Anne Kukkohovi Supermood arvonnan voittaja löytyy nyt blogista

Anne Kukkohovi Supermood arvonnan voittaja löytyy nyt blogista

Tämä arvonta on jostain syystä ollut minulle kaikkein vaikein suorittaa. Supermood arvontaan osallistui aivan huisi  määrä osallistujia ja kommentit olivat aivan kerrassaan mielettömiä. Pitkin matkaa niitä lukiessa tuli jopa hieman alavireinen fiilis, että miksi ei kaikki voi voittaa, miksi vain yksi. Olen kiitollinen kaikille osallistujille, jos seuraavassa arvonnassa teitä on myös näin kovin monta, saattaa olla että joudun tutustumaan Random Orgin ihmeelliseen maailmaan.

Koska en ole kovin askartelevainen enkä jumppailevainenkaan (lasten sanomaa) on selvä ja niska vallan jumissa kaikesta tästä leikkaamisesta ja taittelemisesta.

Mutta pidemmittä puheitta, ketäs nyt nämä meikäläisen jorinat ainakaan tässä kohdin jaksaa kiinnostaa, arvonnan voittaja on Katja/Optimismia ja Energiaa blogista.

KLIK http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi Katja osallistui kahdella arvalla arvontaan ja tällä kertaa armottomana ja lahjomattomana onnettarena toimi perheemme tytär Krista 10-vuotta. 🙂

Kiitos kaikille osallistujille vielä kerran ja Katjalle hurjasti onnea. Ja jos minusta on kiinni, niin arvonnathan ei  tähän lopu. 😉 Vaikka juuri nyt ei olekaan näköpiirissä ihan hetsilleen uutta arvontaa tiedossa varmana kuin maaliskuussa blogin 1-vuotissynttäriarvonta. 🙂

Ja Katja olen sinuun tuotapikaa yhteydessä paketin toimittamista varten.

Oikein mukavaa ja tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille. <341 thoughts on “Anne Kukkohovi Supermood arvonnan voittaja löytyy nyt blogista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud