Ilahduta bloggaajakaveria

Ilahduta bloggaajakaveria

Sain Uraäidin Ruuhkavuodet bloggaajalta ”ilahduta bloggaajakaveria” blogihaasteen, jonka alunperin on startannut käyntiin Tipulassa blogi.

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
– Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.


– Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!Pienenä kompastuskivenä näissä haasteissa on kenet valita. Mutta lähden nyt sellaisella tunteella haastamaan, että henkilöt jotka olleet blogin matkassa jo pitkään ja joita en ole vielä haastanut muihin haasteisiin. Jotka tuovat kommenteillaan kovin usein hyvää mieltä ja kaikki ovat myös erilaisia bloggaajia, mutta kaikkia heitä yhdistää suuri sydän. Lisäksi on kolme haastetta vielä jemmassa takataskussa, joten varokaa vaan, seuraava haastettu saatat olla juuri sinä. <3


Valitsin tekstit heidän blogista oman kuvan alta, jotta tulee juuri oikea info minkälaisia ihanuuksia blogien takana häärää.


Tässäpä he ihanat ja pirteät bloggarit:
”Marru on 40+ bloggailija, Valokuvaus on rakas harrastus, tämän lisäksi vapaa-aika kuluu käsitöiden, kävelyn ja oman pihan parissa.”


”Tuitiina on viiskymppinen tytär, vaimo, äiti, ja mummi, joka harrastaa käsitöitä, touhuaa puutarhassa, opiskelee läpi elämän ja siinä sivussa kun / jos aikaa jää touhuaa vielä kaikkea muuta mitä mieleen juolahtaa.”

”40+ bloggari yrittää saada miesvaltaisen perheensä huusholliin järjestystä, kauneutta ja pullantuoksua.”
”Blogi elämästä valkoisessa puutalossa, sekä sen ulkopuolella. Rakastan kaikkea kaunista ja hyvää.” 
Lifestyle-blogissa sisustetaan, testaillaan kosmetiikkaa, tehdään käsitöitä suurella sydämellä ja haaveillaan matkoista. Blogiin tekevät joskus juttuja myös teini-ikäiset tyttäret. 
Anna hyvän kiertää!
22 thoughts on “Ilahduta bloggaajakaveria”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud