Elämän aakkoset pitävät sisällään, miehen, naisen, perheenkin ja naisen omenavartaloisen!

Elämän aakkoset pitävät sisällään, miehen, naisen, perheenkin ja naisen omenavartaloisen!
Hehee nyt päätin jatkaa elämän aakkosia, kun luin Lady of the Messin blogista tänään, että hänen omassa blogissa yhtenä lempipostauksen aiheena, oli nämä aakkoset. Ladyltähän nämä alunperin pölläisinkin, siis tunnustan, aivan koko idean.

Uutena vuotena, pääsin kohtaan K ja tuolloin lupasin jatkaa näitä. No uuden vuoden lupaukset ovat mitä ovat ja siksipä tässä on kuukausia vierähtänyt, ennen kuin pääsimme jatkamaan. Tänäänkin annan ajatuksen lentää, eli juuri nyt tällä sekunnilla kun tätä tekstiä laukkaa tänne, en vielä tiedä mitä aakkoset pitävät sisällään…. Lopetan ne myös kun pää on tyhjä, katsotaan saanko puristettua yhden vai peräti muutaman aakkosen tänne, hui kipakka olo on nyt kyllä. 

Aikaisemmat aakkoset löytyy täältä ja nyt siihen L- kirjaimeen

L

Kamalan vaikea kirjain tuo L, niin paljon mahdollisuuksia se pitää sisällään, lapset, löysä, laiska, lempeä, lihaisa, mutta kyllä se on L niin kuin leffa. Olen varmasti pahin leffamaanikko kautta aikojen, olen mielestäni kerran töröttänyt jopa neljässä elokuvassa putkeen, kun ne ajat asettautuivat sillä lailla mahdottoman hyvin. No mutta kyllä hyydyin, neljäs oli aivan liikaa ja jalatkin muuttuivat L niin kuin levottomiksi, ensi kerralla pitää laittaa koipiin tukisukat, sellaiset pitkille lennoille suunnitellut.

Rakastan leffoissa käymistä, koska en vaan tiedä parempaa tapaa nollata aivoja parissa tunnissa. Hämmentävää kyllä, että miltei kaikki taiteenlajit käyvät, paitsi ei teinien action pläjäykset, sellaiset joissa vain väkivaltaa, muutoin törötän myös ne teinileffat ja aivan tyytyväisenä. Rakastan ranskalaisia ja japanilaisia leffoja, koska ne ovat oudon kummallisia, niissä on outo vire. Mutta me suomalaisethan olemme hieman outoja, vai mitä tuumaatte, asutaan pimeydessä vapaaehtoisesti, saunotaan hullun lailla sadassa asteessa, syödään hyytävän suolaista salmiakkia pussitolkulla, ollaan mahdottoman työteliäitä ja ahkeria ymmärtämättä sitä itse jne…. No sehän on oma mies, ukko, rakas. M kirjain ei vaan voi olla muuta, koska mieheni edustaa sellaista miestä, no tunnustettakoon, johon aina toivoin törmääväni ja sitten törmäsin ja aivan ravintolan portaissa ja otti kiinni. Rankkaakin on ollut ja tahtoa vaadittu, mutta oma mieheni on unelmieni ukkelini, joten itseoikeutetusti M edustaa miestäni. 
N

No sehän olen minä, nainen. Osaan olla naisellinen, mutta kyllä se vaatii hieman pinnistelyä. En tykkää hienostella, toisaalta en tykkää möykkäämisestä, enkä huonoista ruokatavoista, mm.maiskutuksesta, joka olisi hyvin voinut olla myös tuo M kirjain. Maiskutus on kamalinta mitä tiedän… Joskus on kivaa pukeutua mekkoon ja korkkareihin, mutta fakta on, että niissä on himskatin ärsyttävää olla. Olen taatusti oppinut hyvät tavat isovanhemmiltani, mutta niillä koketeeraaminen on mielestäni huonotapaista. Se joka etikettejä korostaa, ei ole niitä äidin maidossa oppinut, on mottoni.

No miten tämä nyt meni tuonne etikettihommeliin, eli tarpeen tullen ne osataan ja osataan käyttäytyä, mutta turha naisellinen  hienostelu ei ole minua varten. ”Iik hämähäkki, apua vessa pitää pestä, jeiks vene tulee soutaa myrskyssä, juu kaikki käy” ja pelkään ainoastaan käärmeitä ja säännöllisiä ihomuutoksia/palleroita iholla. Joidenkin mielestä olen naisellinen, joidenkin mielestä epänaisellinen.
Luulen, että olen jotain siltä väliltä.


O

Niin kuin omena, sillä olen kertakaikkisen auttamattomasti omenavartaloinen ja myös omena-allergikko, miten ristiriitaista. Minulla oli myös ystävä jonka toinen nimi oli Omena ja mielestäni tuo nimi oli ja on niin kaunis,
paitsi silloin kun puhutaan omenavartalosta…
Tosin on siinä massussa jotain turvallista ja lohdullista,
hieman kuin olisi oma pehmoeläin koko ajan matkassa.


Tämä kuva tulee Me Naisiin ja Kodin Kuvalehteen L300
voidesarjan yhteydessä.
Kyseisestä kuvasta näkee oivallisesti tuon omenavartalon.
Lisäksi täytyy todeta, että kuvaajalla on ollut valot niin kohdillaan,
ja linssit ym.että auta armias tuota kaksoisleukaa…
Miten en ikinä opi, leuka ylös!

Mielestäni kuva sanoo ”äänestäkää minua vaaleissa”, heh.

*Kuvan ottanut Mikko Hannula
Ui tämä on vaikea ja nyt koen ristiriitaa luovuttamisesta, miten P kirjaimesta tulee mieleen vain rumia sanoja tai sellaisia ”ilmavia”…

Mutta yhtäkkiä mielen syvyyksistä tulee se mikä oli siellä lähinnä ja perusytimessä eli Perhe. 

Minulla oli ihana lapsuudenperhe, asuin isän vanhempien luona ja isäni sisarukset olivat minulle, kuin sisaruksia tai äiti/isä välimuotoja. Isä oli elämässä mukana ja teimme ikimuistettavan Lontoon matkan ja isän luona yökylässä oli mahtavia rapsakoita sämpylöitä ja Fazerin pieniä Bebe-leivoksia. Isäni ja isän vaimo ovat maailman parhaat isovanhemmat lapsilleni. Isä oli vaan kovin nuori kun synnyin ja äidille ja isälle tuli ero, joten parasta oli asua isän vanhempien luona ja siellä minulla oli mahdottoman hyvä. <3 On täten tämä isokokoinen ja rakas lapsuudenperhe ja sitten on tämä nykyinen perhe, josta haaveilin pitkään.

Jokin pieni kytevä aukko lapsuudesta silti jäi, vaikka lapsuuteni oli erinomaisen hyvä. Oliko se muiden lasten kiusa, joka jäi mieleen kummittelemaan…. Ajattelin että haluan normiperheen, sellaisen jossa on isä ja äiti ja vaikka myös se farmari Volvo ja Kultainennoutaja. Tälläkään kertaa perhe ei kuitenkaan tullut normimuodossa vaan tuli uusperhemuodossa. 

Taas viljelen näitä mottoja, mutta motto on, jos avaa sylinsä ja sydämensä, silloin saa takaisin niin paljon enemmän. Uusperhe on antanut enemmän rakkautta, kuin osasin toivoa. Bonuslapset ja omat, kaikki sulassa sovussa asuen meidän katon alla, kaikki yhtä perhettä. 

Ei tullut sitä normitarinaa, mutta elämä ei mene kuten haaveilee, vaan elämä voi yllättää ja antaa niin paljon enemmän. <3
Jos jää jumiin johonkin standardiin, ei mieli laajene, ei avaudu,
jää asioita kokematta. Jos olisin kokenut mieheni tavatessa, 
juu ei hänellähän on lapsia, olisi tuhatkertainen määrä rakkautta jäänyt antamatta ja saamatta.

Tärkeintä ei ole missä muodossa rakkaus tulee,
vaan se miten sen vastaanottaa ja ottaa siitä sen kaikkein kauneimman irti, tekee parhaansa ja nauttii siitä. 

Nyt meni Niiskumuikkuseksi (ei Nuuskamuikkuseksi) eli Nessun puolelle koko homma,
ei enää ajatuksia, ei aakkosia, tämä on taas hyvä näin.

Jeps ei tähän voi lisätä enempää kirjaimia, aakkoset jatkuu taas jonain päivänä. 🙂

Mukavaa helatorstaita! 
<3


64 thoughts on “Elämän aakkoset pitävät sisällään, miehen, naisen, perheenkin ja naisen omenavartaloisen!”

  • Heh eikö olekin, kuin vaalimainos, tässä tootevana, minähän vakuutan teidät joko ostamaan L300 voidetta tahi äänestämään minua seuraavissa vaaleissa. Kumpikohan on oikea vastaus. 🙂

   Eikö olekin aika romanttista kertoa, että on törmännyt rakkauden kohteeseen. <3 Mielestäni on. <3

   Kiitos Viltsu ja ihanaista viikonloppua!

 • Ei kannata syyttää itseään tuosta kaksoileuasta. Mun mielestä hyvän kuvaajan pitäisi osata katsoa mallilleen edustavimmat kuvakulmat ja silloin tollaista kuvaa ei tulisi. 😀 Toi näyttää siltä, että toi on vielä otettu vähän alaviistosta, joka on suunta joka harvoin mairittelee ketään. Mulla näkyy silloin vain isot nenän sieraimet. 😀

  • Kuvaaja oli kyllä aivan mahtava tyyppi ja niin symppis. Ei kenties nuorempana miehenä osannut edes ajatella tuota leukahommelia, että se on mielestäni aika hurja tuossa kuvassa. Koska se ei varmastikaan hänelle ongelma, kun ei muut ihmiset katso toista ihmistä niin tai näin. Mutta tuollahan on ylempänä kuva, missä kutreja laitetaan, niissä ei kaksaria ja kaikissa niissä kuvissa nassu näyttää jopa hoikistuneelta. Ne on otettu ylhäältä. 🙂 Siinä se juju on, kun aikuista kuvaa.

   Ehkä kaameinta, että Yhteishyvän kuva oli pullataikina ja tämä sitten kaksoileukainen vaalimainos, hehee. 🙂

   Sullako isot sieraimet, voi että meitä naisia, enpä ole moisia kyllä huomannut en livenä, en kuvissa. 🙂

 • Tiia, ehdottomasti L niin kuin leffat<3 Minä rentoudun katsomalla hyvän elokuvan. Kohta taas tilaan yhden, koska näköjään kaupat eivät sitä myy,

  Sano suoraan, että M niin kin mukavudenhalu;) Minä kun olen härkä horoskoopissa niin aina saa lukea, että itsepäinen, luova, päämäärätietoinen, menee läpi harmaan kiven, tähtitaivaan venus, enemmän kodin vaalija kuin kukaan, mutta silti: MUKAVUUDENHALUINEN. Tänäänkin kun pääsin marketeista kotiin, heti liivit jonnekin ja pikukat farkut ja pinkit tennarit ja päälle collaget ja löysä R:n vanha paita ja villasukat;) Se siitä tyylistä.

  Olen poistanut kuvatiedostosta nyt kaikki kuvat, jotka on otettu alaviistosta. Siinähän kohde, kuvattava, vaistomaisesti laskee päänsä alas ja sitten tulee ylimääräisiä leukoja, vaikka niitä ei yleensä näy. Olen oeptellut pitämään pääni pystyssä ja nyt joku pitää leuhkana, mutta oivoi, ei sitten voi mitään;) Näytät ihan poliitikolta ja teet sen vielä tuollaisessa paidassa, joka blondilla pitää olla aina. Mulla noita on muutamia ja kulutan ne ihan puhki. Suvella kekkaloin kotosalla tuollainen vain päällä ja pikkarit, jos muistan.

  "miten P kirjaimesta tulee mieleen vain rumia sanoja tai sellaisia "ilmavia"…" Tiia, sä olet yliveto ja sait mut taas naurmaan. Olet koomikkoainesta ja näen sinut jo jossain tv-ohjelmassa.

  Ei ole aina selviö, että kohtaa Elämänsä Miehen, Osaamme takuulla olla kiitollisiakin…Eläköön tämä toinen ja viimeinen kierros, kun jouluaattona on 30-vuotishääpäivä!

  Ihanaa helatorstaita <3 Katso: Kaikkialla puhkeaa kevään vihreä kitios näiden sateiden..

  • L on niin 100% leffat, että tuossa kohden ei huuli väpäjännyt eikä mieli epäröinyt.

   M mukavuudenhalu, aivan totta, miten se ei ensimmäisenä tullut mieleen. 😉 No nyt sai ukkelikin oman osion ja aivan ansaitusti.

   Mutta kyllä sopii tuohon N kirjaimeen myös tuo mukavuudenhalu, sama täällä ilman tissareita koko päivän, vihaan niitä kapineita ja kaikkea kiristävää ja puristavaa. Kuulostaa oivallisen tutulta, collaget, villasukat ja iso pehmeä paituli, ah ihanaa. <3 Trikoota ja collagea sen olla pitää. <3

   Ehdottomasti pitäisi poistaa, noita leukaisia kuvia on tuhottoman paljon ja en näe tuota leukaa peilatessani, silloin osaan laittaa leuan ylös, mutta en kuvissa, voi maar…. Kuvaaja sanoikin että käperryin aina sisään, eli hieman kuin kilpikonna joka vetää kasvoja sinne kilpeen ja näin ilmaantuu töttöröö kaksoisleuka!

   Aivan poliitikko kuva, kyllä vaan tuota kuvaa olisi jopa joku saattanut äänestää. 😉

   Heh voihan p:ee sentään. 😉 Vilkas on mielikuvitus. 😉 Ai mahtavuutta jos sain naurua aikaan, mieheni sanoo välillä, että "olen hullu", mutta luulen, että sanoo sen hyvällä. 😉

   Leena ei ole selviö ja odotin miestä pitkään. Oli aika selviö minkä luonteinen miehen tulee olla ja kappas sellainen tuli. Samaa mieltä, eläköön tämä miehelle toinen ja minulle ensimmäinen kierros ja toivon totisesti että viiskymppisenä ukkeli hankkii isomman veneen ja pitää vanhan vaimonsa. 😉

   Hyvä että sataa, vehreää on kaivattu jopa tälläinen ei viherpeukalo. <3

   Ihanaa helatorstaita halausten kera. <3

 • Mulla on toi kaksoisleuka ongelma paljon pahempi kuin sulla. Laitan aina pääni kallelleen niin, että saan aikaan sivu kaksarin…ei kovin kaunista katseltavaa.
  Sä oot ihqu ♡

 • Ihana sinä ♥
  Minäkin halusin perustaa ydinperheen ja hetkeksi sellaisen sainkin. Kuten sinäkin totesit, elämä ei läheskään aina mene niin kuin haaveilee, mutta mikä parasta, elämä voi yllättää monellakin tavalla. Minullakin elämä vei vaikeuksien kautta voittoon eli entistä onnellisempaan ja erittäin rakkaudentäyteiseen elämään, jollaisesta en edes osannut koskaan haaveilla 🙂
  Ihanaa helatorstaita sinulle Tiia ♥

  • Oho, ensimmäiset lauseet hävisivät johonkin? Söhlään täällä taas näppeineni (nakkisormineni) =) No, siis piti sanomani, että ihana tämä aakkospostaus ja minusta paras ja koskettavin oli P-kirjain, tosin ensin räkätin rumille sanoille ja "ilmavia" kohdalle =D

  • Ansku miten kauniisti kirjoitat. Elämä ei todellakaan menen kuten suunnittelee ja on yllätyksiä täynnä. Välillä todella surullisia sellaisia. Mutta avoimin sydämin kun kulkee ja ottaa vastaan mitä tulee ja osaa arvostaa sitä, löytyykin juuri sellainen elämä, jota niin ihanasti kuvailet. <3 Ihana Ansku <3

   Heh P oli ehdoton ykkönen, teksti muutti muotoaan, mikä yllättävää itsellenikin. Ajatuksena oli tehdä huumoripläjäys, mutta syntyikin tälläinen.

   Ihanaa helatorstaita ihanainen Ansku <3

 • Leuoista viis, ihania onnellisia kuvia <3 Ja <3 miten kauniisti kirjoitat perheestä ja rakkaista <3 Johan menee sydämelliseksi 😀

  • Niin en tiedä missä vaiheessa huumoripostaus muuttui vaaleanpunaisilla silmälaseilla varustetuksi. Ei tiennyt mitä tulee, mutta tuli mitä tuli. 🙂

 • Tiia, sun kirjoituksesta kuultaa onnellisuus ja sehän on tärkeintä. Olet sinut itsesi kanssa ja sehän on tärkeintä. Sinulla on unelmien mies ja perhe ja sehän on tärkeintä. Ei kun äänestämään meikäläiset:)

  • Hih oliko hyvä palopuhe, arvot kohdallaan, kenties hieman miälenvikaista huumorintajua ja liikaa elokuvissa lojumista, mutta silti voisi äänestää, kenties. 😉

  • Nyt ainakin aion opetella leuka pystyyn poseerausta, kun maar joka lehdessä (heh ihan kuin olisin mukamas joka stara) nooo Yhteishyvässä ja tuossa vaalimainoksessa katsoo leukaisa naikkonen. 🙂

   Ihanaa loppuviikkoa Päivi <3

 • Mennään joskus yhdessä katsomaan joku leffa… mä oon kyllä vähän leffarajoitteinen… katson kotimaiset, romanttiset ja hauskat elokuvat… Sitä huomaa itsessään usein vaan ne virheet. Kaunis sinä.

  • Enemmän kuin mielellään lähden leffaan ja rakastan romanttisia elokuvia, joten sellainen siis. Kaikki suomalainen ei nappaa, ooh se tuijottelu, hitaat lauseet, dialogi, aarghh niin hidasta ja puisevaa, että käy hermoon. Mutta olen nähnyt tosi hyviä suomalaisia leffoja, vaikkapa Mielensäpahoittaja. <3

   Niin näen ne virheet vaan joka päivä ja se kyllä käy välillä hieman masentavaksi. 😉

 • Kiva postaus <3 näitä on aina kiva lukea!!!! Tärkeintä on onnellisuus ja se kuultaa postauksesta läpi!

  Kivaa viikonloppua <3

  • Minäkin tykkään näitä ja haasteita lukea muiden blogeista, aina oppii jotain uutta bloggarista. 🙂 Niin tavallista arkea, mutta ainakin juuri tällä hetkellä, onnellista sellaista. <3

   Ihanaa viikonloppua ihanainen tuulaanneli <3

 • Ihania aakkosia! Onnistuit koskettamaan, välillä tuli melkein vedet silmiin. Mukavaa helatorstaita sinulle ja perheellesi! <3

  • <3 niin en tiedä mitä tapahtui, ensin tuumin että tulee huumoripitoista ja yhtäkkiä perhe pistikin herkäksi. Perhe vaan on <3 Oikein mukavaa loppuviikkoa Niina <3

 • Niin ihana postaus ! Elämässä pitää uskaltaa ottaa riskejä. Mikään ei ole niin tärkeää kuin rakkaus.

  • Näin se on, rakkaudessa ei tule pelätä vaan luottaa omaan intuitioon. <3 Tosin ensin on ehkä tullut mokattua ja opittua mitä elämältä haluaa ja kumppanilta. <3

   Rakkaus ja perhe <3

 • Lämpö ja onnellisuus tosiaan huokuivat tästä postauksesta ♥ Ihanaa luettavaa. Mutta eiköhän nyt oteta nämä mukana kulkevat pehmolelut kainaloon (jaiks mikä mielikuva tuli silmien eteen…ei ollut tarkoitus) ja mennään nukkumaan. Kauniita unia!

 • Ihanan lämmin postaus niinkuin Tiia itsekkin <3 Mukavaa,kun kirjoitat hienostelematta vaikka etiketit osaatkin 😉

  • Apua toivottavasti en nyt briljeerannut etiketeillä. Jos meikälainen laitettaisiin, nooh vaikka kuninkaallisen perheen ruokapöytään, olisin taatusti oikea norsu porsliinikaupassa tai vaikkapa japanilaisessa ruokapöydässä. Mutta perustavat on tullut opittua, hih niin kuin varmaan me kaikki. Mutta ihmiset jotka korostavat etikettejä, ei näin, noin ja pitävät asiasta kovaa ääntä, niin sellainen nyppii, tuo ylihienostelu, mikä ei olekaan sitten hienoa laisinkaan. 😉

   Anne sinä olet lämmin ja ihana <3

 • Sun teksti on aina niin ihanaa lukemista :). Siitä huokuu sellainen onnellisuus ja pirteys :).

  Tuo kuvahan on muuten hyvä, mikä lehteen tulee – oikein kaunis Tiia <3

  • Lehtikuvassa näen vain tuon kaksarin, no nyt huijaan, myös nuo vuosirinkulat kaulassa. 😉 Tällä hetkellä elämä on tasapainoista ja hyvää ja niistä osaa nauttia, kun murheita ym.on tullut aivan riittämiin. Ihan perusarki riittää ja tekee niin onnelliseksi. 🙂

   Ihanaa helatorstaita Laura <3

 • Kiva postaus. Tunnen niin tuskan tuon kaksoisleuan kanssa. Itselläkin se tulee lähes joka kuvaa, vaikka missä asennossa yrittäisi olla.Siinä mielessä selfiet ovat kivoja, että niissä se harvemmin näkyy, kun voi itse sitä asentoa katsoa sopivaksi.

  • Se on masentavaa, kun tosiaan kaikissa kuvissa heiluu tuo kaksari ja myös vuosirenkaat kaulassa, voi apua mitä ikä tekee ja no ylikilot. Tosiaan kun itse ottaa, niin omalla kohdalla sadas otos onnistuu ja ei näy kaksaria ja taika on tosiaan siinä, että ylhäältä otettu kuva. 🙂

 • Ihana postaus! Luin oikein ajatuksella läpi kaikessa rauhassa ja niiiin paljon viisaita asioita se sisälsi. Sinulla on todella upea luonne ja asenne että varmasti sen asioista olet saanut elämältä niin paljon kaikkea hyvää. Monella olisi näistä asioista opittavaa, kiitos! Ihanaa helatorstaita <3!

  • Apua iski oikein paineita. En todellakaan ole mitenkään ihmeellinen ja aamukänkkis ja iltakänkkis. Ainoa mitä voi pitää jonkinlaisena heh "kasvuna" on yrittää löytää vaikeuksista jokin opetus ja miten vaikeuskin on tuonut hyvää ja se ettei menneitä murehdi, eikä myöskään tulevaa. Tavallinen arki on todella mukavaa ja muuta en toivokaan. 🙂 Mutta siis upea luonne, ei nyt sentään vaan virheitä pullollaan.

   Kiitos Katinka kauniista sanoista, mielestäni sanasi kertovat sinusta todella paljon, että sinulla on upea ja kaunis luonne <3

   Levollista ja mukavaa helatorstaita <3

  • Kiitos kaunis, tällä hetkellä arki sujuu ja elämässä ei ole kummempia hiertäviä asioita. Perusarkea, mikä onkin niin rauhallista ja hyvää ja siinä on kaikin tavoin riittämiin. <3

  • Aivan raivoon! En kestä sitä laisinkaan ja välillä mietin, miten jotkut maiskuttavat surutta menemään. Yritän muksuillekin opettaa, että suu kiinni kun syövät. No maiskuttavat aivan hitsisti, mutta ehkä he jonain päivänä muistavat äidin opit. Toivottavasti en aiheuta heille kuitenkaan maiskutustraumoja. 😉

 • Hyvä kuva, minäkin äänestäisin! Sinun tekstejä on kiva lukea, kun välillä saa nauraa hörähdellä ja sitten taasen vetää hiljaiseksi. Mukavaa helatorstaita sinnekin!

  • Hih teksti kuulostaa hieman jopa "skitsofreeniseltä" ei vaiskaan, mutta tosiaan huumorilla aloitin ja loppu menikin perheeseen ja tällä kertaa ei naurattanut vaan liikutti. 🙂 Hih tuo on niin vaalikuva ettei tosikaan, oikein naurattaa, en normaalisti ole noin tootevana ja selvästi tuossa kädet puuskassa, on tarkoitus suojella sitä omenaa. 😉

   Ihanaa helatorstaita <3

 • Ihanaa tarinaa… Ja hyvistä asioista elämässä muistaa olla kiitollinenkin, joka päivä, kun aikuisena tietää, ettei ne ole itsestäänselvyyksiä;)
  Mukavaa helatorstaita Tiia!

  • Hyvä Mieli jetsulleen näin, aikuisena tietää ettei mikään ole itsestäänselvyys, siksi ne yksinkertaisimmat asiat, kuten arjen sujuminen ovat kiitollisuuden aiheista isoimpia. <3

   Oikein mukavaa helatorstaita Hyvä Mieli <3

  • Heh on kyllä aivan vaalikuva, miten onkaan, noinko niitä tehdään. 😉 Heh. Oi mielenkiintoista ja jännää, mitkähän kohdut osuivatkaan. <3

 • Oivat ovat aakkoset 🙂 Ja tuo KK-kuva, kieltämättä aavistus voitontahtoista puoluerouvaa asennossa on 😉 mutta se ei mallia ollenkaan pahenna!

  • No eikö olekin, voihan vaalimainos. 😉 Hih. Ja tuo kaula ja leuka, miten vedän sisään kuin kilpikonna, joka laittaa pään kilpensä suojaan. No kun oli niin jännittävät kuvaukset. 😉

 • Voihan ihanat elämän aakkoset 😀
  P no se vois olla vaikka pullaposket, jotka minulla oli pienen pienenä tyttönä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud