Värihaasteessa mukana, päivän väri on punainen!

Värihaasteessa mukana, päivän väri on punainen!

Haasteet ovat kivoja ja ilahduin kovasti, että Marika’s KLIK  http://marjakuja.blogspot.fi/ blogista haastoi blogini värihaasteeseen mukaan. Eritoten sielua lämmitti, että pääsin mukaan, koska blogini ei kuitenkaan ole sisustusblogi vaan no sillisalaatiksihan minä tätä kutsun.

Infona pläjäytän päivien sisustuksen värit jo tähän, mutta en postausjärjestyksessä, ei voi tietää mikä väri huomenna kotonani inspiroi, mutta tulevat värit ovat nämä:punainen, vaaleansininen, tummansininen, ruskea ja valkoinen. Näillä väreillä periaatteessa päästään hyvinkin pitkälle tutustumaan kotiimme tai oikeastaan pieniin sisustusyksityiskohtiin.

Jotkut saattavat jo matkan varrelta muistaakin näitä sisustuesineitä joita täällä esittelen, koska jossain kohti olen postaillut pienehkön sisustuspostauksen. Pahoittelen toistoa, mutta koska kodissa jo roinaa niin, että hyvä ettei tarvitse polkuja asetella jotta mahtuu kävelemään, niin eipä ole tullut uusia juttuja hankittua.

Tänään flunssasta hieman vironneena haluan esitellä lempivärinini punaisen, joka saattaa joillekin olla se kamalin inhokki. En kotiamme ole vuorannut punaisella, mutta piristysruiskeita on ja paljon. Punainen on minulle piristävä väri joka saa sielun iloiseksi. Ei sitä turhaan kutsuta rakkauden väriksi.

Ideana on esitellä viitenä päivänä viisi eri väriä. Ja haastaa muita mukaan ja sen teenkin tämän haasteen aikana. 🙂 Tämän kuvausession jälkeen tuumin, että on todellakin aika pyyhkiä pölyt ja laittaa joululahjat kaappeihin. 🙂 Kämppä on turkasen törkyisessä kunnossa ja näitä kuvia ajatellen esineet ovat juuri niin sotussa ja sellaisilla paikoilla kuin ovat siihen sattuneet jäämään. Eli stailattu ei ole ei, mutta sehän kuvista näkyykin ja tarkkasilmäiset saattavat erottaa ne pölypallerotkin. 😉

Iloista maantantaita!

Supemood arvonnan voittajan ilmoitan tänään tai viimeistään huomenna, hieman riippuen saanko lapsityövoimaa mukaan askartelemaan arvontalirpakkeita, niitä tuli meinaan mielettömän paljon, iso kiitos runsaasta osallistumisesta. <3

Kuten kitaroistakin näkyy, poikamme asuu tällä hetkellä tässä huoneessa. 🙂 Ja kyllä näitte aivan oikein kirjahyllyjenkin päällä, on peltipurkkihöperön purkkeja… Kääks… Nyt ukon golfhuoneeseen saatiin kirjahylly ja nuo vaaka-asennossa makoilevat kirjat siivotaan sinne.

Ja keittiön kaappien päällä on niitä purkkeja…

Yksi kolmesta lempiesineestä isältä saatu aito 1950-luvun Cocis peltitaulu.

Tässä kuvassa kaksi lempiasiaa, jotka majailevat poikamme huoneessa. Kakkosjääkaappi, mutta ah sitäkin ihanampi Smeg ja 40-vuotislahjaksi ukolta saatu Mikki Hiiri, jonka hinnalla olisin saanut Burberryn laukun. Himskatti soikoon, mutta ukko teki hyvän valinnan. Laukku ei olisi esineiden kärkikolmikossa. 

Ukon golfinkatseluhuone, saa olla liput ja tähdet ihan out. Minä tykkään ja se riittää, ja hih ukko myös. Ralph Laurenia ja Hemtexiä ja Ektorpia sulassa sovussa. Ja takana vanhat nyrkkeilyhanskat ja vintage tennismaila. 

Meikäläisen vaatekaappeja ja Mariskoolit ei mahtuneet kaappeihin, siellä ne joka päivä ilahduttaa kun kiskaisen vaikka paitulin päälle. Käyttöarvo tosin nolla.

Ukon golfinkatseluhuoneessa on Mummin ikivanha Singeri ja tällä mummeli ompeli minunkin Barbeille vaatteita. 🙂 On tullut myös kerättyä hieman cocispulloja…

Ukon golfinkatseluhuoneessa on  myös parvi, jossa kukaan ei nuku. Parvella on meriaiheisia juttuja. 🙂
Meidän makkarissa on aina talvi. Typyjen huoneissa onkin sitten hempeämpää, jopa kukkaa ja vaaleanpunaista.

Taulun paikalla oli ennen taulutelsu, siksi nuo hassut hyllyt. Mutta siirrettiin telsu golfinkatseluhuoneeseen, koska huononsi unen laatua. No nyt sitten katsotaan läppärillä tai älyluureilla ohjelmia iltaisin, se niistä hyvistä unista. Ja kääks ystäviltä saatuja purkkeja täälläkin, on ne niin ihania. Ja ukko toi Aussireissulta tuliaisiksi nuo Rugbypalleroiset.
Makkarissa vanha lämpömittari, Pinokkio ja tädiltä saatu lankkutaulu joka kuulemma maksoi Sokoksen alessa 6 euroa!

Tämä ihanuusloota on Tanskan sisustusreissulta ja tietenkin sisustuslehtiä tursuaa yli, ei mitään rotia taas tässäkään hommassa…

Takka jota ei koskaan polteta, kun en tykkää kärystä… Takkakasetti olisi varmaan viisas ratkaisu. Mutta kivaa on että talon ulkopuolella on ulkotakka samassa hormissa.

Jösses alkoi ahdistamaan kun nämäkin ihan sikin sokin. Nämä on siis niitä ei juurikaan käytössä olevia astioita. 🙂 

Sottua piisaa, joululahjat kaikki vielä senkin päällä. Saako syyttää flunssaa… Meikäläinen aika rähjääntyneenä aamuhemmona kuvaan päässyt mukaan. 

Pikkuvessassa kaikkea pientä punaista. Lemppariyhdistelmät ovatkin raikas valkoinen, vaaleasininen, punainen ja tummansininen.

Pikkuvessa ja purkkeja purkkien perään, mutta näissä purkeissa on kyllä tavaraakin. 🙂 
Eteinen ja niinpä, on siis nalleja tullut keräiltyä. Lisäksi olen kerännyt aimo kasan Burberry nalleja…. Kääks…

Tyttöjen tilkkutäkkejä. Ystävä teki molemmille tytöille tilkkutäkit kun syntyivät ja samaisen ystävän ystävä antoi tuon Gantin peiton vauvalahjaksi samaisen tyynyn kerä. Äiti on hieman niin kuin pöllinyt nämä. Ja kyllä näitte oikein vasemmalla on  vauvojen purulelu tällä eukolla ihan koristeena Sophie La Girafe… Olen hieman hullu tiedetään.. Hih.64 thoughts on “Värihaasteessa mukana, päivän väri on punainen!”

 • Ihanaa Tiia, kun lähdit tähän haasteeseen mukaan! Teillä on ihan superkodikas tunnelma ja kaikissa huoneissa sama yhtenäinen tyyli. Makkarin kaappi, Singeri ja vikan kuvan tuoli on kyl niin <3

  • Kääk ongelmana se, että nyt lopultakin paljastuu miten hullu keräilijä olen. Totta sama tyyli hieman eri twisteillä läpi talon. Tyttöjen huoneet poikkeaa tyylistä. Ruskeana päivänä sitten noita mööbeleitä enemmän.

   Iloista päivää Marika. <3

  • Jestas sanon minäkin. Taas kun näitä kuvailin tuumin, että jossain kohti keräilyä on karannut mopo käsistä! Apuva vieroistuslaitokseen peltipurkeilta. 😉

   Punaisen Smegin saapuminen perheeseen oli onnenpäivä! <3

   Iloista päivää Susanna. <3

 • Onneksi otit haasteen vastaan <3
  Voi älytön tiesin odottaa sinulta jotain mahtavaa, mut en osannut kuvitella että sinun kotisi on noi mähee, tykkäään!!
  vaikka en tykkää paljosta tavaroista, on sinulla paljon mitä vain katsella ja ihastella, aivan mahtava koti teillä, jokaisella tavaralla on tarinansa ja se on teidän tarinaa..
  Koti on asujansa näköinen, hauska, inspiroiva, tyylien metelisoppa ja aina niin kaunis!!
  Upeaan kotiinne sopii nämä punaisissa väreissä olevat ihanat asiat niin kauniisti, meillä on vain pihapiiri punavalkoinen..
  Mitähän muut värit saavat aikaiseksi. 🙂

  • Kääks! Täällä on ihan liikaa roinaa.. Tiedätkös kun näitä kuvasin tuli taas sellainen fiilis, että nyt osa peltipurkeista joutaa kaatikselle suoraan kulkematta lähtöruudun eli kirppiksen kautta. Koska viimeksi kirppiksellä raaskin peräti myydä kaksi purkkia ja tilalle tuli kolme, apua!

   Juu tarinoita piisaa kun ollaan jo niin vanhoja, niin tavaraa on ehtinyt kertyä ja tarinoitakin niiden ympärille. Voi mahoton. Meidän ei edellisessä mutta sitä edellisessä kodissa ei ollut lainkaan punaista ja kenties seuraavassakaan sitten ei ole. Muutto on hyvä kohta päivittää värimaailma, mutta nyt ei olla kyllä muuttamassa, eihän näitä roinia kukaan jaksa muuttaa!!!

   Onhan roinassa toki jotain kodikasta ja kutsuvaa, mutta kyllä nyt tuli sellainen fiilis, että astiat ojoon, joululahjat kaappeihin jne. Nyt ei ole otollisin aika kuvata tätä, koska meikäläisen flunssan takia täällä on törkeä siivo…. Hui.

   Juu mitenköhän osaan kuvata muita värejä, ilman ettei punainen huutomerkkinä joukossa.

   Kiitos että valitsit sillisalaattiblogin mukaan, olen otettu, koska en ole sisustusbloggaaja. Toki meikäläisen roinista teki sisustusblogin jos toisenkin, jos kuvaisin joka pv yhden esineen. 😉 Mutta hyvin, hyvin pitkään ajattelin, etten esittele ukkoani enkä kotiamme täällä ja nyt sekin kynnyt on auttamattomasti ylitetty. Rohkeus sen kun kasvaa, kunnes joku anonyymi armottomasti teilaa, sitten menen suppuun….

   Jännä nähdä, en itsekään tiedä mitä huominen tuo tullessaan. 🙂

   Iloista maanantaita ja huomiseen. <3

 • No eihän tästä voi tulla muuta kuin iloiselle mielelle, kun näitä kuvia katsoo :D. Enkä vois kuvitellakaan sulle muunlaista kotia. Just niin symppis, eloisa, iloinen ja sopivalla tavalla höpsö niinkuin sinäkin <3. (Kitaraa tosin luulin imuriksi, mutta laitettakoot se kotiin unohtuneiden silmälasien piikkiin..)

  Toivottavasti paranet pian <3. Ja ai että mutta se Supermood edelleen houkuttaa. Sopis niin hyvin yhteen tällä hetkellä nenän edessä olevan Superfoodin kanssa :).

 • Hihii juu kyllä kodissa saa hieman vitsiä olla ja siihen kai olen osittain pyrkinytkin. Ja nuo kirjahyllyt oli jo lapsuudenkodissa sellaiset turskakkeet että ne ovat kotoa perittyä ja kaiketi tyyli muutenkin hyvin paljon, tähän päivään päivitettynä.

  Hihii imuri pitää ottaa esille just nyt eikä melkein, aivan kataströöffi kun ei olla yli viikkoon imuroitu, siis minullehan se homma lankeaa, ukko hoitaa muut hommat, jako on kyllä hyvä. Mutta toki olisi kivaa että joku imuroisi silloin kun minä en jaksa. 🙂

  Niin ainoa mikä saattaa seuraavassa kodissa muuttua, että peltipurkit vähenee ja värit voivat olla maltillisemmat. Nyt kun hieman kiehtoo ruo rauhoittava harmaa tälläistä harmaahapsea. 🙂

  On jo paljon parempi olo, oikeastaan vaan pieni nuha ja iso yskä, mutta voiton puolella, kiitos Annukka. <3

  Ooh Supermood arvonnassa on iso työ ja tässä kodissa on iso työ tänään, uuhh…..

  Iloista viikkoa ja aurinkoa ja sydämiä satelee sinne. <3 <3 <3

 • Mä tykkään sun kodista, siellä on jotenkin eletyn näköistä! <3 Sisustusblogeissa usein ärsyttää se, että ne on kaikki niin vimpan päälle, ihan kuin niissä ei asuisi kukaan. Vaikka itse kyllä rakastan omassa kodissa tyhjiä pintoja. 😀 Mähän olin se tyyppi, joka suostui ostamaan asuntoon ekan maton vasta kun täytin 25…

  • Jonna mutta kukin taaplaa tavallaan. Meillä ei esim.ole verhoja juuri missään, kun ne taas ahdistaa, joten niiden kautta ymmärrän tuon mattoahdistuksen. Tykkään itsekin erilaisista kodeista, moderneista, 70-lukulaisista jne. Eniten viehättää semmoiset, joissa näkyy asujan persoona.

   Minulle edustat sellasita eleganttia kaunotarta Grace Kelly tyyppiä ja olen joissain kuvissa päässyt kurkkimaan, että teillä on valkoista ja paljon kirjoja. Ja kauniilla maulla.. <3 Mielestäni ne kuvat mitä olen nähnyt edustavat juuri sinua. <3

   Ja minuakin risoo lehdissä ym.stailatut kodit, jossa kaikki on jotenkin sen näköistä ettei siellä ketään asu. Ja vaikka kirjat meillä tuolla kirjastohuoneessa ja poika asuu siellä nyt, kirjat ovat kodin sydän ja kodin kruunu. <3 Ihan kuin teillä olisi samaa meininkiä. 🙂

   Iloista päivää ja kiitos kauniista sanoista. <3

 • Voi Tiia! Sinulla voisi ihan hyvin olla sisustusblogi! Niin kaunis ja värikäs ja tunnelmallinen koti perheellänne on. Ja elämänmakuinen! Ja muistoja täynnä. Tuolla on niin paljon kaikkea ihastuttavaa. Punainen Smeg ja Mikki Hiiri! Minua niin hymyilytti, kun sanoit, että Burberry-laukun sijaan tuli Mikki Hiiri! Ihanainen Tiia!
  Mukavaa maanantaita!

  • Voi että Tuulia sinun kanssa, kun sinulla on niin mahdottoman kaunis, tyylikäs ja arvokkaan näköinen koti. Tämä sellainen hömsäntuutikoti. 😉

   Totta on, tiesi että synttärilahjaksi tulee jompi kumpi. Mutta Mikin naulitsi lause Fredrikinkadulla olevan sisustusliikkeen edessä "ottaisin mieluummin tuon Mikin kuin Burberryn laukun" ja ukkohan kuunteli ja toimitti Mikin. Laukku olisi jo väärää mallia, mutta ikivihreä Mikki ei vanhene koskaan. <3
   Iloista maanantaita Tuulia. <3

 • Ihana teidän koti <3 voih ensimmäisenä hämmästelin kirjojen määrää, siellä on varmaan monta hyvää kirjaa joita voisi esim vapaapäivänä kahvikupposen ääressä lukea 🙂 Mukavaa , että lähdit mukaan haasteeseen 🙂 Minäkin otin haasteen vastaan, 3 väriä jo esitellyt ja nyt kuumeisesti mietin mitä värejä vielä olisi 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

  • Happystarhome, voit varmasti esitellä joitain pieniäkin esineitä, jos teidän kodissa paljon samoja värejä. Taatusti keksit ne asiat ja esineet kahdellekin päivälle ja minä tulen ne ilolla kurkkimaan. 🙂

   Kirjoja on pukannut kyllä, niitä aloin jo teininä keräämään ja kun ikää tulee, niin siinä samalla kirjoja kuin vuosirenkaita. 🙂

   Iloista maanantaita ja kuullaan blogeissa. <3

  • Voi Noora ja ne purkit kun ei jää tähän, sitten on katsos sellaisia pieniä peltipurkkeja. Hih kyllä sitä on hullu, mikä noissa purnukoissa, joko kirppiksellä vanhat tai reissuilla uutukaiset niin houkuttaa. 🙂

   Mutta mukavaa jos on kodikas, sehän se oikeastaan on kodissa se juttu. <3

   Iloista maanantaita Noora ihanuus. <3

 • Ah, niin paljon katsottavaa. Kaunis on kotisi, ihania tavaroita ja se iso puinen astiakaappi, ah…..
  Kodikasta on ja siistiäkin . Kodin pitää olla kodin näköinen, ei sisustuslehden kuva. Kyllä teillä viihtyy…..
  Hyvä että tautisi helpottaa jo 😉

  • Kivaa että tykkäät astiakaapista, se on omakin suosikki. Latvian aikana tuli paljon osteltua sieltä vanhoja huonekaluja ja hinnat olivat kuin Ikean lastulevyistä olisi maksanut.

   Olen samaa mieltä, koti on perheen oma paikka ja jokaisen perheen oman näköinen. Kivaa jos viihtyisit meillä sinä ihana. <3

   Tauti on ehdottomasti helpottamaan päin ja kohta viuhuu pölyhuiska. 😉

   Aurinkoista alkanutta viikkoa Jaana. <3

 • Teidän koti on vaan niin ihana ja juurikin sinun näköisesi! Tykkään siitä ihan tosi tosi paljon, vaikka oma koti onkin eri tyylinen. Ja siitä omastakin tykkään :-). Joku tuolla aiemmin jo sanoikin sen, sulla voisi aivan hyvin olla sisustusblogi. Se oliskin muuten kiva <3

  • Maarit kiitos kauniista sanoista. Ja ei se tosiaan sitä poissulje että jos tykkää yhdestä ei voisi tykätä aivan toisenlaisesta. Teillähän on niin ihana ja kaunis koti ja siinä on tunnetta ja myös persoonaa. Ei kaikki tykkää esim.punaisesta. 🙂 Eikä tarvitsekaan.

   En kyllä koskaan ole ajatellut että voisi olla sisustusblogi, mutta enpä ajatellut että blogiakaan olisi, niin eihän sitä koskaan tiedä. Ehtisin kupsahtaakin jos kuvaisin siihen blogiin joka pv yhden peltipurkin meiltä. 😉

   Iloista päivää Maarit. <3

 • Hassun hauska…ihanan värikäs…mukavan kodikas…suloinen sekamelska…tavarataivas…niistä on tämä ihana koti tehty :)))

  Kirjat, peltipurkit, punainen, vanhat esineet, singer, lehtiä kasapäin…ja tässä on vain muutama meitä yhdistävä tekijä!!!

  Olipas mukavaa kurkistaaa teidän ihanaan kotiin <3

  • Hihii saa sitä olla huumoria kotona ja sitä Disneyhöperyys ja peltipurkkihulluus jo liiankin kanssa tuo. Mopo on niin karannut käsistä. Kivaa jos tykkäsit, vielä on neljä väriä tulossa, mutta mitäköhän niihin keksin. Kenties jotain tavaraa. 🙂

   Ihanaa iltaa Tuitiina. <3

 • Ihana kodikas koti <3 ehdottomasti Tiia sinun pitäisi tehdä myös sisustuspostauksia!!!
  persoonallinen ja kodikas koti ja täynnä sisustusinspiraatiota ! // jotain piristävää valko/harmaa/musta valtavirtaan 🙂

  rentoa viikkoa sinulle energiapakkaus!

  • Tuulaanneli, voi että teit nyt iloiseksi. Tämä onkin hulluista hulluin juttu, kun instan kautta tänään otettiin yhteyttä josko meidän kotia saisi kuvata sisustuslehteen. Mitä What?! Kun en missään vaiheessa tätä kotia tai sisustusta muutenkaan ole ajatellut osana blogia. Johan pomppasi.

   Mutta ymmärrän mitä ajat takaa, on kivaa että on erilaisia kotia, meidän asukkien näköisiä, kertoo paljon ihmisistäkin. <3

   Ihanaa iltaa. <3

  • Jee Katja jään innolla odottamaan teidän kodin tuloa blogiisi. Jotenkin odotan, että sielläkin on väriläiskiä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Joten jännää mitä tuleman pitää.

   Ihanaa iltaa ja kiitos kovasti kauniista sanoista. <3

 • Mä muutan teille! Mikä ihana määrä kirjoja, koska saan pakata kimpsut ja kampsut (ja Kotinörtin ja hitollisen pinon kirjoja 😀 ). Ihanan kodikkaan näköistä teillä, viihtyisin aivan varmasti.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  • Miltei pyörtyä pökräsin kun luin tämän sun ihanaakin ihanamman kommentin. Voi mahoton ja voi että. Kirjat ovatkin niin ihania ja vaikka poika nyt tuolla asustaa, kun tehtiin huonejärjestelyjä ym. silti kirjat on kodin sydän. <3

   Että kommentistasi tuli NIIN hyvä mieli aivan sydänalaan asti. <3

   Ihanaa viikkoa ihana Satu ja ilman muuta tänne vaan, pääset tuonne golfhuoneeseen joko soffalle tai parvelle, saat valita. 😉

  • Hih juu ei ole white on white, mitähän siihen whitepäivään edes keksin kuvattavaa, jaa no seinät. 😉 Ihanaa viikkoa Rva Kepponen. <3

 • No kyllä on rouvalla kaikkea ihanaa. Sä voisit kohta perustaa jo museon. 😉 Ihania pieniä ja ihania juttuja.

 • Ihana Tiia tämä sinun postaus! Tässä näkyy niin hauskasti sun persoonallinen ja hersyvä huumori, myös kodissa. Upeita juttuja olette keränneet ja kotisi on kodikas. Ihanaa, että muillakin on koti välillä mullinmallin ja niinhän sen pitää ollakin. Ei tässä arjessa jokaista liinaa ennätä suoristamaan ja aina kukkasia maljakkoon asettelemaan. Vaikka mä kuitenkin pidän sellaisistakin kuvista!

  • Sama juttu pidän minäkin sellaisista kuvista ja sitten taas myös rönsyävimmistä. 🙂 Ihanaa katsella kaikkea ihanaa, minimalistista, modernia, boheemia ja arvostan sellaistakin että on aivan 70-luvun tyyliin sisustettu vaikkapa. Persoonalliset kodit ovat hauskoja. Ja apuva tässä on vielä 4 päivää jäljellä ja 4 väriä, ui.

   Kiitos niin kovasti kauniista sanoista ja aivan ihanaa iltaa sinulle <3 <3

 • Ihania kuvia ja mitä pieniä yksityiskohtia 🙂 Jos teilel tulisin, niin ihmettelisin varmasti silmät selälläni monia kauniita esineitä 🙂

  • Hih saattaapi olla että peltipurkkien tutkimisessa menisi tovi jos toinenkin. 🙂 Kiitos Satu ihanuus kivasta kommentista ja kivaa iltaa sinulle. <3

 • Jestas teillä on paljon tavaraa! 😀 Aivan ihanan näköistä. Ei onnistuisi minulta. Sulla on hyvä silmä, ja toivon että postaisit kotikuvia enemmänkin. Kaunista, runsasta ja oikealla tavalla värikästä! Ihanaa, kun pystyt tuohon! Ihan mahtavaa 🙂

  • Jestas pitäisköhän hehee hakea siihen ohjelmaan missä ihmiset hamstranneet tavaraa niin kodin täydeltä etteivät mahdu sinne enää itse. Paljon on hankittu itse, paljon on saatu kun kovin moni tietää meikäläisen maun. No nyt näitä kotikuvia tuutin täydeltä tulossa kun 4 pv ja 4 väriä. Ja munhan ei pitänyt kotia täällä blogissa esitellä ja tässä sitä mennään ja rikotaan itselle tehtyjä lupauksia.

   Kiitos kaunis kommentista ja ihanista sanoista. Mukavaa iltaa Annu ihanuus. <3

 • Voi herranen aika 🙂 Niin elämänmakuista ja iloista — ihan sellaista "sinun näköistä" tai millaisena sinut ajattelen tämän" blogimaailman perusteella". Hallitset tuon lajin 🙂

  • Hih apua jotenkin luulen, että nyt lopullisesti teille varmistuu että hieman hulluhan täällä blogissa häärii. No heh ainakin roinahullu. Voin kertoa että pölyjen pyyhkimiseen menee pv. Minä ja armaat purkkini.

   Kivaa kuitenkin että minun näköistä. <3

   Kiitos kaunis Anne ja aivan ihanaa iltaa. 🙂

 • Teillä on niin elämäniloinen koti! Tässä ihan herää pikku tirkistelijä, kun kurkistelen hyllyjen päälle ja kaikkiin lokerikkoihin.
  Lisäksi kuullosti niin mukavalle kun kerroit mikä on esineitten historia. Uskonpa melkein että muistat jopa mistä ole nuo iloiset purkitkin hankkinut.
  On mukavaa että perheenjäsenillä on omia paikkoja, omien tärkeitten tavaroitten ja muistojen keskellä, joissa rauhoittua ja levätä.
  Tämä oli iloinen postaus, mukavaa katsottavaa!

  • Hih no saa kuules Vikki tirkistellä. Nyt kun olen sitten ylittänyt tuonkin itselleni asettaman rajan ja koti näkyy täällä blogissa. Vannoin itselleni blogia aloittaessani, ettei sitä tulla täällä näkemään. Ja kappas mites tässä näin kävi ja on käynyt jo aiemmin. Juu on se mukavaa että ukolla on oma huone, ei tarvitse autotallissa lymyillä, kun kaipaa omaa rauhaa. 😉

   Ja kyllä vaan muistan joka ikisen purkin historian, mistä tai keneltä ja milloin. Ne on mun aarteita, hihii.

   Kivaa jos tykkäsit, lisäähän on tulossa, minkähän värin sitä tänään valitsisi.

   Kiitos kovasti ihanista sanoista ja iloista tiistaita! <3

 • Ihana koti teillä! Se jotenkin huokuu kodikkuutta ja lämpöä, punainen on muuten myös minunkin ikilemppari sisustuksessa ja muutamia punaisia elementtejä meiltä löytyy, keittiössä eniten 🙂 Ja minusta Sophie on vallan mainio sisustuselementti, voisin ottaa itsellekin 😀 Purkkeja löytyy myös itseltä, tosin mä olen pyrkinyt rajoittamaan keräilyn yksiin tietyn mallisiin. Säilytän niissä jotain, mutta valitettavan usein kyllä unohdan ne säilytettävät asiat niihin purkkeihin ups..^_^

  • Niin tykkään punaisesta myös vaatetuksessa. Aika pitkälle myös pukeutumisessa samoista väreistä tykkään. Jotenkin punainen ja valkoinen on esim.yhdessä niin raikkaat.

   Sophie on ihana, täytyyhän sitä naisella olla oma Sophie ja on mulla vielä Sophie lumipallokin, se on ihana!

   Nyt kiinnostuin kovin sun purkeista ja mikä se yksi salaperäinen purkkilajike on mitä keräät? Toivon todella että saan nähdä ne purkit blogissasi tai vaikka että ihan kerrot. Kyllä nyt vaan maar uteliaisuus heräsi.

   Iloista tiistaita! <3

 • Olipa kiva kurkistaa kotiisi 🙂
  Ihanan persoonallinen koti teillä ja mitä esineitä! Minunkin sisäinen hamsterini alkaa heräilemään talviuniltaan tuon peltipurkkikokoelman nähdessään 😉
  Kyllä sinä voisit ihan hyvin ryhtyä sisustusbloggaajaksi, erilaisia ja persoonallisia koteja kaivataan blogimaailmaan!

  • Hih en ole varma lukisiko kukaan meikäläisen sisustusblogia. Alunperin piti aikojen alussa perustaa blogi kirpparilöydöistä, mutta kun en enää jaksa kotiin hamstrata, koti on jo turkasen täynnä. 🙂

   Kiitos kovasti ihanista sanoista, ihana kuulla ja kyllä itsekin tykkään persoonallisista kodeista, oli ne minkälaisia tahansa. 🙂

   Ihanaa tiistaita. <3

 • Voi juku mitä kaikkea! Mistä olet löytänyt tuon "lääkekaapin" (La boîte á pharmacie), ihan huippu!

  • Sen olen ostanut Mokosta, Moko kyllä vielä on, mutta tuo taisi olla Jumbon Mokosta. Kyllä niitä sai muualtakin, mutta vuosiahan siitäkin on aikaa…

   Iloista päivää Jaana. <3

 • Ihastuttavia pieniä yksityiskohtia…Olet tullut isääsi keräilijänä ja ehkä hieman minuunkin…itsekin rakastan kaikkea pientä erikoista…Olet onnistunut siustajana rakas Tiia!

  • Kulkee kyllä suvussa vahvana tämä keräily ja kun kerran rakkaus "kaikkeen" tulee molemmilta puolilta, ei ihme että meikäläinen on tälläinen hamsteri.

   Kiitos kaunis ja ihanaa tiistaita <3

 • Piti tulla vielä tänne oikein kunnolla katsomaan ja ihailemaan kuvia kodistanne. Hienoa, kodikasta ja persoonallista!:) Ainoastaan pölyjen pyyhkijää käy vähän sääliksi.;)

  • Kiitos Katja kiva kuulla ja on kivaa, jos on persoonallista, se on ihan paras kehu. <3 Mutta voin kertoa, että kun pölyjä pyyhin vannon aina silloin, että jokaikinen roina lähtee jorpakkoon. Seesteytän elämän ja nukun suurinpiirtein patjalla. 😉

   Iloista sunnuntaita. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud