Organyc, luonnollista intiimiasiaa!

Organyc, luonnollista intiimiasiaa!

Kävin kesällä Mildh press toimistossa ja vaikka toimisto oli pullollaan kaikkea kaunista, myös kahvimukeja 😉 niin katseeni kohdistui ensimmäisenä luomupuuvillasta tehtyihin intiimituotteisiin. Tunsin että lamppu suorastaan syttyi mielessä, jestas tälläisiäkin voi olla olemassa ja miksi näitä ei ole jo aikoja sitten keksitty! 
Innostuin heti ajatuksesta että herkille intiimialueille on omat luonnolliset tuotteet, ajatus luomupuuvillasta vastaan hautova terveysside, joka sisältää muovia ja hajusteita… Ei ollut epäilystäkään, että jos luomupuuvillaiset toimii, niin kaikki vanhat siteet lähtevät vaihtoon ja niinhän ne lähtivät, eikä ole ollut paluuta entiseen. 
En löydä Organyc intiimituotteista moitteen sijaa. Tamponejakin on, mutta sellaisia en käytä, joten niiden teho jäi omalta osalta testaamatta. Terveyssiteet ja pikkuhousunsuojat ja myös intiimipesuaine saavat voimaan hyvin kaikin puolin, myös ajatuksen tasolla. Hintaa paketeilla on noin euron enemmän jos vertaa kaupan terveyssiteisiin,  mutta tuon euron olen valmis maksamaan ehdottomasti. Uskon Organyc tuotteiden auttavan suuresti myös kaikenlaisiin intiimialueiden tulehduksiin. Omalla kohdalla ihoni on herkistynyt juuri siteiden ja alushousujen kumeille ja nämä ovat olleet minulle pelastus. 
Tämä sai minut myös miettimään vauvan vaippoja…. Miten paljon muovia, hajusteita ym.nekin sisältää. Kuulin että mahdollisesti Organyc olisi suunnittelemassa vaipoille suojaa, ettei vauvan herkkä iho olisi kosketuksissa itse vaippaan. Jos ymmärsin oikein kokonaisen vaipan tekeminen tulisi taasen niin kalliiksi, ettei se olisi yrityksen eikä kuluttajan kannalta järkevää.
Mistä näitä sitten saa, mm. Ruohonjuuresta voit tilata tai käydä hakemassa omat Organyc siteet, tamponit, pikkuhousunsuojat ja intiimialueen pesuaineen. Minä sanon wau, mitäs te sanotte?
Ihon ärsytystä estävä ohut terveysside
Pehmeä ja normaalia vuotoa pitävä side, joka on tehty 100 % luomupuuvillasta. Pakkaus sisältää 10 kpl sidettä.


Organyc on italialainen tuotemerkki, joka valmistaa maailman parhaat 100% sertifioidusta luomupuuvillaista valmistetut terveyssiteet, pikkuhousunsuojat sekä tamponit. Siteen sekä pinta- että imukerros valmistetaan 100% sertifioidusta luomupuuvillasta. Eristävä kalvo siteen pohjassa ei ole tavanomaiseen tapaan muovia, vaan maissia. Ilma kiertää, ja sen tuntee. 


Organyc siteet, pikkuhousunsuojat sekä tamponit: 


100% sertifioitua luomupuuvillaa, sekä pinta- että ydinkerros
siteiden ja pikkuhousunsuojien suojaava kalvo massia
kaikki tuotteet ja pakkaukset 100% biohajoavia ja kompostoitavia
kliinisesti ja dermatologisesti testattu
valmistetaan Italiassa
Italian Association of Gynecologists (AOCOI) sponsoroi tuotteita, ja italialaiset gynekologit suosittelevat sekä määräävät Organyc-tuotteitareseptillä


Sanomme ei synteettisille kuiduille ja niiden valmistusmenetelmille (rayon, viskoosi), selluloosalle ja sen valkaisu- ja valmistuskemikaaleille (mm. kloori, sulfaatit), kirkasteille, hajusteille ja muoville. 

*Teksti lainattu Ruohonjuuren sivuilta
Sponsored

Leppoisaa lauantaita kaikille <3


27 thoughts on “Organyc, luonnollista intiimiasiaa!”

 • Tärkeää asiaa, hienoa että uskallat nostaa esille myös tällaisia aiheita! Itseäni jäi nyt kovasti kiinnostamaan noiden vauvan luomu vaippasuojien kehitystyö…ehtiiköhän jo ensi vuoden puolella markkinoille?

  • Tärkeitä naiseuteen liittyviä ja kovin arkisiakin aiheita. Minäpä kuules kysyn tätä asiaa pr-toimistosta, että mitä kuuluu vauvanvaippasuojien saralla. Kun oikein syvennyin mitä kaikkea vaipoissa ja terveyssiteissä on, niin ei vaan pysty enää käyttämään normiterveyssiteitä, ei millään. Ajatus on idätetty jo mieleen niin vahvasti luomupuuvillasta. 🙂

   Kivaa lauantaita Heli <3

 • Hienoa, että ekologisia vaihtoehtoja kehitetään. Minä olen ollut kestoilija jo vuosia eli käytössä itselläni kestositeet ja kuukuppi. Ja olen ollut todella tyytyväinen. Lapsilla oli myös kestovaipat käytössä, en vaan olisi voinut laittaa heidän intiimialueelleen mitään muuta.

  • Sinulle Heli nämä ovatkin enemmän päivänselviä asioita, minulla tapahtui taasen oikea herätys, että hei todellakin. Heti tuli juuri tuo ajatus muuten, että voi ei niitä vaippoja joita meidän tytötkin ovat käyttäneet….

   Kivaa viikonloppua <3

 • Kiitos vinkistä. Olen jo ehtinyt kaivata vaihtoehtoa muoville.. luomupuuvilla kuulostaa hyvältä.

 • Vuokkoset merkiltä löytyy kyllä ihan tavallisesta kaupasta luomupuuvillasta valmistettuja eko pikkuhousunsuojia joita oon käyttäny useamman vuoden kun voitin aikoinaan arvonnasta ja sen jälkeen olen ostanut.Vuokkoset valmistetaan myös suomessa josta plussaa =)
  Kannattee tutustua valikoimaan jos kiinnostaa

  • Loistava vinkki. Ai että iloitsen siitä, että on blogi, jossa herää tälläistä keskustelua ja itse saan niin hyviä vinkkejä ja muutkin tänne eksyvät hyötyvät. Mutta onko Vuokkosilla noita muita? Mutta hyvä tietää nuo suojat.

   Kivaa viikonloppua eekku <3

 • Nuo pikkarisuojat ois kyllä hyviä! Ei ärsyttäs alapäätä ainakaan, eikä lisää valkovuotoa…Oliko nää sopivia juttuja tänne…No niin se vaan on! Ihanaa iltaa ihanuus <3

  • Nimenomaan sitä itteään, ei ärsytä niin on vallan aivan eri homma. Suosittelen Jassuntassu. <3 On sopivia jetsulleen, juuri näiden tiimojen ympärillä tämä postaus pörrää. Joten kiitos tämä oli hyvä pointti tähän juuri myös.

   Ihanaa iltaa Jassuntassu ihanainen <3

 • Näitä pitää niin testata! Minä niin tykkään blogistasi ku päivisin karkaa muukin kuin ajatus 😀
  Onneksi saa tilattua!
  Ihanaa illan jatketta

 • Oonpa ollu aikaani edellä, kun vuonna "yksi" äitini kutoi puuvillangasta ensimmäisiin tarpeisiin ☺☺
  Ihanaa Lauantaiehtoota Sinulle Ihanuus ♫~♥~♫

 • Vauvoille on helpostikin saatavissa ainakin kaikista isommista marketeista ruotsalaisen Natyn vaippoja, jotka on valmistettu maissista. Ovat jo suhteellisen kauan olleet, koska käytin jo esikoisella, joka nyt on eskarissa. Samaa hintaluokkaa kuin tavalliset 'merkkivaipat' eli Pampersit ja Liberot. Tällä kuopuksella en ole kestovaippoja käyttänyt iho-ongelmien takia, vaan vallan noita maissivaippoja. Maatuvatkin eivätkä jää kaatopaikalle ikuisiksi ajoiksi, mikä on sekin hyvä asia. 🙂

  • Linda tämä oli aivan loistava vinkki ja välitän tämän tuolle Helille joka tuolla ylhäällä kyselee. Kiitos aivan valtavan paljon. Omien lasten vauva-ajoista on jo sen verran tovi, että silloin ei tainnut noita olla… Loistavaa ja tuo maatuminen myös.

   Kivaa viikonloppua <3

 • Puuvillaa ja luomua ihan ehdottomast<3 Kiitos Tiia vinkistä! Mikään ei ole niin inhottavaa kuin hiostavat muovit intiimialueilla, Vuokkosilla on ollut onneksi sitä puuvillaa jo jonkun aikaa suojissa ja siteetkin on vähemmän hiostavia kun ne nykyajan muoviläpyskät!! Meillä käyttää koiratkin Vuokkosia juoksun aikana, ja viimeksi ne oli kaupasta loppu, sain viimeisen paketin, joten on joku muukin huomannut etteivät hiosta niin paljon. Tärkeita asioita sulle tulee mieleen.

  • Niistä hiostavista voi seurata tulehdus, jos yltyy raapimaan, siitä seuraakin sitten lisää ongelmia. Olen todella iloinen että nämä intiimituotteet on keksitty, olemassa ja olen löytänyt ne. 🙂 Mildh hyvin kommentoikin tuossa alhaalla, että Organyc on ainoa aidosti luomu intiimisarja.

   Kivaa sunnuntaita <3

 • Hienoa, että Tiia innostui ja uskaltautui kertomaan blogissaan Organyc -kokeilustaan ja tuotteiden toimivuudesta, sillä kokeilemalla huomaa kyllä eron olossaan jo yhdenkin kierron jälkeen. Kun vertailee eri vaihtoehtoja ja mietii mikä voisi olla itselle se sopivin, kannattaa huomioida mistä ainesosista tuote on kokonaisuutena valmistettu. Organyc tuotteet on valmistettu puhtaasta luomupuuvillasta, jonka käytöstä intiimihygieniatuotteissa on runsaasti näyttöä erilaisten emätintulehdusten rauhoittamisessa ja ehkäisyssä. Kotimainen vaihtoehto ei ole valitettavasti 100% luomupuuvillaa, vaan sen imukerros on selluloosaa. Kotimaista vaihtoehtoa ei ole myöskään valitettavasti ainakaan vielä ekosertifioitu, mikä takaisi sertifioitujen, kaksi kertaa vuodessa tarkastettujen aineosatuottajien tuottamien luonnonaineiden käytön, joten valmistusprosessissa ja lopputuotteessa voidaan käyttää mitä tahansa aineita, myös keinotekoisia. Jos haluat olla varma, että niin intiimihygieniatuotteesi pinta- kuin ydinkerros ovat 100% puhdasta luomupuuvillaa, joka tutkitusti rauhoittaa myös ihoärsytysongelmia, niin kokeile vaikka seuraavan kierron aikana Organyc hengittäviä siteitä, pikkuhousunsuojia ja tampooneja. Voi olla, että ihastut niihin kuten Tiia: )

  • Mildh kiitos kun vastasit tänne ja valaisit lisää asiaa, eritoten tuon suhteen, että Organyc on ainoa 100% puhdas luomupuuvillaa sisältävä intiimituotesarja. Sillä tämä seikka alkoi epäilyttämään, kun tuli kommentteja Vuokkosista, että onko niitä muitakin, mutta ei näköjään sitten ole… Mutta hienoa että on Organyc on ollut minulle pelastus ja hyvää tulee laittaa kiertoon muillekin ihmisille, jotta löytävät itselleen sopivampia ja parempia vaihtohetoja.

   Leppoisaa syksyä ja toivottavasti kiireet helpottaa ja pian nähdään/kuullaan. <3

 • Onpa kiva tuollaiset luonnollisemmat siteet, kuin vaikkapa halvimmasta päästä olevat markettisiteet, joissa muovia on enemmän siteissä, kuin pakkauskääreenä! vähemmän käytän näitä side- ja pikkuhousunsuoja-tarvikkeita, mutta sen mitä tarvitsen ekana vuotopäivän yönä, olisi ihanteellinen tällainen puuvillainen. Ei edes tällä käytöllä kalliiksi tulisi.

  • Niinpä no sinulla kuluisi näitä harvakseltaan mutta olisivat intiimialueille helliä, mikä on tärkeää herkälle alueelle.

   kivaa sunnuntaita <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud