Upea arvonta ja mahtavat John Frieda volume hiustuotteet!

Upea arvonta ja mahtavat John Frieda volume hiustuotteet!

Voi että olen taas innoissani. Aivan huippua että nykyään saa kampaamolaatua, mutta edullisempaan hintaan. John Friedan hiustuotteita testasi aiemmin tytär ja John Friedan hiustuottet siloittivat hänen hiuksista upeasti takut ja hiusten pörheyden. 
Tällä kertaa tämä äiti on testannut John Frieda volumetuotteita ja olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Pääsääntöisestikin käytän volumetuotteita, sillä hiukseni ovat painavat ja raskaat ja kaipaan niihin ilmavuutta. Monet volumetuotteet taikovat hiukseni todella tuuheiksi, mutta samalla kovin pörheiksi. John Frieda tuotteilla tulikin selkeämpi ero moneen aiempaan merkkiin, näillä tulee volumea mutta hiukset jäävät aivan ihanan silkkisiksi ja pehmeiksi. Enpä olekaan aiemmin tälläistä cocktailia hiuksiini saanut, nyt tulee kärpäsen iskulla molemmat mieltymykseni hoidettua, tuuheus ja sileys. 🙂 Sanonpa että wau!
John Friedan hiuslakat ovat erinomaisia, tulee pitoa, mutta ei sellaisia lakkapiikkejä, joita ei kammallakaan selvitä. Tuoksuu hienostuneelle, milteinpä vaan ilmalle ja hentoisesti puhtaalle. Täysin verrattavissa huomattavasti kalliimpaan omistamaani salonkituotteeseen. 
Mahtava on myös Blow Dry Lotion joka tuo tuuheutta juuri sinne hiusten juuriin, mikä on aina suurin ongelma. Monesti hiukset painavat päätä myöten ja yritän juuri tupeeraamalla saada volumea hiustyveen. 
Lisäksi mukana tulee 7 päivän Volume hoitokuuri. Paksuntaa hiusta ja tuo näin tuuheutta ja volyymia ja auttaa ja tukee kampausten laitossa. 
Hienoa näissä John Friedan tuotteissa hiuksille on myös se, että pesuväli on taas pidentynyt normaalista kahdesta vuorokaudesta kolmeen. Tällä viikolla oli paljon menoja ja yleensä pesen joka päivä hiukset näissä tapauksissa,  jotta saan kampauksen näyttämään ilmavalta ja puhtaalta.  Kappas nukutun yön jälkeen hiuksissa oli aika pitkälle edellisen päivän kampaus, hiukset näyttivät yhtä puhtailta ja sileiltä. Olin varsin ihmeissäni eli tuo 7-päivän kuurihoito auttaa selkeästi kampausten tukeen ja pitoon.
Helmenä mukana on vielä kuivasampoo, jolla saa pitkitettyä vielä tuon kolmannen pesuvälin neljään vuorokauteen. Jos minä lähtisin reissuun, valitsisin mukaan nämä John Friedan tuotteet. 🙂
Mikä huiminta, nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa koko tämä samainen setti minkä näette kuvissa eli yhteensä 7 kappaletta John Frieda volume hiustuotetta!
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan säännöt:

1 arpa anonyymit, muistakaa jättää selkeä nimimerkki 
ja sähköpostiosoite, jotta saan teidät kiinni jos satutte voittamaan arvonnassa

2 arpa Bloggerin tai Bloglovinin kautta kirjautuneet julkiset lukijat

3 arpa jos jaat arvonnan blogissasi tai facebookseinälläsi, 
ilmoitathan kommenttikentässä missä olet jakanut arvonnan, 
jotta pääsen sen jossain kohti zekkaamaan.

Arvonta päättyy 27.9.2015

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan 
ja aurinkoista lauantaita!
John Frieda hiustuotteita voit ostaa mm. Sokokselta. 
*sponsored


155 thoughts on “Upea arvonta ja mahtavat John Frieda volume hiustuotteet!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud