Arvonta ja nyt lähtee parta ja millä, Epicarella!


Nyt on maailman mahtavin vimpain keksitty meille parrakkaisille naisille. Parrasta olen veuhannut täällä monen monta kertaa, testannut vahaliuskoja, nyppinyt ja vaikka mitä. Kirottua kun iskee mummovaihe päälle, niin leukaan alkaa tulla merkillistä kasvustoa. Omaksi onnekseni höytyvät lepattavat tuulessa vielä valkoisina, mutta lepattavatpa kuitenkin ja peräti 2cm liuhukarvan olen löytänyt leukaperistäni, järkyttävää!

Suurin osa meistä ei halua olla parrakas, joten innolla esittelen I Love me messuilla törmäämääni karvanpoistolaitteen Epicaren, jonka helpot käyttöohjeet löydät lopusta tubetusvideolta n.7-minuutin kohdalta. Helppoa kuin nakki! Pyörittelet vain Epicarea karvahöytyvissä leualla ja poimii parran pois. Puhdistuskin on järisyttävän kätevää, venytät Epicarea hieman pidemmäksi ja puhallus!

Arvonta on päättynyt!

Nyt on yhdellä teistä mahdollisuus voittaa oma Epicare tai vaikka antaa parrakkaalle joululahjaksi. 

Arvonnan säännöt 1 arpa anonyymit ja 2 arpa Bloggerin tai Bloglovinin kautta julkisesti kirjautuneet lukijat. 

Arvonta päättyy 19.11.2015, vallan hurjana kaikille onnea arvontaan, tämä vempain on loistava!

Miksi Epicare®?

Epicare® on markkinoiden suosituin kasvojen karvoituksen poistoon tarkoitettu laite. Poistat sillä helposti ylähuulen karvoitusta sekä poskien untuvaiset karvat.
Karvat eivät muutu paksuiksi eivätkä kasva sisään ihon alle. Näin ollen ihoon ei jää epämiellyttäviä jälkiä, vaan ihosi pysyy pehmeänä ja miellyttävänä.
Epicarea käyttämällä säästät aikaa ja rahaa, sillä voit poistaa karvoituksen itse nopeasti ja vaivattomasti missä ja milloin vaan. Laite on edullinen ja se kestää pitkään.
Unohda kivulias nyppiminen, sotkuiset vahat ja epäterveelliset voiteet. 
Kasvojen karvat irtoavat juuria myöten, kun taivutat ja kierrät Epicaren® jousta siistittävässä kohdassa.
Sitä voidaan käyttää poskilla, leualla, otsalla, ylähuulissa ja kaulan alueella. Uudet karvat kasvavat hitaammin ja ohuempina.
Voit pitää pikkuisen Epicaren® mukanasi vaikka käsilaukussasi.
Epicaren® kehitettiin vuonna 1999.


*Yhteistyössä59 thoughts on “Arvonta ja nyt lähtee parta ja millä, Epicarella!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud