Kahvikuppi-Tiian paluu

Viime päivinä on tullut totaalisesti laiminlyötyä kahvinystäviä kahvikuppikuvilta. Minustahan ei ole tuntunut siltä, että olisin jättänyt blogin puolella minulle tärkeän asian väliin, kun kahvimukikuvia tuonne instan puolelle luukutan päivittäin. Mutta kaikki eivät ole instagramissa ja toivoakseni ehkä jotkut ovat kaivanneet kupposten kuvia täällä, siksipä tänään muutama jouluinen kahviotos. <3AAMUISET KAHVIKUPPIHETKET

Kosmetiikkapostailuista vielä sen verran, että uskoni itseeni on välillä vallan pohjalukemissa, mutta silti päätin eräänä itseluottamuksen päivänä lähestyä muutamia kosmetiikkayrityksiä. Kosmetiikka on minulle myöhäisheränneenä tärkeä juttu. Lähetin noin kymmenen yhteistyöehdotusta, pari ei vastannut, yhdestä tuli kylmää kättä, mutta suurin osa otti avosylin vastaan. Prosenttikäyrän ennakoin olevan vallan toisenlainen eli kenties 9 kylmää kättä ja yksi lämmin. 


Siksipä olen viime aikoina vallan viuhunut kosmetiikan parissa täällä blogissa. 🙂 


Sellaisen seikan haluaisin vielä tuoda ilmi, että olen itse ottanut yhteyttä eri yrityksiin, eikä kukaan ole ”löytänyt” minua ja siksi ihanuudet joita täällä olen esitellyt ja tulen esittelemään ovat suosikkejani. Bloggarin täytyy mielestäni olla rehellinen, jos jokin tuote on erinomainen, sitä ilosanomaa haluan myös jakaa eteenpäin.


Jos taas jokin tuote ei olekaan niin kovin erinomainen tai ei yksinkertaisesti vaan sovi minulle, niin jätän tuotteesta postaamatta. Olen elänyt kiltin tytön aikakautena ja minulta ei vaan onnistu molliminen ja olisi mielestäni minun pirtaan epäeettistä kirjoittaa negatiivissävytteisesti yhteistyökumppanin tuotteista. Yritän siten olla diplomaattinen ja kirjoittaa vain hyviksi havaituista.


 Mutta jos alkaisin huonoakin kosmetiikkaa nostamaan täällä esille, tämä blogi hukkuisi kosmetiikkaan. Joten edelleen vinkkaan suosikeistani tai uusista löydöistä ja täällä ette tule näkemään suitsutusta aikuisten naisten vahvoista tuoksuista. Ne eivät vaan ole minun juttu vaan makuni on kovin tyttömäinen ja voisin vaikka uida pulikoida hedelmäisessä limemehussa, niin paljon hedelmäisiä tuoksuja rakastan.


Yksi asia myös harmittaa, olen täällä suitsutellut Livboxia joka pääsääntöisesti on aivan mahtava, mutta jos joku tilasi sen viime kuukausien aikana, niin kaksi viimeistä boxia eivät ole olleet Livboxille eduksi. Se harmittaa hampaankolossa nyt hieman, koska on niin kovin tärkeää, että jutut mitä kehun ovat odotusten arvoisia.


No kosmetiikkaa tulee jatkossakin, mutta yritetään pitää prosentit 2/7 viikossa. 🙂 Nyt kahvikuppitykitystä ja iloista keskiviikkoa kaikille. RAKASTAN NÄITÄ <3


40 thoughts on “Kahvikuppi-Tiian paluu”

 • Moikka! Saa tulla kosmetiikkajuttuja ja nimenomaan niistä mistä itse tykkää. Jokainenhan löytää niistä sitten omat suosikit mitä haluaa kokeilla. Kiva määrä ja nättiä kupoeja Sinulla.

  • KässäRitu, Sinä olet I H A N A <3 Hyvin luet minua, tuli jo paineita, että koko ajanko kosmetiikkahommia tykitän. 🙂 En kuitenkaan ole kosmetiikkabloggari vaan ihan vaan keski-ikäinen nainen jota ihastuttaa kosmetiikka. <3

   Iloista keskiviikkoa. <3

 • Jovain ikävöin kuppejasi. 😀 Mietin jo, että näinkö äkkiä ne loppuivat, vaikka luulin sinun KERÄÄVÄN niitä. 😉 siis ihan oikeasti niinkuin omaavan ison määrän ihanuuksia, joita kiva katsella. Itse en niinkään tahdo itselleni siis erilaisia kuppeja, vaan yhtä ja samaa ne käyttökupit, mutta ihailen suuresti sinun kokoelmaasi ja katselen mielelläni niitä.

  • Ihana sinä <3 Ei nämä lopu ikinä mikäli minusta kiinni, mutta ukko voi kyllä poikkaista luottokortin jossain vaiheess, hih. 😉 Mukeja on liikaa ja vielä niitä piisaa kuvattavaksi asti, mutta käsijarrulla nykyään niitä hankin, joten loppuuhan ne aikanaa. Mutta voihan sitä sitten taas aloittaa alusta, koska eihän kukaan enää niitä aikaisempia muista. HIh.

   Ja todellakin on viisasta hankkia vain ne käyttökupit, eihän tässä ole niin mitään järkeä! Olen siis hullu. 😉

   Ihanaa keskiviikkoa Viltsu. <3

 • Muuten eikö olekin jännää, että asiallinen kielteinen vastaus on aina parempi kuin se, että sinun viestiisi ei vastata mitään. Minusta se on pelkästään epäkohteliasta.

  Minulla on sama meno, en yksinkertaisesti halua tuhlata aikaani postatakseni mistään negatiivisesta kosmetiikkatuotteesta, vaikka moni niitä mielellään lukisi. Käytän aikani mieluummin siihen, että kirjoitan siitä mistä pidin ja mistä itselle tulee hyvä mieli. Ja kunpa moni vielä tietäisi, kuinka pieni osa lopulta kokeilemistani tuotteista pääsee blogiin asti, silloin sen on pitänyt olla jotain parempaa kuin ihan hyvä.

  • Olen aivan samaa mieltä, että asiallinen kielteinen vastaus on aina ymmärrettävä ja oli jopa minun odotusarvo. Aina tulee hieman tyhmä fiilis, jos ei vastata lainkaan…. Jää mietittymään myös se miksi ei kelpaa, vaikka kielteisen vastauksen osaisin olla ottamatta henkilökohtaisesti.

   On meneillään parikin keissiä, jossa viesteihin on vastattu ja asiat jääneet viikoiksi siihen… Sellainen hämmentää myös, ymmärrän kiireet, unohdukset ym.mutta kehtaako sitä ottaa uudelleen yhteyttä vai pitääkö vain ymmärtää antaa asian olla.

   Sinulla Jonna on sillä lailla erilainen tilanne kuin taasen minulla, että sinulle suoraan lähetetään juttuja ja luonnollisesti valikoit sieltä ne parhaat ja omat suosikkisi. Aika ei varmasti edes riittäisi jos kaikesta postaisit. 🙂

   Minä taas olen pyytänyt tiettyjä juttuja testiin eli omia suosikkejani, joten niitä on helppo suitsuttaa. 🙂 Esim.pari tuoksua jotka sain testiin, niin niitä olin jo autuaana nuuhkutellut kaupoissa. Jotain uutta on sitten siinä kyljessäkin tullut testiin, mutta minulta on kysyttä mistä pidän jne.

   Koen diplomaattiseksi sen etten ala yrityksiä täällä haukkumaan, koska jokin tuote joka ei sovi lainkaan minulle on kuitenkin täydellinen toiselle. 🙂 Nämähän ovat vain minun omia henkilökohtaisia näkemyksiä ja tuntemuksia. 🙂

   Tunnelmallista keskiviikkoa ihana Jonna. <3

  • Minä arvostan myös ehdotomasti kohteliasta ei vastausta, kun sitä, että ei vastata ollenkaan. Saattaa olla, että siitä yrityksestä jää sitten kauaksi aikaa sellainen kaiku, että ei kiinnosta heidän tuotteet ollenkaan.
   Minäkin kirjoitan vain tuotteista, joiden takana seison.

  • Sama juttu Maiju ja kertoo myös jonkin verran yrityksen toimivuudesta, ei mene kuin minuutti kaksi kun väsää vastauksen. 🙂 Kaiku on hyvä sana. Erään yrityksen edustajan kanssa ollaan erittäin hymyilevin mielin kasvokkain kohdattu ja puhuttukin osittain kuviot ja kun lähetin sähköpostia, en saanut ikinä vastausta. Ymmärrän kiireet ym.mutta silti se tuntuu hieman kummalta ja jää hämillinen olo. Eittämättä jotenkin ei ole tehnyt mieli tarttua kyseisen firman tuotteisiinkaan vaikka niitä onkin muutama. Kummaa se on, mutta tulee mitätön olo itselle vaikka sitä ei varmasikaan kyseinen ihminen tarkoita eikä edes asiaa niin pitkälle ajattele.

   Kohteliaat tavat kunniaan. 🙂

   Kyllä vaan pitää uskoa mistä kirjoittaa, muuten ei kehtaisi katsoa itseään peiliin. 🙂

   Iloista keskiviikkoa Maiju. <3

  • Itse tosiaan saan tätä nykyä paljon tuotteita testiin, mutta osan myös itse pyydän, jos todella olen kiinnostunut ja haluan testata. Minusta on myös kiva, että pr-toimistot nykyään kysäisevät haluaako jotain tuotetta testiin, niin ei sitten tarvitse edes ottaa sellaisia, jotka eivät itseä ihan hirveästi kiinnosta. Ja kyllähän tiettyihin firmoihin/tyyppeihin vääjäämättä muodostuu lämpimämpi suhde, koska he tietävät, miten ihmisestä ja yhteistyökumppanista pidetään huolta.

  • Uskonkin että hihii hukut kosmetiikkaan. Luinkohan Karkkipäiväblogista jos nyt muistan oikein, että sauna on kosmetiikkavarastona. 🙂 En osaa edes kuvitella moisia kosmetiikkamääriä. 🙂 Paljoudessakin piilee kääntöpuolia eli otan kovin vakavasti tuotteista postaamisen ja jos niitä olisi kasoittain voisi tulla pieni ahdistus. Nyt onneksi pysyy homma minun tyyliin hallussa ja silti tuntuu, että postattavaa on.

   Sitten taas kun on isompi nimi kuten sinä, ai jai Sensai tai Guerlain kupsahdan kateudesta, niin saat jo valita varmastikin kaikki ihanuudet. <3 Ja niistähän on aivan ihanaa postata. Ja sitten varmaan tulee automaattisia lähetyksiä paljon, joista yritykset toivoo sinun kirjoittavan, mutta ei ole luonnollisestikaan pakko. 🙂

   Hirmuisen tyytyväinen olen jo vallitsevaan tilanteeseen, vaikka ei tosiaan ole blogitilaisuuksiin kutsuttu, paitsi tuo Avon, mutta sen lasken sen piikkiin, että Nora on ystävä siviilielämän puolelta vanhemmilta ajoilta. Mutta toivotaan että vielä uudenkin kutsun saan, jotta Jonna näkisimme kasvokkain. <3 Se olisi ihanaa. 🙂

   Ja tosiaan kyllä on muutaman yhteistyökumppanin kanssa tullut niin kiva fiilis, ettei paremmasta väliä. Jotkut ovat kiireisiä, mutta tehokkaita ja asiallisia mikä kelpaa minulle, mutta jotkut ovat aivan mahtavia tyyppejä. Aika hauska ja jännä paikka tämä blogimaailma, tälläisiä kuvioita ei lainkaan pyörinyt mielessäni kun ensimmäisen postauksen rustasin ja siitä tulee vasta maaliskuun lopussa 2015 vuosi. 🙂

   Ihanaa iltaa. <3

 • Onpa kiva kokoelma värikkäitä ja "satumaisia" kuppeja! 🙂 Itse en juo kahvia, mutta teetä tulee kyllä välillä hörpittyä talvi-iltoina. Minusta on ainakin kiva lukea kosmetiikkapostauksiasi, itse kun rakastan kosmetiikkaa 😀 Mutta se ei varmaan tullut sulle enää yllätyksenä, haha.

  MS / Beauty Highlights

  • Hihhii ja ne mukit vaan jatkuu ja jatkuu. Disneymukeja olen kuvannut kesästä asti instaan, välillä kyllä pitänyt taukoa, kun on itseäni jo kyllästyttänyt.

   Ihanaa ja kivaa jos kosmetiikkapostaukset miellyttää ja kiinnostaa. Rakastan kyllä lukea kosmetiikasta juttuja, mietin tässä vaan,,että ne lukijat jotka tänne aivan blogin alussa löysivät, ovatko he pettyneitä kun niin paljon postaan kosmetiikasta. Tuli sellainen pieni ruuhkauma, kun niin moni yritys vastasi positiivisesti ja kyllä kosmetiikka on vain niin ihanaa. Hih kuten Disneymukitkin. 🙂

   Hih ja ei tule yllätyksenä rakkautesi kosmetiikkaan, mutta minä rakastankin lukea postauksiasi ja katsella kauniita kuviasi. <3

 • Oi, kuinka ihania kuppeja. Itse ostan matkoilta muistoksi aina kaksi kuppia:) niistä on kiva juoda aamukaffit ja fiilistellä matkoja!

  • Hih ihana tapa. <3 Hieman samaa vikaa. Aina ostin Disneymukeja matkoilta, kunnes tuo malli lopetettiin. 🙂 Nyt polttelee Starbucks mukit vaikka olen ollut niiden suhteen todella kovana. Nyt on pää tosin avattu, kun ostin ensimmäisen Starbucks mukin ja ihan Vantaan lentokentältä, kun olimme tädilleni koiraa vastassa>koira tuli Espanjasta. Eli ei ole edes matkamuisto, mutta onpahan koiramuisto. <3

   Samaa mieltä, aamukaffehetket kruunaantuu, kun juo muistojen mukeista sumpit. <3

  • Hihii, hulluhan minä olen, näin on näreet. Mutta kun se sumppikokemus on aina niin kiva ja eri, kun on ihana ja erilainen muki.. <3

   Iloista iltaa. <3

  • Nii-i yksi yhteydenotto on vain minulle tullut. Mutta pakko on tehdä itsensä löydettäväksi ja sinulla ollut hirmuisen kivoja juttuja esim. Forsmantee. 🙂 En ole itse yrittänytkään laittaa jalkaa muiden ovien väliin, kuin kosmetiikka. Vaikka esimerkiksi kahvitempaus voisi olla todella hyvä juttu.

   Blogi elää ja rakentuu pikkuhiljaa, sellaista hakemista, mutta kaippa se aina on hieman sitä. 🙂 Eräs yritys sanoi, että tekee mielellään yhteistöitä tälläisen pienemmän blogin kanssa, kuin jättisuuren. Mikä oli yllättävää ja kivaa ja siihen saattaa sisältyä monenmoista seikkaa. 🙂

   Zemppiä meille ja kiitokset kuppikehuista. <3

 • Kiva kun kahvikupposia postailit kuvien muodossa,juuri yksi päivä mietin mihinkähän ne on hävinneet. 😛
  Itse kun en ole ajatellut instaan liittyä ollenkaan,"nuori kalkkis" 😀 😛
  Itse arvostan suoraa puhetta ja kiva kun sulla on erilaisia tuotteita testeissä kuin "isoilla blogeilla".Itseä kyllästyttää välillä jos 7 blogia hehkuttaa kampanjakoodia ja hyviä tuotteita samaan aikaan samasta yrityksestä.
  Kosmetiikkapostaukset ei kyllästytä joten siitä ei huolta jatka samaan malliin.
  🙂

  • Hih eivät ole kadonneet, mutta minä pöljä olen kosmetiikkahuuruissa unohtanut postata niistä tänne. 🙂 Instaan olen varmaan joka päivä laittanut mukikuvia. Etkä ole lainkaan kalkkis, siinä vaan uusi koukutus eli kannattaa pysyäkin poissa Instasta. Toisaalta sieltä löytyy aivan uskomattoman upeita kuvia ympäri maapalloa. Tuossa oikealla pyöriikin slide showna aina uusimmat instakuvat, mutta yritän nyt tehdä kahvikuppiparannuksen. 🙂

   Juu tämä onkin hieman mennyt juuri niin, että olen pyytänyt aivan tiettyjä tuotteita testiin, jotka minulle joko entuudestaan tuttuja, mutta kivempi postata avaamattomasta kuin omasta kulahtaneesta ja käytetystä. Ja toki esim.helppoa pyytää testiin vaikka Lumenen kynsilakkoja kun kuvista jo näkee mitä saa ja laadunkin tietää. .)

   Sitten tietenkin saattaa vaikka pr-toimisto tai yritys laittaa jotain muutakin matkaan, mutta aika pitkälle kysyvät mistä tykkään, joten ei vaikkapa punaista ripsaria minulle tai sinistä huulipunaa näin kärjistetysti. 🙂

   On varmaan hankalaa olla suuri blogi, kaikessa on omat sudenkuoppansa, varmastikin myös tälläisessä pienessä blogissa, joka ei ole edes kosmetiikkablogi vaan sillisalaatti. HIh.

   Ihanaa iltaa Tanja ihanuus. <3

 • onpas mukava määrä erilaisia kahvikuppeja 🙂 herkullisia kahvihetkiä ja iloista joulun odotusta <3

 • Sulla on niin ihania mukeja, joten kKiva kun laitoit tännekin niistä kuvia. On sulla niitä hirmuinen määrä, miten saat ne mahtumaan kaappiin : ).

  • Belladonna, hih pitää olla paljon kaappeja. 🙂 On niitä liikaa, mikä hullu hassutus. Nykyään keräilen todella varovaisesti ja olen päässyt sellaisesta, ettei jokaista Arabia joulumukiakaan tule ostaa. 🙂

   Iloista torstaita. <3

 • Nää on niin kauniita nämä kupit. Alkaa harmittamana kun hävitin joskus oman kokoelmani, säästin vain tärkeimmät. Tosin en tiedä mahtuisiko ne mihinkään

  • Kiitos Satu. <3 Kyllä osa lähtee sitten lasten mukana ja mm.kaikki Muumimukit ovat meidän tyttöjen. Mutta hih Disneyt ovat omaa hömpötystä.. Arabian teemajoulumukit ovat ihania, ihan kaikkia en ole ostanut vain suosikit. Ja ne saakin riittää, koska oikeasti yhtäkään kupposta ei meidän kaappeihin enää mahdu. 🙂

   Aina tulee uusia ja ihania, joten keräilyn voi aina aloittaa nyttenkin, vink, vink. 🙂

   Ihanaa torstaita Satu. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud