Kuninkaallisia kahvihetkiä Arvid Nordquistin kanssa!

Kuninkaallisia kahvihetkiä Arvid Nordquistin kanssa!

REKO

TUMMAPAAHTO — VOIMAKAS & MAUSTEINEN

EU-luomumerkitty sekä Reilun kaupan kahvi sisältää ainoastaan käsin poimittuja Arabica-papuja. Hyvä papusekoitus ja hyvä teko samassa paketissa. Kahvi, joka tarjoaa puhtaan voimakkaan pähkinän ja mantelin tuoksun.

Maku on pyöreä, hedelmäinen, miellyttävän hapokas ja tasapainoisen kirpeä. Pitkä mausteinen jälkimaku on kevyesti savuinen jossa on lakritsan sävy.

GRAN DIA

KESKITUMMA — RUNSAS & HEDELMÄINEN

Täydellinen päivänkoitteessa, kun maku ja muut aistit ovat levänneet.

Tämän seoksen perusta muodostuu brasilialaisista Arabica-pavuista, jotka kasvavat ylängöillä ja kehittävät siten matalan hapokkuuden ja runsaasti luonnetta. Kahvissa on puhdas ja pähkinäinen tuoksu. Keskitäyteläinen kahvi, jonka runsaassa ja tasapainoisessa jälkimaussa on pähkinäinen sävy.

SVEA

KESKITUMMA — PYÖREÄ & HIENO

Kahvi, jossa on puolikarkea jauhatus ja keskitumma paahtoaste sopii erinomaisesti sekä tavalliseen kahvinkeittimeen että pressokeittimeen ja perkolaattoriin.

Tuoksussa tuntuu mokan ja hasselpähkinän paahdettuja aromeja. Pyöreässä maussa on mantelin ja toffeen vivahteita. Tasapainoinen ja täyteläinen jälkimaku.

Arvid Nordquist kahvi-ihastus alkoi kesällä 2010, kun purkkihöperö osti Tukhomasta kuninkaallista kahvia Victorian ja Danielin häiden kunniaksi. Herkullinen Svea kahvi oli Arvidin kahveista täten ensi-ihastus. Tavaksi on jäänyt tuoda jokin Arvidin kahveista tuliaisiksi Suomeen. Mieluiten sellainen maku, jota ei Suomesta saa. Tosin Suomessakin on loistava valikoima Arvidin kahveja, joista tässä postauksessa esillä kaksi suurinta suosikkia REKO ja COLOMBIA MANCALI. Miten kahvi voikaan olla hyvää. REKO on saanut ansaittua huomiota ja olenpa huomannut useamman blogiystävän ja ystävän suitsuttavan tuota kahvia ja kelpaakin suitsuttaa, sillä maku on täydellinen ja vatsaa hellivä. Jopa raskaana oleva ystäväni on pystynyt nauttimaan REKOA koko raskauden ajan. 

COLOMBIA MANCALI on valitettavasti poistumassa valikoimista, mutta REKOA saa jopa yksittäisistä pienistä putiikeista ja jos haluaa tilata kahvia suoraan kotiin, Verkkokauppa.com on oivallinen paikka kyseisen kahvin tilaukseen. 

Hyvää kahvia voisi verrata viinin nauttimiseen. Maku kehittyy ja makuaisti oppii tunnistamaan hyvän kahvin. Join alussa kovin vaalea kahvia ja nyt suu halajaa koko ajan tummempaa ja täyteläisempää kahvia. REKO on sellainen ja olisiko se savun ja lakritsin jälkimaku joka kruunaa Rekon täyteläisen tummuuden. 

Onko Arvidin kahvit tuttuja tai oletteko kuulleet tai nauttineet omaa lempikahvia REKOA? 
Herkullisia kahvihetkiä näin joulukuun ensimmäisenä päivänä!

Kaikki Arvid Nordquist kahvit ovat 100% vastuullisesti sertifioituja. Käyttämällä UTZ-, Reilun kaupan- ja Luomu-sertifioituja kahvipapuja tuemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia sekä ehkäisemme lapsityövoiman käyttöä ja syrjintää.
Kaikki Arvid Norquist kahvit ilmastokompensoidaan 100% istuttamalla puita kahvia tuottaviin maihin. Teemme aktiivisesti töitä vähentääksemme omaa ilmastovaikutustamme ja ilmastokompensoimme kahvimme tuotannosta aiheutuneet päästöt, joihin emme itse voi vaikuttaa. 
Kaikki Arvid Nordquist kahvit valmistetaan aina 100% Arabica-pavuista. Etsimme laadukkaimmat ja parhaissa olosuhteissa kasvaneet pavut, joilla on rikas aromi ja runsaasti makuvivahteita. 
*Yhteistyössä Arvid Norquistin kanssa, osa kuvista ja tekstistä lainattu
19 thoughts on “Kuninkaallisia kahvihetkiä Arvid Nordquistin kanssa!”

  • Oijoi suosittelen Pirkko kovasti, nämä ovat niin hyviä ja täyteläisiä kaikki <3

   Oi että kiitos kovasti, arvostan, sillä Pirkko sinun jutut ovat aina niin mielettömiä. <3

 • Reko on ihanaa, mutta nyt on kahvinjuonti minulta loppu 🙁 Juuri aiheesta kirjoittelen postausta. Ei kestä vatsa eikä hermot kofeiinia, joten ei kahvia. Juuri kun löysin herkullisen Rekon, niisk!

 • Tuo Reko muakin kiinnostaisi. Kahvit ei oo tuttuja ennestään. Jouluksi olisi kiva saada uusi kahvi ja vois koklata tuota Rekoa…Touhukasta tiistaita Tiia ♡

 • Mun pitää kyllä ostaa arvid kahvia ja testata! Ihania kahvikuvia!! Ihan alkaa tekemään kahvia mieli. 😛

  • Kannattaa ehdottomasti testata, olen varma, että rakastut! <3 Täällä tekee kahvia aina mieli ja niin harmi ettei voi aina juoda. <3

  • Suosittelen, olen kyllä niin hurmussa näihin kahveihin. Aivan erityisesti REKOON ja ECOON. <3 <3 Kivaa että löysit tiesi tänne. <3

 • Ah, Nordqvist! Rekoa olen käyttänyt varmaan kymmeniä paketteja, se on mielestäni paras peruskahvi. Nyt ostin Wanyamaa, joka on aivan mielettömän pehmeää ja maukasta. Tuota Sveaa en olekaan bongannut, mutta mieli tekisi koklata, sillä jos jossain mainitaan erikseen perkolaattori, on se ostamisen arvoinen. Minulla ei nimittäin ole normikeitintä, vaan perkolaattori, jolla saa aivan huikeen hyvää kaffetta. Ah, kahvi!

  Aurinkoista tiistaita!<3

  • REKO on niin paras, vaikka täytyy sanoa, että hieman enemmän rakastan vielä tuota mitä ei enää saa… sniif.. Mutta Reko toimii täydellisesti, aivan mahtavaa kuulla, että sinäkin tykkäät tai siis rakastat! Wanyama on myös todella loistavaa, kaikki Arvidin kahvit ovat, ei kahta sanaakaan!

   Ai että Fanni olet oikea kunnon kahvihifistelijä, nyt vaan Sveaa hankkimaan <3

   Ihanaa iltaa <3

 • Nam nam. Just kahvin hörppäsin ja se maistuin suklaalta. Jouluksi pitää taas jotain erilaista kahvia ostaa, kuten joka joulu on ollut tapana. Olisikohan näistä jokin, pitääpä harkita.

  • Suklaakahvit ovat ihania <3

   Näistä todellakin olisi ja ovat vielä masuystävällisiä. Erityisesti REKOA on niin moni kehunut juuri siitä, että herkempikin vatsa voi nauttia. <3

   Ihanaa iltaa <3

 • Ei ole Arvidin kahvit tuttuja. Saako heiltä ostettua espressoa papuina? Sitten alkaisi muakin kiinnostamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud