Dr.Hauschkan arvonnan voittajat ja paljetti Uggit on the road again.

No niin tänään on aamuisen joulukalenterisähellyksen jälkeen tuuletettu aivoja oikein kunnolla pirteässä ulkoilmassa ja tyttöjen kanssa saatiin nyt iltasella vasta suoritettua Dr.Hauschkan mysteeriboxien arvonta. Sain pienen lahjonnan kautta tytöt leikkaamaan yhdessä kanssani mahdottoman hienon määrän arvontalipukkeita, kiitos teille kaikille hirmuisen hienosta osallistujamäärästä. 





Dr.Hauschka arvonta.




Vihdoin aurinko näyttäytyi!

Joulumuori is on the road again. 🙂


Aika läjä.


Saija Alen tuli 8-vuotiaan tyttäreni arpomana taikahatusta.

Maarit nimimerkki tuli 10-vuotiaan tyttäreni taikomana esille. 
Onneksi olkoon Saija Alen ja Maarit ja kiitos kaikille osallistujille. <3 Ainakin yksi arvonta on tämän vuoden puolella tulossa ja jos Facebookissa jonain päivänä ennen kuin harmaannun tulla tupsahtaa 300 tykkääjää, arvon Facen puolella pienen kosmetiikkapalkinnon.

Suloista joulukuuta!



17 thoughts on “Dr.Hauschkan arvonnan voittajat ja paljetti Uggit on the road again.”

    • Maarit hurjasti onnea ja ihania hetkiä Dr.Hauschkan kanssa. Muksut ovat ihanan puolueettomia arpojia ja arpominen on heistä lystiä puuhaa.

      Ihanaa iltaa Maarit. <3

  • Onnea voittajille!
    Oletpas hienon kuvan näppäissyt ulkoillessasi Tiia 🙂 Tunnelma on jotenkin niin herkkä ja odottava 😀 Ja se aurinko eilen, oli ihan pakko 'syöksyä' ulos kamera kainalossa ja näppäillä muutama kuva….(lue: noin sata)… ja sitten pari niistä taiai onnistua 😀 😀 😀
    Mutta mieli piristyi kummasti ja nyt on pakko vähän koko ajan kaiholla katsella ulos, josko tänäänkin saatais pieni auringon pilkahdus, mutta taitaa lumisade olla meille tulossa, ei siis aurinkoa 🙁

    Tunnelmallista tiistaita, laitetaan kynttilät palamaan, niin saadaan valoa <3

    • Tuitiina ihanuus, kiitos niin kivasta kommentista. <3 Aurinko kerrankin vilahti ja sai kauniita kuvia, tämä pimeys on kyllä kurja kuvien ottamiselle. Älyluurini on tarkka kuin mikä, ainakin ennen pyttyyn putoamista, mutta ei riitä valo. Hirmu haasteellista blogiakin ajatellen, höööh.

      Tänään ei aamulenkillä ollut aurinkoa ja kaikki näytti taasen surullisemmalta. Eilen oli riemu rinnassa ja olo katossa, kun aurinko suloisesti helli meitä.

      Suloista tiistaita ihanalle Tuitiinalle ja laitetaan kynttilät tuikkimaan ja tuomaan lämpöä ja valoa meille. <3

    • No hihii, kyllä näkyy keski-käinen kauas, että täältä tullaan. 🙂 Niitä on tuijoteltu, niille reppanoille on päin näköä naurettukin. Mutta niissä on jouluntaikaa ja synkkyyttä on ihan riittämiin muutenkin.

      Iloista päivään. <3

    • Jihuu Viltsu, pelastit päivän, upeeta että joku ymmärtää näitä keski-ikäisen joulutunnelman kohottajia! Tunnelmallista tiistaita Viltsu. <3

    • Kiitos ihana Me Like. Kyllä oli suosittu arvonta mikä todella kivaa, paitsi ehkei se leikkaaminen ollut, mutta tällä kertaa typyliinit auttoi. 😉

      Ihanaa iltaa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud