Weledan luonnonkosmetiikka uutuuksia ja muutama oma vakiosuosikki Weledalta!

Löysin Weledan luonnonkosmetiikkatuotteet muistaakseni pari vuotta sitten I Love Me messuilla. Tapani mukaan aloitin tuolloin merkin testaamisen vartalotuotteilla ja aivan ensimmäinen Weleda tuotteni oli ihastuttava Sitrus virkistävä vartaloöljy. Olen heikkoina erilaisiin öljyihin ja käytän niitä suoraan vartalolle, kylpyhetkiin, hiusten latvoihin ja kynsinauhoihin. Weledassa ensi ihastusta aiheutti öljypullon lääkepullomainen muoto, raikas aito sitruunan tuoksu ja luonnonmukaisuus.

Weledan testaaminen on laajentunut vartalotuotteista kasvoille. Sain testiin aivan uunituoreeltaan pian Suomen markkinoille rantautuvat aikuisen iholle suunnatut Evening Primrose päivävoiteen ja yövoiteen.  Tukevat ihon omaa uusiutumisprosessia, suojaavat,  ilmansaasteilta, vahvistavat ja energisoivat ihoa. Nämä 30ml tuubit ovat riittoisuudessaan aivan huiput. Ovat 100% täyttä hoitavaa tavaraa, eikä vedellä jatkettua voidetta.

Ihoni on voinut hyvin, eikä esim.näppylöitä ole tullut vaihtaessa uuteen merkkiin vaan päinvastoin. Leuan punaiset hormoninäpyt ovat pysyneet aisoissa, voi johtua kesästä, voi johtua harvemmin meikkaamisesta tai voi johtua Weledan Evening Primrose kasvojenhoitotuotteista tai tosiaan kaikista yhdessä ja juuri tuosta seikasta, että suojaavat ilman saasteilta.

Tarkistan vielä Pr-toimistolta näiden tarkan ilmestymispäivän, muistaakseni oli heinä/elokuun taittteessa ja lisään tarkemman infon vielä tänne.

Weledan Citrus kylpymaito ja vartalovoide olivat suoraa ihastusjatkumoa ja aiemmin ostamaani Weledan sitrus vartaloöljyyn. Sitruunan ja Limen tuoksut ovat minulle se suurin juttu, eritoten väsyneenä ja kun kaipaan aamulla kunnan energiaboostia. Kylpymaito, vartaloöljy ja Body Lotion tuoksuvat kaikki aidolle kirpeälle sitruunalle ja tuntuvat iholla kertakaikkiaan ihanalta. Näistä en luovu! Vasemmalla olevassa kylpymaitopullossa ihastuttaa apteekkimainen lasipullo.

Mantelin tuoksun ystäville Weledalta on tulossa uutukainen herkälle iholle tarkoitettu suihkugeeli, joka tuntuu iholla siltä, että suihkugeelissä olisi vartalovoide mukana. Tällä tuotteella onnistuu myös säärikarvojen ajelu, sillä hoitaa ja puhdistaa samalla. Mantelin tuoksusta tulee täydellisesti mieleen mantelimassa, on aivan täydellinen mantelintuoksu. Rakastan muuten mantelimassaa. 😉 Erittäin riittoisa ja mukava koostumus, ei lirua, ei paksua vaan juuri täydellistä.

Ei muuta kuin kylpyyn ja minähän en siellä ikinä yksin saa olla. Weledan luonnonkosmetiikka tuotteet sopivat myös lasteniholle. Yhdessä on ilo kylpeä sitruunan tuoksussa. Weledaa myy Sokos, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja myymälähaulla löydät oman alueen pisteet joiden valikoimissa on Weledaa myynnissä.

Onko Weleda tuttu merkki sinulle ja jos on mikä Weledassa sinua viehättää? Mikä on oma fiiliksesi luonnonkosmetiikkaan?

Kivaa sunnuntaita kaikille <3

*WELEDAN NIMI

Weledan nimen valitsi yksi perustajista, Rudolf Steiner, kunnianosoituksena ikivanhalle kelttiläisnaisten perinteelle auttaa ja parantaa sairaita luonnon lääkekasveilla. Näitä hyvin viisaita naisia kutsuttiin Weledoiksi ja heillä oli iso ryhmä seuraajia, joita he opettivat ymmärtämään luontoa. Näiden ihmisten jälkiä löytyy nykypäivänä Irlannista, Saksasta ja Ranskasta.
Roomalaisen historioitsijan Tacitusen mukaan viimeinen Weleda-nimeä kantava henkilö oli lääkitsijänainen ja profeetta, joka eli Saksassa ensimmäisellä vuosisadalla j.Kr. Ihmiset pyhiinvaelsivat läheltä ja kaukaa saadakseen häneltä hoitoa ja neuvoja. Hän oli suuressa merkityksessä roomalaisen invaasion vastarinnassa ja tuli pikkuhiljaa roomalaisten vangitsemaksi. Pidätystä jatkettiin rauhan solmimisen jälkeen, koska roomalaiset pelkäsivät hänen vaikutusvaltaansa saksalaisiin. Hän kuoli vangittuna Roomassa vuonna 80 j.Kr.
Weledasta tuli tämän jälkeen arvo- ja kutsumanimi vahvalle ja vaikutusvaltaiselle johtajalle. Tämän alkuperän mukaisesti Weledan kunnianhimona on parantaa ja hoitaa muita, ja levittää arvojaan ympäri mailmaa korkealaatuisten tuotteiden kautta.

TAVOITTEEMME

Weledan tavoitteena on tukea yksilön luonnollista kykyä parantaa itse itsensä ja sitä kautta vahvistaa asiakkaittemme terveyttä ja hyvinvointia ympäri maailmaa. Tämän saavuttamiseksi kehitämme ja valmistamme todella korkealaatuisia täydentäviä lääkkeitä, lisäravinteita ja holistista ihonhoitoa.

*FILOSOFIAMME

Kaikki Weledan osat, nimestä, logosta, ainesosista, valmistusmenetelmistä pakkauksiin ja henkilökuntaan, sisältyvät filosofiaan ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.
Vuonna 1921, jolloin Weleda perustettiin, olimme ensimmäisiä, jotka käyttivät biodynaamisia ja ekologisia ainesosia itsehoidon teollisuudessa. Siitä lähtien Weleda on ollut uskollinen näille korkeille laatukriteereille ja jatkanut biodynaamisten ja ekologisten ainesosien käyttöä ainutlaatuisissa tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat vapaita synteettisistä säilöntäaineista, väri- ja tuoksuaineista sekä parabeeneistä, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä.
Puhtaat kasviuutteet ja ainesosat ovat peräisin ympäri maailmaa, joko omilta puutarhoilta tai pitkäaikaisilta yhteistyö viljelmiltä. Teemme yhteistyötä paikallisten talonpoikien kanssa ja autamme heitä muuttamaan tavalliset viljelmänsä kestäväksi, ekologiseksi viljelyksi. Näiden ”Fair trade”-sopimusten avulla Weleda tarjoaa yhteisöille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea. Se on tapa näyttää, että elämme niin kuin opetamme, ”Sopusoinnussa ihminen ja luonto”.

*sponsored


24 thoughts on “Weledan luonnonkosmetiikka uutuuksia ja muutama oma vakiosuosikki Weledalta!”

 • Olen paria Weledan suihkugeeliä kokeillut, ja ne on kyllä niin ihanan kermaisia ja kosteuttavia, että todellakin mun mieleen! <3 Weledan öljyille en sen sijaan ole oikein koskaan lämmennyt. En tiedä mikä siinä on, mutta ne aiheuttaa mulle jostain syystä ihon kutiamista. Olen kokeillut sarjalta erilaisia öljyjä, mutta aina sama juttu. Noita vartalovoiteita tuli kuitenkin hinku kokeilla, kun tosiaan suihkugeeleistä olen tosi paljon tykännyt.

  • Mia aivan totta tuo, tuo Mandel suihkugeeli on niin pehmeä ja hoitava, eli juuri karvojen ajelukin onnistuu sillä. Voi ei, niissä öljyissä on jokin sua allergisoiva seikka, niinhän se on kaikki ei sovi kaikille. Rakastan Weledan citrusöljyä ja I Love Me messuilla aion hommata taas uuden putelin. <3 Mutta mullahan on tämä rakkaus öljyihin.

   Niin se muuten menee, että luonnonkosmetiikassakin voi olla jokin no vaikka koivu tai omena, joka allergisoi. Se on harmillista!

   Tuo kroppavoide on ohutta, mutta hoitavaa, mielettömän riittoisaa ja ah mikä citruksen tuoksu. Muuten kun Beauty of Life kysyi onko tyyriitä, niin mielestäni ei, koska ovat niin riittoisia ja täyttä tavaraa. Esim.marketeissa saatetaan myydä ryppyvoiteita, jotka samaan hintaan, jotka eivät enemmän vesimäisiä.

   Ihanaa sunnuntaita Mia <3 Kiva oli kuulla rehellisiä ajatuksia näistä <3

 • Voi, että nuo sormustinkukat ovat kauniita <3 Niitä meidänkin pihassa kasvaa 🙂 Minä käytin weledaa kun odotin ensimmäistä lastamme – hieroin sitä vatsakummulle siinä toivossa että säästyisin raskausarvilta. Eikä niitä paljon tullutkaan – tiedä sitten olikio öljyn ansiota, saattoi olla. Ihanaa sunnuntaita 🙂

  • Katkaisin vahingossa yhden sormustinkukikasta ja pelastin sisälle. Normaalisti en taita pihakukkia ja tuo sisälle vaan ihailen niitä mieluiten luonnossa. <3

   Niin nämä ovat sellaisia mystisiä juttuja, miksi sinulle ei tullut raskausarpia tai miksi minulla on nyt näpyt pysyneet todella hyvin aisoissa. Mukavaa ajatella kutenkin, että vastaus on ihana Weleda <3

   Leppoisaa sunnuntaita <3

 • Juuri olin tutkailemassa Weledan tuotteita netistä, postauksesi tuli hyvään aikaan. Minulla on jonkin verran käytössä luonnonkosmetiikkaa ja koko ajan enemmän siirryn kohti sitä entisten purnukoiden loppuessa. Olen menossa huomenna shoppailureissulle Hesaan ja ainakin pitää ostaa kasvovoidetta ja huulirasvaa.

  Kauniita kuvia! Viime kesänä meillä kasvoi sormustinkukka, mutta minne lie kadonnut, tänä kesänä sitä ei ole noussut esille.

  • Heli voi että mikä sattuma! Tuolla Hyvinvoinnin tavaratalossa muuten on -15% kaikesta, bongasin tässä samalla juuri ja toimitus R-kioskille 2e. 🙂 Jos siellä vaikka hyviä löytöjä edullisemmin. 🙂

   Sama täällä nimenomaan vartalonhoitotuotteiden osalta, ovat koko ajan enemmän tai pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa. Esim.Rexona tyyppiset suihkugeelit eivät enää iholleni sovi. Siitä ihon herkistymisestä lähti tämä tutkimusmatka luonnonkosmetiikan puolelle. 🙂

   Huulivoiteista enemmän kuin suosittelen Hurraw vegaaneja huulivoiteita. Oli aika hauska kun meidän Sofiakin bongasi Hurraw Sokoksella ja totesi "äiti tässä se puikko jolla paransit mun huulet". On erinomainen tuote, kuten nämä Weledat. <3

   Ohoh no miten sitä ei ole tullut sieltä, ei kai kukaan ole repinyt juurineen tai miten siinä voi noin käydä. En kukista mitään ymmärrä, mutta meillä niitä plompsahtelee edellisen asukkaan toimesta vallan itsestään. 🙂 Helppohoitoinen piha on minun mieleen. 🙂

   Kivaa sunnuntaitai ja Helsinkireissua Heli <3

  • Ovat kerrassaan ihania ja tuo sitrus, kunpa sitä saisi tuoksukynttilänäkin, huuhteluaineena ja sellaisina palleroina joita laitetaan imuriin ja koko asunto tuoksuu imuroinnin jälkeen ihanalle. <3

   Arjen luxusta nimenomaan <3 Ihana sellaista tänään sinulle Outi <3

  • Jos pääset I Love Me messuille vaikka syksyllä, niin siellä kannattaa näihin ajan kanssa tutustua ja vaikka koittaa pyytää lisää näytteitä 🙂

   Ihanaa sunnuntaita Eekku <3

 • Sitrustuoksut ovat minunkin mieleeni – ja yleensä eivät edes ärsytä tuoksuallergianenääni – eivätkä etenkään luonnonkosmetiikkatuotteet. Weleda on tuttu brändi – joitakin vartalonhoitotuotteita olen käyttänyt.
  Kivaa sunnuntaipäivää sinulle, ihaNainen Tiia <3

  • Sitrustuoksu on nyt vuosia ollut ykkönen ja myös Lime, jossain kohti oli aina suklaata ja vaniljaa, mutta nyt se on sitrus. Hih kait sitten olen energisointia vailla ja haen sitrusesta käynnistystä hitaille aamuille.

   Kiva kuulla että nämä sopivat sinulle, kun kuitenkin tuota allergiaa sinulla on. 🙂

   Oikein ihanaa sunnuntaita ihanuus <3

 • Mun on pitänyt näihin perehtyä, mutta en ole vielä päässyt niin pitkälle. Kuulostavat kyllä hyviltä tuotteilta. Onko tuoksu voimakas? Nuo vartaloöljyt pitää kyllä kokea, olen vähän nyt niihin päin kallellaan:)

  • Ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa todella. En ole koskaan tuoksutellut muita kasvojenhoitotuotteita Weledalta, mutta nyt kun kysyt, niin oli niissä selvä tuoksu, joka kyllä katoaa, mutta on kyllä. Vartalonhoitotuotteissa taasen on aivan sopiva tuoksu, ei puskeva, mutta ihana. Mielestäni täydellinen tuoksu <3

   Saitko tolkkua, mutta siis kasvojenhoitotuotteet tuoksuu kyllä.

   Ihanaa iltaa <3

 • Mä rakastan Weledan tuotteita,nimenomaan sen tuoksun vuoksi.,Niitä voisi tuoksutella vaikka kuinka kauan.Mulla on ollut jotain sitruksista,kerran granaattiomenavoide ja sitten ruusuvoide.

  • Jael komppaan sua, koska tuoksuvat aidolle tavaralle, eikä keinotekoiselle! Rakastan sitruksen tuoksua, mutta olen kyllä erityisesti nyt hyvin hyvin kiinnsotunut tuosta granaattiomenasta, se on taatusti hyvää!

   Ruusu ei ole aina mun juttu, mutta silloin kun se tuoksuu aidolle ruusulle, on ihana tuoksu, jos on sellainen miten tämän nyt asettelisi, mummoruusu, niin ei kiitos. Mutta granaattiomenea on nyt seuraavana listoilla.

   Ihanaa sunnuntaita <3

 • Weleda on ihana sarja, se on kuulunut jo vuosia kosmetiikkatuotteisiini. Varsinkin sarjan laventeli, calendula ja nyttemmin granaattiomenatuotteet (anti-age) ovat olleet mieleeni <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud