Kuumehourailuja ja suloista sunnuntaita!


Sydämelliset kiitokset ihanista ystävänpäivätoivotuksista ja myös autozempeistä. Sainkin kolmannen flunssan tänä talvena ja normaalisti en ikinä ole kipeä. Liittyyköhän tämäkin jotenkin mummovuosivaiheisiin, kun kehossa on niin kova myllerrys, niin bakteeritkin saavat pyörremyrskyissä enemmän tarttumapintaa. Sitä niin kuin kulahtaa…

Näin kipeä en ole ollut sitten vuoden 2000, koska normaalisti ei koskaan lämpö nouse yli 37,5. Nyt on kova kuume ja heh en jaksa olla edes itsesäälikäs. Olen vaan ilman aivotoimintaa ja möllötän. Haluaisin vain kiittää kaikkia, koska nyt on hitsi vieköön sellainen juttu, etten jaksa vastailla kommentteihin, mikä harmittaa vietävästi. En tiedä kuinka moni tulee lukemaan vastauksia,  tai tuleeko kukaan.  (Olikohan tuo lause hieman itsesäälikäs. 😉 Ja mietin kyllä onko tälläiset ilmoittamiset/infopläjäykset jopa ääliömäisiä. 

Näin muuten unta, että minulla oli metallinsininen tukka ja tiukka permis, mallina polkka ja otsatukka. Meillä oli tuparit ja uusi vinkeä asunto, oli L-kirjaimen muotoinen. Kaikki kommentoivat näytätpä vanhalta tuossa tukassa ja katsoessani peiliin, otsatukan saikin läpällä taakse koko otsasta takaraivoon, se missä normisti olisi irokeesi, minulla oli 15cm kalju ja sen vieressä sivuilla se sininen tiukka permis. Smurffimummelihan se siinä. 

Oliko se kuumeuni, tiedä häntä, näen kyllä vastaavia miltei joka yö, sitä ne scifitelsusarjat teettää. Mutta tänä aamuna oli hirmuonnellinen olo tästä törkeästä pehkostani, jota en ole kammannut kolmeen päivään ja jossa asustaa mm.kymmeniä pyörteitä, eli aika pystyssä on. Onni tulee pienistä asioista, kun niihin saa hieman perspektiiviä. 😉

Suloista sunnuntaita kaikille, yritän löytää netin ihmemaailmasta jonkun avaruus-sarjan, jotta mieleni voi paeta vaikkapa toiseen ulottuvuuteen. .)
Voi kunpa näkisin astronauttiunen…

p.s. toivottavasti kukaan ei eksy tänne nyt ensimmäistä kertaa, voisi himppasen ihmetellä kuka hullu täällä kirjoittaakaan.

Joku voi ihmetellä mitä täällä kipeänä edes teen, no koska olen sekopäinen sinitukkainen Smurffiina, jolla on taikavoimia. 🙂76 thoughts on “Kuumehourailuja ja suloista sunnuntaita!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud