Cosmerya hemmottelua ja arjen luksusta, deep steep herkullista luonnonkosmetiikkaa!

Cosmerya on ihana verkkokauppa pullollaan toinen toistaan upeimpia kosmetiikkamerkkejä. Suuret määrät luonnonkosmetiikkaa, joista oma ehdoton valintani on deep steep tuotteet. Oletteko muuten kuulleet aiemmin deep steep merkistä?


Tilasin aikoinaan oikeastaan kauniiden pakkausten perusteella Cosmeryasta deep steep tuotteita, ihastuin ja vinkkasin ystävällenikin, hänkin tilasi ja ihastui myöskin. 


Vaikka ihastuin tai oikeastaan suorastaan hurmaannuin deep steep tuotteisiin, taustalle jäi erityisen hyvä mieli erityisestä ihmisestä verkkokaupan takana. Palvelu oli lämmintä ja sydämellistä ja jos tarvitsisin jotain uutta, ensimmäisiä verkkokauppoja joihin hakeutuisin olisi ehdottomasti Cosmerya. <3


Oli jännää kuulla, että Cosmeryan Merja oli löytänyt blogini miltei blogini alkumetreillä, suorastaan ihmeellistä sattumaa. 


Kun Merja ehdotti yhteistyötä, tuli sellainen kiva fiilis, että tuo ihana ihminen kenties pitää blogistani.  Merja kyseli olisiko joku merkki mikä minua kiinnostaisi erityisesti ja vastaus oli muitta mutkitta deep steep.


Pidän itse purkkien kauneudesta ja myös tyylikkyydestä. Tuoksut ovat kertakaikkiaan ihania ja deep steep antaa iholle raikkaan ja pehmeän silkkisen tunteen.


Taas olisi blogissa tuoksunappi tarpeellinen, jotta pääsisitte tuoksuttelemaan näitä suihku/vartalo-ja jalkojenhoitotuotteita.


Merja tarjosi 10% alekoodin verkkokauppaan ja koodi on hauskasti KESKI-IKÄ ja Deep Steep tuotteet löydät alla olevasta linkistä ja paljon muuta. 


Suosittelen kovasti, ihanaa luonnonkosmetiikkaa erittäin kauniissa ”kääreissä”.


Tuoksuvaa sunnuntaita!
<3Deep Steep yhdistää tuotteissaan luonnollisuuden ja luksuksen. Merkki tarjoaa virkistävän erilaisen valikoiman, ihonhoito-ja peseytymistuotteita. Käyttäjiä hemmotellaan puhtailla ja turvallisilla tuotteilla, jotka näyttävät, tuntuvat ylellisiltä-sopien päivittäiseen käyttöön.


Deep Steep tuoteperhe sisältää kaikki tärkeimmät tuotteet päivittäiseen hygieniaan ja hemmotteluun. Tuotteissa pääraaka-aineena ovat mm.luomutuotettu aloe vera ja erilaiset kasviöljyt. 

Deep Steep on 100% luonnollinen ja vapaa kemikaaleista, synteettisistä säilöntäaineista, keinotekoisista hajusteista.  Ei testattu eläinkokein, Cruelty free bunny-sertifikaatti. 


Valmistettu Johns Island-South Carolina

24 thoughts on “Cosmerya hemmottelua ja arjen luksusta, deep steep herkullista luonnonkosmetiikkaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud