Apua hyviin uniin ja vessavaivoihin luontaistuotteiden avulla!

Blogin puolella on tullut kirjoitettua ajoittaisista univaikeuksista ja miten niihin lähdin hakemaan apua Apteekin melatoniinista. Melatoniini sinällään toimi, mutta aamulla kampesin itseni ylös vasta 10:n hujakoilla ollen pöhnässä noin kello 13 asti. Pöhnäisyys ei ole tunne josta juurikaan voisin sanoa pitävänäni… 
Suorastaan kohtalollinen tuuri kävi, kun pr-toimisto Sugarin kautta tarjottiin testiin Aboa Medican luonnonmukaisia melatoniinipillereitä, purkki kuvassa oikealla. Lopetin apteekin synteettiset pillerit siihen paikkaan ja vaihdoin lennossa luonnonmukaisiin ja wau mitä on tapahtunut. Olen nukkunut kuin enkeli, heräten joka aamu n.8:lta, ei pöhnää vaan hyvin nukuttu erinomainen olo. Nämä ovat parasta mitä pitkään aikaan on tapahtunut yöunieni saralla. Myynnissä luontaistuotekaupoissa, mm.Life kaupoissa, Terveysmarket, Luontaistuntijat jne. Lämpimästi suosittelen!
Blogissa on tullut myös sivuttua, että kärsin kroonisesta virtsarakon tulehduksesta ja siksikin näitä vessa-asioita on tullut käsiteltyä blogissa oikein urakalla. Sain samalla reissulla (kyllä olen vaivainen;) Solgar Cran Flora karpalo/asidophilus pillereitä virtsavaivoihin. Syön normaalisti lääkärin määräämää estolääkitystä. Nyt olen vähentänyt lääkärin määräämiä pillereitä ja pärjännyt estolääkityksen ominaisuudessa näillä Solgarin kapseleilla. Toki kun kunnolla virtsarakontulehdus iskee päälle, olen joutunut edelleen turvautumaan ns.antibiootteihin, mutta estolääkkeenä nämä ovat toimineet minulla loistavasti. On niin paljon parempi fiilis, syödä luontaisia pillereitä vaivoihin, kuin lääkkeitä. Solgaria myös saa mm. Life kaupoista ja luontaistuotekaupat ympäri maan. 
*Aboa Medica Melatoniini 1,9 mg.
Paremman unen puolesta!


Melatoniinia ei aina muodostu olosuhteisiin nähden riittävästi, joten sen nauttiminen ravintolisänä on perusteltua. Melantoniini auttaa lievittämään aikaeron vaikutuksia ja auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tämä melatoniinivalmiste tarjoaa kolmen kuukauden tupla-annokset eli 1,9mg puhdasta melatoniinia vuorokausiannoksessa ja mahdollisuuden ”venyttää” vaikutusta ottamalla yksi tabletti veden kera nieltynä (hitaammin imeytyvä) ja sulattamalla toinen suussa (nopeammin imeytyvä).Annostus: 1-2 mikrotablettia nukkumaan mennessä.


*Solgar Cranberry Asidophilus 

*Valmiste sisaltaa konsentroitua karpalouutetta, jossa on mukana C-vitamiinia (Ester-C®) ja probioottibakteeri L. Acidophilusta (6 miljardia probioottia). Karpalouutetta on kaytetty perinteisesti naisten virtsatietulehduksiin, mutta myos vahvistamaan kehon immuunipuolustusta. L. Acidophilus on terveysvaikutteinen bakteeri, jota on luonnostaan ruuansulatuskanavan limakalvolla, mutta myos eraissa jogurttivalmisteissa. Ohutsuolen sisaltamat hyvanlaatuiset bakteerit, kuten L. acidophilus auttavat tasapainottamaan suoliston mikrobiflooraa ja edistavat myos ravinteiden hyvaa imeytymista. Ester-C on happoneutraali C-vitamiini, joka ei arsyta mahaa tai suolistoa, se sisaltaa myos C-vitamiinin luonnollisia aineenvaihduntatuotteita, kuten treonaattia, joka tehostaa C-vitamiinin imeytymista ja biosaatavuutta. Cran Flora -valmistetta voivat kayttaa myos miehet, silla karpalouutteella on edullisia vaikutuksia eturauhasen hyvinvointiin ja liikakasvuun.

Kissan unenlahjat olisi kivat, eikä niitä jatkuva kahvin juominen edesauta…. Kahvi vaan on niin hyvää ja konehuone ei lähde käyntiin ilman, mutta ei kahvia pitkin päivää…

Vaan illalla Yogi tai Pukka uniteetä ja Aboa Medican melatoniinia ja hyvät unet ovat taatut.  Kyllä hyvillä unilla vaan on merkitystä kaikkeen. Niin on myös vessa-asioilla, on rankkaa alati pohtia missä on vessa?
Olkaahan kuulolla jos terveysvinkit kiinnostaa. Pian vinkkaan vielä maailman parhaan hyttysten kutinaan tarkoitetun voiteen ja lasten kasvukipuihin tarkoitetun taikavoiteen. Lisäksi pian tulee juttua täysin luonnonmukaisista orgaanisista terveyssiteistä joita käyttäessä ei ole enää paluuta entiseen. 
Kiinnostaako sinua luonnonmukaiset vaihtoehdot ja oletko kuullut kyseisistä tuotteista tai ovatko jopa käytössä?
Oikein leppoisaa ja hyväunista perjantaita kaikille!45 thoughts on “Apua hyviin uniin ja vessavaivoihin luontaistuotteiden avulla!”

  • Hyvät yöunet ovat kyllä Luojan lahja. <3 Samaa mieltä, en vaan aiemmin uskonut että luonnonumakisuus voisi toimia.

   Ihanaa perjantaita Outi <3

 • Nyt alkoi kiinnostaa.. lääkärin määräämä melatoniini aiheuttaa juurikin tuon "pöhnä"ongelman täälläkin. Taidan lähteä luontaistuotekauppaan. Kotona kyllä nukuttaa, mutta kun puolet ajasta on työmatkoja ja hotellissa ei nukuta 🙁
  – patsy-

  • Patsy nuo apteekin melatoniinit aiheutti sen, että puoli päivää meni pöhnässä ja verenpaine myös pitkin päivää alhainen ja olo vetämätön. Nämä Aboa Medican (on muuten suomalainen merkki) melatoniinit ovat olleet pelastus, nukun aivan mielettömän hyvin, eikä pöhnästä tietoakaan. On erittäin hyvä olo.

   Työmatkoille, jet lagiin ja niin edelleen, suosittelen lämpimästi ja toivon että nämä toimivat yhtä hyvin muilla kuin minulla. 🙂

   Kivaa viikonloppua Patsy <3

 • Yksi mun hyvä kaverini on lääkäri (yleislääketieteen erikoislääkäri…) ja hän on sitä mieltä, että luontaistuotehoitojen ja perinteisen lääketieteen järkevällä yhdistelemisellä päästään yleensä monien kohdalla parhaimpiin tuloksiin!

  Mutta hei – onko sullakin kissa!? Miten multa on voinut tällainen mennä ohi??

  Ihanaa viikonloppua! <3

  • Viisas lääkäri, koska kyllähän sitä ammoisista ajoista on käytetty luonnon varoja hyväkseen lääkehoidossa ja sieltä lötyy paljon hyvää. <3

   No mutta on kissa ja toinekin, olen aivan kissahullu <3

   Kivaa viikonloppua <3

 • Mulla on tuota melatoniinia kanssa, mutta odotan sen kanssa syksyyn, jos tulee taas syksyllä ongelmaa. Toivotaan, että ei tule, mutta jos tulee, niin on jo valmiina.

  • Toivetila olisi ettet tarvitse sitä, mutta jos sellaiknen tilanne tulee, niin tämä melatoniini toimii meikäläisellä täydellisesti. Olen niin helpottunut, kun pystyin jättämään apteekin melatoniinin, jonka varjopuoli oli päiväväsymys. 🙂

   Kivaa viikonloppua Maiju <3

 • Kadehdin kissoja ja heidän unenlahjojaan, vois muutenkin ottaa opiksi niiden käyttäytymisestä.=D
  Mulla ajoittain uniongelmia myös ja nyt ollut erityisesti..liekö stressi aiheuttaa ja aiheuttaakin, kun miljoona asiaa pyörii mielessä koko ajan, no, mutta, mä olen apoteekin melatoniinia ottanut nytten ja melkein norsun- annostuksen, jotta siitä on ollut apua ja ehkä tuo seuraavan päivän vetämättömyys on täälläkin huomattu, ei hyvä.. Mutta nyt Kiitos sinulle vinkistä – mä lähden oitis kaupungille hakemaan kyseistä tuotetta, siis tuota melatoniinia – kaikkia apu otetaan nyt vastaan!! Kiitos vielä!

  • Toivottavasti tämä toimii eli tuo unen. Täällä päässä tuonut hyvän unen, ei sellaista syvää pöhnää. Vaan sellaisen että herään kyllä öisin vessaan ja kissan maukunaan, kun haluaa päästä sisälle, mutta saan taas unta. Mikä on loistavaa, normaalisti näistä yöheräämisistä on tullut sellainen hetki, että mielen valtaa kaiken maailman ajatukset ja tunti joskus muutamakin pyörähtää miettiessä. 🙂

   Kivaa viikonloppua Tanni <3

 • Onneksi unettomuus ei ole ollut vaivana. Sen sijaan uskon, että on rasittavaa miettiä tuota vessakysymystä, itse olen joutunut hieman sen eteen tyttären sairauden myötä. Kun huono mahapäivä, niin silloin se vessa tarpeen välillä ja nopeasti.Kissat osaavat kyllä tuon nukkumisen lahjan.

  • Yllättävän paljon stressiä vessa-asiat aiheuttaa ja siihen päälle huoli omasta lapsesta ja ettei toivois hänellä murheita olevan, koska kyllä vessa-asiastakin voi tulla elämää isompi kysymys.

   Mukavaa viikonloppua teidän perheelle. <3

 • Olipas kiinnostava postaus! Minäkin olen käyttänyt apteekin perus-melatoniinia, mutta aina tuollainen luonnollinen vaihtoehto olisi toki parempi…

  • Toimii ainakin mulla paremmin, uni on laadukasta, mutta ei sellaista supersyvää, jonka jälkeen ei käynnisty kuin vasta puolenpäivän jälkeen. Tämä toimii täydellisesti ja olen nukkunut NIIN hyvin. <3 Ihana tunne.

   Kivaa viikonloppua <3

 • Hei! Hyvä vinkki tuo Aboa medican melatoniini! Kiitoksia!Täytyy hankkia syksyä varten kun unihäiriöt palailevat.

  • Tätä enemmän kuin suosittelen! Tuntuu että tuli minulle kohtalon/sattuman kautta ja mikä pelastus. Miten ihmeellinen tunne on nukkua yönsä hyvin ja olla aamulla virkeä.

   Kivaa viikonloppua! <3

 • Niin kiitos vinkistä !!!- kaikki luonnollinen on minusta aina se parempi vaihtoehto. Arki alkaa viikon päästä ja mikään ei ole kauhempaan kuin se, että uni ei tule …!..ja kuudelta aamulla pitäis sitten olla iskussa 🙂

  • Siitä tulee hirveää, tiedän jo ja oikein inhottaa. Meillä täällä tyttöjen kanssa ihan uudet unirytmit, mikä ollut ihanaa kesällä, mutta tulee hankala ensimmäinen kouluviikko.

   Tämä melatoniini tuli hyppysiin sattumalta, mutta on ollut todella iloinen asia. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

 • Taidanpa minäkin kokeilla tuota melatoniinia. Mulla tosin ongelma ei useimmiten ole nukahtaminen, vaan keskellä yötä herääminen ja valvominen. Eilen otin Tri Tolosen vastaavaa tuotetta (1mg) ja uni kyllä tuli, mutta heräsin jo puolelta öin ja valvoin n. puoli kolmeen, seuraavan kerran hereillä 5.30, enkä sitten tietenkään jaksanut nousta herätyksen soidessa 8:lta. Ei kiva. Vaikka nyt lomallakin olen parhaani mukaan yrittänyt pitää suurin piirtein normaalista päivärytmistä kiinni, töihin paluu ensi viikolla saattaa näillä unilla olla eri tuskallista.

  • Tuo on inhottavaa! Normaalisti on tuo ettei tule uni ja sitten suden hetkenä olen valvonut parikin tuntia eli tämä melatoniini on auttanut omalta osaltani myös tuohon aamuyön kukkumiseen. Herään yöllä, mutta mieli on jotenkin levollinen ja saan aikani asioita pyöritettyä unta, ei vierähdä tunteroistakaan. Voihan olla että osa on placeboa, mitä en toisaalta kyllä usko, sillä olen aikamoinen jäärä tuon unen kanssa.

   Toivon todella että saat avun, sillä univaikeudet vievät ilon elämästä ja kaiken joutuu tekemään väsyneenä pinnistäen.

   Hyviä unia ja levollista viikonloppua <3

 • Ajoittain on ongelmaa nukahtamisen kanssa ja olenkin melatoniinia ajatellut kokeilla avuksi jos/kun arjen alkaessa ongelmaa tulee. Näin lomalla ei ole niin just nukahtaako heti vai myöhemmin kun unta voi aamulla venyttää, mutta arjessa pakolliset aamuherätykset alkaa painaa päälle. Tämä taitaa olla se tuote jota kokeilen, kiitos vinkistä.

  • Se on totta, että silloin kun ei ole pakko, uni tulee itsestään kun tulee. Mutta suosittelen todella lämpimästi tätä melatoniinia, sillä apteekin versio aiheutti niin vahvaa pöhnää seuraavalle aamulle, ettei meinannut kone käynnistyä, ei niin millään. Hyvä on jos on vaikka purkki varastossa valmiina odottamassa, sekin voi jo tuoda henkistä tukea. Ihmismieli kun on niin merkillinen. <3

   Ihanaa viikonloppua Kikka <3

 • Täytyypä kokeilla luonnonmukaista melatoniiniä, kiitos vinkistä. Kesä on mennyt suht´ hyvin nukkumisen kanssa, kunpa se jatkuisi näin. Hyvää vkl!

  • Toivotaan että jatkuu noin, etkä melatoniinia edes tarvitse, se olisi se mukavin tila, että uni tulisi luonnostaan. <3 Tästä olen saanut niin hyvän avun, että ehkä pian voin jo itseni siitä vieroittaakin, sillä uni on nykyään taas mukava asia, eikä sellainen pakkohommeli.

   Ihanaa viikonloppua <3

 • Valavominen ei oo kivaa, varsinkaa yöllä ja jos vielä kaveri siinä vieres nukkuu makeasti ja vielä kuorsaa, niin menöö loputki unet ☺
  En vielä ainakaa oo tarvinnu mitää unilääkettä, no nyt pitää koputtaa kyllä päätänsä (sehän on puuta)☺☺☺
  Hyvää yötä kauniita unia, oman kullan kuvia ♫~♫~♥~♥

  • Hehee miten tuo ylin lause kuulostaa niin perin tutulta ja voipi olla että täälläkin on tälläkin viikolla parina yönä kulutettu soffaa. 🙂

   Ihanaa kuulla ettet ole tarvinut ja toivon ettet ikinä tarvitsekaan, silloin on ihmismielen hyvä. <3

   Täällä sanotaan joka ilta sama, "kauniita unia, oman kullan kuvia" ihanaa. <3

   Kivaa viikonloppua ma-te <3

 • sillon kun meillä lapselleni tarvittiin melatoniinia, sitä kokeiltiin lääkkein tai maitovalmistein. Yömaitoon siirryttiin lopulta kokonaan. Nykyisin onneksi ei tarvitse enää mitään. Kauniit pullot nuo sinun purtelosi. Kiva jos ne auttavat

  • Viltsu hyvä kuulla ettei tarvitse enää mitään. Mutta niin se on että lapsillakin voi olla vaikka mitä ja myös terveydellisiä asioita. Sofia muuten sai pari vuotta kauhukohtauksia joka ilta samaan aikaan, siinä ei muuten edes syli auttanut vaan koki senkin ahdistavaksi. Seuraavana päivänä ei ikinä muistanut kauhukohtauksista mitään.

   Nuo putelit on minunkin mielestä niin kivat, etä aion käytön jälkeen säästää purkit. No minut tuntien, niinpä tietenkin. 😉

   Kivaa viikonloppua <3

 • Olen koko ikäni ollut huono nukkuja ja kokeillut eri valmisteita resepteillä sekä luontaistuotteita. Jos kerran viikossa onnistun nukkumaan 7 tunnin yöunet yhtämittaisesti olen tosi tyytyväinen. Kuinka monta tuntia on tullutkaan valvotuksi sängyssä unta odottaen! Eli kauppalistalle laitan tuon suosittelemasi tuotteen. Vanhanaikaisen kaunis purkkikin 🙂

  • 7 tunnin yhtämittaiset yöunet kuulostaa minulle jopa ihmeelliseltä, melatoniinilla tai ilman, en koskaan nuku 7t yhtämittaisesti putkeen. Eli aika huonot taitaa olla nämä meikäläisen unenlahjat… Sitä ei aina tajuakaan, kerran mies sanoikin, ainahan sulla on ollut huonot unenlahjat ja oikein hämmästyin kyseisetä lauseesta.

   Aivan samaa mieltä nuo purkit on tosi kivat ja aion niistä liottaa etiketit pois myöhemmin. 🙂

   Oikein mukavaa viikonloppua ja toivon että saisit näistä apua, kuten minäkin olen saanut. <3

  • On todella hyvä apu ja ihanaa kun sain nämä luontaistuotteet, jäi tuo ikävä aamupöhnä pois.

   Kivaa viikonloppua Jassuntassu <3

  • Apteekin versio auttoi täälläkin, mutta veti aivan pöhnään noin puoleen päivään. Lisäksi laski verenpainetta, että tuntui että koko päivän on veto veks. Eli siis tuli todella alhainen verenpaine.

   Toivottavasti et syksyllä näitä tarvitse, mutta hyvä että apua on saatavilla ja kevyemmistä versioista. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Katja <3

 • Minullakin on joskus kyllä nukahtamisvaikeuksia. Oliskohan tuo oikea apu siihen! Ei saisi poiketa arjen rutiineista kovin, koska silloin huomaa, että menee kaikki vähän sekaisin ja on kurjaa, jos ei nukahda ja aamulla pitäisi lähteä töihin:)

  • Vanhuus ei tule yksinään sillä täällä sama ongelma, ne rutiinit, ne rutiinit. 🙂 Ehdottomasti suosittelen kyseistä melatoniinia, se on mielestäni parasta mitä pitkään aikaan univaikeuksiin olen saanut. 🙂

   Kivaa iltaa M

 • Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Itse yritän pärjätä hunajalla ja lämpimällä maidolla. Kuuma duihku, raikas huone ja netin käytön välttely illan tunteina auttaa myös. Mutta oikeesti tarvitsisin sellaisen tuotteen, joka nukuttais nuoret klo 22, ainakin arkisin 😀

  Ihanaa viikonloppua !

  • Sara tuo netin vähentäminen olisi todella tärkeää, arvaa kellä iltaisin vielä vilkkuva valo vilkkuu. No sehän aiheuttaa levottomuutta ja huonoa laatuista unta. Viileä makuuhuone on todella tärkeä ja rakastan nukkua talvisinkin ikkuna auki. Lämmin kylpy tai suihku auttaa myös.

   Hih nauratti, aivan sama täällä, mistä me sellaisia nuorille tarkoitettuja unikatkaisimia saisimme. 😉

   Ihanaa viikonloppua Sara <3

 • Mulla taitaa olla vähän vaikeamman sorttisia univaikeuksia, mutta muun nukkumislääkkeen lisäksi oon nyt ottanut kaksi 3 mg melatoniinia iltaisin ja on selvästi parantanut nukkumista …

  • Minna vaikeat univaikeudet ovat todella ikävä juttu ja vaikuttavat kaikkeen, mielialaan, jaksamiseen, terveyteen. Toivottavasti saisit tuolla melatoniinilla apua ja helpotusta, että unesta tulisi parempaa. Olen joskus kärsinyt todella pahoista univaikeuksista ja niiden korjaamisen ei auttanut nukahtamispilsut, eikä unilääkkeet… Nykyään hätäännyn heti, jos unet alkaa mennä pieleen, ettei tule sellaista massiivista väsymystä jolloin ei enää pysty nukkumaan,.

   Sinulle oikein kauniita ja levollisia unia <3

 • Mulla on apteekin melatoniini auttanut unen kanssa, mutta kärsin myös tuosta tokkuraisuudesta. Eikä se ole kiva juttu. Täytyy kokeilla tätä luontaistuotevaihtoehtoa jossain vaiheessa, kuulostaa lupaavalta. 🙂

  • Se on totta se tokkuraisuus, se ei vaan ole kivaa. En yhtään tykkää pöhnästä, no kuka siitä tykkäisi. Tämä melatoniini ei aiheuta sitä edes yöaikaan eli jos käyn vessassa olo ei ole tokkurainen vaan jotenkin levollinen ja seesteinen. 🙂 Suosittelen kovasti <3

   Ihania unia Misorella. <3

 • Olen joskus kokeillut melatoniinia, mutta en ehkä osannut ottaa sitä oikein, kun tuli vain tokkuraisempi olo. Välillä on uniongelmia, joihin en kuitenkaan haluaisi ottaa mitään nukahtamislääkettä, joten tuosta voisi olla apua.

  Hyttysvoide kiinnostaa kyllä Saan kamalia monta senttiä läpimitaltaan olevia paukamia, jotka muuttuvat syvän violetiksi ja kutisevat jopa pari viikkoa. Tänä kesänä hyttyset ovat syöneet onneksi vain juhannuksena. Kävin juhannuksen jälkeen näyttämässä terveyskeskuksessa paria luomea. Lääkäri ja terveydenhoitaja totesivat luomien olevanihan tavallisia, mutta ihmettelivät käsivaria ja selkää, jotka olivat täynnä hyttysen puremia "Mitä nuo ovat?!?!?"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud