Sabe Masson ja ranskalainen iltapäivä*Kuva lainattu Sabe Masson nettisivuilta

*kuva lainattu Sabe Masson nettisivuilta
Kolmisen viikkoa sitten vietin ihastuttavan ranskalaisen iltapäivän Helsingin RADISSON BLU SAS:n Kitzens ravintolan tiloissa Sabe Masson Soft Perfume uutustuoksujen lanseerauksessa.
Paikalla ihastutti pariisitar ja Le Soft Perfumien luoja Isabelle ”Sabe” Masson Mandonnaud. 

Isabelle  meni nuorena tulevan  miehensä Dominique Mandonnaudin  Shop-8 parfymeria liikkeeseen töihin, rakastui ja ryhtyi äidiksi Dominiquen 4:lle lapselle, myöhemmin he saivat yhdessä vielä kaksi yhteistä lasta . 

Shop-8 parfymerian yhteyteen he ostivat lisänä pienen Sephora-ketjun, jonka he myivät vuonna 1997 niinkin kuuluisalle omistajalle, kuin LVMD eli Sephoran omistavat LVMH (Moët Hennessy  Louis Vuitton.) 
Sephoran menestystarinan varmastikin me kaikki tunnemme.

Iltapäivää vietettiin nauttien Isabellen omien tuoksujen ja uutuustuoksujen parissa eli nimeltään ”Sabe Masson Soft Perfumes”.

Kyseessä on tuoksuvat ja samalla hoitavat tuoksustickit jotka ovat 90%luonnollisia. Isabelle demonstroi miten rauhoittavaa tuoksua voi esimerkiksi kesken päivän sivellä otsaan ja näin harmoninen tuoksu rauhoittaa sielua. 
Tuoksuja on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa
ja sivellä kesken päivää iholle vaikkapa ruuhkaisessa Pariisiin metrossa.

Tuoksuja on tällä hetkellä myynnissä 7:llä eri tuoksulla varustettua parfyymistickiä ja tuoksuja maahantuo ja myy ylelliseen ranskalaiseen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut NATURELLEMENT BIO , hintaa yhdellä stickillä on 24,90 ja Isabelleä lainatakseni ”tuoksut mahdollistavat myös opiskelijabudjetin ja näin tavoittavat erilaisia ostajia kaikissa ikäryhmissä.”  Tilaisuudessa tuoksutin kolmea uutta tuoksua, joten pian on 10:n tuoksusarja koossa, josta löytyy varmasti jokaisen makuun sopiva tuoksu.
Mitä itse tuoksuja tuoksuttelin, valinnan vaikeus oli suorastaan ylivoimainen.
Tuoksut ovat pehmeitä, herkkiä ja vienoja, mutta silti kaikki erilaisia.


Mielenkiintoista on, että stickissä tuoksu pysyy pidempään iholla, kuin nestemäisessä tuoksussa, joiden alkoholi mm.reagoi yhdessä ihon kanssa muuttaen tuoksua. Pitkäkestoinen stick, tuoksun muuttumattomuus ja edullinen hinta tekee stickistä loistavan tuoksusijoituksen.

Isabelle on itse kuvittanut kaikki pakkausten kuvat, kysessä on uskomaton monitoimilady, joka on uransa ohella kasvattanut kuusi lasta. Hän on myös erittäin sielukas ja vaatimatonkin persoona, jonka kanssa oli helppo jutella. 
Kutsu hänen liikkeeseen, jos matkustaisin Pariisiin vaikutti vilpittömän aidolta, kuten lämmin halaus hyvästejä jättäessä. 

Ranskalainen iltapäivä yhdessä Isabellen, Naturellement Bion Liisan ja Tian ja upeiden tuoksujen parissa oli ikimuistoinen kokemus, jonka säilytän muistojeni aarteissa ikuisesti. 

KLIK16 thoughts on “Sabe Masson ja ranskalainen iltapäivä”

 • Niin kuuluu ja nämä stickit huokuvat ranskalaista ylellisyyttä. Isabelle myös osoitti, miten nainen voi olla niin elegantti ja tyylikäs pitkillä luonnollisilla hiuksilla, ilman ryppyleikkauksia, hän vaan oli niin kaunis ja aito pariisitar <3

 • Niinpä. Toista se on tällaisen pottunokkaisen, persjalkaisen, rintavan reitevän ja persevän porilaistaustaisen ikäneidon tilanne. Ei meikäläisestä saa suloista viettelijätärtä saati siistiä seksisymbolia vaikka huiluttelis ranskalaisparfyymistickillä elegantisti otsaan metrisen kerroksen "Tule mun luo" -tuoksua. Ainoo joka tulis olis poliisi, ja sekin kuulkaa virkatehtävissä.

  • Ei saisi minustakaan pariisitarta vaikka hyppäisin aikakoneella hoikempaan teini-ikään. 😉 Mutta tuoksutellessa voi kuvitella ja antaa ajatuksen lentää, että tältä hienostuneet pariisittaretkin tuoksuvat. <3 Viime kädessä tuoksu on omaksi iloksi ja näitä on ihastuttavaa tuoksutella. Eivät puske nokkaan, joten luulen että välttyisit siltä poliisilta sentään. 🙂

   Huumoria sinulla piisaa, hyvin kiteytit tälläisen keski-ikäisen naisen olemuksen, täällä ei niin rintava, mutta hyvin hyvin keskivartaloinen kiittää ja toivottaa hyvää pääsiäistä <3

 • Eli siis tuoksu-stickiä voi sivellä vaikka otsalle? Kiehtovaa, en ole koskaan kuullut moisesta! Missä näitä voisi tuoksutella ennen kuin ostaa verkosta?

  • Hih eikö vaan, mutta jos tuoksuttelisit näitä, niin kenties sitten heti otsaan sivelisit. Näissä höyhenen keveää pehmeyttä, jotain todella rauhoittavaa. Luonnonkosmetiikkamessut ovat pian Kaapelitehtaalla 25-26.4 ainakin ja verkkokaupasta 🙂

 • Tämä oli kyllä ihanan erilainen iltapäivätilaisuus! Kiitos vielä seurasta <3 Aion kyllä ehdottomasti keräillä näitä parfyymistickejä kunnon kokoelman 😉 Eihän näistä osaa valita vain yhtä, kun haluaisi kaikki 🙂 Ihania tuoksuja!

  • Samaa mieltä, että oli jotain niin ranskalaista ja Isabellen tapaaminen oli ikimuistettava kokemus ja Mia sinun <3 <3 Näitä tuoksuja halajan joka mielentilaan. 🙂

  • En tiedä mikä näissä on, mutta näitä huomattavasti helpompi tuoksutella useampia. Johtunee alkoholittomuudesta ja voidemaisesta koostumuksesta. 🙂

 • Pakkaukset ovat kyllä esteetikon silmiin sopivia. Vitsit, kun voisi vaan arkenakin tuoksutella. Oma työpaikkani on tuoksuton, joten viikonloppuisin laitan yöksikin hajuvettä:)

  • Nämä pakkaukset ovat jotain niin täydellistä ja myös niin ranskalaista. Voi että eli sinulla kuluu vähän tuoksuja. Mutta hih nauratti tuo yöksikin hajuvettä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud