli, ruusu, manteli-mäkikuisma, koivu-arnikki.

Ja jos ei öljyistä pidä, toki on oma lukunsa vartalovoiteita. Varmasti noin laajasta tuoksukirjosta jokainen löytää oman suosikkinsa.

Kuvassa myös Virkistävä jalka&käsivirkiste, joka elvyttää pintaverenkiertoa ja helpottaa raajojen turvotusta. Ihanan tuoksuinen ja erinomainen tuote meille keski-ikäisille, joilla turvotusta tulee helpommin kuin nuorena.

Kylpyhetki odottaa Dr.Hauschkan kanssa.

Kävelin vuosi sitten kauppaan ja ostin muutaman Dr.Hauschkan tuotteen, muutaman kylpyöljyn koska rakastan kylpemistä ja vartalovoiteen. Vartalovoide on jo käytetty ja pari kylpyöljyäkin, mutta varastosta löytyi vielä Manteli-ja ruusukylpyöljyt ja päätin liittää ne tähän yhteistyöpostaukseen.Esivalmistelut käynnissä.


Otin Dr.Hauschkaan yhteyttä mielessäni yhteinen kylpyhetki. 🙂 Halusin jakaa teillekin Dr.Hauschkan ilosanomaa ihanien tuotteiden muodossa. Ilahduin kovasti kun yhteistyö onnistui ja sainpa kaksi yllätysboxia teille lukijoillekin arvontaan, niihin palaan postauksen lopussa. Ah taivaallinen Dr.Hauschkan sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljy virkistää aistit.


Yhteistyön myötä silmäni aukenivat ja mielikuvat laajenivat suuresti Dr.Hauschkan filosofiaa kohtaan. Olin aiemmin käyttänyt miettimättä sen enempää tuotteita joiden olin vain todennut olevan hyviä minulle.  Tarkemmin miettimättä taustalla olevaa tutkimustyötä ja filosofiaa. Joka onkin kuulkaas erittäin mielenkiintoinen. Kokonaisvaltainen harmonia on kylpyhetkessä pitkälle hiottu, kuten Dr.Hauschkan filosofia.


Kunnioita ihon viisautta:

Iholla on kyky uusiutua ja hoitaa itseään. Kosmetiikan ei tule korvata tätä tehtävää, vaan antaa iholle kohdistettua ja kokonaisvaltaista apua tasapainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Kaikki Dr.Hauschkan tuotteet sisältävät valmistajansa WALAn kehittämän rytmisen menetelmän avulla jalostettuja rohtokasviuutteita. 

Jäin pohtimaan rohtokasviuutteita ja sanaa rohto ja jatkoin asian tutkimista lisää. 

Löysin seuraavia viisauksia:

Kunnioita ihon viisautta

Yritys kuin hedelmällinen puutarha

Kehon ja mielen tasapaino


Itävaltalainen kemisti Dr.Hauschka (1891-1969) perusti WALA Heilmittelin Eckwäldeniin Saksaan. Yrityksen päämääriä olivat ihmiskunnan ja maapallon parantaminen.Yrityksen toinen perustaja Elisabeth Sigmund kehitti tuotteita ja hoitoja, jotka lisäävät kauneutta terveyttä kohentamalla.

Sain muutaman testituotteen mukana kirjan ”Herätä kauneutesi” ja olen suuresti vaikuttunut miten perinpohjin Dr.Hauschkalla on mietitty kokonaisvaltaista hyvinvointia ja miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, miten tärkeää on elää oikeassa rytmissä ja minkälaisia hälytysmerkkejä keho antaa väärässä rytmissä elämisestä. Miten kokonaisvaltaisesti Dr.Hauschkan tuotteet ovat suunniteltu koko ihon, vartalon ja hiusten hyvinvointia ajatellen. Kirja sisältää myös terveellisiä ja herkullisiä ruokareseptejä. 


Kylpyhetki, kahvi ja Dr.Hauschkan ihanat hyvinvointia edistävät suussasulavat reseptit.

Dr.Hauschka antoi arvontaan kahdelle onnekkaalle yllätysboxit, mielestäni jo itse peltirasiat ovat aivan ihanat. Miten niin peltipurkkihöperö. 🙂


Arvontavoitot

Arvonnan säännöt:

Anonyymit 1 arpa

Uudet ja vanhat lukijat harmoniassa keskenään 2 arpaa

Kolmas arpa jos jaat arvonnan blogissasi

Eli yhteensä on mahdollisuus saada kolme arpaa.

Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan!

Anonyymit muistakaa selkeä nimimerkki ja sähköpostiosoite. 🙂


ARVONTA PÄÄTTYY 30.11.

Ohessa linkki Dr.Hauschkan sivuille, suosittelen tutkimaan, uskon että ällistytte ja vaikututte kuten minäkin. Minulle tämä oli erittäin avaava yhteistyö, jotta opin paremmin ymmärtään luonnonkosmetiikan taustoja ja aatteita jotka kosmetiikkamerkin taakse kätkeytyy.

Dr.Hauschkan tuotteita mm.myy Sokos, Hyvinvoinnin tavatalot ja Life-Myymälät. 

Dr.Hauscka on elämäntapa ei vain kosmetiikkabrändi. 


*kolme tuotteista saatu Itubiodynin kautta testiin.182 thoughts on “Kylpyhetki Dr.Hauschkan kanssa ja arvonta jossa 2 voittaa! Kauneusviikko pv 5”

  • Kauneusviikko on arvonnan täyteinen. <3 Se on kiva juttu se. Pian palataan normijorinoiden äärelle. Tämä oli hyvä kohta laittaa kauneusviikko tähän reissun jälkeen ja aikaeron, koska pää muutoin niin tyhjä, että kolisee.

   Himuisesti onnea arvontaan, toivottavasti jossain arvonnassa jysähtää ja ihanaista viikonloppua sinulle. <3

  • Anne ihanainen. En alkanut kyllä kylppäriä stailaamaan. Eli Muumit ja romumäärät näkyy, mutta tämähän on koti, eikä esittelylaitos. 🙂 Niin mentiin näillä avuilla. Kylppärirempan yhteydessä tuo tiiliseinä oli iloinen löytö. Se jatkuu lattiaan asti, mutta pakko oli laittaa laattaa puolet ja vesieristeet, koska ammeesta saattaa roiskua loppupeleissä kuitenkin.

   Kiitos kehuista ja hurjana onnea arvontaan. Oletan nyt että siihen osallistut. Hih. <3

 • Ihana kylpyhuone ja ammekin vielä. Harmi ettei nyky kerrostaloissa ole enää ammeita. Kyllä kylpy voittaa mielestäni saunan…hullua suomalaisen sanomaksi, mutta ammekylpy on niin luksusta.
  Kahdella arvalla mukana. T.Paula
  honkanenpa@gmail.com

  • Oi kiitos paljon Paula. <3 Amme on kiviamme ja siinäpä lämpö säilyy tuntitolkulla, en edes tiennyt hankittaessa, mutta oli iloinen yllätys. 🙂

   Olen pienestä tytöstä rakastanut ammeita ja muistan kun lapsuuden kodissa kylppärirempan yhteydessä amme lähti ja mikä suru siitä tuli. En usko edes veden säästöön, koska vietän suihkussakin tuhat tuntia. Enemmän meikäläisellä kuluu vettä siellä. 🙂

   Juu saunassa en viihdy, se on ukon paikka. Se on kyllä puulämmiteinen ja tuon ammehuoneen jatkeena eli pehmeät löylyt. Mutta liian kuuma tulee, en tykkää. Kylpy on suurta autuutta. 🙂

   Kiitos kivasta viestistä, hurjana onnea arvontaan ja ihanaa lauantai-iltaa. <3

 • Kolme arpaa!
  wow! Kylpyamme! Ei sentään Helka-neiti ole kylvyssä, vaikka lakatut varpaankynnet vilkahtavatkin. Liekkö se vaaleaverikkö, Marilyn vai kuka se oli… 😉

  • Jee Viltsu, upeeta kolme arpaa, kiitos kun jaat omassa blogissasi. <3 Hihii kukakohan siellä kylvyssä vilahtaakaan. 😉

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja kauniita unia. <3

 • Miten ihana kylppäri sulla, kyllä kelpaa! Ai kun olen kaivannut ammetta…kerran elämässä meillä oli sellainen. Kahdella mukana arvonnassa! (sulla on muuten hassun muotoiset varpaat 😉 )

  • Matkatar kiitos kovasti, ihana kuulla. <3 Amme on asiaa ja kun kylppäriremontin teimme, se oli selkeä valinta. Hih kipristelen kuvassa varpaita, mutta ne on kyllä aika pienet… Ehkäpä pienen Hobbitin varpaat, ei apua niillä hirmuiset isot jalat. Olen varvasneurootikko, joten oli suurta rohkeutta laittaa varvaskuva, hihii.

   Onnea arvontaan ja ihanaa lauantai-iltaa sinulle. <3

 • Tiia, kolme arpaa, kiitos! Aivan ihana kylppäri teillä. R. ei suostunut ammeeseen…nyyyh. Meillä on pesuhuoneessa nyt kauniissa armenialaisten tekemissä kulhoissa (kiitos Jaelin!) kellumassa vedessä ihania punaisia kynttilöitä…

  Sisustusbloggaaminen sopii sinulle myös;)

  Lauantai-illan huumaa <3

  • Oi kelluvia kynttilöitä kuulostaa ihanalta. <3 Jo aiemmista kuvista, tiedän että teidän kodissa asuu sydäntä, on kodikas ja myös persoonaa. <3 On iloa ollut katsella.

   Sydämelliset kiitokset että osallistuit kaikilla arvoilla, hurjana onnea arvontaan ihana Leena. <3 Ja muuten kiitos tuosta sisustusbloggauskommentista, sellaista en olekaan ajatellut. hih. 🙂

   Ja huumaavaa iltaa sinulle myös.

 • Piipahdin vasta vierailulle blogiisi ja tykästyin, siispä liityin lukijaksi. 🙂 Ihana kylppäri <3. Mä olen niin kylpy/suihkuihminen, että kauhulla odottelen, milloin meidän pitää liittyä kunnallistekniikkaan. Koko lapsuus ja nuoruus tuli kylvyssä joka ilta lilluttua, mutta nyt joudun tyytymään suihkuun. Suihkut tosin kestävät joka ilta vähintään 20min.Kaikenlaisia aineita tulee siis paljon käytettyä (jalkakylpy, öljyjä, rasvoja..). Näitä olisi kyllä aivan ihana päästä testailemaan, joten kolmella arvalla mukana. 🙂 myytippa@gmail.com

  • Myy Tippa, voi ilonpäivää kun tulee uusi lukija. <3 Se se aina kruunaa päivän ja saa sydämen läikehtimään. <3

   Samaa mieltä, tämä on kolmas kotini jossa amme, mutta vuosia jouduin elämään ilman ammetta. Tänne se pystyttiin ison remontin yhteydessä laittamaan. Mutta muistan kun lapsuuden kodissa amme vaihtui suihkuun veden säästö syistä. No ei siinä vesi säästy, ihan kuin sinä viihdyn sitten suihkussakin aina tuon 20min.ainakin, niin vettähän kuluu enemmän!

   Suuret kiitokset, että jaat vielä omassa blogissa ja liityit lukijaksi. <3

   Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

 • Siis ihana kylppäri ja amme jajajaja tiiliseinä <3 !!! Olis niiiiin ihanaa nauttia kylvyistä ammeessa, mutta meidän kylppäriin ei mahdu ei 🙁 Yritin kyllä miehelle puhua silloin kun remppaa teimme, mutta ei menny minun vakuuttelut läpi 😉

  Kolmella arvalla mukaan arvontaan, tottakai! Dr.Hauscka-tuotteet on tosi hyviä!
  Ihanaa sauna….vai onkohan se kylpy iltaa ihanalle Tiialle <3

  • Oi Tuitiina ihanainen, sinä olet ihana, voi että kiitos kehuista. <3 Voi mahoton. Meillä tehtiin kompromissi ukolle sisälle puusauna ja minulle amme, jossa muuten lapsetkin aina möyrivät, ja antavat tuskin koskaan kylpeä yksin. 🙂

   Ihana blogijuttu sinulla, se saunajuttu, oi tuli niin nostalginen fiilis.

   Kiitos kun jaat omassa blogissasi ja hurjana onnea arvontaan. <3 Ja ihanaista sunnuntaita.

 • Ihana arvonta taas, mukana kahdella arvalla,taas. Kylpyhetkesi ja kylppärisi näyttää ihanalta, edelleen harmittaa, kun rakentamisen yhteydessä ei tehty sittenkin kylpyallasta…

  • No höh, ukko halusi meillä puulämmitteisen saunan ja minä ammeen ja tehtiin sitten kompromissi. Kumpikin käkkii omassaan, hihii. 🙂

   Kiitos hirmuisesti kehuista. <3

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja aivan ihanaa viikonloppua. <3

  • Kiitos kovasti Mervi. <3 Oli mukavaa ja öljy tuoksui niin huumaavan ihanalta. <3 Hirmuisesti onnea arvontaan ja oikein ihanaa viikonloppua. <3

 • dr. Hauschkan tuotteet ovat tuttuja, on ostettu ja käytetty ja itselle tärkeintä tuo eettisyys, että ei eläinkokeita,
  ja yhdellä arvalla mukana

  • Hienoa että olet tarkemmin jo tutustunutkin näihin, upea filosofia takana. 🙂 Hurjasti Leni onnea arvontaan ja oikein ihanaa lauantai-iltaa sinulle. <3

  • Moikkelis Koiperhonen ja niin olet ollutkin jo tovin lukijana. Ja koiperhonen on ihana nimi!

   Sinulle oikein kovasti onnea arvontaan ja kauniita unia. <3

 • Dr.Hauschkan Ruusuvoidetta olen pari tuubia käyttänyt, mutta muutoin sarjan tuotteet ovat vieraita, mutta ehkä onnettaren suosiessa pääsen kokeilemaan muutamaa 🙂 Eli kahdella arvalla tavoittelen palkintoa 🙂

  • Ruusuvoide onkin vanha klassikko ja aivan ihana tuote, en yhtään ihmettele että olet sitä testannut. <3 Kovasti onnea arvontaan ja ihana sunnuntaita. 🙂

 • Onpas ihanan tunnelmallinen kylpyhuone ja vielä kylpyammekin! Käy kateeksi.. :).
  Mukana yhdellä arvalla.
  mariah-79(a)suomi24.fi

 • Hei! Löysin juuri blogisi ja olen nyt myös lukijasi. Osallistuisin arvontaan kahdella arvalla, aivan ihana palkinto. Tekstisi saa kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta, hyvin kirjoitettu ja nostaa mielenkiintoa tuotteita kohtaan. 🙂 Ihanaa talven aikaa! 🙂 T:Kati

  • Hei Kati, kiitos, kyllä päivä aina oikein kultaantuu, kun blogin löytää uusi lukija. Sydämelliset kiitokset, että liityit lukijaksi. <3
   Kivaa myös, että tykkäsit jutusta, yllätti minutkin filosofia joka Dr.Hauschkan ihanuuksien takana on. <3

   Kaunista ja kuulasta talvenaikaa sinulle ja hurjana onnea arvontaan. <3

  • Katja, oi kiitos hirmuisesti, sydän täällä jo ihan kuplii kylpyvaahdon tavoin.

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa ja kaunista sunnuntaita sinulle ihana Katja. <3

 • Onpas taas ihania tuotteita esittelyssä ja tunnelmallisia kuvia 🙂
  Tietysti arvontaan mukaan, kahdella arvalla!

  • Johanna Maria, täällä testailen lempparituotteita, ihanaa että tykkäät. <3 Ja kiitos kuvakehuista. <3 Iloista sunnuntaita sinulle ja hirmuisesti onnea arvontaan. <3

  • Hanna kiva että tykkäät Dr.Hauschkan tuotteista, on ne kyllä ihania en voi muuta sanoa. Ja tuo kylpyveden tuoksu joka viipyili iholla ja vielä siihen hoitoljy päälle. Ihanaa, minä tykkään. 🙂

   Kiitos niin paljon kylppärikehuista, kyllä pientä sielua lämmittään. <3

   Hurjasti onnea arvontaan ja aivan ihanaa sunnuntaita sinulle. <3

  • Heissan kivaa että löysit arvontaan mukaan ja toivotaan, että toiveesi toteutuu jotta pääsisit testailemaan. <3 Ihanaa sunnuntaita sinulle. <3

 • Kahdella arvalla mukaan. Olenko nähnyt tuon kylpyhuoneen joskus myös jossain sisustuslehdessä? Tunnelma vaikuttaa jostain tutulta.
  anna_laitinen(a)luukku.com

 • Wau, onpas tosi ihana kylpyhuone ja rentouttavan oloinen hemmotteluhetki! 🙂
  Kahdella arvalla mukana lukijana.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  • Kiitos hirmuisesti ihanasta kommentista Hukkakukka <3 Tosiasiassa harmoninen hetki päättyi varsin lyhyeen, sillä tytöt pomppivat ammeeseen mukaan ja miljoona ankka kumilelua. 🙂 Hihii eli normi arkea.

   Hurjasti onnea arvontaan ja iloista viikkoa!

 • Ihania kuvia, saivat haaveilemaan ammeesta ja rentouttavasta kylpyhetkestä 🙂 Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta, tiedä sitten saako siitä lisäarpaa, mutta ainakin yhdellä arvalla arvonnassa mukana! cherrycloud@luukku.com

  • Cherrycloud kiitos mielettömän paljon ihanista sanoista. <3 Kuules olipahan hirmu opettavainen kysymys eli ilman muuta saat lisäarvan. Mielestäni Bloglovin on loistava paikka seurata blogeja ja saada postaukset sähköpostiin. Bloggerhan ei näin toimi. Ensi arvonnassa muistan ilmoittaa lisäarpa Bloglovinin/Bloggerin kautta seuraaville. Jotkuthan taas tykkäävät seurata vain Facen kautta ja heidätkin tulisi huomioida ilman muuta. Hyvä sinä, hyvä huomio. Pyydän anteeksi hölmöyttä, taas opin jotain uutta. 🙂

   Sinulle hurjasti onnea arvontaan kahden arvan voimalla ja ihanaa iltaa. <3

  • Kiva juttu, kiitos vastauksesta ja lisäarvasta 🙂 Bloglovin on ollut vasta hetken minulla käytössä, mutta vaikuttaa oikein kätevältä tavalta seurata blogeja. Ihanaa iltaa sinnekin, ja mukavaa alkavaa viikkoa!

 • Ihana kylppäri ja upea kynttilärivistö!
  Ilomielin mukana arvonnassa, kolmella arvalla. *menee mainosta postaamaan

  • Heissan Lennu, mahtavaa ettö löysit tänne ja suuret kiitokset, että olet lukija. <3

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja iloista alkanutta viikkoa!:)

 • Amme olisi kyllä niin ihana omaankin kotiin, näyttää vallan rentouttavalta meiningiltä. 🙂 Yhdellä arvalla mukana yllätysboxin arvonnassa. 🙂 pihinainen(at)gmail.com

  • Kiitos ihanasta kommentista. 🙂 Hihii olihan se rentouttavaa, kunnes 2 tyttölasta ja ziljoona ankkaa pläjäyttivät ammeeseen mukaan! 🙂 Hih normi arkea.

   Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa viikkoa. <3

 • Kylläpä piristäisi näin talven keskellä tämä paketti! 🙂 Oma ihoni kaipaa oikein paljon hemmottelua, hyvä tekosyy ottaa aikaa ihan vain itselleni päivittäin. Nämä tuotteet kruunaisivat näitä hetkiä!
  mmyheartishere@gmail.com

  • Jiienna kiitos aivan ihanasta viestistä. <3 Olen aivan samaa mieltä kanssasi ja toivotan tuhannesti onnea arvontaan ja oikein kauniita unia. <3

  • Hei Carita ihanaa että löysit arvontaan mukaan ja suuret kiitokset kehuista, ne aina lämmittää. <3 Onnea hurjana arvontaan ja aivan ihanaa iltaa. <3

  • Nina kiitos niin paljon ja samaa mieltä, että peltirasiat ovat söpöjä ja varmasti myös sisältökin. <3 Hurjasti onnea arvontaan ja sydämelliset kiitokset, että liityit lukijaksi. Se niin ilahduttaa. <3

   Kauniita unia. 🙂

  • Sama juttu, rakastan peltirasioita ja niitä kertynyt aivan liikaa. 🙂 Pienenä mummin nappirasia oli jotenkin salaperäinen. Kiitos kauniista sanoista Marja-Liisa <3 Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaista päivää! <3

  • Jei Mape ja ihanaa, että olet löytänyt tänne ja sydämelliset kiitokset, että liityit lukijaksi. <3

   Hirmuisesti onnea arvontaan ja iloista viikkoa sinulle. 🙂

  • Eeva kiitos hirmuisesti kauniisti sanoista, kyllä vaan lämmittää ja ihanaa että liityit lukijaksi. 🙂 Kovasti onnea arvontaan ja iloista viikkoa sinulle. 🙂 <3

  • Ihana kommentti kiitos Klaara. <3 Hih maltoin kyllä, muksut pomppivat pommeina ammeeseen. Hurjasti onnea arvontaan ja kivaa viikkoa sinulle. 🙂

 • Aivan ihana arvonta ja niin on kylpyhuonekkin.Olen mukana yhdellä arvalla ja lukija pääsääntöisesti.
  lintu6(at)luukku.com

 • Aivan mahtavan näköinen kylpyhuone sinulla! 🙂
  Melkein itkettää, kun omaa ahdasta vuokrakämpän wc-/suihkunurkkausta vilkaisee…

  Luonnonkosmetiikkaa/-tuotteita en olekaan kokeillut, vaikka atooppinen ja couperoisainen ihoni kenties olisi kokeilusta hyvillään 🙂

  Nimim. Murmeli (lonkero83@hotmail.com)

  • Voi ei ja voi mahoton miten ihana kommentti, kiitos. <3 Lämmitti synkkää aamua, kun täältä löytyi tälläinen. Voisit hyvinkin saada luonnonkosmetiikasta ihollesi apua. Olen tässä juuri testannut kasvoille ensin ihanaa Korresia ja nyt Jurliquen tuotteita ja ihoni on voinut todella hyvin, eli pidän kummastakin merkistä todella paljon ja tämä Dr. Hauschka on aivan ihana. Kummalliset näpytkin kadonneet. Suosittelen.

   Murmeli hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa tulevaa viikonlopppua. 🙂

 • Emännälle jos voittais näitä, varmaan tykkäis. "Joululahjahankintoja"… 🙂
  Entisessä kämpässä oli amme, ja se oli kyllä kiva. Harmi ettei oo enää.
  (Elukka/ile-75@hotmail.com)

  • Kaunis ajatus, toivotaan että arpaonni suosii, jotta saisit pukinkonttiin emännälle ihanuuksia. 🙂 Juu kyllä minullakin ensimmäinen amme sitten lapsuuden. Jos joskus menen hotelliin, ensimmäisenä kurkin onko ammetta. 🙂

   Eli toivotaan että sinullakin mahdollisessa seuraavassa kämpässä taasen amme olisi. 🙂

   Mahtavaa tulevaa viikonloppua ja kivaa tulevaa viikonloppua. 🙂

 • Ihana kylppäri!!
  Olis tosi kiva testata näitä tuotteita, herkkäihoinen kun olen itsekin..
  Sanna
  sanli(at)luukku.com

  • Hei Sanna, kiitos paljon todella kivasta ja mieltä lämmittävästä kommentista. 🙂 Herkkää ihoa ja ihan tavallistakin Dr.Hauschka hellii ihanasta. Toivotaan arpaonnea ja ihanaa viikonloppua. <3

  • Kiitos todella paljon, kun ikää kertyy niin tavaraakin ehtii kerääntyä. 🙂 Hirmuisesti onnea arvontaan, kiitos että löysit tänne ja ihanaista tulevaa viikonloppua. 🙂

  • Nina hurjana onnea arvontaan ja hyvää yötä 🙂 Ja mietin millä nimellä olet lukijana, kun tuo kommentti tuli anonyyminä… Voih… 🙂 Jos sen saisit vielä ilmoitettua, että mistä toinen arpa tulee, niin olisin hyvin iloinen. Tuhannesti onnea arvontaan ja kauniita unia. <3

 • Onpa harmonista. Jotenkin tunnelmallinen kylpyhuone, vaikka ei olekaan omaa tyyliäni!
  1 arpa, nimimerkki Jenni ja sähköposti j3nnu(at)postiloota.net

  • Jenni kiitos kovasti mukavista sanoistasi, eritoten kun tykkäsit vaikka ei olekaan sinun makuun. Tykkään monenlaisesta tyylistä, mutta kylppärin tyylin määritti remontissa löytynyt tiiliseinä. 🙂 Sen mukaan valitsin sitten lattialaatat jne. vaikka alussa oli mielessä aivan erilaiset. 🙂

   Hurjasti onnea arvontaan ja kiitos todella paljon kun laitoit nimimerkin ja sähköpostiosoitteen.

   Kauniita unia. <3

  • Murunen, eipä aikaakaan kun jakamisesta on jo kosolti hyötyä. <3 Ja sain kunnian olla ensimmäinen blogisi lukija. Ihanaa. <3 Hurjasti onnea arvontaan ja kauniita unia. <3

 • Nyt vasta osuin tänne blogiisi,iloa lukea hauskaa kerrontaasi.

  Kateellinen tottakai noin ihanasta kylpyhyoneesta ja ammeesta,lapsena liottiin kerrostalon kylppärissä
  niin että aivan kurttuisina tultiin pois,sitä kaiholla muistelen.

  Mukana kahdella arpasella.

  tvoitto@gmail.com

  • Oi Tuula ihanainen kiitos. <3 Ihana kommenttisi osui niin oikeaan päivään, kun tuo älypuhelimen tippuminen pyttyyn niin surettaa. 🙂 Ja mikä voisi olla loistavampia aika osui lukijaksi, kun täällä on vielä kaksi arvontaakin käynnissä. 🙂

   Ihanaa viikonloppua ja hurjasti onnea arvontaan sinulle. <3

 • Nyt iski kauhea kylpyammevimma! Ei saisi katsella tälläisia kuvia, tulee vielä kalliiksi…

  lucky.ant2(ät)gmail.com

 • 2 arpaa minulle kiitos 🙂 Aivan ihanat wc ja kylppäri teillä!! Ja minä oon kans peltipurkkihöppänä 😉

  • Kiitos Nunju, sinä se olet kuule niin piristänyt täällä luurin uimisesta pytyssä alhosta. Kiitos todella paljon. <3 Olet aivan mahtava ja ihana. <3 Hurjana onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

 • Kertakaikkisen ihania tuotteita noi Dr.Hauschka:n tuotteet!
  Joten pakko se on yrittää yhdellä arvalla :o)

  irmeliina(at)netikka.fi

  • No niin ovat kyllä aivan ihania ja ne tuoksut ja miten hellii ihoa. Toivotaan Irmeliina että arpaonni nappaa, mutta sitä ennen riemukasta viikonloppua. 🙂

 • Hei! Oeln uusi lukijasi. Onpas Sinulla kiva blogi. Arvonnassa mukana kahdella arvalla. Tuotteista olen vain lukenut, mutta en kokeillut.

  • Oi KässäRitu ensin pakko todeta, että sinulla on aivan mielettömän ihana bloggernimi, siitä tulee hyvälle tuulelle. 🙂 Ja superkiitokset, että liityit lukijaksi, kyllä se vaan päivänpaisteen tuo tänne pimeään iltaan. 🙂 Hirmuisesti onnea arvontaan ja aivan ihanaa viikonloppua sinulle. <3

 • Apua, meinasi mennä arvonta ohi mutta vielä ehdin. Kävin tutkimassa, mistä verkkokaupoista näitä Dr. Hauschkan tuotteita saa, kun minä nykyisin tilaan melkein kaiken verkkokaupoista (lukuunottamatta ruokaa, ai niin tilasinhan mä just teetä ja hunajaa). Kylpyöljyjä on vaikea kokeilla, kun ei ole sitä ammetta VIELÄ. Meille on suunnitelmissa laittaa poreamme jossakin vaiheessa.
  Voinko vielä näin myöhään linkittää? Kolmella tulisin sitten mukaan. Ja oikein hyvää ensimmäistä adventtia sinulle! T. Beate täältä myteröisestä Savonmuasta

  • Beate upea ettei mennyt ohi ja päivillä ei ole niin minkäänlaista väliä. Ilman muuta olet kaikilla mahdollisilla arvontalirpakkeilla mukana. Ihanaa että olet lukija ja olen kiitollinen että jaoit arvonnan omassa blogissasi. Se on loistavaa mainosta Dr.Hauschkalle ja saattaa sieltä joku pyörähtää vaikka tännekin. 🙂 Ei sitä koskaan tiedä.

   Poreammehan olisi aivan ihana, unelmat on tehty toteutettavaksi, joten toivottavasti poreammeeseen pääsette vielä kylpylöimään. <3

   Sinulle tunnelmallista ensimmäistä adventtia ja terkkuja kovasti sinne myteröiseen Savonmuahan, aivan mahtava tuo loppukaneetti. Hihii senkin ihana. <3

 • Tulen vielä melkein viime hetkillä arvontaan mukaan kahdella lukijan arvalla. Ko. tuotteista ei ole vielä kokemusta, mutta jo pelkästään kauniit pakkaukset houkuttavat, puhumattakaan tuoteominaisuuksista..
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  • Loistavaa että kalkkiviivoilla löysit mukaan. <3 On kyllä ihanat pakkaukset, luonnontuotteita ylellisiä sellaisia. Lemon-Lemongrass on kyllä huumaavaan ihana. Onnea hurjasti arvontaan ja ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle.

 • Onpa ihanan näköinen kylpyhetki! Kokeilen onneani yhdellä arvalla.
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  • Ihanaa että löysit arvontaan mukaan. <3 Ja upeaa kuulla, että teilläkin on amme. Turhan harvoin tulee itsekin kylvettyä, mutta talvella enemmän. Mieluiten kylven kuin saunon. <3 Kauniit kylpytuotteet kyllä kruunaavat kokemuksen. Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa sunnuntai-iltaa Elsa-Aalia. <3

  • Kiitos Saija kovasti, että olet kaikilla kolmella arvalla mukana. <3 Kyllä vaan mieltä piristää. Hirmuisesti onnea arvontaan ja tunnelmallista sunnuntai-iltaa. <3

 • Ihana kylpyhuone. Todella yksilöllinen. Tuollaisen minäkin haluaisin ja kylpyamme. Aaaaaawwww.
  Mukana yhdelä arvalla.
  virpi.yv(at)gmail.com

 • Voi että kiitos kovasti oikeasta hyvän mielen viestistä. <3 Amme on kyllä kiva, mutta piti elää keski-ikäiseksi että sen sain. 🙂

  Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa sunnuntai-iltaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud