Tänään Tukholmaan parisuhdelomalle!

Tänään Tukholmaan parisuhdelomalle!

Aamulla taivas oli ihmeellinen ja toivottavasti ei enteile myräkkää merelle, hieman ovat sääkartat ennakoineet ensin myrskyä ja sitten myrskyn väistymistä reitiltämme. Miehen kanssa lähdemme parisuhdematkalle Tukholmaan ja oivalsimme, että viime matkasta on peräti kohta vuosi! 
Tätä postausta ei ollut tarkoitus kirjoittaa lainkaan, mutta eiliseen postaukseen sain niin mielenkiintoisen kommentin, miten eräs lukija oli tuomittu sukulaisen taholta siitä, että jätti lapset joskus hoitoon ja halusi omaa aikaa tai miehen kanssa parisuhdeaikaa. Hän oli kuulemma huono äiti… 
Olen sitten ollut huono äiti miltei lasten vauva-ajasta lähtien, sillä olemme aina hoitaneet mieheni kanssa parisuhdetta, leffoissa käynneillä tai pienillä matkoilla lasten ollessa turvallisessa hoidossa isovanhempien hoivassa. Tällä kertaa tyttöjä tulee hoitamaan perheemme vanhin tytär avomiehensä kanssa. 
Miten laajennettu rakkaus, turva muidenkin kuin vanhempien taholta voisi olla negatiivinen asia tai miten parisuhteen hoito on negatiivista? Onnelliset vanhemmat jaksavat olla onnellisia arjessa ja koko perhe voi hyvin. Että näin, minä olen puhunut. 
Oletteko toista mieltä, täytyykö parisuhdetta pikkulapsiaikana hoitaa vai ei, tai mitä jos ei ole tukiverkostoa lainkaan, miten sitten  hoituu vanhempien jaksaminen?
Iloista keskiviikkoa kaikille ja palailen sorvin ääreen perjantaina, jolloin vastailen kommentteihin ja tulen vierailemaan muiden blogeihin. Sillä on se vaan onni, että puhelimeni liittymä on Saunalahden eikä Soneran ja mobiilidata olisi turkasen kallista Tukholmassa ja näin ollen hermoleluni eli älyluuri jää vähemmälle käytölle. 🙂


73 thoughts on “Tänään Tukholmaan parisuhdelomalle!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud