Keski-ikäinen valmistautuu Indiedays gaalaan ja Dr.Vranjes huonetuoksuarvonnan voittaja!

Huomenna on noviisin ensimmäinen Indiedays gaala. Kyseinen tapahtuma aiheuttaa hieman ahdistusta, sillä olen kuullut supinaa kampaajalla ja meikkaajalla käynneistä. Kampaajalle pääsen minäkin, siitä lisää myöhemmin, mutta sanotaanko että kutsuttiin.


Nyt täällä pähkäilen pitäisikö minun mennä ennen kampaajaa kampaajalle. Kotiraidoitetut hiukseni ovat hieman kirjavat, valehtelematta niissä saattaa olla koko värien kirjo ja tyvikasvukin on aikamoinen. Toiseksi mietin raidoittaisinko tapani mukaan itse, mutta mitä jos tuleekin pissan väriset tai liikaa raitaa kuten viimeksi, miten sitten kehtaan mennä huomenna kampaajalle…


Varustuksina olen ostanut noin 7-sukkahousut ja toivon että kaikki mahtuvat käsilaukkuun, sillä kyllähän te tiedätte, aina ensimmäiset sukkikset menevät rikki päälle vedettäessä, seuraavat vessareissulla jne…

Control top se olla pitää.

Kun näin tämän kuvan päätin mennä ”raitakauppaan”
nyt jännitän minkälainen seepra täällä taas sukeutuu…Tukikalsongit on jo zekattu ja kyllähän se Tenapakettikin pitää ostaa, sillä naurunhyrskettä on odotettavissa, jos ei muuta niin kampaajan päivitellessä seeprahiuksiani, joissa on mäyrää ja tiikeriä myös nähtävissä. No ei vaiskaan mahtavaa naisseuraa ja naurattaa taatusti ja vessoihinhan voi olla pitkät jonot. 


Olen kova etukäteisstressaaja miettien kaikkea mikä voi mennä pieleen, sillä ne kaikki seikat on kyllä koettu. Otetaan nyt vaikkapa esimerkkinä hyvä ystäväni joka tänään on lähtenyt Barcelonan matkalle ilman lompakkoa tai hän onnistui ajamaan läppärin päälle autolla, aika taito sekin. Eli tälläisiä katastrofeja. 


Peili mukaan, ettei hampaiden välissä ole rehuja, peilillä näkee myös taakse roikkuuko hamosesta vessapaperia tai onko itse hamonen jäänyt tapani mukaan sullotuksi sukkahousujen sisään ja ne tukikalsongit ovat kaikille nähtävillä. Tämän takia valitsen huomiselle juhlatuksut eli siistimmät tukikalsongit, ihan vaan varmuuden vuoksi.


Toinen osa minussa sanoo, ( se järkevä) että en tee mitään näistä asioista, nautin ja lakkaan stressaamasta.


Kuulette sitten perästä onko kävelevä katastrofi ollut taas liikenteessä vai voisinko selvitä tämän kerran elämän kujeilematta. Dr.Vranjes huonetuoksuarvonnan voittaja on anonyymi eli Mariah -79, onneksi olkoon Mariah ja kiitos kaikille osallistujille, teitä oli paljon. 


Aurinkoista viikonloppua! <3


70 thoughts on “Keski-ikäinen valmistautuu Indiedays gaalaan ja Dr.Vranjes huonetuoksuarvonnan voittaja!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud