Yhtä synttärihumua Tomorrowland Official Trailer #1

Yhtä synttärihumua Tomorrowland Official Trailer #1

Onpahan pari päivää ollut varsin haipakkaa.
Eilen oli pienimmän 9-vuotiskamusynttärit
Varsin monta vipeltäjää talossa vilisti,
mutta kappas säät suosi
ja muksut telmivät ulkona.

Lisäksi ei enää tullut miljuunaa lasta
pyytämään kaatamaan mehua,
annostelemaan ruokaa,
auttamaan jumittuneessa vetoketjussa,
solmimaan kengännauhoja.

Nämähän oli suorastaan helpot bileet,
lapset kasvaa!
Mutta miksi olen ihan tööt,
no koska minä vanhenen mukana…
Tänään on tasan 11-vuotta siitä,
 kun taasen Krista syntyi Latviassa.
 Kävimme katsomassa synttäreiden kunniaksi
 huikean jännittävän Disneyn
 uusimman elokuvan
Tomorrowland.

Oli oikein hyvä elokuva, 
 tämä äitikin tykkäsi,
vaikka pitkittyneen puhedialogin
kohdalla meinasin nukahtaa…

Kauniita unia kaikille
ja olisi taas hirmuisen kivaa kuulla,
miten teillä vietetään lasten synttäreitä
ja kiinnostaako Disneyn
Tomorrowland.
<345 thoughts on “Yhtä synttärihumua Tomorrowland Official Trailer #1”

 • Tiia, takuuulla ihanat juhlat, molemmat. Kiva tkuvat<3

  Meillä etenkin kuopuksen synttärit olivat iso happening. On kurjaa kun on syntynyt heti joulun jälkeen, joten meillä oli siis ensin iso joulu, jossa kolmen perheen lapsia, sitten Merin synttärit ja sitten uusi vuosi, jolloin Meri sai aina pyytää kavereita yökylään. Sen jälkeen teki mieli olla vaan ihan hiljaa ja nukua;) Siis vaikka emme kovasti perusta ilotulitteista, koirat säikyvät, tulee sotkua ja melusaaastetta yms., mutta niin se vain oli, että kun oi Merin synttärit hain joka vuosi poliisilaitokselta erikseen luvan ilotulitukeen! Juhlia vieteenni 2 päivää. Ensimmäinen juhla oli kavereille, joita oli paljon. Juhlat kestivät tunteja, joten oli monenmoista syömistä, pelaamista, leffaa ja sitten se ilotultius. Tonen juhlla oli kaikille kummeillle, sionvanhemmille etc., jotka asuivat kaukana, ja jotka sitten viipyivät yön yli. Tämä humu siis vuosi vuoden jälkeen joulun ja uuden vuoden välissä! Mutta jälkeenpäin ajatellen se kaikki oli vain niin hauskaa.

  Lepäähän nyt kunnolla, sillä muistan, miten uupunut sitä silloin saattoi olla <3

  • Heh on kurjaa myös syntyä ennen joulua, siis lapsena… 😉 Monesti tuli joulu/synttärilahja samassa paketissa. 😉

   Ymmärrän Leena niin hyvin tuon yökyläilyn jälkeisen väsymyksen. Ei se siivo ja laittaminen vaan se meteli! Hih ja wau sinä tarmopesä, luvat ilotulitteisiin. Ikimuistettavat synttärit olet luonut, mutta hei elämää isompaa sen kuuluukin olla. <3

   Meilläkin on sunnuntaina vielä mummit ja kummit, juhlia on kuitenkin kiva laittaa, etenkin kun pääsee vauhtiin. 🙂 Niistä jää myös ihania muistoja.

   Hih vielä ei ehdi levätä, on suursiivousta ja juhlien valmistelua. Ehkä kovin oli toukokuu, jolloin tosiaan molempien tyttöjen kamusynskät, kummimummisynskät, tytär pääsi ylioppilaaksi ja vielä perään pojan rippijuhlat, siinä oli laittamista.

   Ensi viikolla nukutaan lasten kanssa pitkään. No nyt huijaan, Sofia ei koskaan nuku pitkään.

   Upeaa viikonloppua Leena <3

 • Nyt alkoi kyllä tehdä mieli noita synttäriherkkuja;)
  Ja onneksi ei enää tarvitse meillä lasten synttäreitä viettää – vaikka kivoja kekkereitä olivatkin, niin kyllä niissä oma hommansa oli – niinkus tiedät;)
  Kivaa ja rentoa loppuviikkoa sinulle, ihaNainen Tiia <3

  • No tunnustan popsin muutaman irtarin, mutta muuhun en koskenutkaan… No te olette juhlat juhlineet ja seuraavaksi ehkä sitten lastenlapsien juhliin jonain päivänä. 🙂

   Hommaa piisaa, mutta tyytyväinen olo jälkikäteen, että taas on tästäkin suoriuduttu. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Lady ihanuus <3

 • Menneisyyttä ovat synttärikutsut, onkiminen yläkerran ikkunasta, ilmapallot ja mehumukit. Kaiholla muistelen, mutta samalla on ihan ok, että nuoriso juhlii onkimatta 🙂 Jännä leffa!

  • Hih meilläkään ei enää ongita, mutta se oli kyllä kestosuosikki. <3 Sama juttu kaiholla muistelen ja ihanaa oli, kamalaa kun ne muksut niin vikkelään kasvaa, mutta toisaalta jokainen vaihe on mielenkiintoinen. <3

   Aurinkoista viikonloppua Marianna <3

 • Teillähän on ollut varsinainen synttäriputki! No, se on hyvä kun kerralla saa juhlittua useamman juhlan pois päiväjärjestyksestä. Niin mukavia kun ne juhlat ovatkin, niin…;)

  • Putki jatkuu vielä sunnuntaisilla mummikummisynttäreillä. Mutta varmaan teilläkin tälläisiä putkia ollut vai onko muksut syntyneet eri aikoihin. <3

   Ihanaa viikonloppua PauMau <3

 • Kyllähän se on tuokin leffa katottava, poika siitä jo höpöttikin. Meillä on nyt myös vietetty leffasynttäreitä. Ostan liput ja herkut ja shoppailen ite rauhassa leffan ajan 🙂

  • Leffa oli tyttären mielestä paras ikinä, joten suosittelen. Minäkin viihdyin täydellisesti, vaikka väsymys painoikin kohdassa jossa paljon puhetta.

   Kuulostaa just täydelliseltä leffahetkeltä, ite jonnekin nauttimaan välillä.

   Upeaa viikonloppua Outi <3

  • No mutta hei, nehän kuulostaa juuri täydellisiltä! Joten turhat suomimiset pois. <3 Lapsi muistaa mahtavat mäkkärisynskät.

   Upeaa viikonloppua <3

 • Meillä on isomman juhlat ulkoistettu jo useampana vuonna, on ollut HopLopia, keilausta ja nyt viimeisin villitys Megazone. Kukkaro kärsii, mut äiti pääsee helpommalla… Pienempi juhlii kotona vielä ainakin seuraavat synttärit. Onginta on ollut se kohokohta kun oikealla virvelillä saavat onkia portaikossa 🙂

  • Aivan totta, ulkoistetut synttärit tulevat aina kalliimmiksi. Mutta siitä on varmasti valmis maksamaan, ettei koti ole hujan hajan. Sinähän teet aina niin upeat kakut ja kaikki. <3 Minä en osaa sellaisia taiteilla ja heh, nyt oli jäätelökakkuna Viennettaa, mutta lapset tykkäsi.

   Onginta on kyllä niin lasten mieleen, ettei tosikaan.

   Upeaa viikonloppua Marika <3

 • Tosi kaunis kattaus ja herkullisen näköinen tarjoilu. Synttärit ovat tärkeitä juttuja lapsille ja tietysti aikuisillekin. Omat lapseni ovat jo kolmekymppisiä, joten ei ole pitkään aikaan tullut järjestettyä lastenkutsuja (eikä lapsenlapsia vielä ole). Mukavat muistot niistä kyllä on. Ja lapsen ilohan se on pääasia.

  • Hih no pöydässä on kaikki sellaista valmista, kun tällä kertaa en sitten leiponut mitään, kun ne aina jää syömättä. Synttärit ovat kovin tärkeitä ja niistä jää ihanat muistot. Itsekin muistan omani, kyllä se kuitenkin tuntuu hyvältä, että yksi päivä on ihan itselle.

   No ehkä te pian taasen Sari juhlitte lasten synttäreitä siellä. <3

   Aurinkoista viikonloppua Sari <3

 • Kivan näköiset tarjoilut! Mukavia muistoja juhlista on jäänyt, erityisesti päivänsankareille! Yksi poika työnsi karkin nenäänsä ja sitä koitettiin porukalla saada pois. Saatiinhan se ennen kuin äiti tuli hakemaan 🙂

  • Saija hihii arvaa naurattiko, vaikka silloin ollut varmaan vakava paikka. Karkin poistaminen nenästä ei taatusti ole se helpoin juttu. Meillä meni sellaisen zuzupetzin rattaat kerran lapsen tukkaan tuhannelle kieputukselle, siinäkin oli hommaa saada irti. Mutta saatiinhan me. 🙂 Nämä hassutukset juuri luo niitä hauskimpia muistoja.

   Ihanaa viikonloppua Saija <3

 • Onnea synttärisankareille! Joka vuosi mietin, että ison poikalauman kanssa juhliminen voisi olla helpompaa ulkoistettuna, mutta kotisynttäreissä on oma kiva tunnelmansa. 🙂

  • Hih se on kyllä aikamoista ja poikien synttärit ovat raisumpia kuin tyttöjen. Koettu on nekin ja pahin oli kun ostin pojan synttäreille kaikille sellaiset vappupillit, tyhmä minä… Se meteli…

   Kivaa viikonloppua Pihi nainen <3

  • Hävettää tunnustaa, että tänä vuonna en mitään leiponut… Mutta kun lapset ei tykkää ja jää syömättä….

   Ihanaa viikonloppua Micu <3

 • Onnea sankareille!

  Noin meilläkin on kaverisynttäreitä juhlittu; sipsii, karkkii, limuu, jätskii. Kun muksut oli pienempiä, järkättiin jotain juttua tyyliin ongintaa, aarteenetsimistä, leikkejä ja pelejä. Pikkukoululaiset on itse kehitellee juhlatekemisen. Nyt noi esiteinit ja teinit juhlistavat synttäreitä parin parhaan kaverin kanssa leffassa, hampparilla, pitsalla. Ihanan helppoa nykyään 🙂

 • Meillä on töissä ollut koko viikon samankaltainen kattaus ja alkaa närästää. Ei ole enää hyvä olo 😀

  Onnea!

 • Onnea! Ja tulin imuroimaan inspistä meidän ipanan kaverisynttäreille…Herkut näyttivät hyviltä 🙂

  Meillä on vielä niin pienet juhlijat, pitää keksiä leikit ym mutta pikkuhiljaa veikkaan, että meilläkin alkaa ohjelmien keksiminen helpottaa, kun sankareilla tulee ikää enemmän 🙂

  • Aivan totta, nyt ensimmäistä kertaa ei enää järjestetty ongintaa. Vaikka luulen, että olisivat saattaneet kuitenkin siitä vielä tykätä. 🙂 No tarjoilut olivat tänä vuonna niin perus, perus, flunssa tai allergia, en edes tiedä kumpi panee väsyttämään. Nyt ei oikein ollu tämän äidin ote kohillaan.

   Ihanaa viikonloppua <3

 • Onnea sankarille. Nuo ajat ovat onnellisesti takana, mutta yleensä järkkäsimme juhlat itse kehitellen kaikenlaista onkimisesta ja aarteenetsinnästä lähtien. Silloin ei ollut ohjelmatoimistoja, jotka olisi juhlia järkänneet. Kivoja muistoja kuitekin .

  • Hih nykyään on kaikenlaisia ohjelmatoimistoja ja netistäkin tursuaa vinkkejä, joita en kurki ettei tule paineita. 🙂 Hyvin samanlaisilta kuulostaa meidänkin juhlat.

   Ihanaa viikonloppua M <3

 • Meillä juhlitaan edelleen synttäreitä. Sellainen on ollut suunnitelma, että viimeiset isot juhlat on 10v ja sitten pitää siirtyä johonkin pienimuotoisempaan. Usein olemme juhlineet kotona, mutta myös HopLop ja Megazone on koestettu. Viimeisimmä juhlat olivat koulun jumppasalissa, mikä toimi vallan mainiosti.

  Veikkaa, että minulle ei tule juurikaan ikävä lastenjuhlia, kunhan joskus putken pää koittaa. On niitä siihen mennessä sitten juhlittukin 😀

  • Täällä aivan sama, 10-vuotiaana viimeiset kamusynttärit. Jumppasalit ovat kivoja ja sitten täällä on usein palvelutalon uima-altaalla synskät ja nekin tosi kivat.

   HIh ei niitä sitten ehkä tule ikävä kuitenkaan. Tässä jo itselläkin takana näitä neljän lapsen verran ja ensi vuonna viimeiset eli pienimmän 10-vuotissynttärit. Sitten pienemmällä kaavalla.

   Mutta hyvä me, olemme luoneet upeita muistoja.

   Ihanaa viikonloppua Rva Kepponen <3

 • Onnea sinne! Mukavasti olette synttäreitä juhlistaneet ja herkkuja näyttää pöytä notkuneen=) Uuh..on niissä synttäreissä aina hommaa ja jälkeenpäin siivoamista..Mutta lasten riemu ennen kaikkea =) Ja äkkiä ne on kaverisynttärivuodetkin menneet..meilläkin jo kaksi aikuista.Yhdelle vaan enää synttäreitä järkkäillään..nyyh <3

  • Yhdelle vielä, miten ne kasvaakaan niin nopeaa. Pitäisi vaan nauttia joka hetkestä, heh niistäkin kun saa imuroida tuhansia popcornin palasia ja sipsejä lattioilta.

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

 • Onpa hauskat nuo yllätyspussit. Tytöillä ei vielä ole ollut kaverisynttäreitä, vaan heitä ollaan juhlittu kummien ja sukulaisten kera. Ehkä ensi vuonna heilläkin ensimmäiset kutsut edessä, kun täyttävät viisi. Esikoisella ensimmäiset kaverisynttärit vietettiin, kun hän täytti juurikin viisi. Kahdet kutsut ollaan pidetty kotona ja yhdet Hoplopissa. Ja isoimman seuraavat synttärit varmaan taas ehkä ulkoistettuna, kun siinä vaan pääsee niin paljon helpommalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud