Arvontamuistutus ja koeajo osa 2

Aamulla vielä onnellisena sumppia juotiin.

Kuumaa teetä eilen Sleepy Timeä
ja tänäänkin. 

Miestä säälitti meikäläinen eilen niin kovin koeajossa,  manuaalilla ajon tuska ja kasvoille piirtynyt kauhu. ( Aiempi postaus;) Ja käytti eilisen illan etsien uutta helmeä jossa automaatti. Kohta olisi uusi koeajo, joka luonnollisesti sujuu paremmin, kun koipi ei ole ymmällä kolmen eri vimpaimen kanssa: kaasu, jarru vai kytkin…


On minulla ihana ukkeli <3 


Aamu alkoi riehakkaissa meiningeissä ja instan puolellakin paukutin ja tuulettelin perjantain tuloa. Tosin kotiäidillä ei tunnu missään juurikaan, paitsi näkee kuitenkin perhettä enemmän.


Mutta niin se nyt kaataa meikäläisenkin se kavala flunssa joka kaatoi sänkyihinsä potemaan tyttäreni ja puolet nelosluokkaa ja myös lasten vanhemmat vuorotellen.


Onneksi huominen yhvelinpäiväpostaus on kuvineen jo viittä vaille valmiina, niin pääsen sen julkaisemaan. 


Nyt mennään Buranan voimalla lämpöpatterina koeajamaan autoa ja tuumin kuitenkin vain, että onneksi se on automaatti. Minä kuumeessa koeajamassa manuaalia, lopputulema olisi illan uutisissa ”keski-ikäinen nainen ruttasi viisi autoa yrittäessä päästä koeajamaan autoa autokaupan parkkipaikalla.”


Ja arvontamuistutus olettehan kaikki muistaneet osallistua MADARA Pihlaja Body Butter arvontaan KLIK Arvonta40 thoughts on “Arvontamuistutus ja koeajo osa 2”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud