Anonyymi nimitteli Instan puolella ja mitä tunteita se herätti? Ja aiheena vielä ihanainen Lumene!

Anonyymi nimitteli Instan puolella ja mitä tunteita se herätti? Ja aiheena vielä ihanainen Lumene!

No niin olen siinä onnellisessa asemassa, että blogini on varsin piskuinen. Eli vielä olen saanut olla anonyymeiltä rauhassa. Kaiken lisäksi täällä käy aikuisia naisia, sydämellisiä ja viisaita sellaisia. Ilmeisesti blogini nimi on varsin luotaantyöntävä teineille, spämmääjille ja trolleille


Miksi muuten yksilöin heti tuon anonyymiteetin varjolla parjaamisen teineille, eihän se niin mene?


No en sinänsä yksisilmäisesti yksilöi. Kaikkiin ikäluokkiin luonnollisesti mahtuu ihmisiä joilla on paha olla ja he purkavat pahaa oloaan, olettaen vaikka jonkin kuvan ja jutun perusteella ja omien tunnetilojensa ja kokemustensa kautta parjaamistaan ihmisistä jotakin.


Mutta himppunen minussa uskoo, että eritoten nuoret bloggaajat altistuvat eritoten anonyymien kiusalle, sillä nuoret anonyymit eivät vielä täysin ymmärrä kiusaamisen seuraamuksia ja sitä tuskaa mitä kiusaaminen jonain päivänä aiheuttaa myös itse kiusaajalle. Huonon omantunnon kanssa on kurjaa elää.


Sain Instan puolella varsin minimaalista kiusaamista osakseni, mutta silti haukkuminen ”valehtelijaksi” sai posket kuumottamaan. 


Kyseinen keskustelu aiheutti pientä mielipahaa ja pohdin miten muut selviää ja miten itse jonain päivänä selviän, kun joku oikea kiusanhenki löytää lopulta blogini. Jos jokin on varmaa, niin se ettei kukaan täällä blogimaailmassa varmastikaan kiusaamiselta välty. 


No pitääkö sitä sitten tyrkyttää itseään tänne ja jos tyrkyttää, eikö sitä automaattisesti ole tikkataulu? No kyllä jätän blogit lukematta, jotka ei miellytä, ei ole pienintäkään tarvetta arvostella ketään ja oletella ihmisistä jotain omien tunnekokemuksien kautta. Antaa vaan kaikkien säätää tahollaan ja erilaisten kukkien kukkia ja kun laittaa hyvää kiertoon, se todistetusti tulee takaisin.


Fakta on, että jokainen ärsyttää jos urakalla kaivamaan lähtee ja fakta on, että kaikista löytyy  myös hyvää, jos jaksaa vain syvälle katsoa. Kiusaaminen on aina kiusaamista missä tahansa forumissa se tapahtuukin. 


Ja mitä opin tästä, no ensi kerralla yritän olla jänkkäämättä eli jatkamatta keskustelua. Aikamoinen jankuttaja minäkin, myönnetään…. 😉 Se ei ilmeisesti tälläisten ihmisten kanssa toimi, koska heidän ainoa tarkoitus on ärsyttää… Mielenkiintoinen ilmiö muuten, miksi joku haluaa ärsyttää, aiheuttaa pahaa mieltä. Vaikka kuinka mietin, ei mene pirtaani ei. 


Kiitos teille ihanaiset naiset ja kenties miehetkin (ainakin oma ukko;), teidän sydän on kultaa! Maailman parhaat lukijat, jee. 


Ja ohessa alimpana Instakeskustelu, joka koski Lumenen kosmetiikkaa 😉 En keksi muuta, kuin rakkaudesta hevonenkin potkii, miten Lumenen ihanuuksien tiimoilta voi edes kehittää negatiivis-sävytteistä keskustelua. 


Oi mitä Lumene uutuuksia postipoika toi Lumenelta. Wau Rasberry Miracle Lip Perfecting Balm. Kyseessä vastikään kauppohin rantautuneet Lumene Gel Effect kynsilakat uusilla sävyillä Elegance with a twist-kevään hienostunein kynsilakkakokoelma. Bongannut nämä ihanuudet helmikuussa jo ainakin Citymarketista. Kaikissa Lumenea myytävissa kaupoissa maaliskuun aikana, 5,90kpl.


Lumene Rasberry Miracle Heleyttävä Huulivoide oli rakkautta ensi sipauksella, näistä tuli minulle tämän kevään lempparipuikot. Kaupoissa huhtikuussa, mutta näitä jo bongattu. Neljää ihanaa sävyä saatavilla ja todella pitkäkestoinen kosteutus. Voisin sanoa, että täydellisesti Clarinsin vastaavan laatu, mutta Clarins maksaa puolet enemmän. Näiden hinta 9,90 kpl 

Markkinoille on myös tullut Uusi Lumene Complete Rewind Syväkorjaava suojavoide SK 20 saatavilla maaliskuussa. Eli kyseessä uudistettu versio ja hinta 39,90.

Ja öljyjä rakastava, rakastui tähän syksyllä 2013 lanseerattuun Compelete Rewind Uudistavaan tehoöljyyn, hinta 34,90. 

Aivan mielettömiä juttuja Lumenelta, jotka kirvoittivat tosiaan hieman keskustelua Instan puolella. 😉 Ja ainakin kyseinen henkilö tykkää Lumenesta yhtä paljon kuin minä eli yhdessä asiassa olemme samaa mieltä. 😉


P.S kyseinen henkilö on sulkenut kyseisen instatilinsä

Anonyymi: Ainakin osa noista on ollu kyl jo monta vuotta et ei ne mitää uutuuksii oo

Tiia: no minulle on uutuuksia kaikki 

Anonyymi: Muttei lumene uutuuksia 

Tiia: kaikki uutuuksia paitsi öljy, voide on uudistunut versio. Complete Rewind ilmestynyt syksyllä 2013 eli ei monta vuotta sitten

Anonyymi: Mun toi öljy o ollu kyl jo toosi monta vuotta ja tuo uudistunut voidekin on jo tosi vanha ja noita muitakin on saanut jo kauan

Tiia: uudet kynsilakkasävyt joita ei ole saanut aiemmin ja rantautuneet juuri kauppoihin, aivan uudet lipbalmit jotka ilmestyy kauppoihin huhtikuussa, voide uudistettu versio eli uutuus, öljy syksyllä 2013 ilmestynyt kuten aiempi eli vanha versio voiteesta eli 1,5 vanha öljy. Kun kaikki paitsi yksi uusia, monikossa kirjoittaminen on täysin asiallista. Tekstit Lumenen lehdistötiedotteista eli jos parempaa tietoa, kuin itse Lumenella, suosittelen että olet suoraan Lumeneen yhteydessä. Mukavaa päivää Lotta.

Anonyymi: Ensinnäkää en oo mikää Lotta. Yrität vaa esittää ✋😂😂😂😂😂 kuka sua uskois ✋😂 ensinmäkin noita kaikkia on saanu ikuisuuden esim. Ruotsista ja on jonkun aikaa suomestakin. Itselläni on ollut monet noista tuotteista jo monet vuodet että turha valehdella ✋😂😂😂😂😂😂😂 ja on ne suomeski noi kaikki ollu kyl pitkän aikaa. Meneppä vaikka joka kauppa tutkimaa

Tiia: ihanaa että juttuni ja Lumenen tuotteet inspiroivat sinua kommentoimaan näin paljon. Ihania tuotteita kerrassaan. Mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi: Selitä ny vaa, ekkö muuta keksi ku tekosyitä83 thoughts on “Anonyymi nimitteli Instan puolella ja mitä tunteita se herätti? Ja aiheena vielä ihanainen Lumene!”

 • Mä vihaan kaikkia anonyymejä, jotka tulee päteen jostain ihan turhasta..!! Vaikka mun blogi on tosi pieni, niin kyllä otti päähän,että luokkaretken jälkeen, johon oltiin koko luokka kerätty rahaa monta kuukautta joku anonyymi päätti avautua,että kuinka "elän toisten rahoilla ja mun elämä on vaan pintaliitoo" sillai.. anteeks mitä? Töissä käyvä asuntolainallinen opiskelija elää pintaliitoo? Nice! 😀 Sen jälkeen otin sitten sen linjan,että kaikki kommentit menee sensuurin läpi, kun en todellakaan halua,että mun hyvän-mielen-päiväkirja pilaantuu ilkeillä kommenteilla..

  Siispä kannattaa vaan nauraa tollasille anonyymeille! 😀 Mukavaa päivän jatkoa! 😀

  • Terhi ei apua! Juuri tätä tarkoita, että omien tuntemusten ja mielikuvien perusteella lähdetään toista anonyymiteetin takaa haukkumaan. Ei mitään hajuakaan faktoista. Sinun anonyymillä haisee tänne saakkka kateus. Järkky!

   Pidetään vaan yhtä ja näytetään närhen munat anonyymeille kiusaajjille. <3

   Aurinkoa päivään Terhi <3

 • No huh, huh, mitä inttämistä! Oikein fiksua olla sinulta provosoitumatta ja vastailla uutterasti asialliseen sävyyn.
  Olet Tiia astunut vaiheeseen, jossa sinun sanomisella, jutuillasi on merkitystä. Vai miten tuon tiukan kiukuttelun sävyisen kommentoinnin Instassa muuten tulkitsisi? Eihän mitäänsanomattomalle sanota mitään. Vasta kun jollakin on merkitystä, siihen reagoidaan.

  Onnea uudesta levelistä ja tsemppiä. Jatka samaan ihanaan tyylisi, niin hyvä on <3

  • Varsinaista inttämistä, viimeinen sana oli toisen pakko sanoa, ei auttanut järkipuhe…. En tiedä miten olen, täällä blogissa olen saanut olla rauhassa. Instagram on niin paljon helpompaa riistaa ja siellä temmeltää nuoret. Olet oikeassa vasta kun on oikeasti asiaa, reagoidaan.

   Hih mutta kiitos että näitä tässäkin ihana Pirjo kauniille sanoille paikan, että blogini olisi uudella levelillä. No tämä julkaisu on kaikkien aikojen luetuin. Miltei tuplaantui ennätyslukijamäärä, että siinä vinkkelissä anonyymistä oli hyötyäkin. 😉

   Aurinkoista päivää. <3

 • Voi jösses, jotkut ne tykkää ilkeillä ihan vieraillekin ihmisille. Tuommoiset kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, innostuvat vaan lisää saamastaan huomiosta.

 • Jotkut vaan jaksaa 🙁 asiallisesti olet noihin vastaillut ja jos kyseinen henkilö jo poisti oman instatilinsä niin ei ilmeisesti ollut ihan puhtaat jauhot pussissa <3 haleja <3

  • Juu poisti, mutta ei huomannut että jäi jälki eli hänen kommentteihinsa muuttui hänen uusi tunnus. Mutta huomasin tuon lopetuksen, koska tägäsin hänet ja ne tägit vie siihen alkuperäiseen lopetettuun tunnukseen. Toinen luuli kentites että pääsee livistämään, mutta jälki jäi.

   Haleja sinne myös kovasti. <3

 • Jos mitenkään pystyy, niin sitten vaan jättää kommentoimatta anonyymeihin. Itse olen saanut vielä aika kilttiä anonymihaukuntaa, mm. liittyen siihen ettei näin tavallisia vaatteita kannattaisi esitellä, mutta aina vähän pala kurkussa odottelen milloin napsahtaa… 😛 Ihanaa päivää sinulle kaikesta huolimatta!

  • Olet niin oikeassa, näkihän tuosta ettei järkipuhe auttanut vaan toisen tarkoitus oli ärsyttää. Heti kun sanat loppui meni henkilökohtaisuuksiin. Ensinnäkään sun tyyli ei ole todellakaan tavallinen jokapäiväisen taaplaajan tuolta, vaan olet tyylikäs, nuorekas iloinen väriläiskä. Kateushan siellä taustalla piilee, olet vielä hoikkeliini ja kaunis. <3 Mutta aina se satuttaa…. Samaa minäkin pelkään milloin napsahtaa. Toivottavasti tämä postaus ei ollut etsintäkuulutus kiusaaja anonyymeille…

   Ihanaa keskiviikkoa. <3

 • No aika villiä! Eihän tolla kirjoittajalla ollut edes kunnon pointtia kirjoituksissaan!
  Kannattaa jättää tollainen omaan arvoonsa ja nauttia siitä, että suurin osa kommetoi jotain fiksumpaa (tai ainakin kiltimpää 😉 ) <3

  • No ei ollut muuta kuin ärsyttäminen ja lopulta meni henkilökohtaisuuksiin eikä kyennyt edes pysymään asiassa. Hanna olet täysin oikeassa, täällä kommentoi ihania naisia kuten sinä. <3

  • Niin miltei kirjoitinkin, että tämä teksti kertoo sinusta enemmän kuin minusta. Mutta tuumin, että se on jo henkilökohtaista ja pidättäydyin ihanassa Lumenessa. <3

   Kiitos Niina, kyllä täällä kelpaa nakuttaa, kun sinä ihanakin olet täällä. <3

 • Johan on taas ollut jollain halvat huvit… Muahan on blogissa haukuttu mm. tyhmäksi ja pahviksi, ja kirjoitustyylistä päätellen kyseessä ei ollut edes teini ja sainkin asiaan tässä eräältä lukijalta vähän enemmän tietoa ja selkiinnytti tilannetta, tosta on kuitenkin kohta jo kaksi vuotta aikaa. 😀 Oikeasti nuorempien ihmisten blogeista saa kyllä välillä lukea sellaisia kommentteja, että itseäni ihan hirvittää. Itse esim. en edes julkaisisi omassa kommenttiboksissa sellaista sontaa, mitä toiset saa osakseen. Sellaiset kommentit ei ole mun blogin arvoisia.

  • Tyhmä ja pahvi, aivan törkeää panettelu suorastaan ja kuulostaa juuri joko teiniltä tai erittäin tyhmän ihmisen kielenkäytöltä. Samaa olen huomannut, että nuorten blogeissa on villi länsi ja olen niin onnellinen kun kaiketi tuon nimen takia tänne ei eksy kiusaajat, ainakaan helpolla. Mutta kyllä ne vielä iskee, turvassa ei ole kukaan. Se on mätäpaise joka leviää. Paha mieli tuli mitä sinulle kirjoitettu, kun olet niin kaikkea muuta, viisas ja sielukas. <3

   Ihan oikein, ei blogin arvoisia, yritän tuon pitää mielessä, koska täällä hyvällä fiiliksellä postailen. Ja joudun kenties sitten joskus ottamaan tuon kommenttien valvonnan, juos meno äityy villiksi, mutta silti rumat viestit näkee ja mieli pahoittuu. Surullista.

   Ihanaa päivää ihanainen Jonna, ihanaa kun olet täällä. <3

  • Meidän pitää palkata sellainen oikolukija, joka painaa niiden huonojen kommenttien kohdalla deleteä, ilman, että meidän tarvii niitä koskaan nähdä. 😉 Ryhtyisköhän mies tohon puuhaan? 😀

 • Että tommoinen pistää harmittamaan! Tämä anonyymi tyyppi ihan väkisinkin yrittää saada sinut ärsyyntymään, mutta aikuisen tyyneydellä vastaat hänelle. Hienoa!
  Itselle ei ole tullut kuin yhden kerran harmittava kommentti, kun olin tehnyt joulukoristeen, jonka idean sain jostain toisesta blogista. Silloin yksi anonyymi kommentoi, "että noita nyt on jo nähty joka toisessa blogissa". Tulihan siitä vähän paha mieli, kun mielestään oli kerrankin saanut jotain väkerrettyä omin käsin.

  • Juu siltä se haiskahti, ärsyttäminen oli homman nimi. No sorruin kyllä inttämään siihen, asti kunnes ymmärsin ettei se auta ja toinen etenee henkilökohtaisuuksiin.

   No oli harmittava kommentti todella, mitä sitten vaikka olisi joka ikisessä blogissa samaa. Minä en ainakaan osaa mitään askarrella ja jos osaisin joulukoristeita tehdä niin toki näkyisi blogissa, vaikka sata muuta olisi tehnyt saman. Hömh kaikenlaista hiihtäjää. Tuossakin taustalla vain loukkaaminen, voi mitä pienuutta.

   Olet ihana pakkaus ja ei saisi kukaan tuolla lailla kommentoida! <3 Ihanaista päivää Kristiina <3

 • Heh, joo noita varmasti löytyy moneen lähtöön ja uskon, että hiki on noussut otsaan! Olisi minullakin! Itse olen välttynyt anonyymien kiusalta aika hyvin lukuunottamatta paria. Viimeisin oli tähän blogin osoitteenmuutos- postaukseen ja anonyymi meni henkilökohtaisuuksiin! Kyllä se on vaa niin raukkamaista mennä anonyymiuden taakse eikä puhua omalla nimellä!!Itsellänikin tuli harmitus/ärsytys/friikki -olo, mutta sitten tajusin antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!

  • Kirjoitat asiaa, korvasta ulos, mutta kyllä sitä valitettavasti hetkeksi riehaantuu… Haukkuisivat edes omilla nimillä, eikös vaan. Seisoisivat sanojensa takana, mutta eiväthän he seiso, koska anonyymiteetin takaa tuikkivat.

   Sinulle on upea blogi ja ne neuvot olivat mahtavat ja itsekin ajatuksen asteella työn alla. Joten minä kyllä kiitän suuresti niistä ohjeista ja sanon anonyymille piut paut. Pöh ja puh.

   Aurinkoista päivää. <3

 • Jotain kertoo anonyymistä, että poisti insta-tilinsä. Hyvin sulla piti pokka! Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, tuollaisessa ilkeilyssä on kyse sen ilkeilijän henkkoht ongelmista eikä sinusta. Ikävää, että ihmiset katsovat oikeudekseen purkaa pahaa oloaan toisiin anonymiteetin suojissa. Tsemppiä Tiia!

  • Juu poisti tilinsä, mutta jäi jälki koska hänen kommentteihin tuli uuden insta tilin nimi ja se vei uudelle tilille. Olin tägännyt niin ne tägit veivät sille vanhalle, joilla alunperin kommentoi.

   Aivan totta, samaa ajattelin, kertoo hänestä kaiken, minusta ei mitään. 🙂

   Mutta toivottavasti näitä ei tule lisää…

   Halaus päivään Marika. <3

 • Miten joku vaan kykenee moiseen. Minusta pysyit hyvin asiallisena ja aikuisena kun toinen ei osaa kommentoida enää mitään järkevää. Hyvin hoidettu!

 • Hyvin vastasit!On jollakin aikaa ja viitseliäisyyttä siihen,että saisi toisen ärsyyntymään.Ei voi kuin ihmetellä..Omaa pahaa oloaan purkaa,eikait tuohon muuta selitystä ole.Mukavaa viikon jatkoa kuitenkin.Älä anna asian häiritä 🙂

  • Unohtui jo, kunhan vaan ei pukkaa lisää. 😉 Niin luulen, että tämä on toisen harrastus ja aika jännä, että meni instatilinsä heti lopettamaan. Mutta jäi siitä valitettavasti kiinni, koska kommentteihin vaihtui uuden instatilin nimi. Tosin kuten hän itsekin kirjoittaa, hän on valenimellä liikenteessä. Kurjaa että on niin paljon pahaa oloa… 🙁

   Ihanaa päivää ihana Anne <3

 • Voi että noi nimettömät kirjoittajat ilkeine kommentteineen ovat pahansuopia ja katkeroituneita. Ärtymys nousee aina muiden puolesta pintaan, kun tuollaisia lausumia lukee. Kuten MarikaH toteaa, toisesta korvasta sisään toisesta ulos. Jatka samaan malliin kirjoittamista ja tuotteista kertomista, olkoon ne, joita sun arviosi hiertävät, lukematta kivaa blogiasi. Me muut tykätään!

  • Belladonna, iso kiitos. Niin kannustava viesti. <3 Aivan niin korvasta sisään ja korvasta ulos. Onneksi ei todellakaan ole joka päiväistä ja tämäkin tuolla instan puolella tapahtui, niin jotenkin helpommin unohtuu. Tämä blogi enemmän herkkä paikka.

   Kivaa keskiviikkoiltaa. <3

 • No höh! Kyllähän tuollanen ärsyttää, mut asiallisesti vedit jutun loppuun. Itse syyllistyn usein jankuttamaan, jopa lastenlasten kanssa ja sit "herään", et hei, minkäs ikänen mä olinkaan. Mut tsemppiä!
  -päivi-

  • No kyllä taisin hieman sortua jankutteluun, mutta kun toinen syytti valehtelijaksi, laitoin pelin poikki. Tiesin siinä kohdin, että toinen ei lopeta ja solvaukset vaan pahenee, jos jatkan. Hirveää on lukea se ilkeys mikä sanoihin sisältyy… Ei kiva.

 • Olen samaa mieltä aiempien kommenttien kanssa, että taisi anonyymillä itsellä olla huono päivä. Olen mielissäni Tiia Sinun asiallisista vastauksista. Samoin kiitän kiinnostavasta Lumenen uutuuskirjoituksesta. Mukavaa päivää!

  • Mutta myönnän kyllä, että hieman sorruin jankuttamaan. Olisi heti pitänyt toivottaa iloista päivää vaan ja lopettaa juttu siihen. Opinpahan ensi kertaa varten. 🙂 Aivan ihania uutuuksia Lumelta, voi vautsivau.

   Ihanaa keskiviikkoa KässäRitu <3

 • Voi sus siunaa mikä ääliö. Huh huh kaikkia sitä näkee ja kuuleekin.
  Älä ihana Tiia välitä, noita riittää ja se vain tarkoittaa että sua seurataan.
  Minä ja blogini saatiin blgin alkutaipaleella lahjakkaat haukut että blogini on pelkkää matkimista, tekstit ja kuvat ja aiheet silkkaa matkimista. Jep jep. Kyllähän aiheet saattaa olla samaan aikaan saman tyylisiä monissakin blogeissa.
  Ja ylläri, senkin kirjoitti anonyymi.
  Ei välitetä moisesta eihän.

  • No johan on, heti blogin alkumetreillä joku pöhköpää halusi torpata blogisi heti alkuunsa. Hirvittävän paha mieli tulee moisesta. No jos et itse vaatteitasi ompele, niin väkisinkin samaa tyyliä löytyy. Mielestäni sinun blogi on kyllä ihan omanlaisensa, enpä ole kopiohin törmännyt. <3 No blogiin ei ole tullut, mutta instaan tuli tuo kommentti, eli en tuosta seuraamisesta tiedä, uskon että blogini nimi karkoittaa todella monet ja aiheuttaa jopa tylsyyden ennakkoluuloja.

   Kiitos aivan ihanan kannustavasta viestistä Kun näitä teidän kaikkien viestejä lukee ja tuntee lämmön ja vertaistuen, niin eipä haittaa pätkääkään anonyymit. 😉 Ei välitetä. <3

 • Todella ikävää, että oot joutunut kohtaamaan ikävän anonyymin… Eihän heistä pitäisi välittää, mutta tiedän… aina ne harmilloiset kommentit kolahtaa!
  Halaus ja tsemppiä, jatka samalla omalla ihanalla tyylillä… yritetään olla välittämättä ♡ Fiksusti oot kyllä jaksanut vastailla hänelle.

  • Hih niinhän ne harmmilloiset kolahtaa vaikka kuinka miettisi, eihän tuo toinen minua tunne. 😉 No kyllä minäkin inttämiseen sorruin hieman…..

   Halaus täältä Marru sinulle. <3

 • Ihanaa, Tiia, kun pysyit itse asialinjalla. Vastapelurista kertoo jo paljon kun anonyyminä heittelee.. Itsekin kovasti pohtinut, että mitähän sitä sitten jos / kun eka nega paukkaa paikalle. Mutta eiköhän näistä selvitä! 😉 Tsemppiä ja häntä pystyyn jajajaja ♥. 🙂

  • Toivotaan ettei osaksesi koskaan tule moisia! Ja aivan totta enemmän kertoo toisesta, kuin minusta. ,)

   Haleja täältä ja kiitos zempeistä. <3

 • Voi Anonyymit, älä piittaa, vaikka helppoa se on sanoa, kun itsekin kuitenkin pahoitin eilen mieleni. Sain anonyymiltä kuulla, että koska kirjoitan blogia, niin en tiedä oikeasta elämästä mitään, vaan bloggauksella yritän hänen mukaansa kompensoida tylsää ja elämätöntä elämääni. Hmmmm, näin siis ihminen joka ei tiedä minusta yhtään mitään. Kun tuo kaikki tuli sellaisten sanojen saattelemana, että ne kirjoitettua joutuisi kyllä pesemään sormensa vahvalla saippualla. Ok en moisesta piitannut, mutta piittasin kuitenkin. Ei nuo kivoja oo koskaan 🙁

  • Jestas! Niinkö se onkin, no myönnän että minulla on välillä tylsää, mutta että kompensoida. Taitaa olla aika tylsät jauhot sinun anonyymillä pussissa…. Ja jos on vielä sortunut todella rumiin sanoihin, niin en voi muuta kuin todeta, että joko törmäsit todella elämään kyllästyneeseen tai sitten on peräti mielenterveysongelmia. Ja mietin tässä, että eihän kukaan normaali kirjoittaisi noin….

   Inhottavaa kuulla, pidetäänhän päät pystyssä ihana Jaana, ei lannistuta. <3

 • Voi Anonyymit, älä piittaa, vaikka helppoa se on sanoa, kun itsekin kuitenkin pahoitin eilen mieleni. Sain anonyymiltä kuulla, että koska kirjoitan blogia, niin en tiedä oikeasta elämästä mitään, vaan bloggauksella yritän hänen mukaansa kompensoida tylsää ja elämätöntä elämääni. Hmmmm, näin siis ihminen joka ei tiedä minusta yhtään mitään. Kun tuo kaikki tuli sellaisten sanojen saattelemana, että ne kirjoitettua joutuisi kyllä pesemään sormensa vahvalla saippualla. Ok en moisesta piitannut, mutta piittasin kuitenkin. Ei nuo kivoja oo koskaan 🙁

 • Pää pystyyn rakas ystäväiseni <3 ´Äläkä välitä vaikka tämä on niin helppoa tietenkin sanoa täältä ruudun toiselta puolelta, mutta sinä jos joku tiedät meikeistä ja muistakin ihonhoitotuotteista ja taatusti tiedät onko ne uutuuksia vai kauan markkinoilla pyörineitä 🙂 Iloa ja hymyä tiistai iltaasi <3

  • Hih no ainakin Lumenesta tiedän, kun noista tuotteista oli lehdistötiedotteet kourassa. Mutta heh vuosia kuulemma on saanut, joopa joo. 😉 Mutta en kyllä ole kosmetiikka-asiantuntija, enkä kosmetiikkabloggaajakaan, vaikka onkin iso osa tätä keski-ikäistä naiseutta nuo korjaussarjat. 😉

   Pää on jo pystyssä, mitä yhdestä, kun täällä teitä ystäväisiä niin monta. <3

 • Asiallisesti jaksoit vastailla jänkyttäjälle. Hyvä sinä! "Lotta" on kyllä selvästi 16-17 vuotias teinityttö. Mun tytln blogiin hyökkäsi anonyymeina kirjottelijouta, haukkuivat tytön ulkonäköä, painoa ja ystäviä. Tytär lopwtti tämän takia bloginsa pitämisen. Toi anonyyminä kiusaaminen on todella alhaista.

  • Minäkin mietin, että teini, jotenkin tuo kielenkäyttö ei vaikuta aikuiselta, mutta ei sitä toki voi tietää… Luulen juuri, että jos nuori ihminen aloittaa blogin, niin saa aivan järkyttävästi kauheita kommentteja ja sitä todella voi isolla kutsua kiusaamiseksi…. Olen kyllä todella pahoillani tyttäresi puolesta ja toivon ettei jäänyt ihan traumoja asiasta. 🙁

 • No höh! Mitähän mielihyvää loukkaajat saavat loukkaamisesta.. Itse olen vielä säästynyt, mutta pelkään että joku päivä kissajutut saavat jostakin ikävää palautetta.. No siinä vaiheessa blogiin saa ainakin päälle kommenttien hyväksynnän, Tassulinnan Face on vähän hankalampi jo, Instasta en tiiä mitään 🙂 – emäntä

  • Sitä minäkin puntaroin, mitä saavat siitä ja miksi, siihen ei tulisi lähteä, ei heitä voi ymmärtää, eikä tarvitse. Toivottavasti ihanat kisusi säästyvät. Eikö hieman niin, että itseäkin saa jopa haukkua, mutta ei muita perheenjäseniä. Sama juttu, jos tänne vielä jonain päivänä joku anonyymi löytyy, niin onneksi on kommenttien valvonta ja jopa kommentointi mahdollisuus vain kirjautuneille lukijoille viime kädessä.

 • Tiia, kuka aikuinen nainen välittää anonyymeistä! Päästätkö anoyymit kommentoijat läpi? He ovat roskapostia, joten…

  Kun minulla ei ollut vielä kommenttivalvontaa läpi pääsi vaikka mitä, ja pari juttua annoin poliisille, sillä he kyllä avaavat tarvittaessa anonyymiyden taakse kätkeytyvän henkilön ihan nimelliseksi. Herjaus ja solvaus ovat rikoksia. Minulla oli kyllä muuta eli äijähäiriköintiä, joka oli niin käsittämätöntä ett…Erään, yhden ainoan anonyymin kanssa aloin hurjan alun jälkeen kirjeenvaihtoon ja hän oli hyvin onneton teini, joka oli purkanut vain pahaa oloaan, jota sitten pyysikin anteeksi.

  Ohje 1: Älä päästä anonyymejä viestejä läpi, ohje 2: Älä ikinä ala inttämään anonyymien kanssa, ohje 3: Älä lue heidän viestejään, jos ne tulevat sähköpostille ja ohje 4. Unohda anonyymit ja ole onnellinen oma itsesi <3

  • Leena, apua tuli fiilis, että nyt on siellä Leena hieman vihainen… Päästän kommentit, koska vielä ei ole täällä haukuttu. Tuolla instan puolelle ei ole tuota kommentointisuojaa, mutta koska kyseinen henkilö vaan jankkasi, laitoin hänet estoon. Se onnistuu. Täällä laitan tuon kommenttien valvonnan heti kun sille tulee tarvetta. 🙂 Ehdottomasti. <3 <3 Ihana Leena, saat taottua järkeä päähäni, ai että tykkään sinusta ja suorasta tyylistäsi. <3 <3 <3

   Inttäminen on kauhistus ja siihen kyllä sorruin, myönnän…. Ja voi että sinulla on hurjia kokemuksia, mutta olet niin suosittu, että sitten tulee enemmän noita lieveilmiöitäkin, harmillista mutta tilastollisesti valitettavaa. Nettikiusaaminen on yhtä lailla kiusaamista.

   Kiitos hyvistä ohjeista tuli heti valppaampi olo, että minulle ei kuulkaas ryttyillä.

   Halit ihana Leena. <<3

 • No nää on nyt vaan näitä reppanoita, joilla menee huonosti ja pitää ilkeillä jollekin. Eihän tuossa edes ollut asiaa. Aika nuorehkolta kirjoitustyyliltään vaikutti. Harmi sinänsä, että jotkut nauttivat tämmöisestä, mutta nämä pitää vaan antaa mennä huumorilla, jos pystyy.

  • Samaa mieltä, oli varmaan nuori. Onhan se ihan pöljää jos tämä aikuinen lapsen kommenteista pahastuu. Mutta instassa on niin paljon feikkitilejäkin ettei voi tietää kuka oli takana. Se on kyllä merkillistä, että jotkut saavat tyydystä ilkeilystä, en ymmärrä.

 • Hyvä sinä! <3
  Näitä nyt somessa riittää, jätettävä omaan arvoonsa.
  Olen minäkin miettinyt, että heti kun tulee eka törkykommentti, niin otan kommentin valvonnan käyttöön tai anonyymit ei pääse ollenkaan kommentoimaan. Instan puolella en tiedä kuinka se toimii.

  • Instassa voi sitten estää henkilön, mutta niinhän tämä henkilö lopetti kiusaajatilinsä ja avasi uuden. Samoihin toimenpiteisiin ryhdyn minäkin, jos anonyymit vielä hyökkää tännekin….

 • Ihania Lumenen tuotteita. Lumenelta tulee nykyään tosi huipputuotteita! Tuollaisella anonyymillä on itsellään asiat pielessä 🙁 Nähtävästi joku nuori henkilö kyseessä :(Tsemppiä, älä lannistu <3

  • Samaa mieltä, Lumene on nykyään aivan huippu, raikas, ajan hermolla ja laadukas. Tykkään aivan hirmuisesti. <3 Samaa mieltä, varmasti joku nuori poloinen…. Kiitos ihanainen Jassuntassu. <<<<<3

 • On niitä tyhmiä ihmisiä tällä ihmisellä ei ole kaikki kotona. Lumenella on hyviä tuotteita olen paljon käyttänyt niitä 🙂

 • En olisi uskonut, että Instassakin anonyymit iskee! Mutta näköjään ehtivät kaikkialle.:( Itse olen Instassa saanut olla rauhassa, mutta bloggauksen puolella onkin tässä 8 vuoden aikana tullut nähtyä jos jonkinlaista anonyymikommenttia. Vuosien mittaan olen jo oppinut, että kommentit kannattaa jättää huomiotta. Jos niihin lähtee vastaamaan, menee vain jankkaamiseksi. Juuri sitähän ne anonyymit haluavatkin. Nykyään olen saanut olla aika rauhassa, kun myös heti poistan ne ilkeilyviestit. Menee anonyymeiltä vähätkin ilot, kun eivät saa mitään vastakaikua.;)

  • No samaa ajattelin minäkin, mutta kyllä se mätä joka paikkaan valitettavasti leviää… Olet kyllä blogannut todella pitkään, iso hatunnosto sinulle. Kun aloitit ei paljon ollut blogeja, ja ihmiset varmaan olleet aivan kummissaan. Nykyään tämä jo tavallisempaa. Olet oikeassa, että kannattaa heti laittaa vaikka henkilö estoon, kuten instassa pystyy ja olla aloittamatta jankkausta, johon sorruin kyllä. Myönnän sen. 😉

   Aivan totta anonyymit eivät varmaan enää jaksa, kun eivät saa vastakaikua.

   Leena ja Katja luotan teihin, teillä niin valtava kokemus, iso kiitos. <3

 • Mä en voi ymmärtää sitä, että miten jotkut ihmiset oikeasti jaksavat purkaa negatiivisuutta nimettömyyden takana – saako ne siitä jotain kiksejä? Itse ainakin kommentoin aina vain nimelläni ja vain positiivisia asioita. Jos minua ei jokin juttu kiinnosta tai en ole samaa mieltä niin en kommentoi. Miksi ihmisten pitää aiheuttaa tahallaan toisille pahaa mieltä :(. Hyvin olet vastannut tälle anonyymille! 🙂 Olet Tiia ihana ihminen ja anonyymi puhuu ihan höpöhöpöä, kun väittää valehtelijaksi <3

  • Laura no sitä minäkin ja on se peijooni, kun sitä jää selvittelemään mielessään anonyymin mielenliikkeitä. Turhaan kuluu aikaa ja energiaa, mutta sitä haluaisi ymmärtää miksi. Samoilla linjoilla, jos joku blogi ei kiinnosta, niin sitä en sitten vaan lue, niin helppoa. Ei tulisi mieleen mennä sinne sättimään vaikka kuinka olisin eri mieltä. Kaikenlaista hiihtäjää vai mitä.

   Laura sinä olet ihana <3 Kiitos <3

 • Ne anonyyminä esiintyneet haukkujat, jotka itse kohtasin, olivat aikuisia. tiesin, sillä kielikuvat, ip-osoitteet jne olivat samoja. Eli 40-60 ikähaitarilla. ajattele! No, heillä jokaisella (olikohan 3 kpl) oli omia vaikeuksia, joista ei sen enempää. satutti totakai. Teki pahaa. alkuun menetin yöunet ja olin jopa lopettamassa bloggaamista. sittemmin karaistuin ja vaikka se loukkaa ja surettaa, kun tulee kakkaa niskaan, niin silti, tyyliäni en vaihda! Kommentti kuin kommentti on positiivista. Se on tieto siitä, että blogiani luetaan. 😉

  • Mikä ihme riivaa aikuisia naisia!!! Joku iso tyhjiö on elämässä, valtava katkeruus. Katkeruuskin on valinta, vai mitä Viltsu.<3 Samaa mieltä, jos näitä alkaa ropisemaan tiedän jo että mieli järkkyy ja yöunet menee, mutta se nyt sitten on sitä prosessointia. Periksi ei anneta!

 • Anonyyminä on niin helppo olla.. Ite en ole saanut kuin yhden.. sillai että muistaisin.. Koski oikeinkirjoitusta ja Mervi muuten sano jonkun toisenkin.. Mutta mun mielestä ne oli aika mietoja… Kyllähän noista mielensä pahoittaa.Enkä tiedä mikä olis oikea suhtautumis tapakaan…Sä hoidit tuon homman kuitenkin hyvin. POJOT SULLE <3 <3 <3

  • No et olisi ihana Bikke tarvinut sitä yhtäkään! Ja ihmettelen jo ettei laumoittain ole äidinkielenopettajia kimpussani, hih. 🙂 Pilkkuvirheitä on blogini pullollaan ja paljon muuta. Mennään tapaus kerrallaan, en todella tiedä miten tulisi suhtautua noihin ilkeilijöihin. Sen ainakin opin, että oma arvo tulee säilyttää, turha lähteä jankkaamaan. Aivan liikaa jo jankutin…. myönnän sen, olen hieman sellainen itsepäinen inttäjä, jos vinoillaan.

   Kiitos Bikke <3 <3 <3

 • Eikä! 🙁 Kyllä nykyään ihmiset viittivät kirjoittaa ihan mitä vain anonyymina. En ymmärrä, mitä saavat siitä! 🙁

 • Voi luoja 😀 Näihin kannattaa oppia kasvattamaan tiettyä välimatkaa, minkä tiedän sulta kyllä onnistuvankin.. Toivottavasti et saa näitä enään yhtään kontolles 🙂 Ihanaa päivää<3

  • Kiitos ihana annieveliina. <3 Ja jos alkaa kasoittain pukkaamaan, niin kommenttien valvonta ja hiljaisuus. Mikään ei voi niin paljon kiusaajaa ärsyttää kuin ettei saa huomiota.

   Ihanaa ilta <3

 • Tiia, mitä mä luinkaan?? Voi eiks, mikä tyyppi. Minusta tuo kuullosti -valitettavasti – vanhemmalta kuin teini. Valitettavasti siksi ettei oo elämän aikana paljon oppinut. Toivottavasti et anna tuolle liikaa tilaa ajatuksissasi, tiedän nimittäin kuinka tympeät sanat voivat jäädä pyörimään mieleen ja se ei oo ollenkaan hyväksi mielelle. Ravistele tuo olkapäältä, turauta kupponen hyvää maitokaffia ja mietiskele kivoja juttuja. En minäkään käsitä mikä tarve joillakin on mölistä kommenteissa, somettelu on tietääkseni vielä ihan vapaaehtoista. 😀 oot ihana! Pidä lippu korkealla ja jatka omaan pirtsakkaan tyyliisi! <3

  • En osaa sanoa, luulen että on teini, mutta sitten tuntuu jotenkin sellaiselta ovelammalta. Teini voisi olla jopa enemmän suorasukainen, mutta tiedä häntä. Ilkeä kuitenkin… Valehtelijaksi huvikseen haukkuminen on kyllä varsin rumaa… 🙁 Yksi ilta ärsytti, miehelle annoin luettavaksi, siinä kohden jo naurettiin asialle. Laitoin tänne, merkillisen puhdistavaa kirjoittaa paha olo pois. Ja lopuksi te ihanat naiset, eihän tässä kannata yhtä kökköilijää miettiä, kun on näin mahtavaa naisenergiaa.

   Sinä olet ihana <3 Että tykkään susta, näin on kuules näreet. Teen ohjeittesi mukaisesti. <3 Ihanaa iltaa. <3

 • Tiia, hienosti ja tyynesti vastasit "lotalle". Hänen jutuissaan ei ollut mitään faktaa, kunhan jotakin ilkeää kirjoitteli. Jatka sinä omaan ainutlaatuiseen tyyliisi, siitä me kaikki pidämme.
  Kevättuulia ystäväiseni!

  • Tuulia sinä aina niin kauniisti osaat sanat asetella, olet anonyymien vastakohta. Siksipä ei kannata jäädä jumittelemaan, kun kuitenkin niin valtavan ihania kommentteja tulee teiltä, ei siinä yksi ilkeilijä enää mitään merkitse. <3

   Ihanaa iltaa Tuulia ystäväin. <3

 • Blogiin on muutaman kerran tullut provosoivia kommentteja, mutta olen koettanut suhtautua niihin huumorilla ja vastata asiallisesti. Ystäväni on ollut närkästyneempi kommenteista kuin minä! Ja ainahan ne oudoimmat kommentit ovat tulleet anonyymeilta.

  • Niin kyllä instakommenteistakin huomaa, että tarkoitus on nimenomaan provosoida. Ja näin jälkiviisaana sen ymmärrän…. Ensin olin hämääntynyt ja yritin vain inttää, että uusia ovat. 😉 Minä hölmö. Huumori tai huomiotta jättäminen ovat hyviä keinoja ja toisaalta ärsyttävät myös kiusaajaa kovasti. Kunpa osaisi aina olla vahvana. 🙂

   Ymmärrän hyvin ystäviesi kannan. Niinhän sitä rakkaistaan ajattelee, että kyllä minua saa solvata, mutta ei minun rakkaita. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud