Sisäinen ja ulkoinen kauneus ja puhdas+

Luin tällä viikolla mielenkiintoisen artikkelin sisäisestä kauneudesta MTV Lifestyle osiosta. Tutkimuksen punainen lanka oli siinä miten tieto ihmisestä vaikuttaa muiden ihmisten mielikuviin, kyseisen henkilön ulkoisesta kauneudesta. Kärjistäen samat kasvot eri informaatiolla, ne kasvot joihin oli liitetty positiivisia mielikuvia olivat koehenkilöiden mielestä kauneimpia. Ihmiset näkevät sen mitä haluavat nähdä. Jos ihmiset tietävät sinun olevan kaunis sisäisesti, näytät siltä heidän silmissään myös ulkoisesti.
Jäin pohtimaan tätä artikkelia ja miten totta se onkaan. Kaunein ihminen säteilee sisältä päin ja joskus tavallisen näköiset kasvot voivat ilmeikkyydellään ja sisäisellä hehkullaan olla huomattavasti kauniimmat, kuin täydellisen kauniit kovat ja ilmeettömät kasvot.
Koko viikon on on ollut vahva tunne ja halu kirjoittaa sisäisestä kauneudesta, mutta kiireiden vuoksi istun tässä vasta nyt nakuttelemassa tekstiä.  Koko viikon ajan on ollut aivan selvää, että suomalainen puhdas+ sarjan sisäisesti ja ulkoisesti käytettävät tuotteet kuuluvat vahvana osana tähän juttuun, koska edustavat minulle sekä sisäistä että ulkoista kauneutta.
*Kauneusöljy. Mustaherukansiemenöljy sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja oikeassa suhteessa. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Levitetään kasvoille ja decolte-alueelle. Suomalainen ja 100%  luomu ja lisäaineeton   

Olin eilen hiusmuotinäytöksessä jossa hiusmallit olivat iältään 50-70-vuotiaita ja tunsin rinnassa ylpeyttä, ylpeyttä siitä että aikuisia naisiakin otetaan huomioon. Juttelin erään hiusmallin kanssa rypyistä ja miten rypyt tekevät ihmisestä kauniin ja ilmeikkään. Ilmeikkäät ihmiset ovat mielestäni mielenkiintoisia ja ilmeistä myös näkee että heidän sisällään sykkii aito teeskentelemätön sydän. 
Kauneudenhoito on osa hyvinvointia ja hyvää mieltä. Puhdas+ sarja tuo sisimpään hyvää oloa, suomalaisuudella ja luomutuotteillaan. Lisäksi sarja sisältää sisäisesti käytettäviä vitamiineja ja myös kevään korvilla rantautuneita kollageenivesiä. Ensin ajattelin että mikäs kollageenivesi, mutta jos näitä kollageenivesiä myytäisiin kaupoissa limupullojen vieressä tarttuisin oitis kollageeniveteen. Kollageenin tuotantohan loppuu jo noin 25-vuoden iässä. Omalla kohdalla tämä tarkoittaa veltostuneita piirteitä, couperosaa ja toki ryppyjäkin. Näistä syistä kollageenia on hyvä nauttia sisäisesti. Luonnollisesti hymy on aina ja ikuisesti paras kasvojen kohottaja. 
*Kauneusöljy vartalolle. Auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa sekä ravitsee ja pehmentää ihoa. Levitetään vartalolle. 

En minä suinkaan koirulillemme Samulle laita kuitenkaan puhdas+ tuotteita. Samu on alunperin tässä jutussa siksi, että alimpaan kuvaan Samu änkemällä änki, kun yritin kuvata tuota Karpalon makuista kollageenivettä. Lopulta ajattelin että sehän oli oikeastaan hyvä asia, että Samu tuli vahingossa kuvaan. Sillä katsokaa nyt toista, Samu on oivallinen esimerkki sisäisestä kauneudesta. Kissat eivät Samusta tykkää, mutta Samun rakkaus ylittää kaikki rajat. Samun hellyyttävä katse katsoessaan ystäväänsä Onnia silmiin ja seuraavaksi vielä pientä pusuttelua. Samulla ei ole taka-ajatuksia, Samu vain rakastaa vilpittömästi, vaikka Onni kissa ei edes rakasta takaisin. 

Rakastan vartalo-ja kasvoöljyjä, mutta tieto siitä että puhdas+ tuotteet ovat suomalaisia ja luomuja, tuovat nämä arvot vielä extralisää hyvänolon tunteeseen. Siitä lopulta kauneudessakin on kyse, hyvä olo hehkuu ulospäin. Yksi juoma päivässä ja päivän hyvä teko itseään kohtaan olisi siinä. <3
Miltä kuulostaa suomalaiset puhdas+ tuotteet, ovatko teille tuttuja? Olisiko ajatuksia sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta, asia on mielestäni aina polttava aihe. Kaunista sunnuntaita kaikille! 
*Puhdas+ kollageenivesi sisältää kalakollageenia, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään nuoremmalta ja kauniilta. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Ei sisällä sokeria, eikä suolaa. Yksi annos per päivä. 


*sponsored


38 thoughts on “Sisäinen ja ulkoinen kauneus ja puhdas+”

 • Olen maistanut tuota karpalon makuista vettä ja jos joku noin hyvän makuinen vielä muutenkin toimii, niin tämä nainen on myyty näille tuotteille.
  Samu <3
  Ihanaa sunnuntaita Tiia ja kiitos tube maininnasta 🙂

 • Mulle ovat tuttuja vitamiinipurkeista ja mankkuna 🙂 Käytössä päivittäin c-vitamiini ja mankku tällä hetkellä. Rakastan sitä, että ne ovat puhtaita (eivätkä kapselimuodossa) ja helppokäyttöisiä.

 • Sisäinen kauneus on aihe, josta pitäisi puhua enemmänkin. Todella, kaunis mieli ja sielu tekevät ihmisestä todella vetävän ja upean, vaikka ulkoisesti ei olisikaan just kauneusihanteiden mukainen. Me käytetään liikaa aikaa kropan puunaamiseen, kun voitaisiin käyttää aikaa mielen ja sydämen viisauden treenaamiseen. Ihminen, joka puhuu ja tekee kauniita asioita sädehtii. 🙂 Ja ikä tuo mukanaan aina uutta kauneutta. Oma äitini kaunistuu vuosi vuodelta, isäni muuttuu komeammaksi, ja kauneimpia ihmisiä olivat isovanhempani.

  Olen kirjoittanut aihetta sivuten joskus blogiinikin. Tärkeä aihe! https://mennentullen.blogspot.fi/2012/07/maailman-rumin-nainen.html

  Rauhallista ja kaunista sunnuntaita!<3<3

  • Samaa mieltä tulisi puhua enemmänkin, eritoten nuorille olisi tärkeää ymmärtää ja oivaltaa, että sisäinen kauneus on se tärkein <3 Todellakin se on niin, että vaikka ei olisi kauneuden ihanteiden mukainen, mutta sisäinen kauneus hehkuu valona ulos ja ihminen näyttää kauniilta.

   On muuten vaikea asia kirjoittaa, ettei mene lässytykseksi ja paatokseksi. Koska asiana on kovinkin yksinkertainen ja eleetön, se vain pitää oivaltaa. 🙂

   Eikö olekin näin, sydämelliset ihmiset ovat maailman kauneimpia ja se syvä viisaus ja sydämellisyys joka vanhassa ihmisessä asuu, se on niin rauhoittavaa ja kaunista. <3

   Tulenpa kurkkaamaan sun blogiin. <3

   Kivaa viikkoa ihana viisas Fanni

 • Puhdas+ vedet ovat tosi kivan makusia. Oma suosikkini on kuitenkin sarjan kollageenijauhe, jota nautin päivittäin. 🙂 Sisäinen kauneus on ehdottoman tärkeää, se on tärkeämpää kuin ulkoinen. <3

  Ihanaa sunnuntaita Tiia!

 • Kuulostaa terveelliseltä, joskus on tullut vastaan, mutta eipä ole tullut ostettua. Aika usein koitan tutustua ensin yritykseen ja sen maineeseen kun on kyse ekotuotteista ja/tai terveysvaikutteisista tuotteista. Täytyy varmaan tutustua tarkemmin. Aurinkoista sunnuntaita<3

 • Katoin just eilen noita vesiä, mut 4€ ja joka päivä jois ni jotenkin koen kalliiksi. Vaikka tulee sitä rahaa tungettua muuhunkin… Aion kyllä kokeilla ja tuota jauhettakin jäin pohtimaan. Hmmmmm…

  • Olisi se joka päiväiselle menolle kallista. Haaveilen kyllä sellaisesta läpinäkyvästä jääkaapista, joka olisi täynnä puhdas vesiä, mutta haaveeksi jää. Olen muuten syönyt tuota kollageenia jauheenakin, joten tavat on monet. Mutta jos ostaa vaikka sen kalliin Starbucks kahvin, jota olen tehnyt aivan liian monta kertaa…. Niin siihen nähden vesi on normihintainen. Kaikki on suhteellista, juuri kuten mainitsit mihin rahan laittaa. 🙂

   Kollageenia olisi kuitenkin tärkeää nauttia sisäisesti. 🙂

   Upeaa viikkoa Katja <3

 • Jos ennen aina takerruin sanaan antiage ja lifting sanaan, niin nykyään mä takerrun enemmäkin sanaan kollageeni. Se tuntuu tämän päivän taikasanalta. Kuulostaa kyllä NIIN hyvältä jutulta. Mä luotan sisäiseen kauneuteen.

 • Voi ihanaa Samua. Hän on samanlainen kuin meidän koirat siinä suhteessa, että mukana pitää olla asiassa kuin asiassa.– laumaeläimiä kun ovat :). Onni on myös symppis <3.

 • Nuo öljyt on kyllä superihania ja tykkään niitä kropalle käyttää. Mutta tuo kollageeni taitaa taas jäädä tuon kalan takia kokematta. Snyyf!

 • Niin totta tuo sisäisen kauneuden hehku ulospäinkin!
  Tuotteet kuullostaa kiinnostavalta.
  Mukavaa alkavaa viikkoa! 🙂

 • Oi tuota Samua <3 Aivan totta! Kyllä ihmisen täytyy jollain tapaa olla sisältäkin kaunis, että on oikeesti kaunis! Itse arvostan kovasti sisäistä kauneutta ja kaunis hymy tekee jo ihmisen kauniiksi, kun sellainen, joka ei koskaan hymyile. Tulee esimerkiksi mieleen eräs julkisuuden henkilö Sofia, joka ei koskaan hymyile ja aina on nyrpeän näköinen. En pidän häntä kauniina, koska jotenkin tuntuu, että hän ei ole mukava ihminen…En tiedä, että ymmärrätkö mitä tarkoitan…Nuita öljyjä pitäisi testata ja tuota kollageenijuomaa 🙂 Ihanaa sunnuntaita Tiia <3

  • Näin on ei epämukava ja epäystävällinen ihminen voi hehkua kauneutta. Toki jos päättää lopettaa moisen käyttäymisen, niin toki sitten. Monesti puhun kirkasotsaisista tai että ihminen on auki eli sydän avoinna. Sieltä se kauneus kumpuaa. <3 Ymmärrän oikein hyvin, kirjoitit niin hyvin.

   Aivan ihanaa tulevaa viikkoa Jassuntassu <3

 • Mä niin allekirjoitan tuon sisäisen kauneuden! Teininä seurustelin komean pojan kanssa mutta ajan saatossa pojan käytös oli aika..no, itsekästä. En enää nähnyt hänen ulkoista komeutta, se rapistui. Jo silloin ymmärsin asian laidan. Siis sen, että sisäinen kauneus on oleellinen osa, paljon oleellisempi kuin se pramea kuori.

  Ja oijoi, mulla on joku ihan tajuton himo noihin Puhdas+ tuotteisiin, Hyvinvoinnin Tavaratalossa saisi vielä huomisen 15 % alen kaikesta valikoimasta..varsinkin nuo öljyt kuumottaisivat 🙂

  • Näin on vaikka olisi mikä Brad Bitt tai Angelina Jolie, ei auta. Itsekeskeinen ihminen ei ole kaunis.

   No niin nyt tilaamaan, nämä ovat ihania! <3

   Kaunista viikkoa Salka <3

 • Sisäinen kauneus huokuu ulospäin, juuri niinkuin Sinun hymysikin sen todistaa ♫~♥
  Lemmikin osoittama rakkaus on niin pyyteentöntä♥ Ihan tippa hiipii silmäkulmaan kun muistelen omaa berniämme ♥
  Samukin niin ihanasti pusutteloo ja hurmaa varmaan Onnin, vaikka Onni ei olekkaan näkevinään ♥~♥
  Ihanaa alakavaa viikkoa Sinulle ihanuus ~♥~♥~

  • Niin ehkä Onni hieman tykkää kuitenkin, koska antaa suukotella. 😉 Sinä se olet niin ihana ihminen että oksat pois. <3 Kaunista viikkoa ja kiitokset sydämellisistä sanoista, olet ihana. <3

 • Kyllä sitä nuorempana ensimmäiseksi kiinniiti huomiota ulkoiseen olemukseen, tai kauneuteen ja komeuteen. Vieläkin toki katsoo ihmisen ulkoista olemusta, mutta erilailla kuin nuorena. Juuri sitä sisäistä hakee jo ulkokuoresta. Koska kyllä se jollain lailla se sisäinen kauneus ulospäinkin näkyy 🙂

  Mukavaa alkavaa viikkoa! Ja hei, niin tykkään noista tubetuksista.

  • Kyllä vaan nykyään katsoo niin eri silmällä. Voi kamala mitä komeita pönttöjäkin tuli deittailtua vain siksi että ulkonäkö täsmäsi kauneusihanteeseen, muuta sitten ei ollutkaan siellä sisällä.

   Oikein ihanaa viikkoa Kikka ja kiva että tubetukset miellyttää. 🙂

 • Ihana postaus, sopi hyvin tähän iltaani.
  Luin sen muutamaan kertaan, sillä se herätti niin paljon mietteitä.
  Muistui mieleeni, sanonnan että kaunein korusi on hymy.
  Ja niin totta tuo sisäinen kauneus on, kun katson ympärilläni olevia ihmisiä esimerkiksi kahvilassa:
  Ihmiset jotka hehkuvat aitoa onnea, hymyilevät, kantavat itsensä onnella ja arvostamalla itseään ovat oikeasti aivan erilaisesti kauniita.

  Nämä tuotteet olivat minulle taas aivan uusia, ja kasvoöljy meni heti ostoslistaan.
  Odotan innolla, kun saan meikkipussi remontin valmiiksi ja pääsen nauttimaan kaikista ihanista uusista tuotteista.

  Ihanaa alkavaa viikkoa ! Innolla jään taas lukemaan tekstejäsi !

  Napamassun Mama – Melissa

  • Voi että olet ihana, kiitos sydämeen asti lähetetyistä sanoista, tuntui hyvälle. <3

   Kyllä onnellisissa, tasapainoisissa, kilteissä, avoimissa jne. ihmisissä on niin paljon kauneutta joka juuri heijastuu ulospäin. Se ei ole mitään turhaa latteutta, vaan näin se juuri on. Sitä en itse nuorempana oivaltanut lainkaan.

   Nuo öljyt ovat todella ihania, uskon että tulet tykkäämään.

   Oikein ihanaa viikkoa Melissa ja kiitos aivan ihanasta kommentista. <3

 • Näihin tuotteisiin en ole vielä tutustunut mutta se asia pitää korjata, vaikuttavat mielenkiintoisilta. Uskon että kaikille ihmisille on sisäistä kauneutta annettu syntymälahjaksi mutta joillakuilla se jää sinne pimentoon, eivät osaa/halua tuoda sitä esiin syystä tai toisesta. Iloa viikkoosi <3

  • Loistavasti sanottu, näin se on, kaikilla on vauvoina se, mutta mitkä seikat sen valon sisälle kätkeekään, ne syyt ovat moninaiset. <3

   upeaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud