Arvonnassa Jurlique aurinkovoide uutuudet!

 Uusi aurinkosuojasarja

Australia on yksi paikoista, joissa aurinko porottaa ankarimmin koko planeetalla; siksi Jurlique on luonut täydellisen aurinkosuojasarjan kasvoille ja vartalolle  suojaamaan, rauhoittamaan & päivettämän ihoa.


Jurliquen Sun Specialist High Protection Cream SPF 40 tarjoaa korkean suojakertoimen ja silti sen koostumus ei  jätä ihoa tahmeaksi.  UVB-suojasta kertova SPF-luokitus on tärkeää, mutta sen lisäksi Jurlique keskittyy myös saavuttamaan korkean UVA-suojan. Juuri UVA -säteet tunkeutuvat syvemmälle ihon kerroksiin ja voivat vahingoittaa elastiinia ja kollageenia saaden ihon näyttämään ikäistään vanhemmalta.


Jurliquen Sun Specialist SPF 40 High Protection Cream:llä on PA+++ luokitus – ainoa luokitus, joka kertoo UVA-suojan tason. Jurlique on ylpeä saadessaan olla  Australiassa yksi ensimmäisistä, joka tuo markkinoille tätä hupputeknologiaa.

Kuten kaikki Jurliquen tuotteet, myös Sun Specialist –sarja on tehty käyttämällä korkeatasoisia luonnon aktiiviaineita, australialaisia kasveja ja biodynaamisia* sekoituksia.

Rakastat sitä, koska…

– Tuotteissa on runsaasti antioksidantteja sisältäviä australialaisia supermarjoja

– Tuotteet auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta ympäristön haittatekijöiltä

– Tuotteet tarjoavat laajakirjoisen (UVA/UVB) aurinkosuojan

– Tuotteet eivät sisällä oksibentsonia, nanopartikkeleita tai öljypohjaisia ainesosia

– Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, PEG-yhdisteitä, keinotekoisia väriaineita eikä formaldehydin vapauttajia

– Tuotteet sisältävät Jurliquen ainutlaatuista biodynaamista* sekoitusta, joka auttaa parantamaan ihon hyvinvointia

– Itseruskettavassa on luonnosta peräisin olevaa itseruskettavaa ainesosaa

– Koko sarja soveltuu sekä kasvoille että koko vartalolle
*teksti lainattu Home of Kikas,
jossa uudet aurinkotuotteet jo myynnissä.


 KLIK
KLIK
KLIK 
KLIKArvottavana kaikki alla olevat kolme Jurlique aurinkotuotetta yhdelle voittajalle
Jurliquen SPF 40 High Protection Cream on kehitetty tarjoamaan laaja-alaista suojaa haitallisilta auringon UVA / UVB -säteiltä. Voide antaa suojaa myös auringosta johtuvia ikääntymisen merkkejä vastaan. Yksi harvoista aurinkosuojavoiteista Australiassa, joilla on PA+++ luokitus.

Sisältää Jurliquen omaa sekoitusta (mustaselja-, kamomilla-, kehäkukka-, lakritsijuuri- ja gallianruusu-uutteet), joka auttaa rauhoittamaan ihoa sekä vähentää punoitusta parantamalla ihon sävyä, selkeyttä ja hehkua.


PÄÄRAAKA-AINEET
Supermarjayhdiste Yhdiste, joka on johdettu kolmesta australialaisesta marjasta, joiden tiedetään sisältävän runsaasti välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä tehokkaita antioksidantteja. Auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittatekijöiltä.
Sisältää:
– Pepperberry (aboriginaalinen nimi ‘Mourao’)

– Riberry (aboriginaalien mukaan ‘Lilly Pilly’)


– Muntari Berry


Methoxdibenzoylmethane  –  Yleisin UVA -säteilyä vastaan käytetyistä suoja-aineista
Methoxycrylene  – Auttaa suojaamaan ihoa UV-säteiltä sekä muilta auringon haittavaikutuksista
Jurlique-maatilan kasvit –  Jurliquen oma sekoitus mustaseljaa, lakritsia, kamomillaa, kehäkukkaa jagallianruusua. Auttaa rauhoittamaan ihoa saaden sen säteilemään sekä tuntumaan miellyttävältä ja hyvinvoivalta.
Sheavoi –  Luonnollinen kasvirasva, jota saadaan afrikkalaisesta karitepuun pähkinästä. Kosteuttaa ihoa vahvistamalla sen omaa kosteussuojaa.
Merellinen kasvisekoitusyhdiste – Yhdistelmä punaista ja ruskeaa levää sekä korianteria. Sisältää tärkeitäantioksidantteja, vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja. Kosteuttaa tehokkaasti ja on hyödyllinen etenkin stressaantuneelle iholle, joka on altistunut auringolle, tuulelle ja kuumuudelle.
Jurliquen After Sun Replenishing Moisturising Lotion sisältää ylellisen sekoituksen orgaanisia ainesosia, jotka ovat kasvaneet Jurliquen omalla maatilalla. Imeytyy nopeasti ja lievittää kuivan, halkeilevan tai kutiavan ihon oloa. Sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteuden, sekä elintärkeitä rasvahappoja – nämä tukevat ihon optimaalista terveyttä ja pyrkivät vahvistamaan ihon kosteussuojaa.

PÄÄRAAKA-AINEETGlyseriini –  Luonnollinen kosteudensäilyttäjä, joka on johdettu palmunydinöljystä. Erinomainen tasoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sekä kosteuden haihtumista iholta.


Skvaleeni – Skvaleeni on johdettu oliiveista ja sen tiedetään ehkäisevän kosteuden haihtumista sekä palauttavan ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Korkean fenolipitoisuutensa ansiosta se voi auttaa suojaamaan ihoa UV-vaurioilta sekä auringon aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta.

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/ Polyglyceryl-3 Esters – Luonnollinen pehmentävä aine, joka koostuu jojoban, mimosan ja auringonkukan vahoista. Kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa, halkeilevaa ja ärsyyntynyttä ihoa.
Mangovoi – Mangovoi kylmäpuristetaan mangon siemenestä. Sillä on luonnollisia pehmentäviä ominaisuuksia, ja sitä käytetään rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa sekä säilyttämään sen joustavuus.

Tämä luonnollinen itseruskettaja kasvoille ja vartalolle antaa asteittaista säteilyä ja hehkua iholle sekä suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Kehitetty turvalliseksi ja luonnolliseksi vaihtoehdoksi perinteiselle auringonotolle ja salonkirusketuksille. Jurliquen Sunless Tanner antaa kullanhohtoisen rusketuksen ilman auringon haitallisia vaikutuksia. Se toimii ihon oman melaniinin kanssa antaen yhtenäisen, luonnollisen päivetyksen jopa kaikkein vaaleimmille ihon sävyille.

PÄÄRAAKA-AINEETDHA – Tehokas itseruskettava ainesosa, joka on peräisin sokeriruo’osta. DHA (dihydroksiasetoni) reagoi iholla olevien aminohappojen kanssa ja saa aikaan luonnollisen näköisen rusketuksen ihon pintakerroksen soluissa. Väri kehittyy vähitellen kahden tai kolmen tunnin ajan jatkuen jopa kuusi tuntia.


Hydrolysoitu Citrus Aurantium Dulcis hedelmäuute – Sisältää korkean pitoisuuden sitrusflavonoideja, joilla on luonnollinen rusketusta nopeuttava vaikutus.

Erytruloosi  – Tämä luonnollinen sokeri antaa aidomman, yhtenäisen ja pitkäkestoisen rusketuksen. Yhdessä DHA:n kanssa käytettynä se antaa iholle tasaisemman ja luonnollisemman värisävyn.
Safloriöljy – Sisältää runsaasti linolihappoa, jonka pehmentävät ominaisuudetkosteuttavat, suojaavat ja hoitavat ihoa.
Glyseriini – Luonnollinen kosteudensäilyttäjä, joka on johdettu palmunydinöljystä. Erinomainen tasoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Auttaa ehkäisemään ihon kuivumista sekä kosteuden haihtumista iholta.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Arvonnan säännöt
Yksi arpa anonyymit,
muista jättää sähköpostiosoite

Toinen arpa kirjautuneet lukijat,
joko Blogger tai Bloglovin 
kautta

Kolmas arpa
jos jaat arvonnan blogissasi
tai Facebookissa,
blogijakoon voit käyttää
 postauksen alinta kuvaa.

Arvonta päättyy
6.4.2015
Hurjasti onnea kaikille arvontaan,
nyt näille on jo tarvetta, sillä kevätaurinko
porottaa jo kuumana. 

*tekstit lainattu Home of Kikas
ja Jurlique
199 thoughts on “Arvonnassa Jurlique aurinkovoide uutuudet!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud