Tiian lukunurkka, Peter Jamesin uusin Roy Grace on ilmestynyt!

Osa 6

Osa 7

Osa 8

Osa 9

Ihanaa uusin Roy Grace on ilmestynyt.

Uusimman Roy Grace kirjan voit tilata täältä
Osa 10
 KLIK
Peter James Kuolema leikkii tulella

Elämäni on viime aikoina täyttänyt Peter Jamesin luoma Roy Grace hahmo. Hyllyissä odottavat kirjat, taskussa poltteleva kirjastokortti, yöpöydällä uinuvat uutuudet, kaikki ovat jääneet Roy Gracen piinaavien kirjojen jalkoihin. 


Kun aloitat yhden, et voi enää lopettaa… Nyt onneksi olen vihdoin ajan tasalla ja lukukokemusta vailla on viimeisin osa, juuri ilmestynyt ”Kuolema leikkii tulella”. 


San Franciscon reissu sujui jouhevasti, eivätkä pitkät lennot tuntuneet lainkaan piinaavilta, eikä jalka pomppinut koneessa levottomana, koska mieleni oli muualla. Peter James on loistava kirjailija, joka ei väsy. Olen jo aiemminkin suitusutellut täällä Peter Jamesin terävää kynää, enkä lakkaa suitsuttamasta. 


On kurjaa kun moni erittäin lupaava kirjailija kuten Patricia Conrwell, jonka hyytävät kirjat pitivät otteessaan useamman kirjan ajan ja yhtäkkiä totaalinen floppi, kun kynä on annettu haamukirjailijoiden haltuun ja massatehtailu aloitettu.


Peter Jamesin kanssa ei ole tätä pelkoa, jokainen kirja on loistavan jännittävä, niin jännittävä, että aika unohtuu ja ei ole muuta kuin kirjan hahmo Roy Grace ja minä. 


Jos jotan kirjasarjasta pitää turhauttavana todeta, kirjoissa Roy Gracen henkilökohtaisen elämän puolelella oleva sivujuoni, joka kulkee piinaavan hitaasti, saamatta päätöstä. Toisaalta kyseinen juoni osaltaan saa janoamaan lisää ja lisää tietoa. 


Olen suorastaan helpottunut, että edessäni nököttää vain viimeisin osa Roy Grace sarjasta ja sen luettuani on tilaa muullekin elämälle, muille kirjoille. 🙂 


En voi taaskaan muuta kuin suitsuttaa kaikille dekkarien/murhamysteerien ystäville Peter James Roy Grace kirjoja, joita mm.Suomalaisen kirjakaupan hyllyiltä löytyy kaikki osat. Jos et ole vielä lukenut, kannattaa astella kirjakauppaan ja aloittaa, sen jälkeen ei ole paluuta, kunnes olet sulkenut viimeisimmän osan viimeisen sivun.


Nyt painun Roy Gracen maailman kirjasarjan kymmenennessä osassa ja kyseisestä osasta saatte varmastikin raporttia tuota pikaa. 🙂 Jännittää eteneekö Roy Gracen henkilökohtaista elämää kuljettava juoni eteenpäin….. 


Kipin kapin kirjakauppaan ja jännittämään kanssani, uusin Roy Grace on juuri nyt kirjakaupoissa. 


Aurinkoista lauantaita kaikille. <3

*kirjat saatu Minervakustannukselta blogiin

KLIK 20 thoughts on “Tiian lukunurkka, Peter Jamesin uusin Roy Grace on ilmestynyt!”

 • Kiitos vinkistä! Moisesta kirjailijasta en muista
  kuulleenikaan, mutta varmaan tulee nyt minunkin lukemistooni.

  Nimittäin laskin äkkiseltään omistavani Patricia Cornwellin kirjoja 13 kpl- joten meillä lienee hiukan samantapainen maku kirjojen suhteen!
  Cornwell on lempikirjailijani….en tiennytkään ettei ole kaikkia itse kirjoittanut. Tosin muistan huomanneeni joistain teoksista että olivat paljon huonompia kuin vanhemmat julkaisunsa. Selitys lienee juuri haamukirjoittajassa.

  • Kannattaa ehdottomasti tarttua Peter James kirjoihin, ovat hyvin kirjoitettuja ja ote ei kärsi. Sama juttu Patrician kirjoja suurinpiirtein saman verran hyllyssä kuin sinulla, mutta yhtäkkiä koko sarja floppasi ja kirjoja tulee suoltaa kuin tehtaasta vuosittain. Näin olen ymmärtänyt, että haamuilija kaiken takana nykyisin.

 • Juu, huomasin eilen kirjaston nettisivuja selaillessani että sinne oli juuri tullut lainattavaksi Jamesin uusin.
  Pistin sen varaukseen ja käpsyttelin samoin tein hakemaan.
  Kaikki suomennetut kirjat tähän mennessä olen jo häneltä lukenutkin.
  Niin ja sainhan sieltä matkaani myös jo aiemmin varaamani Stephen Kingin uusimman 🙂

  • Oi Heli sinulla on jo hyppysissäsi uusin, upeeta. Ja jos kerran on vielä paras, kuten Leena tuolla alla suitsuttelee. Jee. 🙂 Kyllä vaan kirjastot ovat upea juttu. 🙂

 • Hyvä kirja vie mennessään. Ja on ihana, kun löytää hyvän kirjoittajan! Niitä kirjoja sitten lukee mielellään, monta peräkkäin. En suostu lukemaan huonoa kirjaa loppuun, lopetan sen siihen paikkaan, kun totean, että tämä on tosi huono. Annan kyllä kirjalle mahdollisuuden, enkä lopeta alkuun;)
  Vanhoihin postauksiin liittyen, kun en ole ehtinyt tänne….;) Kiva oli lukea nuo haastepostauksen vastaukset! Ja kiva, että flunssa on hellittänyt.
  Ja tuo oli juuri niin todellista, kuin olla ja voi, tuo oivallus, että toistamme samoja sanontoja ja kasvatusohjeistuksia, kuin mitä olemme itse kuulleet;) Näin se juuri menee! Ja niin sen varmaan pitää mennäkkin. Tässä yhteydessä tuli mieleen taannoinen tapaus, kun selitin jotakin juttua, teini totesi, että kukaan muu, kuin sinä, ei puhu rosvoista. Ne on ri-kol-li-sia! Melkoinen nauru siitä repesi ja naureskelin toteamukselle varmaan vielä viikon sen jälkeen, mutta havahduin miettimään ihan joitakin sanoja, joita sujuvasti ja itsekkin huomaamattani käytän ja totesin, että voi olla vähän välillä eri kieli teinillä;) Mutta silti ne minussa istuu, niin kuin nämä sukupolvelta toiselle siirtyneet 'viisaudet';) Pidetään ne!

  • Olet niin oikeassa, hyvä kirja vie ja se on menoa. Kirjaa kiikutetaan kainalossa vessaankin mukaan. 🙂 Se näissä Peter Jamesin kirjoissa upeaa, ettei tule välillisiä mahalaskuja vaan laatu on koko ajan mukana. 🙂 Hyvin usein kirjailijoilta tulee eri laatuista tuotantoa.

   Hih ei voi eikä tarvitse kaikkea lukeakaan. 🙂 Niin on kovasti muutakin elämää, kuin nämä blogit. 🙂

   Ja aivan samaa mieltä tuosta viimeisestä lauseesta, "pidetään ne". Rosvo on sanana niin paljon nostalgisempi kuin rikollinen. 😉

   On niin ihanaa olla terve ja jalkakin lenkillä nousee jo vanhaan malliin. 🙂

 • Mä en olekaan lukenut pitkään aikaan Peter Jamesia, joskus on tullut luettua, pitää muistaa, kun lukuinto seuraavan kerran iskee. Patricia Cornwellista samaa mieltä, mitä ihmettä sille on tapahtunut?!? 😮

 • Mukavaa lauantaita Sinulle! Minä olen niin pitkällä, kun Peter Jamesin "Kuolema ei riitä". Luen vain öisin, joskus paljonkin ja joskus vähemmän. Joskus täytyy palata taaksepäin, mutta sen jälkeen juoni pitää mukanaan. Kiitos arvostelusta. Ja selitys löytyi " sivujuonellekin".

  • Luin nämä niin pötköön, että ovat yhtenä "muussina" kaikki. 🙂 Minä luen iltaisin, mutta uni tulee jos kirja ei niin hyvä, mutta unta ei ole tule laisinkaan jos kirja erinomainen Peterin kanssa on ollut vaikeuksia saada unta. 😉

   Ihanaa sunnuntaita <3

 • Kiitos Tiia vinkistä! Olen aina lukenut todella paljon ja erityisesti dekkareita rakastan. Nyt pariin vuoteen en sattuneesta syystä ole kovinkaan paljon lukenut muuta kuin koulukirjoja 😉 Tuskin maltan odottaa kesäkuuta ja valmistusmistani, sillä silloin on aikaa vihdoinkin taas "hömpän" lukemiselle. Alankin ahmimaan suurimpaan lukuintooni näitä Peter Jamesin kirjoja =D

  • Ansku no mutta laita ihmeesssä korvan taakse, takaan että tykkäät… 🙂 Ja olet tehnyt ison urakan mistä saat olla ylpeä, ei enää kauaa kevääseen ja kesään. <3

  • Olen myös ihan varma että näistä tulen tykkäämään 🙂
   Vajaat neljä kuukautta enää opiskelua jäljellä, huh! Kiitos Tiia ♥

  • Mervi muistankin että sinä olet myös aivan höperönä näihin. Ja olet askeleen edellä, en ole vielä aloittanut uusinta. 🙂 Sitten kun aloitan, se vie minua enkä minä kirjaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud