Terkkuja Tukholmasta!

Terkkuja Silja Symphony deluxehytistä. Täällä toimii wifi mikä oli iloinen ylläripylläri. Ruoka ollut myös erinomaista, buffet yllätti iloisesti jopa miehen, joka haluaa pöytiintarjoilua noin yleensä, kun ravintolaan istahtaa. Buffetissa oli kivasti laitettu teemoittain ruuat, joten jonoja ei päässyt syntymään: kala, antipasto, salaatti jne. kaikki omissa pöydissä.

Aamupalaa nautimme Tavolata ravintolassa ja on muutaman euron kalliimpi, kuin normi aamupala buffassa, mutta on joka euron arvoinen. Suuret peukut lattekoneelle, josta tulee kuumaa kahvia. Jos jokin harmittaa, niin kuuma kahvi johon on tarjolla kylmää maitoa. Kahvistahan tulee hailukkaa.

Päivään on mahtunut lempiliike Nautica, merellisiä vaatteita ym., Leila’s general store eli huippukokki Leila Lindholmin kauppa josta olisin voinut ostaa kaiken.

Toki olen syönyt suklaisen havrebollarnan joka kuuluu traditioon. Lagerhaus sisustusliike ja Mio zekattu, mutta saaliina vanha baseball pallo ja servettejä.

Åhlensin ruokaosastolta hain muksuille tuliaisherkut ja kohta vielä tämän talven Blossa ja Loimu laivan myymälästä mukaan. Ovat monta euroa laivalla edullisempia. Lisäksi laivalta löytyy Somersby pomegranate eli granaattiomenasiideriä, aivan pakko kotiuttaa.

Ai niin, tuo Marc Jacobs Violet on limited edition ja vain ”travel exclusive” eli kaiketi laivat ja lentokentät… Ihana tuoksu!

Tältä näytti meidän Tukholman matka, mitä teidän päivään kuuluu?

Älyluuri postaus, fontin koko saattaa olla aika pientä tihrua, pahoittelen. Leppoisaa iltaa! <341 thoughts on “Terkkuja Tukholmasta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud