100 asiaa minusta, kutistui 30:n asiaan.

100 asiaa minusta, kutistui 30:n asiaan.

 1. Laitoin korviin reiät 33-vuotiaana eli korvikset 😉
 2. Ensimmäiset tissarit eli rintsikat hankin 21-vuotiaana, how weird is that?!
 3. Sain pienenä kunniamaininnan piirustuskilpailussa joka kattoi koko Suomen
 4. Lopetin piirtämisen 21-vuotiaana.
 5. 13-vuotiaana minulle ilmaantui pömppömaha, vaikka olin muutoin laiha luikku. Olin pitkään sitä mieltä, että yläkerran muodot murrosiän myötä laskeutuivat meikäläisellä väärään paikkaan. 
 6. Syön joka päivä suklaata.
 7. Purin kynsiä 19-vuotiaaksi, kunnes ymmärsin, että ihmiset näkevät epävarmuuteni ja lopetin siihen paikkaan.
 8. Sain noin 11-vuotiaana kirjan Eleet ja ilmeet kertovat ja tuosta hetkestä aloin minimoimaan eleitäni. Koska luin mm. että käsilaukun nykiminen kertoo hermostuneisuudesta.
 9. Rakastan puhtaita ja rapeita lakanoita, pehmeät lakanat kertovat kieltä, että ovat pesua vailla.
 10. Hankin kännykän huomattavasti myöhemmin kuin muut ystäväni ja sukulaiseni.
 11. Hankin älypuhelimen vasta vuonna 2014
 12. Käytän joka yö korvatulppia, olen äänineurootikko. 
 13. Jännitän kaikkia mahdollisia asioita tuhottomasti etukäteen ja paikan päällä rentoudun.
 14. En halua kulkea valtavirran mukana. Jos tatuointi on muotia, laitan todennäköisesti vasta, kun tatuoinnit ovat out. Tämä ei ole periaatepäätös vaan asia, joka vain on ja pätee moneen muuhunkin kohtaan täällä. Kenties jälkijättöinen on oikea sana. 
 15. Olen erittäin kärsimätön ja hermo menee hetkessä.
 16. Olen kuudennen polven Töölöläinen eli stadilainen.
 17. En piittaa piiruakaan hörhelöalusvaatteista ja kalsongeissani menee mukavuus kaiken edelle. Ennemmin reikäiset jättikset, kuin stringiset.
 18. Äitiys ja astronautti ovat olleet suurimmat haaveeni ja oma rakas ukko, joka on juuri sellainen kuin unelmissani toivoinkin.
 19. Lukiossa en koskaan viitannut, paitsi englanninkielentunnilla (lempiaine) koska viittaaminen oli minusta noloa ja hikarien hommaa. Miten typerä ja nolo olinkaan….
 20. Nauran harvoin vapautuneesti ja perinteiset vitsit eivät aukene tyyliin jenkkisarjat, joissa päälle naurettu.
 21. Pienenä minua kutsuttiin hamsteriksi, koska pyöritin ruokia sata tuntia poskessa, myös Lännen Hitain oli liikanimeni, koska olin niin hidas syömään. Setäni kutsui rakkaudella apinaksi ja apinahommelit menivät jo niin pitkälle, että aloin vastailemaan, jos apinaa vaikkapa huudeltiin ruokapöytään.
 22. Lempiohjelmat, Scifi/Fantasia ja brittiläiset pukudraamat.
 23. Uskon Alieneihin, mutta en ryppyvoiteisiin
 24. Käytän villasukkia öisin ja kannan niitä mukanani käsilaukussa.
 25. Olen kova kiroilemaan.
 26. Ennemmin  lievä hulluus, kuin tylsyys pätee moneen, ystäviin mm. 🙂
 27. Elin nuorena niin kuplassa, että matka Espooseen Helsingistä tarkoitti lähtöä maaseudulle.
 28. Olen suihkussa aina niin kauan, että tulee hiki eli suihkuveden tulee olla todella kuumaa.
 29. En voi nousta autosta kuuntelematta hyvää biisiä loppuun. 
 30. Kärsimätön minäni toteaa, että nyt kyllästyttää jo nämä jutut itsestäni joten haastan juuri sinut siellä kertomaan vähintään 30 asiaa itsestäsi. Kuka ottaa kopin? 🙂 Ja kun luin nämä jutut itsestäni, en oikein pidä lukemastani tyypistä, joltisenkin ärsyttävältä tapaukselta vaikuttaa. Mietin että kuulostan vanhalta kärttyiseltä ikälopulta. Mutta nämä tuli tajunnanvirtana, joten älköön näitä muokattako totuuden nimissä. 
Aurinkoista torstaita kaikille. <3 <3 <388 thoughts on “100 asiaa minusta, kutistui 30:n asiaan.”

 • Jännää ja valaisevaa 🙂 Jotenkin sinusta ei näin virtuaalisesti saa ollenkaan kärsimättömän ihmisen kuvaa. Minusta sä olet semmoinen lempeä ja pitkämielinen tyyppi. Tietenkään en sinua elävässä elämässä tunne niin virhearviointeja sattuu 🙂
  Hauska postaus kuitenkin, olisi näitä pitempäänkin lukenut.

  • Kärsimättömyys ilmenee kaikessa tekemisessä oikeastaan eli en ole pipertäjä. 🙂 Ja kun jotain saan päähän, sen haluan tapahtuvan vikkelään. Eli esim.askartelu tai puutarhanhoito ei sovi pirtaan, koska ovat kärsivällisiä lajeja. 🙂

   Ruuanlaitto kaikki on sellaista suurpiirteistä ja laveaa, koska tosiaan juuri tuo kärsivällisyys ei ole hyveitäni. Ja myös leimahdan helposti, mutta lepyn yhtä nopeasti. 🙂 Pitkämielinen kuitenkin pitää paikkaansa kaikissa suurissa asioissa ja katson todella pitkään jotain negatiivistakin juttua, eli minua saa aika pitkään piinata, mutta sitten kun menee hermo menee kunnolla. 🙂

   Hih tämä oli helppo postaus, mutta ei taaskaan oltu mukavuusalueella. Jotenkin sitten taas tulla tupsahti itsekeskeinen olo ja muutenkin asiat minusta tuntui höhliltä. 🙂

   Aurinkoista viikonloppua ihanainen Heli <3

 • Kyllä, me ollaan täydellisiä juur tälläsinä 😀
  Piirtäminen oli joskus rakas harrastus ja valtavirran mukana ei mennä täälläkään… ain oon ollut omantien kulkija 🙂
  Ihanaa perjantaita <3

  • Hihii niinpä. Mutta kun noita luin tuumin, että minähän olen huumorintajuton sitruuna ja jopa jälkijättöinen ja outo. Ja outoa ei nyt pidä erehtyä luulemaan persoonalliseksi. 😉

   Piirtäminen oli kaikki kaikessa ja sitten kehitys ei mennyt haaveiden matkassa ja lopetin. Kamalaa jotenkin, koska oli suuri osa minua.

   Niinpä omia polkuja tallataan ja erakkonakin viihdyn.

   Ihanaa viikonloppua Marru. <3

  • Jee Maarit mahtavaa. Mies aina kysyy, taasko kuumottelet suihkussa ja kuinka dekoltee alue on aina ihan tulipunaisena. Täytyy tulla kuuma, muuten voi viluttaa puoli päivää. 😉

   Ollaan varmaan aika paljon muutenkin samikset. <3

   Aurinkoista viikonloppua Maarit. <3

 • Ihan mahtava postaus, mietin tota lukiessa, että mitähän olisin pistänyt itsestäni, 100 asiaa olisi ollut huiman vaikea keksiä. 😀 Tuossakin tuli äärettömästi tietoa sinusta, muutama asia olisi voinut olla omasta suusta ainakin ne rapeat lakanat. 😀 Ihanaa viikonloppua!

 • Juu en pystynyt sataan asiaan, kenties olisi muutamia lisää tullut. Mutta iski stoppi, koska koin että kuulostan hitsin ärsyttävältä. Ja eihän sitä niitä hyveitä ole helppoa listata. Mietin oikein mitä ne on, ne hyveet.

  Rapeat lakanat, aah. <3 Pitäisi jo vaihtaa ainakin neljän yön jälkeen, mieluiten joka päivä. 😉

  Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

 • Mukava tutustua Tiia<3
  Täydellinen sinä ja minä!
  Mietin kanssa samalla mitähän vastaisin, sulla on kirjoitus kyllä niin hanskassa..
  Osasta löysin itseni kuten jälkijättönen 😀 sopii niin myös minuun ja samoin älypuhelimet tai vaikka pankkikortti, sit vasta kun ei ole muuta vaihtoehtoa tapahtuu hommaaminen minulla..hih 😀

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  • Hihii mukava tutustua Marika. <3

   Huojentavaa kuulla, että muitakin jälkijättöisiä löytyy. Aina jälkijunassa ainakin meikäläine. Hitaasti lämpenevä asioihin. 🙂

   Kyllä sinulta tekstiä soljuu, anna palaa vaan. 🙂

 • Tätä oli mielenkiintoista lukea ja varsinkin kun kirjoitat niin kivasti, ettei pitkästymisen vaaraa koskaan ole. Tunnistin sinusta monta samaa piirrettä kuin minussa.
  Mukavaa viikonloppua!

  • Oi jännää, mitähän nämä piirteet ovat. 😉

   Kivaa jos et pitkästynyt, tämä kärsimätönpä pitkästyi. Taitaa olla niin tuttua kauraa nuo omat luonteenpiirteet. 🙂

   Aurinkoa viikonloppuun. <3

 • Hauskoja! Nuo Bitstripsit ovat ihania, olen itsekin keräillyt niitä jos tekisi joskus postauksen…Olen kyllä tosi huono keksimään itsestäni mitään, heh.

 • Hassua, mä en kyllä muista sua yhtään kärsimättömänä, mut ehkä se johtui silloisesta työympäristöstä, jossa koko sakki kiihtyi nollasta sataan alle sekunnissa… Hauska postaus 🙂 Sähän voit tehdä jatko-osan joku toinen päivä.

  • Marika hehee sisäiset liekit eivät näkyneet ulospäin. Se oli juuri tuota eleiden minimisointia. 😉 No olen kyllä kärsivällinen jos johonkin ryhdyn, mutta jos on hommaa mistä en lainkaan pidä, niin voi mahoton.

   Katsotaan syntyykö jatkis, aakkosetkin vielä kohdassa L-kirjain. 😉

  • Oi Vallaton mummeli <3 Kenties tuo rapeus menee minulla hieman pakkomielteen puolelle, mikä ei sitten olekaan laisinkaan viehättävää. 🙂

  • Niin ei parane totuutta muokata, mitä lie siitä sitten olisi syntynyt. Ihan taatusti olisin jäänyt kiinni kohdassa kuin kohdassa. 🙂

 • Ihana sinä!
  Kyllä jaksaisi lukea vielä paljon enempikin aisoita sinusta, voithan jatkaa joku kerta:)
  Tuo jälkijättöinen sopii myös minuun:D

  Minä otan haasteen vastaan! Sillä joskushan sitä tekee ihan hyvää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mulle on nimittäin aina ollut todella vaikeaa kuvailla itseäni! Saankohan kymmentäkään asiaa kokoon…

  • Ihan mahtavaa, että otat haasteen vastaan, tulen innolla lukemaan. 🙂 Ja todellakin keksit, annat vain palaa niin kyllä se siitä lähtee. Vaikeita on aina kehua itseään, mutta hih tässähän ei tarvitse. 🙂

   Nyt tietty kaikki miettii, kun minut treffaa että käytänkö reikäisiä kalsongeja, ehee, eli en tiedä kuinka rehellinen kannattaa olla. Ei vaiskaan mikä ei tapa, se vahvistaa ja siksi hälläväliä vaikka estradille meni kalsongit ja kaikki.

   Ihanaa viikonloppua Anne ihanuus. <3

 • Hyvänen aika – näin tuoreelle blogiystävälle tuli paljon uutta! Eli olet siis kiroileva piirtäjälupaus, joka syö joka päivä suklaata reikäisissä kalsongeissa! .D Kiehtovaa.
  Aurinkoista viikonloppua <3

  • Hihii arvaa repesinkö. Mutta kyllä vaan, pääpiirteittäin näin. Ja enää en valitettavasti osaa piirtää, niin ne taidot ruostuu kun niitä ei käytetä. 🙁 Ja lupauksesta en tiedä, mutta osasin piirtää kyllä, en ollut huonoimmasta päästä. Mutta itsekriittisyys ja hihii luomisen tuska vei voito ja lopetin, kun en ollut tyytyväinen koskaan tuotoksiini.

   Ihanaa viikonloppua. <3

 • Kaimasein, jään innolla odottamaan. 🙂 Ja anna soljua vaan ja sitten paina julkaise ja kappas voi käydä niin, että reikäiset kalsongini ovatkin julkista tietoa. Hihii.

  Aurinkoa viikonloppuun. <3

 • Olet mielenkiintoinen tapaus, josta taas löytyi uusia puolia. Ainahan sinä voit halutessasi jatkaa tästä toisella kertaa. Seuraavat 30 ja sitä seuraavat 30 ja vielä 10. Aika näyttää, tuleeko jatko-osia. Voin ottaa tämän haasteen vastaan.

  • Hihii luinko rivien välistä "terapeutin" äänestä, hih mielenkiintonen tapaus>lue "pulmaa kerrakseen". 😉

   Jatkan kyllä haastetta jos ottaa syntyäkseen, aakkosissa vielä L kirjaimessa junnaan. Mikä ei ota syntyäkseen, ei ota. Koskaan en tiedä mitä minäkin päivänä tänne blogiin tulee. Hihii. 🙂

   Aurinkoa viikonloppuusi Viltsu. 😉

 • Kiva postaus, näitä on aina hauska lukea 🙂 Sitä mä vaan jäin miettimään että liittyyks ekojen rintsikoiden osto ja piirtämisen lopettaminen toisiinsa, saattaa hyvinkin olla:)

  • Aivan, aivan, tätä täytyykin syväluotaavammin puntaroida. 😉 On maalannut maanisena kaikki vuodet, ei huolta tissiliiveistä ei mistään ja sitten tapahtuu herätys todelliseen maailmaan, Hihii. 🙂

   Aurinkoista viikonloppua Kirsi. <3

 • Olipa hauska lukea tämä niin sinunlaisesi rehellinen postaus ! En ole itsekään kovin kärsivällinen, mutta puutarhan hoidosta silti pidän :)..ajoittain…

  • Puutarhanhoito onkin varmasti rentouttavaa ja rauhoittavaa puuhaa. <3 Voi johtu allergiasta, etten tykkää. Vastaleikattu nurmikkokin on allergialleni liikaa. Se on sinänsä harmillista.

 • Ihan mahtava postaus! Ja mullekin tuli mieleen, liittyvätkö kenties kohdat 2. ja 4. toisiinsa 😀 9., 13., 17. ja 29. kohdat pätevät myös täällä, miehen mukaan olen mukamas kova kiroamaankin ;D

  Ihanaa alkavaa viikonloppua!<3

  • Ei mutta 2 ja 4 on pakko liittyä toisiinsa, tätä täytyy oikein syväluodata…. Jonkinlainen aikuistumisen harppaus, vihdoin herää ja heittää värit ja kynät mäkkylään ja huomaa, että hei mullehan on kasvanut tissit! 😉

   Hauskaa kuulla, että muitakin kiroilevia mukavista kalsongeista pitäviä naisia on olemassa. 😉

   Ihanaa viikonloppua. <3

 • No jopas oli kiva postaus! Ja kolahti aika monta kohtaa tännekin. Tämän idean voisi laittaa muhimaan, ja toteuttaa silleen sopivassa kohdassa 🙂
  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia <3

  • Kivaa jos tykkäsit. Hassuja juttuja tuli paljastettua, mutta en lähtenyt näitä pähkäilemään vaan annoin tulla mitä mieleen pulpahti. Ihmeessä toteuttamaan ja minä tulen innolla lukemaan. <3

   Aurinkoa viikonloppuun Annu <3

 • Olipas kiva tutustua sinuun taas vähän paremmin! <3 Meissä on jotain samaakin! Piirtäminen oli minullakin yksi omista jutuistani koko lapsuuden ja nuoruuden. Olin kuvataidekoulussakin. Lukion opettaja yritti saada minut hakeutumaan kuvataidealalle, mutta ei se piirtäminen ollut kuitenkaan niin suuri intohimo, vaikka siitä aina tykkäsinkin. Lisää samankaltaisuutta: Olen myös koukussa suklaaseen ja korvatulppia käytän usein. Herään pieneenkin rapinaan, mulla on valitettavasti todella huonot unenlahjat. Enkä minäkään voi sietää pehmeitä lakanoita, mullekin tulee sellainen olo, että ne ovat likaiset. Ja kärsimättömyyteni kanssa olen myös joutunut kamppailemaan monesti. Ehdottomasti yksi huonompia piirteitäni 😀 Ja kohdasta 26 olen samaa mieltä! 😉

  Kiva idea tämä! Ehkä toteutan omaankin blogiini jossain sopivassa välissä! Sitä ennen minulta on kuitenkin tulossa 7 faktan "paljastuspostaus", haha.

  • Hih no paljonkin samaa löytyi sitten, aika mahtavaa ja kivaa, että tuo 26 samainen. Sillä kyllä hih himppasen hullujen kanssa on hauskaa. 🙂

   Huonot unenlahjat ovat kurjaa ja aivan sama täällä. Miehelle joskus valitan aina näistä unettomista öistä ja kerran vastasi, ettet ole koskaan nukkunut hyvin, et niin kauan kuin hän on minut tuntenut. Oikein heräsin ymmärtämään, että näin se on, hyvät yöunet ovat pikemminkin ihmeellistä. 🙂

   Jään odottelemaan paljastuspostaustasi. 🙂 Aurinkoa viikonloppuun. <3

 • Kiva postaus! Oli hauska huomata, että jotkut osui niin nappiin itseni kanssa, ja toiset oli ihan "toista laitaa" 🙂 Taidan napata tämän, tosin saas nähdä koska jaksan toteuttaa näin paljon ajattelutyötä vaativan…. (Olen flunssassa ja kaikki tuntuu rasittavan ylettömän paljon)

  • Tai ehkä tämä joku pv syntyy aivan itsestään ja sitten toteutat. Minä kun en ajatellut mitään ja annoin tulla ja nyt on sitten reikäiset kalsongit maailmalla. Hihii. 🙂

   Kivaa lauantaita ja pikaisia paranemisia. <3

 • Olipa hauskaa luettavaa =) Kohdat 13,15, 16 (osittain), 17,19,24,26,27 ja 28 sopivat minuunkin eli samassa veneessä ollaan =D

  • Hihi meillähän osui kohdilleen tosi monta, hauskaa. 🙂 Hauskaa että samanlaisia löytyy ja kalsongitkin täsmäs. 😉

   Iloista lauantaita! <3

 • Hauska lista! Piirsin itse lapsena todella paljon, sitten se jäi. Opiskellessani sisustussuunnittelua aloin taas piirtämään, mutta taas se on jäänyt. Matkapakkauslistat tosin piirrän edelleen, kaikki vaatteet, kengät, korut, laukut jne… helpompi hahmottaa mitä ottaa mukaan.

  • Oi että Lumo, matkapakkauslistat piirrät. Jakaisitko joskus blogissa jonkun listan. <3 Piirtäminen oli aikoinaan ihanaa, katosi aika ja nälkä, mutta olin liian itsekriittinen. Kehitys ei mennyt toivomaani suuntaan, en vaan ollut riittävän hyvä. Ei olisi pitänyt tavoitella jotain vain nauttia piirtämisestä.

   Ihanaa viikonloppua Lumo <3

 • Ihana Tiia <3 mukavaa oli lukea näitä asioita sinusta 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle <3

 • Hih! Mukavia paljastuksia Sinulta, minä oon samaa mieltä alusasujen ja puhtaiden lakanoiden suhteen,sekä lyhyt pinna ja kärsimättömyys! ☺ enkä kyllä keksi itsestäni edes näin montaa asiaa saati että 100! Ihana Tiia <3

  • Ihana sinä ja arvaan kyllä, että meistä samaa löytyy. Mutta sinä kärsimätön, kun olet niin lempeä ja iloinen aina. Mutta näin se menee, kaikki ei heti näy päälle. 🙂

   Ihanaa viikonloppua ihanainen Happy Hippo. <3

 • Tiia, minäkään en ikinä nouse autosta ennnen kuin hyvä biisi on loppu;) Kärisvällisyys? Mikä se sellainen sana on?

  Kohta kaksi: Sama täällä ja kun sitten feminismin esitaistelija Jane Fonda poltti omansa roviolla, päätin käyttää niitä vain töissä. Kotona en ikinä!

  <3

  • Leena sinä oletkin minun sielunsisko aivan ehdottomasti. <3 Hih niinpä kärsivällisyys, juu ei istu pirtaan, ei. 🙂 Minäkin täällä kotona Jane Fondana hillun, ei jaksa kuristimia ja kiristimiä, mukavaa olla pitää. 🙂

   Suloista sunnuntaita Leena. <3

 • Tää oli Tiia ihan loistava! Nauroin ilman esinauruja vedet silmissä. Taidan itsekin sortua samaan, näyttää hauskalta! 😀

 • Sinä Tiia olet hurmaava! Kaukana kärttyisyydestä. Näitä oli niin ilo lukea! Olet kova kiroilemaan 🙂 Harvalle tuo kiroaminen sopii, mutta jotkut tekevät siitä taidetta 🙂 Tankki täyteen-sarjan poliisi Reinikainen oli lempikiroilijoitani. Sinä olet varmastikin heti kakkonen!
  Hauskaa sunnuntaita ystäväiseni!

  • Hih kyllä olen valitettavasti kova kiroilemaan, opittu omalta vaarilta moinen tapa. 🙂 Mutta en kiroile sylkien vaan kenties se hieman huumorilla maailmalle kajahtaa. 🙂 Kun olen vihainen en kiroile. 🙂 Pikemminkin taitaa olla kielen värittämistä. Hihii voihan Reinikainen, kyllä vaan hyvinkin naispuolinen sellainen. 😉

   Ihanaa sunnuntaita Tuulia ystäväin. <3

 • Kiva listaus! Hauskoja asioita ja puolia avautui sinusta! Olet kyllä hyvä tyyppi ja mainio pakkaus! 🙂

  En olekaan taas pitkään aikaan blogeissa vieraillut, mutta nyt tänä viikonloppuna tuli taas käytyä läpi muutama lempiblogi. Olen tietoisesti pysytellyt vähän enemmän poissa blogeista ja keskittynyt (monen muun asian lisäksi) lukemaan kirjoja. Huomasin kerran, että hetkinen, tämä innokas lukutoukka lukee vain blogeja ja naistenlehtiä, joten ei kun kirjastoon. Menossa He eivät tiedä mitä tekevät by Jussi Valtonen. Hieno hieno kirja, suosittelen todella, jos et ole vielä lukenut.

  • Tiina ihana kiitos kovasti, pidän kyllä itseäni totisena torvensoittajana. 😉

   Hyvä vaan että pidät blogitaukoa, näihin saa upotettua niin paljon aikaa, ettei huomaa edes ajan kulua. 🙂 Kivaa kuitenkin että nyt tulit käymään. <3 Kiitos kirjavinkistä, niitä otetaan aina mielellään vastaan. Eritoten mieheni tykkää kovasti lukea suomalaisia kirjoja.

   Ihanaa viikkoa ihanainen Tiina <3

 • Hassu! 😀 Tääl on kans yks kiroilija. Puolustukseni on se, että suomen kielessä on niin paljon niin hyviä ja tehokkaita kirosanoja, kun vertaa muihin kieliin, jotka on usein niin lepsuja… (kaikkia maailman kieliä en tosin tunne :D)

  • Jei mahtavaa. <3 Ja olen niin samaa mieltä, suomen kieli on mielettömän rikas kirosanojen suhteen, suorastaan kulturelli teko kirosanoja viljellä. Meiltä löytyy kirosanakirjakin. Ja eikö ihmeellistä latvian kielessä ei ole kirosanoja, jos on ovat toisesta kielestä uutukaisia ja taivutettuja. Näin meille ainakin Latviassa kerrottiin. Hämmentävää, kun meillä niitä niin paljon, että olisi muille maille jakaa. 🙂

 • Olen mielestäni jo kerran kommentoinut tähän, mutta ei löydy, ei! No enivei…vastauksesi tuntuvat ihan sinulta, paitsi tuo kärsimätön, pidän sinua niin leppoisana tyyppinä 🙂 Ihana sinä <3
  Otin taas heittämäsi haasteen vastaan ja listasin asioita itsestäni, voit käydä kurkkaamassa!

  • Joskus vastaukset katoaa ilmoille, minullakin käynyt niin. Kärsimätön kaikkeen pipertämiseen ja kyllä aika vikkelään saatan leimahtaakin. 🙂

   Mahtavaa että tartuit haasteeseen, minähän syöksyn ilman muuta kylään. 🙂 <3

  • Kääks no ei kaikkea millään voi ehtiä, ei sitten millään. Kivaa kuitenkin että löysit tämän ja lukaisit.;) Aurinkoista viikkoa Katja. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud