Glade salainen aseeni kodin raikastukseen ja tunnelman luontiin!

Mieheni kutsuu minua ”hajuneurootikoksi” tarkoittaen, että haistan hyvät ja pahat tuoksut herkästi. Oiva taito muuten jos olisi kivakaudella elävä ja pitäisi nuuhkia ravinnosta, onko myrkyllistä vai syötävää? Toteanpa vaan, ettei ukon tarvitse hih vinoilla tätä tuoksuhörhöhommeliani.

Koska pidän hyvistä tuoksuista, raikkaasta ulkona kuivatun pyykin tuoksuista ja puhdas pyykki ylipäänsä on mieluisaa tuoksuteltavaa, pyrin saamaan myös kotiin raikasta tuoksua monen tuoksuttimen kautta.

Air&Fabric monikäyttöraikastin,
jolla raikastat pahat hajut niin huonetiloista,
kengistä, matoista jne.
Sopii tekstiileille ja raikastaa toden teolla
pahat tuoksut pois.
Vaikka tämä pullo saatu testiin, tämä
jo meidän toinen pullo ja aiempi hankittu itse.
Sillä raikastettiin mm.kastuneet kumisaappaat
ja matosta märän koiran tunkkainen haju pois.
Mahtava tuote.

Meillä on esimerkiksi koira jonka hajuun olemme itse jo tottuneet, mutta fakta on, että meillä taatusti tuoksuu koiralle ja koiran turkin uho ei ole aina se mieluisin tuoksu.

Molempiin vessoihin olen ostanut Gladen raikastimet joissa on liikesensorit, wau eikö kuulostakin mielettömältä. Eli kun joku menee vessaan, ymmärtää Glade pihauttaa ilmoille raikasta tuoksua. Kyseisissä raikastimissa on 20-minuutin aikalukko, joten jos vaikkapa juhlissa ihmisiä laukkaa ahkeraan vessassa, niin Glade ymmärtää aikavälin eikä koko ajan pöhäyttele menemään. Nerokasta eikö vaan, ketkä ovat Gladen raikastimia meillä nähneet, ovat suorilta käsin menneet markettiin hankkimaan omansa. Tuoksuissa on kovasti valinnanvaraa ja valikoimissa on mm.ihania kausituoksuja.

Salainen aseeni, ilmiömäisen kätevä ja vessan nurkkaan kätkettävä
raikastin jossa liiketunnistin.
Tästä ovat menneet ystävänikin varsin villiksi. 

Myös yhden kosketuksen raikastimet ovat käteviä.
Lapsille tulee vaan painottaa etteivät intoile painelemaan liiian kanssa.
Raikastaa sillä yhdellä painalluksella.

Warm Spice tuoksun ostin joulun tienoilla
tuomaan lämmintä tuoksutunnelmaa vessaan,
lisäksi tätä on muutama ampulli varastossa
ja parasta aikaa automaattisessa raikastimessa
sisällä.

Lisäksi olen ostanut jo vuosia Gladen ihania erilaisia tuoksukynttilöitä, spray-raikastimia ja yhdessä Glade vessaraikastimen kanssa ostin myös töpseliin laitettavan raikastimen. Raikastimeen asennetaan itse valitsema tuoksutyyny, joka päästää ilmoille raikasta tuoksua noin 4-viikon ajan. Murrosikäisen huoneeseenkin oiva valinta, vink vink.

Lisää salaisia aseita. 😉
 Tuo n.4-viikon ajan raikasta tuoksua asuntoon
tai sinne murrosikäisen huoneeseen. 😉

Tämä suitsutus on osittainen yhteistyöjuttu, joka alkoi lämpimissä ja hauskoissa merkeissä. Otin Transmeriin yhteyttä ajatuksena päästä Transmerin bloglistalle ja vaikkapa joskus toiveissa saada blogiin Transmerin mm.ihania Clean tuoksuja, niistä mm. Puhdas pyykki on yksi lemppareista, kuinka ollakaan.

No minäpä olin ottanut yhteyttä henkilöön joka hoitaa Gladea ja vastaa monista siivoustuotteista. Siivoustuotteista kevätsiivouksen tiimoilta lisää. Mutta kappas hajuvedet muuttuivatkin Gladeksi, mikä ei ollut laisinkaan hassumpi juttu, sillä niin kova Glade fani olen muutenkin ollut jo vuosia. 🙂

Hunaja Suklaa tuoksukynttilä matkalla avotakkaan
tuoksua tuomaan.

Tuoksukynttilöiden tuoksut ovat ihanat.
Monesti poltan näitä meidän avotakassa
ja ihana tuoksu leviää ympäri olohuonetta
ja avokeittiötä. 

Relaxing Zen tuoksuu niin puhtaalle ja raikkaalle,
että tekee mieli käpertyä peiton alle ja tarttua kirjaan
ja ah vaan rentoutua.
Tuoksuvaa viikonloppua kaikille ja muistakaa Glade ensi kerralla ruokaostoksilla käydessä.

*Blogiyhteistyö Transmerin kanssa, osa tuotteista hankittu itse, osa saatu blogiin20 thoughts on “Glade salainen aseeni kodin raikastukseen ja tunnelman luontiin!”

 • Tuo White Cotton on tällä hetkellä suosikkini. Nyt pistit pahan, sillä mun on nyt saatava etenkin vierasvessaan tuo liiketunnistin tuoksu;) Luin tätä änneen perheen Järjelle ja ilme oli näkemisen arvoinen…Nuo miehet!

  <3

  • White Cotton on niin hyvä, mutta tuosta Relaxing Zenistä tuli nyt ykkönen, nämähän vaihtelee. Uusinta kesätuoksua en ole tuoksutellut. Juu kuules järki täällä ensin ihmetteli, mutta tykästyi kummasti näihin, on raikastanut saappaitaan tuolla fabric raikastimella ja Järki pitää myös noista liiketunnistin tuoksuista. Ne olen hankkinut itse kaupasta ja täyttöpullot. Joskus täyttöpulloja saa tarjouksesta, kuten tuota spiceä ja ostin niitä monta kerralla varastoon. 🙂

   Joskus vieraat kyllä ihmettelee, että mikä siellä vessassa oikein suhahtaa, mutta sitten ihastuvat kun ymmärtävät mistä kyse.

   Ihanaa viikonloppua Leena <3

 • Tuota White Cottonia voisin jopa yrittää kokeilla – minä kun siitepölyallergikkona en ulkona voi vuodevaatteita kuivailla, joten niistä sitä tuoksua ei tule – eikä tule muutakaan tuoksua, sillä kaikki pyykinpesuaineet ovat tuoksuttomia.
  Ja vaikka tuoksuja en siedäkään, niin aina silloin tällöin on yritettävä – kahvin- ja suklaan tuoksuiset kynttilät onneksi siedän – samoin sitruunan ja limen tuoksun pesuaineissa;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle ihaNainen <3

  • Sama juttu Lady, siitepölyallergia eli tosi vähäinen on aika että voin ajatellakaan pyykkien kuivamista ulkosalla, mutta se tuoksu. Sitä saa pullottaa mielin määrin ja pihahdella kotiin. 🙂

   Muistankin että olet herkkä tuoksuille, niin me olemme erilaisia. Jännää muuten jos mieheni laittaa partavettä, siitä iskee nuhaa ja aivastuksia, mutta ei omista hajuvesistä. Merkillinen juttu.

   Ihanaa viikonloppua Lady <3

 • Spray-tuoksu on ehdoton kissojen hiekkalaatikoiden luona, vaikka laatikot putsataankin useamman kerran päivässä. Välillä tulee harkittua noita liiketunnistimilla toimivia versioita, mutta matalalle asennettuna ne voisivat pelästyttää katit ja korkeammalle asennettuna niistä ei olisi kummoista iloa… Ehkä wc on yhä niille paras paikka 🙂

  Miehet yleensä aluksi ihmettelevät, mikä ihmeen hömpötys tämä on, mutta kun ne siihen tottuvat, ovat jo mukana valitsemassa tuoksuvia huuhteluaineita tms. kaupan hyllyillä <3

  • Totta nuo liiketunnistimet voivat pelästyttää katit…. Tuli mieleen onkohan meidän kisut monesti joutuneet jo järkyttymään ja minä en ole huomannut… Kissoilla vielä niin herkkä hajuaisti.

   Niin juuri miehet tykkää kyllä kaiken maailman vempeleistä, mutta tuoksuvempeleet ovat varmasti aluksi heistä hyödyttömiä turhakkeita. 😉

   Aurinkoista viikonloppua!

 • No on kyllä nerokas toi raikastaja. Olisikin melkoin tuoksupilvi, jos jokaisen kävijän kohdalla pihauttelesi, joten kerrassaan nerokasta. 😀

 • Cleanin hajuvedet on kaikki todella ihania. Mikäs sen parempi kuin puhtaan ulkonakuivatun pyykin tuoksu. Meillä kyllä mies sanoo ettei se Fresh Cotton tuoksu miltään, mutta riittää kun itse tykkään 😀 Ja niistä Cleanin hajuvesistä ei tule päänsärkyä. Rakastan kaikkia kodin tuoksuttimia ja kynttilöitä ja se on onnen päivä kun pitää vaihtaa imurinpussi ja saa vaihtaa tuoksukuulat, oi oi 🙂 Kaupassa uutuushuuhteluaine saa suorastaan säntäämään kotiin pyykinpesuun nasta laudassa 😀

  • Kiki oi kuulostaapa tutulta ihan kaikki! Sama juttu aina tuoksuteltava kaikki uudet huuhtelutaineet ja innoissani näistä Gladeista. Ehkei kaikki ymmärrä, mutta olen oikea tuoksuhörhö. Kivaa on että Gladen sprayt tuoksuu hyvälle, joissain on kovin vahva tuoksu, sellaisissa halpakauppojen euron sprayssä, tuntuu että niihin tukehtuu.
   Cleanin tuoksut ovat ihania! <3

   Tuoksuvaa viikonloppua Kiki tuoksusielunsisko <3

 • Kivat tuoksut on hieno juttu. Mutta tuoksukynttiloista en tykkaa. Pyykin huuhteluaineissa on usein ainakin
  taalla liian voimakas tuoksu. Nyt loysin jotain vaniljan suuntaista, joka on mukava.

  Ja niista vessojen itsekseen suihkailevista en tykkaa yhtaan. Tuntuu etta niita mikropisaroita tulee minunkin
  paalleni ja se ei miellyta yhtaan.

  • Rakastan huuhteluaineita ja parhaan tuoksuisen huuhteluaineen on ystäväni tuonut Turkista. On ihanaa kun heh huuhteluaineella kyllästetty pyykki kuivuu kotona ja tuoksuttaa kodin. Mutta ymmärrän hyvin ettei kaikki kyllä tykkää ja aika voimakkaat hajut huuhteluaineissa on.

   Minusta on kivaa poltella tuoksukynttilöitä pari tuntia päivässä, mutta sen jälkeen alkaa huoneilma kärsiä. Eli poltan, mutta ei meillä alvariinsa poltella. Siksi avotakkakin ei oikeastaan käytössä, koska mielestäni huonontaa sisäilmaa.

   Hih se on kyllä totta, mikropisaroita välillä tulee iholle ja onpa suihkahtanut miltei suuhunkin. Jos on iso kylppäri kenties sitten johonkin sopivaan nurkkaan. Minä kyllä pidän myös pikkuvessassa, siellä tuoksu oikein maximoituu, juu miten niin tuoksuhullu. 😉

   Upeaa viikonloppua!

 • Ihania tuoksuja. Minäkin olen ihan hurahtanut gladen tuoksuihin ja muihinkin merkkeihin. Kotoa löytyy tuoksu spray joka tunnelmaan ja töpseliin kiinnitettävä tuoksu tyyny.

  • Nämä on kyllä niin ihania, eikä sellaisia äkkijyrkkiä tai aivastuttavia tuotteita vaan todella miellyttäviä. Ihanaa kuulla, että sinäkin tykkäät. <3

 • Loistavaa et löytyy toinen samanlainen kuin minä..
  wc:ssä on pahan hajunsyöppönä tuo glade + muut galden tuotteet, imurissa tuoksupallot, tuoksukynttilät, pesuaineella tuoksussa väliä, huuhteluaine, ym. Tuoksujutut. Näistä on meidän muu porukka mua aika paljon jo kiusannutkin..
  Ruatkin aina haistelen 😀 ja pari päivää sitten kävin gladen kanssa miehen autossakin…

  • Hihii ihan mahtavaa Marika ja kyllä vaan haistelen kaikki ja tuoksut ovat todella tärkeitä. <3 Ai miten hyvä idea viedä Glade autoon, siellä ei vielä olekaan. 😉 <3

 • No niin Tiia, olet huippumarkkinoija! Liiketunnistimella toimiva tuoksutin on saatava myös meille. Olen heti huomenna kahdeksalta – vai milloin ne kaupat nyt aukeavatkaan – kaupan ovenkahvaa tempomassa.
  Tämä(kin) oli mainio vinkkipostaus. Minäkin kun olen tuoksuaddikti 🙂

  Hyvää sunnutai-iltaa ja alkavaa viikkoa Tiia darling <3

  • Täällä markkinoidaan vain sellaista, mihin itsekin ollaan aivan huru-ukkona ja Gladeen oleen. Tässä on vuodet päivät jo vessoissa suhahdellut yhtenään ja tuoksukynttilöitä olen käyttänyt vuosia. Muistankin että rakastat tuoksuja, tuoksukynttilöitä jne, sama täällä. 😉

   Ihania unia ihanainen Pirjo <3

 • Itsekin oon kyllä sellainen hajukoira että olla ja voi. Ja siten myös joillekin hajuille niinkin herkkä että reagoin mahakivulla niihin! 🙁
  Ja suuri virhe on suitsuttaa tuoksua suoraan kädelle, ilman et on hajuakaan siitä että miltä tuoksu vois tuoksua!

  • Sama täällä, halstrattu silakka aiheuttaa aivan pahoinvointia kirjaimellisesti. 😉 Sama juttu vihikoira täällä tunnustaa, että hajuneurootikko olen. 🙂 Rakastan tuoksuja, mutta vatsassa voi ihan vääntää vaikkapa vääränlainen tuoksu..

   Kivaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud