Joe Blascolla meikattavana ja tädit tubettivat myös paikan päällä!

Joe Blascolla meikattavana ja tädit tubettivat myös paikan päällä!

Purkkihöperö ja kaikkea kaunista kosmetiikkaa rakastava oli paratiisissa päästessään Norris Cosmeticsille Joe Blascon meikkiin. Kaikkia yllä olevia kaunottaria olenkin jo bongaillut pitkin vuotta Sokokselta mm.tuoksutellut, kokeillut ja kielokäsivoidetta myös kotiin hankkinut. Aivan mahdottomia valintoja, sillä näistä purkeista ja tuoksuista sekä Greencare sarjasta, että Aromas Artesanales de Antiques sarjoista huolisin joka ikisen. Kylppäreiden sulostuttajia ehdottomasti ja ne tuoksut. Hinnatkin ovat noin 10e paikkeilla suurimmassa osassa tuotteita tai jopa alle, ei ole hinnalla pilattu. 

Norris Cosmeticsin menneen kesän uutuuksia ovat yllä olevat Naturaliumin herkulliset suihkugeelit, joiden tuoksu on aito, tuoksuvat aidoille marjoille ja hedelmille. Saatavilla 3erilaista tuoksua: vihreä omena, mango ja vadelma. Pullojen koko on peräti 500ml ja hinta 5,50. Mangoa olen testannut useamman suihkukerran ajan ja koostumus on kermainen, täyteläinen ja hoitava ja se tuoksu, hurmaannutte kun kokeilette. Sarjaan kuuluu myös Body Lotion koossa 370ml ja hinta 7,90e ja hiustuotteet koossa 400ml ja hinta 5,90. Mikä parasta nämä löytyy valikoiduista Citymarketeista eli ovat helposti saatavilla. Aion ehdottomasti käydä Citymarketissa ja testata näistä joka ikisen. Suosittelen!
Oletteko bonganneet ihanat Floral Bouquet saippuat kauniissa peltirasioissa? Näitä on saanut kesäkuusta Sokokselta ja hintaa 9,90e. Ihana lahjaidea ihmiselle jolla on jo kaikkea, äidille, mummille, ystävälle.  Olen testannut Daffodil Floweria joka oli tuoksusuosikkini näistä. Ihana saippua ja mikä parasta peltipurkki jää keräilykokoelmaan.
Ei ole montaa merkkiä joiden tuotteita olen käyttänyt jo 26-vuoden ajan, niihin harvoihin kuuluu Joe Blasco. Tummat silmänaluset, epämääräisen läikikkäät kasvot voisivat kenties raikastuakin toistenkin merkkien tuotteilla, mutta se pysyvyys ja peittävyys on Joe Blascon meikeissä ainutlaatuista. Jotkut kysyy hengittääkö iho, onko tuotteet paksuja. Peittävyys on kerrassaan niin mainio, ettei paksu kerros ole tarpeellinen. Riittoisampia tuotteita saa hakea, pigmentit ovat loistavia. Parasta kuitenkin on, että Joe Blascon meikkeihin voin aina luottaa ja tiedän meikatessani, että meikki pysyy koko pitkän päivän.
Joe Blascolta on tullut hieno BB Cream 5 in 1, joka häivyttää ihon pikku virheitä, kosteuttaa ja saa ihon näyttämään kauniin mattapintaiselta. Suojaa uv-säteiltä ja taistelee ennenaikaista vanhenemista vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Youtube videolla näette miten tasaisen ihon BB Creamilla saa aikaiseksi. Jälleen kerran mikä parasta, kestää koko pitkän päivän. 

Yllä olevassa kuvassa on vasemmalla xtra-highlight valonappi, orange highlight tummia silmänalusia peittämään ja oikealla red neutralizer oudoille punaisille hormoninäpyille ja couperosalle. Aiemmin käytin xtra-light kaikkiin kyseisiin ongelmiin, mutta nyt kun ongelmille on viralliset täsmätuotteet, sillä on suuresti eroa. Kyseinen kolmen kopla takaa iholleni riittävän peittävyyden koko päiväksi, niin että omissa silmissä en huomaa läikikkään ihoni ongelmia lainkaan. Vaikka xtra-light on kuulunut meikkipussiini jo 26-vuoden ajan, voin luvata pitkän elämän OrangeHighlightille ja punaisen neutralisoijalle. Parasta mitä minun ongelmaihoni tietää. 
Innostiko kyseiset tuotteet teitä, kenties ihanat uutuudet ja saippuat? Onko Joe Blasco tuttu merkki tai jopa jokin Joe Blasco suosikki omassa meikkipussissanne?

Joe Blascon voit bongata tulevilla I Love me messuilla
yhdessä Schwarzkopfin kanssa samaisella pisteellä.
Mukavaa torstaita kaikille!

*yhteistyössä38 thoughts on “Joe Blascolla meikattavana ja tädit tubettivat myös paikan päällä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud