Lumenelta tulossa jotain uutta ja ihanaa, Bright Now uutuudet ja Lumene Lab uutuus jo apteekeissa!

Lumene Bright Now Vitamin C-heleyttävä&siloittava hyaluronitiiviste, tehokkaasti kosteuttavat, kirkastavat ja siloittavat kauneuspisarat.

Tehokas yhdistelmä suomalaista lakkaa, C-vitamiinia ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa. 

Kauneuspisaroiden tuoksu on huumaavan hyvä, riittävän mieto, mutta yksi ihanimpia tuoksuja joihin olen kasvojen kauneustuotteissa törmännyt. Lievä appelsiinin ja puhtaan tuoksu. Erittäin riittoisa, pieni pisara leviää koko kasvoille, kätevä pipetti jolla annostella, kuivuu heti ja kosteuttaa ihoa.

Korjaavaa silmänympärysvoidetta hieman epäluuloisena jännitin, sillä ennakkoluuloisesti ajattelin ettei riitä kosteuttamaan kuivia ja herkkiä silmäluomiani. Koostumus on kuitenkin aivan ihana, kosteuttavan kermainen ja riittoisa. 

Silmänympärysvoide on tarkoitettu koko silmänympärysiholle, myös yläluomille ja on lehdistötiedotteen mukaan monitehotuote kaikkiin silmänympärysihon ikääntymisen ongelmiin. 


Lumene Bright Now Vitamin C yövoiteesta sanotaan ”koe kasvonaamion teho yövoiteen muodossa!”

Tehokkaasti kosteuttava, täyteläinen koostumus, jälleen kerran aivan ihana tuoksu, hieman miedompi, mutta miltei sama kuin seerumissa. Sisältää hyaluronihappoa ja hellii ihon kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja suojaa ihoa. Voide sisältää runsaasti lakan antioksidantteja ja ravitsee, kirkastaa ja heleyttää yön aikana. 

Lumenen kasvotuotteita olen käyttänyt jo ennen blogia, vuosia ja vuosia. Suurimpia ihastuksia Lumenelta ovat olleet Bright Now Vitamin C Ravitseva tehohoito, jota olen käyttänyt pullotolkulla hemmottelevan koostumuksen ja tuoksunkin takia. Tätä seerumia sain aina myös anopilta lahjaksi. Seuraava hurmaava ihastus syntyi, kun Lumene toi markkinoille Time Freeze kiinteyttävän Tehohoidon, joka tuoksui raikkaasti puolukalle ja toi kasvoille kirkkautta. Viimeisin ihastukseni oli viime keväänä markkinoille tullut Time Freeze V-Shaping kiinteyttävä pikakaunistaja, joka tuntui iholla silkkiseltä ja tuoksui mielestäni vienosti raparperille. Gloria lehti muuten valitsi vuoden yhdeksi parhaimmaksi kauneustuotteeksi.  Hennot, mutta herkulliset tuoksut ovat olleet yksiä selkeitä  nimittäjiä Lumenen seerumeille ja se miten tuotteet imeytyvät ja sopivat atooppiselle iholleni. 

Ryppyjen siliämiseen en usko, se tuotakoon tälläkin kertaa selväksi, eli kerron käyttökokemuksista, tuoksuista, tuntemuksta, miten kosteuttaa, virkistää ja eritoten silmäluomet olleet kuivat ja haasteelliset eli miten jaksaa kosteuttaa atooppisen kuivat luomet.

Viime viikolla sain testiin uudet Lumene Bright Now uutuudet olin jo bongannut vloggaaja Meikkibeibi ystävän Facebook sivuilta ja Niina tuotteita niin kovasti suitsutti, että kiinnostus heräsi aivan eri tavalla. Mietin kyllä ovatkohan nämä sopivat minun ikäiselle iholle eli juurikin riittävän kosteuttavat.

No kuulkaas nyt kävi niin, että vallan ihastuin ja kovasti jokaiseen näistä kolmesta tuotteesta. Nämä ovat kertakaikkiaan loistavat ja mielestäni aivan Lumenen parhaimpia kasvotuotteita. Näitä todella tekee mieli käyttää ja kauneuspisaratkin saavat pirteällä tuoksulla ja raikkaalla koostumuksellaan aamun alkamaan aurinkoisesti. 

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, eivät sisällä parabeeneja, formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä ja synteettisiä väriaineita. Kaupoissa nyt tammikuussa ja jokaisen tuotteen hinta 19,90e. 



Halusin vielä vinkata apteekkituotteista pitäville, että Lumene Labilta ilmestyi joulukuussa myöskin hyaluronitiiviste. Joka on suunnattu ikäisilleni naisille ja tästä iästä vielä ylöspäin. Kosteuttaa ikääntynyttä ihoa tehokkaasti ja auttaa palauttamaan kasvojen luonnollisen täyteläisyyden. Ainesosina tunturimustikka, hyaluronihappo ja Lipofilling-yhdiste. 

Käyttökokemuksista voin kertoa, että erittäin kosteuttava, miellyttävä puhdas ja raikas tuoksu, kuivuu heti, riittoisa, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, hypoallergeeninen hajuste, ei sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita ja mineraaliöljyjä. Kummasta hyaluronitiivisteestä pidän enemmän, en osaa valitettavasti sanoa. Brigh Now tiivisteessä hurmaa tuoksu, mutta tuoksut ovat makuasioita, joten kannattaa käydä testailemassa sekä apteekissa, että kaupoissa. 

Bright Now tuotteet kaupoissa tammi/helmikuun vaihteessa ja Lumene Lab apteekeissa jo joulukuusta. 

Nyt oli kyllä aivan pakko päästä heti vinkkaamaan uusista Lumene tuotteista, sillä nämä kyllä ihastutti ja uskon, että tekin pidätte näistä. Lisäksi hinnatkin ovat mukavan lompakkoystävälliset. 

Pirtsakkaa maanantaita kaikille ja olisi mukavaa kuulla, mikä on sinun kaikkien aikojen Lumene suosikkisi tai onko niitä vaikka useampikin? Omia Lumene suosikkeja ovat Lumenen CC-voide ja erilaiset meikkivoiteet, tänäänkin mainitsemani seerumit, Gel Effect kynsilakat ja erilaiset huulipunat. Lumenelta on tullut kuulemma uusi ripsiväri, jota on suitsutettu todella paljon ja mielenkiinnolla odotan minkälainen ripsiväri onkaan kyseessä, kuulemma Lumenen paras ripsiväri tähän mennessä. 🙂

*Lehdistönäytteet


49 thoughts on “Lumenelta tulossa jotain uutta ja ihanaa, Bright Now uutuudet ja Lumene Lab uutuus jo apteekeissa!”

  • Mä käytän Lumene päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta, ja tossa voitessa on lakkauutetta, jos oikein muistan 🙂 Kotimaisuus kunniaan!

    • On kyllä lakkauutetta, vaikka tämä on siis aivan uusi tuote, ns.kasvonaamio yövoiteena ja on aivan ihana! Näistä tuli kyllä Lumenen kaikkien aikojen suosikit omalla kohdalla ja tuo hyaluronitiiviste, se on täydellinen. <3 Suosittelen ja sinulla onkin Lumene hallussa. <3

      Pirteää päivää Satu <3

  • Kuulostaa niin hyvältä, että noita minäkin hommaan, sopivia hintansakin puolesta. Lumenen tuotteet ovat aina olleet niin luotettavia eikä hutiostoksia ole ainakaan vielä tullut.

    • En kyllä minäkään saa päähäni hutiostoksia, en millään. Kaupassa kun voi vielä etukäteen hieman testailla. No Lumenen ripsarit eivät ole riittäneet antamaan volyymia, koska minulla on värittömät ja alaspäin laskeutuvat ripset, mutta nyt on tullut kuulemma uusi superhyvä ripsivärikin!

      Nämä tuotteet ovat ehkäpä Lumenen ihanimmat kasvotuotteet ikinä. <3

      Kivaa päivää Sude <3

    • Kyllä on minunkin iholle sopineet aina hyvin. Blogin vuoksi on tullut testattua useampia merkkejä, mutta ennen blogia ostin aina Lumenen tai L'orealin kasvovoiteita ja ihan Cittarista. 🙂

      Nämä ovat niin ihanat, että oksat pois.

      Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin Outi <3

  • Täällä myös Lumenen tuotteitten käyttäjä. Lumenen yö- ja päivävoiteita on ollut käytössä vuositolkulla. Joitain seerumeita olen myös käyttänyt. Ja joka päivä käytän Lumenen CC-voidetta, se on loistava, vinkin sain aikoinani sinulta, kiitos! Ja toki huulipunia löytyy. Tuo uusi silmänympärysvoide kuulostaa hyvältä. Mutta satuin voittamaan noita apteekin Eucerin-tuotteita ja niissä oli myös silmänympärysvoide. Vaan tuo Lumenen kasvonaamio yövoiteena alkoi myös kiinnostaa!
    Kiitos mielenkiintoisesta kirjoituksesta, Tiia!
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    • Aivan samalta kuulostaa! 🙂 Lumenen CC-voide on oma suosikkini, jota käytän jatkuvasti ja on niitä, siitä en luovu tuotteita. 😉 Ihanaa jos löysit vinkin täältä blogista ja olet ollut tyytyväinen.

      Aivan mahtava juttu se Eucerin ja olen myös heidän tuotteita käyttänyt ja hyviksi todennut. 🙂 Onneksi olkoon Tuula.

      Tuo Lumenen kasvonaamio yövoiteena on ihana tuoksuineen, koostumuksineen kaikkineen, kermaista silkkiä. <3 Enpä ole pitkään aikaan näin kovasti höpsähtänyt Lumenen kasvotuotteista. 🙂

      Ole hyvä Tuula ja pirteää uutta viikkoa <3

    • Tämä onkin siitä Bright Now versiosta uudistettu, monipuolisempi ja vielä tehokkaampi. Tämän koostumus sopii ehdottomasti paremmin omille kuiville silmäluomille, kuin se aiempi, mutta nämä asiat ovat niin yksilöllisiä.

      Se geelivoide on ihana. <3

      Pirteää viikkoa Viltsu <3

  • Olen siirtynyt Lumenenen valokynään ja niitä ostan aina kaksi!

    Sain apteeksita näitä tuotteita 3 vuorokauden testit ja olin ihan piikkiriikkisen pettynyt siihen, että näissä ei ollut samaa 'apteekkisen aromaattista' tuoksua kuin on Vichyssä. Kokeilin seerumia ja päivävoidetta ja ne olivat koostumukseltaan ihan ok. Koska ryppyjä ei mikään vie, sitten kun niitä on tullut, niin siinä en pysty vertaamaan Vichyn tai Lancomen vastaaviin tuotteisiin. Tytärelle sain koesarjan sitä Lumeen LAB päivävoidetta, joka on tarkoitettu noin kolmikymppisille: En ole vielä saanut kuulla, mitä hän pitää siitä versus Vichyn Ideale, jota ostan usein hänelle, koska se on Merin suosikki.

    Tuo Lumnen silmänympärysvoide voi tulla minulle joka toinen kuukausi käyttöön, sillä Lancomen tuotteesta en luvou, mutta sitä ei saa levittää silmäluomille. Sokoksella oli pari vuotta sitten vain yksi silmänympärusvoide, jota sai laittaa luomille, mutta en ole varma enää oliko se Elisabeth Arden vai joku muu…Ostin sitä pari heti ja nyt sitä ei saa mistään, joten markkinarakoa on nyt just tuollaisella silmänympärysvoiteelle. Ja tuo on kivan kokoinen reissuun pakattavakin.

    Pakko todeta, että olen aika koukussa apteekkikosmetiikkaan: kasvovesi, puhdistusmaito, silmämeikinpoisto, joka toinen kuukausi Vichyn kasvovoide sekä tyttären kasvorasva. Sen lisäksi tykästyimme nyt yhteen suhkujuttuun, joka ei takuulla kuivata ihoa ja käytämme perusvoiteena Ceralan Plussaa, vaikka se puteli ei näytäkään yhtä hyväöltä kuin joku muu. Rakastan tosin myös Louis Widmerin vartalovoiteita ja suihkuaineita…;)

    Hyvää, lumista alkanutta viikkoa Tiia <3

    • Lumenen valokynä on loistava!

      Juu eli Lab tuotteista kirjoitat, niissä ei ole kyllä niin voimakasta tuoksua ja Vichyn tuotteiden tuoksu ei myöskään ole voimakas, en sitä, mutta tiedän mistä kirjoitat. Sillä rakastan Vichyn tuotteiden tuoksua.

      Mielenkiintoista olisi kuulla mitä Meri piti Lumenen Labistä verrattuna Vichyyn. Hyvää kuitenkin on, että apteekissa on erilaisia sarjoja, Avene oikeastaan tuoksuton, Euceriniltakin löytyy tuoksuton sarja, sitten Vichy ihanine tuoksuineen ja Lumene Lab mietoine tuoksuineen, mutta tuoksuu kuitenkin ja sitten on vielä Lierac, jossa on varmaankin vahvimmat tuoksut, mutta hyvät sellaiset eli niin makuasioita.

      Nooh nyt lipesin aiheesta eli nämä Bright Now tuotteet tulevat taasen marketteihin j voisin kyllä uskoa, että pitäisit niistä. Näissä on täydelliset tuoksut ja ihanan silkkisen kermaiset koostumukset. Tuo silmänympärysvoide kuiville luomilleni on yksiä hoitavimpia joita kaapistani löytyy ja silti olematta voimainen. Nyt kyllä tykästyin.

      Ai niin ja Louis Widmer, heilläkin on muuten monta loistavaa tuotetta. Apteekkituotteissa on sellainen järkevä ja ylellinen tunnelma. Yksi muuten unohtui vielä näistä heh suosikeista eli atoopisen ihottuman kropassa ollessa pahimmillaan, niin La Roche Posay ja Avene, siinä on täydelliset atoopikon ja herkän ihon tuotteet. 🙂

      Kyllä kosmetiikka on vaan ihanaa. <3

      Ihanaa viikkoa Leena ja huomenna ja ylihuomenna kuulemma tulee lunta aivan mahdottomasti!

  • Mulle ei Lumenen kasvovoiteet ole sopineet, mutta incien syynäyksen jälkeen saatan antaa näille kolmelle mahdollisuuden 🙂 Kuulostavat ihanilta! Kumpi tehotiiviste oli sun mielestä kosteuttavampi vai oliko sen suhteen eroa havaittavissa?

    Ihanaa talvista viikkoa *♡*

    • 🙂 Nämä kolme, aah. <3 LAB kuivuu iholla nopeammin ja olen jopa testannut näitä niin, että toiselle poskelle hih toista ja toiselle toista. Ehkä LAB on kosteuttavampi tälläisen rutikuivan atooppisen ihon ja vielä kohta miltei 50vuotiaan iholle, MUTTA en kyllä osaa sanoa selkeää eroa. En täysin… Pidän silti hieman enemmän tuosta oranssista eli Bright Now sarjan tehotiivisteestä, oikeastaan on mielestäni täydellinen ja siitä tuli aivan lemppariseerumi ja nämä kolme ovat kyllä ehdottomia Lumene lemppareita.

      Ihanaa alkanutta viikkoa Salka <3

  • Hyvältä näyttää, vau! Kauneustippoja täytyy ainakin kokeilla, täyteläinen yövoidekin houkuttaa, mutta sellaisia kaapista löytyy jo. Kauniitakin ovat nuo Lumenen putelit. 🙂

    • Tuo kauneustippa on kyllä suoraan paratiisista. Tällä hetkellä ei ole kyllä näin herkullisen tuoksuista tehotiivistettä käytössä. Pulloakin kelpaa kyllä esillä pitää ja yhtälailla tuota LAB hyaluronitiivistettä. 🙂

      Kivan hintaisiakin ovat.

      Mukavaa maanantaita <3

  • Lumenen tuotteet ovatkin tuttuja ja useita on käytössä.Kiva saada tietoa uutuuksista.Mukavaa viikkoa Tiia 🙂

  • Kiitos infosta Tiia, monenlaista tippaa ja purnukkaa rutikuivalle iholleni olen tarjoillut, kauniimmaksi en ole tullut, mutta tuskin paljon rumennutkaan:) Lumenen tippoja voisi kokeilla, hinta jäi epäselväksi tai sitten luin huonosti?

    • Hih no en minäkään kaunistumisesta osaa sanoa, mutta ilman voisi ihoni olla aika rutikuiva käppyrä. 😉

      Juu nuo Bright Now uutuudet ovat 19,90 kpl ja Lumeneahan saa vielä usein tarjouksessa. Tuo apteekki tehotiiviste mitä googlailin löytyy eri apteekeista 32-26e välillä. Et lukenut huonosti, LAB tuotteen hinta tosiaan jäi uupumaan.

      Mukavaa alkanutta vuotta Mustis <3

    • Sama juttu ja Lumenen moneen seerumiin olen tässä vuosien varrella ollut lääpällään. Mutta tämä Bright Now tehotiiviste kyllä taitaa viedä voiton kaikista. <3

      Ihanaa alkanutta viikkoa <3

    • Yövoide on ihanan kermainen, mutta ei rasvainen ja tuoksukin niin hyvä. 🙂

      Mitä olen blogeissa lukenut ripsarista, niin sillähän saa aivan mielettömiä tuloksia aikaiseksi. Pakko testata!

      Kivaa maanantaita Maija <3

  • Oi mitä tuotteita! Mulla on ostoslistalla just silmänympärysvoide! Oliskohan toi hyvä mulle!? Ja seerumi!! Haluisin, mutta ovat niin vietävän kalliita!

    • Silmänympärysvoide on ihana, yllätyin täysin sen hoitavuudesta. On niin vaikeat, kuivat, herkät ja valuvat silmät. Tuo seerumi ooh. Hintaa on 19:90kpl, mutta vink vink Lumeneakin vastikään sai -40% Cittarissa. Eli viimeistään kampanjan aikana, jos ei raaski aiemmin. <3

      Mukavaa maanantaita <3

  • Lumenen tuotteita on ollut, mutta nyt jotakin muuta, joka oli tarjoukses ☺
    Siis pakkaanen kuivattaa ihon, niin ettei meinaa mikään voidet piisata ☺ Mennen tullen pitää läträtä ☺☺
    Mukavaa maanantain ehtoota Ihanuus ~♥♫♥~

    • Näin juuri on kuiva sisäilma ja kaikki, iho kärsii. Nämä on kyllä ihanan kosteuttavia kaikki.

      Aivan ihanaa iltaa ihanuuspakkaus <3

    • Kannattaa kokeilla, meikeistä cc ja meikkivoiteet mm.hirmuhyviä. Lakat täälläkin mieleen, pari hiekkalakkaa ihan lemppareita ja cc lakka jolla saa kynnet siisteiksi ja näteiksi. <3

      Kivaa iltaa <3

  • Lumene <3 Juuri kirjoitan omassa blogissani ostamistani Lumene-tuotteista 🙂
    Täytyypi lähteä taas sinne Suomeen hamstraamaan, hyviä kun ovat!

    • Luinkin blogistasi ja mitä kuvailit ihoasi, joka kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin omani, niin nämä uutuudet varmasti sopisivat. <3 Lämpimästi tervetuloa ja kirpsakkaa tiistaita sinne <3

  • Viime keväänä tutustuin meikkivoiteisiin ja bb voiteisiin ja tykästyin. Samoin lakat ja huulipunat ovat olleet superpaljon käytössä. Nyt testailen ripsaria ja eyelineria ja olen todella innoissani!!Lumenella on hyvä suuntaus ollut tässä jo jonkin aikaa. Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut.

    • Ne onkin Lumenella kyllä aivan huippuja ja CC voide on kyllä täällä alati käytössä. 🙂 Ai hitsi se eyelinerkin muuten, sitäkin on paljon suitsutettu ja se taisi monille tulla viimeisimmässä Livboxissa, sekin kiinnostaa! Kyllä vaan Lumene on viimeisten vuosien aikana kokenut totaalisen kasvojenkohotuksen ja jotenkin vahvasti blogeissakin näkyneeni, tehnyt Lumenesta mediaseksikkään, näin ainakin koen. 🙂

      Ihanaa lumista päivää M <3

  • Lumenen tuotteet on ihania 🙂 Sain joululahjaksi päivävoiteen ja yönaamion ja niiden tuoksukin on jo niin ihana että tekis mieli levitellä koko ajan iholle 😉

    • Nyt täytyy ihan miettiä, että minkälainen on? Hei nyt tiedän, sellainen valkoinen hylsy? Minulla ei ole sitä, mutta Lumenen cc nappi punoitukseen ja näppyjen peittoon, aivan täydellinen ja sitten Lumenella ainakin oli sinisyyden peittäjä tummille silmänalusille, siitäkin pidin aivan mielettömän paljon. 🙂

      Pirtsakkaa tiistaita Tee <3

    • Näistä tuli kyllä uudet Lumene lempparit. <3 Oli kyllä niin kiva yllätys, että sain näitä testiin <3 Sitten vielä se, että yllättivät vielä ihanilla koostumuksilla ja tuoksuilla. 🙂

      Lumista ja ihanaa tiistaita Nadja <3

  • Käytän Lumenen ihonhoitotuotteita säännöllisen epäsäännöllisesti, meikkituotteita sitäkin ahkerammin. Olen jumittunut Cliniquen silmänympärysvoiteeseen, johon palaan aina uudelleen ja uudelleen, mutta olisi ihana löytää jokin muu tuote vaihteeksi. Näitä täytyy ehdottomasti testata, varsinkin tuo silmänympärysvoide kiinnostaa kovasti. Uusi seerumikin on hakusessa, tämä kuulostaa juuri siltä, mitä haluaisin. Mukavia pakkaspäiviä!

    • Sama juttu ollut, säännöllisen epäsäännöllisesti, säännöllisemmin ennen blogia. Nyt blogin myötä kasvoni ovat olleet jonkinlainen testialusta. 🙂

      Tuo silmänympärysvoide on aivan ihana ja siitä piti vielä sanoa, että pumppu on tosi hyvä, sieltä plumpsahtaa yhdellä painalluksella aina yhteen silmään juuri täydellinen määrä voidetta, ei mene mitään hukkaan!

      Mukavia pakkaspäiviä Belladonna. <3

  • Kiitos vinkistä, uusi seerumi on hakusessa ja tuo bright now kuulostaa aivan ihanalta ja sitäpaitsi suomalainen ja kohtuuhintainen. Lumene on kyllä viime aikoina tuonut ihan loistavia juttuja markkinoille. Meikin alla käytän Lumenen geelivoidetta jossa c-vitamiinia ja pitää ylimääräistä keskiosan rasvoittumista kurissa päivän ajan. Sekin on ihan loistava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud