MELVITA ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja ARVONTA!

Nyt on oikein sellainen  sydäntä lämmittävä yhteistyö kyseessä. Livboxin kautta tutustuin aivan mahtavan terre d’ocin vartalovoihin, joka oli viime kesänä bikinirajoja ajellessa kesän pelastava tuote. 


I Love Me messuilla oli tarkoituksena käydä muutamalla pisteellä täsmäiskuostoksilla ja yksi niistä oli Naturellement BIO:n piste josta terren ihanuuksia saa. Naturellement BIO:n pisteellä oli niin iloinen meininki ja tulimme heti juttuun, joten uskaltauduin tuikkaisemaan blogini käyntikortin heille ja ehdottaa yhteistyötä. Niinpä eräänä päivänä puhelin pirisi ja ensimmäinen ihana yhteistyöjuttu tulee suureksi ilokseni tässä. 

Vaikka terren vartalovoit minut pisteelle vei, sain huomata, että Naturellement BIO:n valikoimissa on useampia ihania luonnonkosmetiikkamerkkejä, joista sain testiin kaksi varsin osuvasti joulunaikaan sopivaa ihanuutta. Mikä mukavinta sain teillekin arvontaan niin kivan tuotteen, että tässähän itsekin olen aivan pikkuriikkisen kateellinen. Arvonnasta lisää alempana. 

Testissä Melvitan L’or bio creme lumiere, ylellistä hehkua antava vartalovoide ja Extraordinary shower ihanan kultainen suihkugeeli, jotka sisältävät viittä kallisarvoista öljyä. 


Herkkä ihoni rakastaa Melvitan 100% luonnontuotteita

Kermainen ja huumaavan ihanan tuoksuinen iholle hehkua antava vartalovoide.

Testatessani tuotteita aivan ensimmäisenä kiinnitin huomiota ylellisiin purkkeihin ja avatessani purkit,  puhdas, miellyttävä ja vieno tuoksu tulvahti sieluuni ja herätti aistit. 

Käytössä huomasin purnukat suorastaan erinomaisen riittoisaksi, vain pieni nökäre sekä suihkugeeliä, että vartalovoidetta riittää viimeistelemään koko vartalon. Vartalovoide on ylellisen kermaista ja ihanan paksua, helposti käsiteltävää ja leviää helposti, ei jää iholle pyörimään vaan kuivuu hetkessä. Suihkugeeliä laitettaessa suoraan vartalolle muutama pisara riittää pesemään koko vartalon. Riittoisuus vain lisääntyy jos käytät suihkusientä. 

Erittäin riittoisa ja paksu koostumus, mutta leviää ja kuivuu heti ja helposti.

http://www.naturellement.fi/product/71/lor-bio-crme-lumiere-ylellinen-hehkua-antava-vartalovoide

Purnukatkin niin kauniit, että kelpaa pitää kylpyhuoneessa esillä.

Melvitan vartalonhoitotuotteista sain kokonaisvaltaisesti hyvää mieltä ja oloa, miellyttävien tuoksujen, riittoisuuden ja herkän ihoa hellimisen muodossa. Ylimääräistä plussaa tulee kauniista pakkauksista, sillä pidän mielelläni tuotteet käden ulottuvilla ja esillä, enkä kaapin perukoilla. Vartalovoide antaa vielä iholle ylellistä hehkua, mikä näin joulun aikaan tuo loistokkuutta elämään. Aivan ihanat ja ylelliset tuotteet, joita en voi  muuta kuin koko sydämestäni suositella. 

Ilokseni sain vielä helliä teitä arvonnalla, jossa yksi teistä onnekkaista voittaa varsinaisen jouluisen kaunottaren nimittäin Melvitan ylellisen kultaöljyn. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
ARVONNAN SÄÄNNÖT:

1 ARPA ANONYYMIT, SÄHKÖPOSTIOSOITE JA NIMIMERKKI NIILLÄ PÄRJÄTÄÄN
2 ARPAA, KIRJAUTUNEET LUKIJAT, UUDET JA VANHAT SULASSA SOVUSSA
3 ARPA JOS JAAT ARVONNAN OMASSA BLOGISSASI 

ARVONTA PÄÄTTYY 11.12, JOTTA PUKKI EHTISI TUODA KIMALLUSTA JA HOITOA JOULUKSI. 
.

Ainutlaatuinen Kultaöljyksi nimetty viittä kallisarvoista öljyä sisältävä ravitseva, kaunistava luomu kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja jopa hiuksille kutreja siloittamaan.
Ihoni rakastui, toivottavasti sinunkin. <3


MELVITA on saanut alkunsa v. 1983 keskellä ranskalaista luontoa Ardèchen maakunnassa sijaitsevan Gorges’n luonnonsuojelualueen läheisyydessä. Biologi ja mehiläishoitaja Bernard Chevilliat oli luonnon ja kauneuden ystävänä sekä perinteisistä opeista ja tietämyksestä kiinnostuneena muuttanut tälle ainutlaatuiselle alueelle joitakin vuosia aiemmin veljensä kanssa perustaakseen sinne mehiläistarhan.
Luomukosmetiikan uranuurtaja ja asiantuntija MELVITA on tänä päivänä luonnon- ja luomukosmetiikan markkinajohtaja Ranskassa. MELVITA suosii itsestään selvästi luomua, koska mielestämme vain vastuuntuntoisilla valinnoilla luonnon ja sen suojelun hyväksi voidaan taata planeettamme olemassaolon jatkuminen.
Eettinen ajattelu on jo pitkään ohjannut MELVITAA sen päätöksissä olla käyttämättä eläinkokeita lopputuotteiden tai raaka-aineiden testauksessa sekä suosia kierrätettäviä pakkauksia aina kun mahdollista.
Luonnollisuus, asiantuntemus ja ympäristöystävällisyys ovat MELVITAN kolme perusperiaatetta.
*Teksti lainattu Naturellement BIO sivuilta ja lisää tietoa MELVITAN tuotteista löydät 130 thoughts on “MELVITA ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja ARVONTA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud